Pillars of Eternity
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szintezek akkor és visszamegyek:)
Első nekifutásra csak zsoldossal kezdtem de rájöttem kedvelhetők a megszerezhető társak(Hiravias és Sagani kivételével)őket annyira nem erőltetem
Hát ez nem jött össze hogy megszerezzem hamarabb:D
Ha nagyon kell rogue, akkor csinálj zsoldost, amíg nem lesz meg a Devil of Caroc. Ha csak mechanics miatt kell, akkor Aloth, Kana, Grieving Mother rendelkezik a skillel.
Első kiegészítőbe a sztori visz?
Kellene Devil of Caroc a csapatba
Van közöttünk olyan aki machintos formatumu jatekhoz hozza tudta illeszteni a magyaritast es müködött neki?!?
Avowed
Általánosságban fullscreen/windowed mode szokott megoldás lenni, estleg egy alt+tab ki és belépés, vagy egy mentés újratöltése. A felbontás állítása is segíthet ki és belépéssel a változtatás után.
Remélem megoldódik mert jó kis játék ez. :)
Én szerettem olyan kalandozót vinni magammal, akinek én szabom meg, hogy milyen értékei legyenek. De ez már tényleg csak ízlés kérdése.
A medvét egyedül is le lehet verni, megfelelő karakterrel és quicksave-quickload okossággal, hogy jókat dobj. De ha hárman visszamentek, akkor könnyű lesz.
Javaslom, hogy szedj fel mindent az elején és ha a bevezető megvolt, akkor menj át a 2. térképen harc nélkül, ha lehet. Átjutsz Gilded Vale-be, lemész a kocsmához, ott csatlakozik hozzád Aloth. Ha eladod a cuccokat, akkor elvileg lesz annyi lóvéd, hogy csinálj egy kalandozót (neki lesz alapfelszerelése). Ezután menj vissza az előző térképre és takarítsd ki.
A maci elég nehéz ellenfél az elején egyedül. Ha nem ismerted még ki a játékot, akkor meg különösen. :)
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Utoljára szerkesztette: Tibbbor, 2020.11.25. 16:24:33
Az én tanácsom: vedd lejjebb a nehézséget és akkor a harc nem lesz olyan zavaró. Vagy ugorj a kettőre és válaszd a körökre osztottat, az olyan, mint a DOS csak azzal ellentétben jó.
nagy elégedetten kezdtem bele
és láss csodát
tök szép grafika
tűrhető történet
és f*s sz*r harc !!!
nagyon nem jön be
nagyon nagyon nem !
a bg2 volt a kedvencem, tök jó harcok
de hát itt ?
ráadásul minden másképpen van mint az elődeiben
miért ? hogy rontsanak rajta ? ennyire kellett újítani ?
és hiába a szép grafika, ha alig látszódik valami is az egészből, mert egymást takarják a különböző effektek
a saját stronghold-ig eljutottam
a harc miatt lehet abbahagyom, így érdektelen...
vélemény ?
(Esetleg próbáld meg linux alatt kicserélni a fájlokat, én ezzel már nem próbálkoztam, de talán működhet.)
Utoljára szerkesztette: Andriska86, 2020.05.11. 23:34:08
Lenne egy olyan kérdésem, hogy köztetek van e olyan valaki aki Xbox Gamepass (PC) alól szedte le a játékot, illetve tovább megyek olyan illető aki telepítette a MorroHun Team féle magyarítást.
Előre is köszönöm!
Csapatban mindenki 8-as lett. Így már le tudtam nyomni az ogrékat a labirintusban (így se volt könnyed). Azt furcsállottam, hogy utána, meg a 4. és 5. szint tavaszi kirándulás a parkban nehézségű volt, viszont a 6. szinten megint brutális ellenfelekbe futottam. Kaptam is egy epikus csatát. 2-3 ős szellemmel, 2-4 szellemmel, meg vagy 10-13 elementállal (normál és nagyobbal vegyesen). A végére mindenkinek mindene kifogyott (minden spell, skill és tárgy is) és 2 en KO- kaptak, mert elfogyott a HP-juk (nem az állóképességük). A többi csapattagnak is épp hogy marad valami HP-ja. Erre az egy harcra legalább 1,5 órám ráment (elsőre meglett) :D
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2019.08.05. 12:46:23
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Ez egy requiem. Pont olyan amilyennek lennie kell. :)
Azért kérdem, mert csak 6 fős a csapat és így csonka lett, hogy egyet elküldtem. A harcokban azért meg eléggé számít az-az 1 fő is.
Akciósan most megvettem a 2. részből az Obsidian változatot. Csak 23 Juró vót :D
Most megmaradt egy csomó félbemaradt küldetés...
És nem tudok visszamenteni, mert az automentés már rég rámentett a jó mentésekre.
Azt hittem ez már alap hogy figyelmeztetnek, hogy nincs visszafordulás...
Beértem a városba. Arcba is kaptam, hogy ACTII. Már látom, hogy jó sok duma lesz itt. Fura, beszélgetésnél csak a főkarakter számít? Pl. ott volt az egyik fogadóban egy csaj, akinek valami baja volt a vőlegényével. Jelezte beszéd közben, hogy túlélés 2-ő hiánya miatt nem elérhető beszéd opció, de a csapatban meg van akinek már 6-os vagy 7-es... Máskor meg simán beszólogatnak a beszélgetésbe a csapattagjaim.
Megmondom őszintén, nekem a pénz soha nem volt gond, mindig tele voltam vele. Mindent összeszedtem és ami nem kellett, azt eladtam.
Nem tudom hogy milyen szinten van a várad, mert azért van haszna. A gondnokod fejvadász küldetéseket ad, lesz árusod, meg gyógynövény termesztőd is. A maxra húzott váradban már elég jó bónuszokat kapsz, ha ott alszol. A nem használt csapattagjaidat időről-időre küldetésre indíthatod, ahonnan néha értékes dolgokkal jönnek vissza.
Egyébként meg az az otthonod, nem kell hogy hasznot hozzon, nekem már az elég volt, hogy csinosítgattam. Pl. azok a társaid, akiket nem használsz ott pihennek, van külön szobájuk, ott tudsz velük beszélgetni is.
1. Sokszor van olyan hogy valami küldött jön a kastélyomba, de esélytelen odaérnem az idő miatt.
2. Még ha oda is érnék, túl melós odamenni, aztán meg vissza ahonnan jöttem.
3. az is elég idegesítő hogy néha megtámadják, a fenti két pont miatt,
szerintem pl ha kiszámolom hogy mennyi zsoldot kérnek a katonáim, lehet hogy olcsóbban jövök ki, ha újjáépítem a lerombolt építményeket.
4. mi értelme van a jobb oldali menünél hogy mennyi a tekintélyem, és a biztonságom, esetleg az utóbbinál több adó jön be?
és még van egy pár dolog..
A Bg 2-ben sokkal jobb élmény volt a stronghold...
Neki én is szoktam build videóit nézni. Jó lesz az a build, bár az Apprentice's Sneak Attack-on el lehetne gondolkozni esetleg, mert ha teljesül a feltétel az +15% sebzést ad.
Vagy az Obsidian linken levőkből választasz egy neked tetsző zsoldost és felbéreled. Bár az le lesz maradva egy szinttel, de cserébe olyan tulajdonságai/képességei lesznek, amiket te szabsz meg.
Utoljára szerkesztette: fluency, 2019.06.28. 08:20:05