Forza Horizon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
A gombokat miért kellene? (A karokat pláne ...) Ugyanazzal ez egy ujjaddal nyomkodod mindegyiket. 😄

A medve nem játék.

GerY5
Láma kérdésnek tûnhet, sosem volt se box-om, se ps-em, de konzolon nem is lehet átkonfigurálni a gombok és karok kiosztását?

(Ha így van, akkor nem is lesz soha konzolom...)

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

Muttley
Forza Horizon? - félmosoly

kezdjük az elején - adott egy majdnem tökéletes Konzol-SZIM 2011-ben, tonnányi autóval, kifejezetten jó fizikával - úgy híííííííják Forza 4
2012-ben mi van? - vigyük ki ezt a versenypályákról tájnézegetõsdire, mert az jó
és tényleg jó 😊
vki itt mondta még, h õt az NFS-re emlékezteti 😊 hát barátom, ha olvasod, neked vagy elgurult a gyógyszered, vagy most kezdted a gamer pályafutásod és autós témakörben csak NFS-sel tudtál eddig játszani 😊

ez egy izzig vérig TDU koppintás - és ez megint jó 😊
TDU 2 okozta arcon csapós csalódás után kellett vmi hiánypótló utcai autózás
PGR4 - grafikában már elavult és fizikában is elég Arcade
TDU1 - konzolon sokan nem vállalják fel a graf miatt - bezzeg PC-n ... de errõl majd késõbb

Pro:

+ változatos környezet
+ szépnek mondható grafika
+/- mai jó zenék
+/- játékmenet: tetszett, h lehet autókat eladni is és az ajándék autóknak is van értéke + a tuninghoz kedvezményeket táblák felkutatásával és lerombolásával lehet szerezni -> ez arra késztet, h gyííí gurulj mindenfelé

Contra: (adott volt a Forza 4 úgy ámblokk - ezt kellett belõle csinálni?)
ha már a TDU-ra építkeztek, vhogy a pozitívumokat kellett volna áthozni

- grafika: showcase és customize menüben szép - gameplay közben pedig butul rendesen és pixeles, rondább lesz. a Forza 4 érezhetõen szebb + sárgás a környezet, ez akkor zavaró, amikor van VW Corrado v. egy Lambo Diablo, aminek a sárga szín áll jól, így aztán külsõ nézetbõl ilyenkor teljesen lopakodó-autód van 😊
- beállítások: melyik volt az az iszonyat IQ bajnok, aki kivette a klasszikus controller 4db trigger - gáz-fék-shiftup-shiftdown beállítást?! minek kellett kivenni? mi van helyette? - alsó triggerek: gáz-fék O.K. - shift up/down: kék és piros gomb - és hová tették a kéziféket? - bal trigger LB - gratulálok - nem kicsit nem áll kézre még pár óra után sem
- autóválaszték: húúú B+, szerencsére a lényeg benne van, de nagyon sok Forza 4 autót megint f.sz tudja milyen megfontolásból kivettek - miért? DLC és fizessünk érte? biztos? 😊
- autók fizikája: miért kellett visszavenni a Forza 4 all-assist-OFF fizikájából?? azt nem mondom, h rossz a fizika, de érezhetõen megbocsátóbb (arcade-abb), mint a Forza 4. miért volt erre szükség? a hülyegyerek úgyis segítségekkel játszik, akkor nem lett volna érdemesebb benne hagyni??
- autók hangja: kétségtelenül halk a zenéhez képest. ezen tud vmit segíteni a sound settings és a tuning oldalról a nyitott légszûrõ + verseny kipuf combo. másik oldalról viszont nagyon sok helyen fûnyíró hang van, távol áll a valós autók autentikus hangjától.
- autók úgy általában: a TDU1-ben 5 évvel ezelõttrõl van ajtónyitás, ablak leengedés, fényszóró villogtatás, dallamkürt, teljes körû cockpit belsõ körbetekintés - Forza H-ban egyik sincs
- bejárható terület: nem tudom ki mondta azt, h nagy a térkép, de az nem játszott mostanában TDU1-gyel az biztos. Úgy kb akkora az egész MAP, mint a TDU1-nek az 1/6-a (aki nem érti: 6 kockára felosztva a TDU1 térképét, na és abból 1 kocka...)
- játékmenet: egy fehér pólós átlag arcként kezdjük, akihez végig beszélnek a cutscenek-ben, õ viszont kukán hallgat - nem beszél a karakter. mit neki Turn10-nek, customizable ruhák cipõk a TDU1-bõl, ami szintén része egy show-off játéknak - Forza H-ban ez sincs.
- elõrelépés: csuklópántokat kell gyûjteni és a karakterünk a cutscene-ekben azzal feszít, púposkodik - több tíz milliós autók fesztiválján nem gyerekes a csuklópánt trófea, ÁÁÁ cseppet sem 😊 különbözõ szintû pántok megszerzésekor nyílnak meg a további versenyek. Van olyan versenyszám, ahol fotózni kell autót és mission complete - na, ez a legizgibb 😊) ha megállsz vhol az úton az AI autók nem megállnak v. kikerülnek - ááá, dehogyis - belédrongyolnak B+, háá, mi a f.szt keresel ott? 😊 térképen f.szául világos szürkébõl fehérre változnak az általad bejárt útvonalak, mert ezt a 2 színt "nagyon könnyû" megkülönböztetni egymástól 😊 TDU1-ben a térképen, ahol már BEZÕÕDÜLT (mert már autóztál arra) oda teleportálódhattál - ForzaHban csak úgy a közelbe checkpointokhoz, eleinte pénzért, késõbb ha ügyesen vezetsz, akkor ingyéé 😊 itt egyébként olyan marha nagy távolságok nincsenek.
- Verseny típusok: 1) classic street race és OFF-road 2) stunt: ami nagyjából a kézifék használatáért és közlekedõ AI centizéséért ad nagy pontokat 3) speed camera: elérni egy jó nagy sebességet 4) menj 3 km-t és fotózd le az autódat (ez nagy kedvenc 😊 - és ennyi 😊 TDU-1ben van még: 5) stoppost idõre elvinni vhová 6) kényes csomagot elvinni vhová idõre közben autót nem lezúzni, mert akkor game over 7) autót sértetlenül elvinni vhová 8) motoros versenyek
- nehézségi szintek: mindenki megtalálja a saját maga szintjét, viszont legmagasabb szinten az AI autó fékezés nélkül vesz be 180-nal L-kanyart... izgi, mi? 😊
- rendõrök: TDU1-ben vannak - itt naná, hogy 1 db sem

nem rossz játék, de nem dobtam el magam tõle
gondolkodtam, h csinálok egy Hitler-videot a Forza H-ról, mert felbosszantott a jelentõs összvisszalépés, de
a TDU2-t azért elpaskolja, így viszont érdemtelen lenne
a TDU1 PC-n MOD-okkal úgy elveri a Forza-H-t összélmény tekintetében, mint szingli kanos csávó a lompost
akartak vmit, látszik az igyekezet, de el lett kapkodva
7.0 pont - és jó indulattal
kijátszom, ha már megvettem,
nem sietek, mert ha nincs kedvem 20 percet bíbelõdni a TV + PC + Hangfalak + Kormány + Pedál + Állvány combo-val a TDU1-hez, akkor azért nem rossz 😊
de kijátszás után eladom

Just do it :)

en legalabbis igy tudom.. ha tevednek ne haragudj.. hatha valaszol mas is 😄

.. erre gondoltam.

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Myselor
hmm.majd akkor jobban megnézem.érdekesnek tartom de jólvan😊
megdobbensz vagy sem.. de azokat "megrajzoljak"

Myselor
na jó de ezt tudom,én nekem van liveom szóval multizni is szoktunk.vágom hogy van a piactér.de ott pl lehet assassins creed mw3-as dolgokat stb.vannak külön ilyen dolgok is,én meg úgy tudom hogy lehet valahogy feltölteni ilyeneket.vannak ugye kész matricák a kocsikra,van monsteres pónis minden szar,valaki csak csinálja azokat is.és nem "megrajzolja" azért kérdezem csak😊
ugy tudom nem ugy mukodik 😄 matrica szerkesztoben kell ingame "megrajzolnod" ..alakzatokat ugy pakolod egymas hegye.. layerekbe hogy kiadja azt amit akarsz .. 😄 hosszu munka.. ha van liveod..egyszerubb piacteren venni ingame fizetoeszkozert.

Myselor
sziasztok,valaki nem tudja hogyan kell képeket feltölteni a játékba?amit utána matricaként lehetne használni😊
gduck
Van jópár multi kihívás is 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

w77d
na ki is maxoltam a single részt... nagyon remélem hogy lesz sok tartalmas dlc, különben hamar elhal a dolog és térhetek vissza Forza 4-hez.

gduck
Felvettelek 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

w77d
a pre order autókat nem lehet valahogy megszerezni? szemétség, hogy megvettem a collectorst meg a komplett season passt és még így is van olyan tartalom, ami nem jár... faszom bele..

jah és az unikornis autókat hogy lehet megszerezni? a Forza 4-ben ugyebár rivális kihívásokat kellett teljesíteni és akkor sorsolták õket. Itt hogy van?

Myselor
köszi szépen megnézem😊
Waczkor
Próbáld gamer365-ön eladó játékok eredeti(xbox 360) topicban,vagy jatekaim.hu-n.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Myselor
sziasztok valaki nem árul olcsón Forza Horizon-t?😊
zaki

GerY5
Nagyon úgy fest...

Hirdetés ugyanitt: Használt box-ot olcsón átvennék! <#idiota>

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

Animefox
Jó ez a játék?

mrmilan
Tök véletlenül jöttem én is rá. Most vagy annak a vén faszinak a garázsába, vagy pedig a Carshow-ba kapod meg õket.

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

mrmilan
Ha játszottál, khm... szanaszét toltad a Forza 4-et, akkor (mint én is) nem plusz autót kapsz, hanem amik alapból benne vannak a játékban (pl: 2008 BMW M3, Lamborghini Aventador, meg még kb 4 verda) a garázsodba kapsz talicskákat, amiket nem kell kemény FE-ért megvenned. Right?

w77d
korábbi forzák mentéseiért? én szanaszét toltam a forza4-et mégsem vettem észre hogy kaptam volna valami plusz autót

ha kitolod is elvezetes marad a jatek?

Waczkor
Igen,vannak elõrendelõi autók,illetve amiket a korábbi forzák mentéseiért kaphatsz.

sziasztok ha valakit érdekel eladó FORZA HORIZON fém dobozzal 8000ft-ért érdeklödni a 06 1 787 85 10 telefonon
mrmilan
Igen. Egyébként írták a megjelenés elõtt, hogy egy-két traffic car van csak az utakon. Volt olyan esetem, hogy szinte egy kocsisort kellett megelõznöm, úgy 6 autót és még szembe is jöttek vagy ketten. És valami amit nem tudok egyenlõre megfogalmazni, feledteti a Forza4-nél kisebb autófelhozatalt (DLC-k persze lesznek). Ennek a játéknak hangulata van, ennyi!

w77d
Amúgy észrevettem, hogy az AI mászkál olyan autókkal, ami a játékos számára nem elérhetõ. Pl Nissan 370Z, de láttam már Mini JCW Coupe-t is...

w77d
há persze emlékszem, azok voltak a szép idõk 😄

mrmilan
Kolléga Úr!
Fasza kis verda ez kérem szépen. Eleinte egyébként és is keveselltem az autófelhozatalt, de egyre jobban tetszik a játék és már nem zavar, hogy nics 500 verda benne. Emlékszel még a TDU1-es idõkre úgy 2008 elejérõl? "raga", "teddybear" és a többiek... (USA-ITALY CAR FANCLU😎

w77d
Na ez a verda kegyetlenül hiányzott nekem a Forza4-bõl!

tuning elõtt:

és után

Aki játszik online is, az vegyen fel pls barátlistára! SmithyHUN néven vagyok!

GerY5
Nekem inkább az a pöttöm méretû térkép böki ebben a csõröm. :/
Hiába 1000x változatosabb, mint TDU1-2 tájai, ha közben összesen van pár száz kilométer, viszonyítva a TDU-ban lévõ több ezerhez...

Mit csináljál vele ? Ha jól tudom, bár Xbox híján ezzel nem fogok játszani, ugyan az a kategória mint a TDU series. Én a TDU1 -et kitoltam pár hónap alatt nyugodt tempóban kiélvezve, majd még közel három évig játszottam vele. A nagy területtel rendelkezõ, jól megtervezett, azt csinálsz amit akarsz online autós játékoknak nagyobb divatja lenne az egy-két hetes (vagy pár napos ?) szarok helyett ha pár ember változtatna a gondolkodásmódján. Persze ahhoz amit most írtam az is hozzá tartozik, hogy maga a játék nem egy rakás szar, ami mondjuk hozzájárul az élettartamhoz nem kicsit.

zaki
kell a hely a garázsban a sok dlc-nek :c

Totti5
( wárez ) nem bírtam ki, meg látnom kellett hogy mit is rejt... 10%ig vittem a karriert, mert nyomtunk tegnap egy kis multit. Egyszerûen fantasztikus. Multiba ha krúzolást választod, vannak co op küldetések. Tök jók, de mentünk olyan futamot ami az egész térképen át vitt, olyan helyekre amit még nem láttam és komolyan az államat kerestem, hogy mennyire változatos a környezet. Autópályán 300al repeszteni meg egyebek... megállni ott ahol gejzírek törnek ki 30 méter magasságokba és hasonlók.

És mi a az egészet megkoronázza az a nagyon jó fizika és vezetési modell. Nagyon könnyen el lehet dobni a vasat. Van egy tunning Suprám, ami 4esbe is kapar! 😊 olyanokat lehet vele driftelni!

Egyszerûen imádom! 😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

w77d
jó pár napja? há ma jelent meg a boltokban, ezé rohantam meló után egybõl és álltam meg a tilosban, hogy kerékbilincset kapjak, mert ma 0day...

Totti5
Én már jó pár napja játszok vele és egyetlen hiba a kevéske kocsi. Persze nem mondanám, hogy kevés, mert a többi játlkhoz képest ez is méretes lista, de tény hogy nagyon ki lett herélve a Forza 4hez képest és több szempontból teljesen átgondolatlan.

Hondából nincs új modell... egyetlen Pözsõ egy 15 éves talicska és még lehet sorolni.

Várom a DLCket, de csak abban az esetben leszek rá vevõ, ha az autók mellé új kihívások, versenyek is lesznek, mert ha kipörgettem akkor utána hiába jön még 50 autó, mit csináljak vele????

w77d
nagyon fain game lett belõle, de nekem még szokatlanul kevés a kocsi a megszokott Forza mennyiséghez képest... nna meg nagyon elmozdult a választék a drága különlegességek irányába, a 4-ben imádtam, hogy rengeteg hétköznapi autó volt.

Totti5

w77d
nna végre megvan 😄

TothLaci
Érdekes lett a Forza Horizont. 😄

Elején többet akar mutatni magából, mint ami valójában. De ettõl függetlenül nem rossz játék.

Hõlégballon versenyek elég érdekes sikerültek 😄

Lehetne kidolgozottabb, kicsit PGR4 beütése is van, a zenék jók, el lehet ütni vele pár órát.
Még mindig ehhez a témához pontos infó:
Link

wollnerd
Tedd fel a kérdésed itt inkább.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Sziasztok!

Nem volt még soha konzolom, most rendeltem elõ xboxot Forza Horizonnal!
Szeretném majd online játszani, ezért több helyen utána olvastam, hogy hogyan is mûködik (Azt már értem, hogy GOLD tagság szükséges).
Azonban sok helyen említik, hogy érdemes Angol felhasználót regisztálni, mert sokkal több minden elérhetõ az ottani LIVE!-on. Sõt olvastam olyat is, hogy a magyar LIVE-nak nincs is "hivatalos támogatása" itthon. (Bár nem találtam dátumot, hogy ez mikori írás volt.)
Ezzel kapcsolatban tudna nekem írni valaki (akár privátban)?!
Regisztáljak magyart és britet is?
Van átjárás a kettõ között?
Ha igen, és a DLC-t az egyikrõl töltöm le, a másikon használható-e?

Válaszokat elõre is köszönöm!

Nah kiderült:

Ha nem jelenne meg a kép: Link

Waczkor
Autókat kapsz,ha van mentésed,azt nem tudom milyeneket,meg hányat.

:\ köszi!

Minstrel
Ilyenrõl nem olvastam eddig, az volt, hogy FM4-be kaptál egy autót ha elõrendelted, meg most ha a demót végigjátszod akkor kapsz egy Viper-t a Horizon-ban.

http://topgearhungary.blogspot.com/

Arról lehet tudni valamit, hogy ha van Forza 4 mentésem, akkor kapok-e valami bónuszt Horizon-ban?