Forza Horizon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Korrekt kb. mindenre.

A medve nem játék.

Milyen a demó? Valaki?
Waczkor
Torrentrõl is beszerezhetõ a demó.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

wollnerd
"Az Xbox Live Gold tagsággal rendelkezõk már ma tölthetik a demót, ami 1.6GB-ot nyom, míg azok, akik nem fizettek elõ az Xbox Live-ra, csak jövõ hét szerdán eshetnek neki a próbakörnek."
Én még nem aktiváltam a júliusban vett 3 havi goldot. Csak akkor aktiválnám amikor megvan a teljes játék nov.-decemberbe....

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wollnerd
Na akkor, a tanév megnyitása óta most elõször kapcsolom be majd az Xboxom. 😄

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Forza Horizon demo tölthetõ live-ról 😊
Totti5
Forza 5 nextgen cím lesz. 100%, maguk a fejlesztõk mondták már a Forza 4 után. Egyrészt többet nem tudnak kihozni a gépbõl, másrészt ennek a gennek jövõ nyáron vége.

GT5 fizika és FFB kapcsán erõs fenntartásaim vannak. Forza fizikája sokkal nehezebb, GTé nekem túl könnyûnek és megbocsájtónak tûnik.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Waczkor

hehe. 😊 közben én eladtam a G27-et, GT5-öt is csak néha toltam, a karrier mód tiszta béna, hol piszok könnyû a verseny, hol elmegy kategória, a speciális (seasonal) events-eknél is változó a szint, a játékról magáról nem beszélve...

elnézve ezeket a horizon-os tájakat, képeket, meg rivals mód, meg etc, gamepaddal is simán brutálisan jó szórakozás lehet ez az egész.

szóval a végén még veszek egy xbox360-at télire, pláne, hogy szvsz a forza5 még erre a genre megjelenhet.

de most komolyan, a GT5 olyan menüre, hangokra, HUD-okra, meg úgy egyéb tereken is a Forza-hoz képest (fizikát és FFB-t kivéve), mintha legalább egy generációval le lenne maradva.

Ez a forza horizon meg csak egy újabb pofon...

mivel a GT5 szimezni offline az AI, a karrier gagyisága, és a pocsék mód belõtt kihívások miatt semmi extrát nem nyújtanak, gondoltam szórakozni a Forza sorozat sokkal jobb lehet, lesz.
Waczkor

Waczkor
Lesz demó valamikor októberben.

Várható majd valamiféle demó?
Waczkor

Waczkor
FORZA HORIZON EXCL. DEVELOPER PRESENTATION
Part 1

Part 2

Waczkor
Francia preview google-lel fordítva😊
Katt

Waczkor
Mustang vs Mustang

Kis offroad és Mustang belsõnézet éjszaka,Token rendszer

Átvezetõk

TothLaci
TDU2 miatt nagyon bosszankodok. Hiszen látszik, hogy rengeteg munka van benne, de ennyire elrontani?

Ráadásul az a vicc, hogy ha offline-n játszok, amit eddig online tettem, örökké vihar van, csúszós utak, autó nem úgy viselkedik, ahogy kell, az irányítás katasztrófális.

Reménykedem benne, hogy a Forza Horison érdekesebb lesz, de Forza4 után ezt nagyon jó iránynak tartom, több oknál fogva is.
Szerintem többet fogtok bandába verõdbe, céltalanul gurulgatni jó zenékre, mint versenyezni. A küldetések, feladatok csak egy ideig tartanak, utána meg elfogynak. A TDU-kban is volt mindenféle feladat, de az emberek többségének a másokkal való céltalan autózások jelentették a fõ opciót.

A Hoover gát nagyon komoly ! <#eljen> Jó játék lesz ebben biztos vagyok, de még mindig nem fogok Xbox -ot venni emiatt.

#101: Ha csak TDU 2 -t írtál volna még egyet is értenék, de bízom benne hogy 5-6 év múlva is fel mész majd gurulni néha egyet ezzel a játékkal. <#wink>

TothLaci
Személy szerint várom a Forza Horizont, mert szeretem ezeket a nyílt, országúti versenyeket. Sajnos a csigazabáló TDU-k után valószínûleg ez már nagyobb kikapcsolódást fog nyújtani.
Totti5
Nem értem mi a baj. Ez nem pályaverseny, hanem országúti, hangulatos körítéssel.

Ez nem a Forza 4 folytatása, hanem egy teljesen új játék egy teljesen más mûfajban.

Waczkor
Igen,arra értettem hogy itt is pontokat ad mindenre,látványos,hangulatos,jó zenék,pályák lesznek.

Kicsit néha amúgy túl színes is,de mivel egy fesztivál az egész,kellenek a zászlók,fények stb.

Fizika is hasonló,mármint alapban ha minden segítség be van kapcsolva,mert itt is könnyen lehet látványosan csúsztatni.
Kár hogy esõ nem fért már bele,de majd a kövi részben.

wollnerd
PGR=Project Gotham Racing?

Waczkor
Nyilván mindenkinek más jön be,számomra a sima Forza ami borzasztóan unalmas és steril,a 4-ben azzal hogy módosítottak a megvilágításon valamit javult a helyzet,de nagyon hamar unalomba fulladt,köszönhetõen a nem létezõ karriermódnak és az unalmas színeknek és élettelen környezetnek.

Ezt szerintem olyan lesz mint a PGR volt azzal a különbséggel,hogy nem csak árkádos irányítás lesz.
Pgrt aki szerette,annak ez is tetszeni fog,lesz egy csomó mellékküldetés,felfedezés,fesztiválhangulat.

a forza 4 tetszett, de ez a horizon... teljesen giccsessé tették elsõ blikkre a pályákat, sok díszítõ elem, elveszik a feeling, a rengeteg nyilas kanyarjelzõ tábla is csak úgy világít, tiszta arcade-os játék hangulatát kelti ezen a videón...
Waczkor

Muttley
vajh ilyen is lesz benne? <#vigyor1>

Just do it :)

Totti5
Elsõ videónapló.

Burtál, csak kár hogy nincs esõ, viszont igencsak vannak városok!!!

Muttley
+1 <#eljen>

25-30 autót én is fel tudnék sorolni,
amik megfelelõ fizikával és hi-res graf modellel
elférnének a Forza Horizon-ban

Just do it :)

Waczkor

Totti5
Sok autó van a Forzában, de még dupla ennyi van minimum amit bele lehetne tenni. Az a baj hogy eddig 30 autót mutattak be, és azok közt egyetlen új vagy más modell nem volt.

GerY5
Mikor elõször elhangzott Colorado neve, megnéztem a térképen, és bizony ha nem ásunk le a legutolsó senkiházi utakig, Colorado az egyik leggyérebb úthálózatú állam (ezt csak így laikusként mondom, google maps alapján). TDU-szintû butítással simán el tudnám képzelni kompletten is.
Nekem kicsit (nagyon) csalódás most ez a map így...

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

Waczkor
Amúgy azt sose mondták hogy kompletten egész Colorado benne lesz,az szép is lenne,sõt ez a Colorado is módosítva van,nem tökéletes másolata az eredetinek.

Waczkor
Honnan szeretnél új autót?Kb minden létezõ autó benne van a 4-ben,mit akarsz?Halos jármûveket?😄

Totti5
Csak nem egy copy paste Forza 4 autó? csak de... újakat akarok!

GerY5
Ez szuper, de TDU-ban ugyanezen a területen kb. 3x ennyi út van...
Viszont a Raptor szép.

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

Waczkor

Waczkor

Totti5
Kicsi?<#fejvakaras> a lényeg azon lesz hogy változatos e vagy sem. Inkább kevesebb de sok eltérõ, mint sok egyforma.

Totti5
Nagyon kellene már. Lehet jókat csúsztatni majd ahogy látom.

Waczkor
Igen,nem tûnik óriásinak,de mondjuk én kisebbre számítottam,tehát ennek is örülök.

GerY5
Ahhoz képest, hogy komplett Colorado-t emlegettek, az a térkép marha kicsi... :/

Waczkor

Waczkor

Totti5
Nagggyon jó!!!

Waczkor
Free Roam

Waczkor
Gamespot

Végre mást is vezetnek,nem csak Vipert igaz csak rövid ideig.

Waczkor
Új képek,infók és válaszok a fórumon feltett kérdésekre:
Katt

Waczkor

Totti5
Nagyon várós!

Végre egy nem sárga kép! Mutassák az esõt!