Forza Horizon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezzel ajátékkal lehet baráttal játszani? Valahogy sehol sem egyértelmű, hogy lehet indítani partit, csak ilyen random folyamatokba lehet belépni.
Köszi a segítséget (Xbox és PC közös játék lenne, ultimate van)
Utoljára szerkesztette: SANTANTICA, 2020.04.19. 10:43:36
A mohának mindig a déli oldala fás!
XBOXLive: Zsolt87
BOLDOG KARÁCSONYT!! (:
Ezt a részt egy külön csapat csinálja ( anglia ), a Turn 10 aki a Forza Motosrpsortot csinálják pedig ameriaki, akik segédkeztek ebben a játékban, de ennek az ég világon semmi köze a Forza Motorsport szériához. Az lesz, lesz 5. rész az új gépre minden jóval.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Annyi kellett volna:
alapból egy normális 120 autóból álló autólista
Drift,Drag,versenyek,esetleg szlalom parkolóban bóják között,stunt versenyekbõl több féle,mellékküldetések az autóroncsokon kívül(normális igazi klasszikus autók a barn findokhoz)
Ha már ilyen kicsi lett a térkép,akkor kapásból azon kellett volna dolgozniuk,hogy a térkép egy részét továbbviszik.
Karrierbe kellett volna több fõ karakter.
Normális autó dlc-k,legalább 10 új autó,nem 23 féle mustang.
Én azt érzem,mintha szándékosan kergetnék el a saját hülyeségükkel a játékosokat.
A mai napig is simán letolok 3 órákat azzal hogy körbe-körbe megyek,rakok be saját zenét,ráadásul kontrollerrel,nincs kormányom,mert annyira élvezetes szerintem a nyitott világ ezzel a forza/pgr fizikával.Nagy kár hogy nincs TDU szintû térkép,mellékküldetések.
Így sajna kicsi az esély hogy lesz folytatása,mert elszarnak mindent.
Pedig én nagyon szeretném:(
XBOX Live Gamertag:Waczkor
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Csak feltûnés mentesen...
Horizonos drifter szekerem
Hummer picit másképp...
Alázós gép
Az InGen már megkezdte a legújabb 800 lóerõs szolgálati gépek tesztelését...
Mindig csak a német trio...
Na ennek csúnya vége lesz

Nekem is marha nehezen adta be! Nem tehetsz mást... mész és egyszer majd szól!
Decemberi pakk
Forza:Horizon is to receive a rally DLC add-on in December.
Playground Games' design director Ralph Fulton said, “We’re trying to put together a really enthralling rally package.
“I think there’s an opportunity to go much deeper into that pure rally experience. That’s maybe something we didn’t have the chance to do in the broader context of Horizon itself but we identified that pure, one-car-on-a-rally-route, really intense rally experience that you can get if you go deep into rally is something that I think a lot of people are going to respond to and really look forward to.”
It sounds like a pretty hefty package too. “Now I’m not sure of figures, right off the bat,” said Foulton, “but I know there are seven individual rallies within the pack. Each event is broken up into multiple stages so you get that stage by stage experience in each rally, and that’s really what we’re trying to do there.”
The rally pack will not be part of the main game, says Fulton.
“It’s not going to be part of the open world, because obviously we’re changing quite a lot of the world and that’s going to make synching up between people who have and don’t have the pack difficult.
“So instead you’re going to choose to enter the Horizon Rally Championship. That’s going to take you off into a separate mode in which you get to experience the new routes and the new terrain that we’ve built.”
IGN
Nem gond! :) Halo4-eztem "lazításnak" :)
Én is vagyok még online! Facebook szerint december elején mondanak majd vmi kézzel foghatót a rallys pakkal kapcsolatosan!
Beletoltam jó pár órát,ha nem melózok mindig tolom.
http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"
Csak hát ezért nem éri meg moddoltatni a gépet, mert ugrik a gari és a live támogatás is.
Ha online is játszol, légyszi vegyél fel barátnak ;)
sok játéknál ez magától értetõdõ X360-on is
meglepõ módon ilyen pl. egy vér-arcade NFS HP
testreszabható a teljes gombkiosztás
ehhez képest a Forza Horizon-nál pedig az van, amit adnak, no customize
Just do it :)
Nálam A gomb a kézifék,bal felsõ gomb szerintem nem csinál semmit.
http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"