Metalcore - Post-Hardcore

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
kijött az új memphis may fire, elég jó lett

official album stream
JÖVÕHÉTEN!!

http://www.facebook.com/events/478272385554077/

tototto
régen volt már hozzászólás, úgyhogy egy kis magyar vonatkozás 😊

tototto

tigeroo
tigeroo
tototto

tigeroo

tigeroo
érdekes az új asking anyag, nekem szokatlan nagyon danny hangja

tigeroo
tigeroo
elsõ demonk (további tagokat keresünk debrecenben!):

tototto
Én a parkway drive-ot várom de nagyon 😊

tigeroo
motionless in white új albuma kiszivárogtatva!

eléggé bejövõs, kicsit más vonalat lovagolnak meg, de kurvajó <#smile>
tototto
2:45-tõl <#taps><#ravasz1>

tototto
A magyarok közül is promotáljunk egy kicsit <#pias>

tigeroo

hát ez így alázni fog mindent az új cuccuk
tigeroo
érdemes lesz rájuk figyelni, magyar banda😊

Hali! Azt véletlenül nem tudja valaki, ha az Eventim oldalon keresztül, tetetek el jegyet (PWD, nov. 29-re) személyes átvételre, akkor azt meddig tartják meg, meddig mehetek érte (Ticket Express Westend jegyirodában)?

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

byzhouse

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

tigeroo
tototto
friss Parkway Drive video, annyira friss hogy mai 😊

bujcsik555
Over My Dawn, szolnokiak, magyarul tolják, azt meg majd eldöntöd mennyire metalcore neked, mert nem kimondottan a mostani divat metalcort ûzik.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Bachstein
inferno metalcore system
tigeroo
tigeroo
tigeroo
tigeroo
na és magyar nyelvû (magyar) metalcoret tudtok ajánlani?
tototto

tototto
állat ez a klipp <#vigyor1>

tigeroo
tigeroo
tototto

fõleg 4:00-tõl a breakdown <#hehe>

tigeroo
tototto

tototto

és ha már magyarok, akkor õket mindenképp:

MikX

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

tigeroo
ˆ koocos zenekara:

Snexi
szerintem az elözõ jobb volt

Snexi
jéjzus,kicsit nosztalgikus ide benézni 😄 bandák nagyrészét ismerem,még a 13-14 éves korszakomból

Pretorian
Randy Blythe-ot, a Lamb Of God nevû amerikai metalcore banda frontemberét tegnap letartóztatták Prágában emberölés vádjával.
Ha bûnösnek bizonyul a cseh jogszabályok alapján 5-10 évig terjedõ letöltendõ börtönbüntetésre számíthat.
2 évvel ezelõtt egy csehországi koncerten az egyik fan háromszor is áttört a kordonon, és megpróbált feljutni a színpadra.
Harmadszorra sikerült is neki, de Blythe saját maga védelmében lelökte õt a színpadról. A srác csúnyán beverte a fejét, és késõbb belehalt sérüléseibe. Kemény.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Fókameister
Bátorkodnám belinkelni a bandám bemutatkozó anyagát : Revolution

tototto
Még senki se linkelte õket, én imádom a zenéjüket tehát megteszem 😊

Azt hiszem õket sem kell senkinek bemutatni aki szereti a mûfajt <#hehe>

Kezdetekben AILD klónnak indultak, sajnos õk is váltottak, majd meg is szûntek.. :S

Olaszország legjobb csapata

mára ennyi, holnap jönnek újabbak 😊

Innen sok mûfaj nem metalcore, hanem hardcore vagy screamo

9csöves9
Killswitch Engage,All that remains,Haste the day,Devildriver,August Burns Red,I killed the prom queen amik még szerintem nem maradhatnak ki.Sajnos nagy részük már nem az eredeti felállásban tolja, legnagyobb kedvencem a Haste the day pedig teljesen ANNYI😞

asszem ez volt az elsõ,de biztos ronggyá hallgattam a Killswitch,Haste the day,As i lay hármast annó😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

byzhouse
akkor jöhet MMF:

meg egy kis ATTILA is belefér:

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

MikX
Noh, zsír, hogy ilyen is van +fav

Én mostanában az alexisonfire crysis és old crowds/young cardinals albumára vagyok rákattanva, persze megymég Underoath, parkway drive, August burns red

Pár jelenlegi pár kedvenc:

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

shaba23
Hátizé...az "énekesnek" a hangja engem irritál, kicsit rajzfilmesgonoszan tolja😊 Nem bejövõs.
Sajnos nagyon sok olyan zenekar van, ami nekem csak addig jó, amíg nincs benne szöveg 😞
A másik kettõ jobb<#eljen>
tototto
A maiak közül õket érdemes megemlíteni, elég sokszor járnak Magyarországon, ellehet õket csípni 2012. november 29. - Bp., Dürer Kert

Oldal 1 / 2Következő →