Sg főoldali cset moderáció

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
Valaki meg tudná mondani, miért van áthúzva chatablakban a nevem? Tudtommal semmi r osszat nem írtam se chatre, se máshova :/

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Az utolsó mondatod nagy igazságot tartalmaz, nem gyõzõk tisztelegni elõtted...elég csak a 3 új gráciára gondolni.

öeöeöeöe hogy kell ide írni

Egyéb privát hsz-t jeleztem és Sedópapától megkaptam válaszként, hogy tiltsam le...

a tiltás ellenére rám tud írni ebben ez a poén...

Ki kaphat ekkora teljhatalmat itt?

Egyébként a fõ prioritás az, hogy gyakorlatilag megszólítottam chaten és máris engem tiltanak le ott...ez kicsit sem véletlen, de nem érdekel. Amúgy se járok ide sokat fõleg nem a csetre...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Master91
"trágár módon vulgárisan prostituáltnak nevezte"

1: egy névtelen a másik névtelent rágalmazza fórumon (wow)
2: köcsög dolog egy nõt bántalmazni
3: jelentetted a moderátoroknak azt a hozzá szólását, ahol prostinak nevezte?
Duke privátban letiltott engem régesrég, én is régen letiltottam õt, de õ mégis valamiért rám tud írni, fenyeget nem hagy élni. Én viszont sehol máshol nem tudok neki válaszolni, mint chaten. Tudomásomra jutott, hogy bizonyos nõi fórumozót, akivel jóban vagyok ocsmány és trágár módon vulgárisan prostituáltnak nevezte. Egy ici pici fenyegetõ hangnem ott volt az írásomban, de abszolút nem volt vészes, hisz én csak a figyelmét szerettem volna felkelteni pontosan azért, mert nem tudom õt elérni sehogy sem a tiltások okán...

Lelketek rajta, bizonyos személyek nap, mint nap trollkodnak a chaten, de csak nagy ritkán kapnak tiltást. Igazság sosem létezett, de már hozzászoktam...

Itt is régóta csak a seggnyalók uralkodnak már bocsánat...szabad véleménynyilvánítás nuku

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Fresh Duke
*hely <#shakehead>

A heavy cost. I pay it gladly.

-janika már kinevezte magát az sg adminjának bocsika, õ már osztogathat moderátori jogokat magának meg a seggnyalóinak, jó??? ez volt neki az életcélja, bár régen már kapott bant ilyen önkényeskedés miatt cifutól(ha jól emlékszem), de úgy látszik most már elnézik neki

-amúgy tök más emberek vannak chaten mint akirõl te beszélsz a játékosok fórumából... még mindig nem megy az ip összehasonlítás? kb. most 4 embert mostál össze egy trollal, balfaszka<#nevetes1>

"hamarabb törnék el a saját kezüket, minthogy ezzel visszaéljenek"

LOL! <#nevetes1> Akkor fresh duke meg te már törheted is el a kezed, mert már visszaéltetek a moderátori rangotokkal, te bannoltál már ki embert mert nem tetszett a véleménye pl. Zero7-et, vagy mert azt se tudod, hogy ki kicsoda, és mindenkit 1 játékosok fórumából való trollal mosol össze folyamatosan (mint most is)... meg fresh duke is adott már chatbant meg törölgetett önkényesen a chatrõl.

A suliidõ meg munkaidõ is lehet akár, hisz nem mindenkinek van passziója egész nap az sg chat elõtt rohadni mint neked meg a másik 2 balfasz haverodnak akikkel kisajátítottátok magatoknak a chatet...

Elnézést, hogy éltem a szólásszabadság jogával, jöhet a bann! Örülök, hogy egy kis fényt vihetek a balfasz életedbe ezzel a bannal. Az sg adminjai meg minél hamarabb visszavonják mindenféle moderátori jogaidat remélhetõleg, ha már sedónak se tetszik az arcod erre úgy is nagy a sansz, meg egyre több user is utál téged. Fú akkor mi lesz veled, elõre sajnállak, habzó szájjal fogsz rohamot kapni, hogy megszûnt az az egyetlen hej, ahol kompenzálhattad a kis pöcsödet. <#beka3>

MR ME
mármint dzsonika írta...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
röviden ennyi
nem poénból cset mod jogot adni, mert jajj õk úgyse élnek vissza vele...de ahogy írod, biztos az én hsz-em a gáz :)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

SHADOWEYES7
Bárminemû moderálási jog felruházásával kapcsolatban a [email protected] címen kell jelezni, kérdezni, dönteni! (pont)

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

j0nNyKa
Röviden: én.
Hosszabban pedig jöjjön most szösszenet az sg cset mostani állapotáról, illetve ehhez kapcsolódó dolgokról, kezdeném az elején:

Ugye van az idiótánk, nem kell senkinek bemutatni. Mikor mod lettem, azért lettem, hogy az akkori élõhelyérõl, a játékosok fórumából, illetve annak bizonyos topicjaiból elpusztítsam. Ez megtörtént sikeresen, bódottá van. Vagy erre reakcióként, vagy már azelõtt "csakúgy" átköltözött sg csetre buzulni, nyilván amögé rejtõzve, hogy egyrészt az sg fórum bannal nem jár együtt a csetban, másrészt akkoriban nem is mûködött a cset kitiltás.
Szóval voltam én, a moderátor, és egyébként aktív cset használó, meg volt õ, az idióta, aki jobbhíján szétb*szta a csetet.
Aki csetuser, annak nem kell bemutatni a helyzetet: suli idõben kurvajó beszélgetések, értelmes témák, fasza emberek, egyszóval ahigyab a csetnek mûködnie kéne.
Suliidõben jön a balfasz 3-4 reggel, "beszélget" magával, és a "beszélget" alatt a szokásos gecibuta, kurvaanyázó, flamelõ, trágár, buta, troll sorokat értem. Olyankor ugye szépen el is tûnik a "normál" user közönsége a csetnek, meg kell várni míg elalszik / másnap eleszi a fene iskolába, és lehet megint normálisan csetelni.
Szóval volt ez a szitu, látni kell, hogy nyilván nem tetszett, de tenni nem tudtam érte, merthogy se nem voltam cset op, se nem lett volna értelme, hisz nem lehetett eltakarítani a drágámat onnan eszközök híján.

Ezen a szitun felül van az, hogy egyre inkább felbaszott a fórum fejlesztésének milyensége, minõsége, sebessége, illetve a fejlesztõ kolléga hozzáállása.

Úgyhogy beindult bennem a "ki ha nem én" funkció, és meglepõen rövid idõ alatt eljutottam oda, hogy csetop jogot adtam magamnak (yep), majd közben újra mûködõképes lett a kitiltás funkció. TL;DR: Kedvenc idiótánk szépen is tûnt a csetrõl.

Na és igen, most jön az, hogy poénból adtam opot 2 regular usernek. Egyrészt mindkettõ olyan, hogy hamarabb törnék el a saját kezüket, minthogy ezzel visszaéljenek, másrészt mindkettõ tudja és látja, hogy mennyire nem akarnának engem ezzel szar helyzetbe hozni, mert az nekem rossz lenne, nekik meg rosszabb. Nyilván az elvétel jogos, és nyilván poénból sem fogom visszaadni.

Megjegyzem, ha a fejlesztések úgy haladnának, ahogy kéne, a mod eszköztár olyan lenne, mint kéne, akkor lehet, hogy komolyabban lenne véve a cset a mostani helyzetnél, mégpedig hogy perpill ennek az 5-10 aktív használónak a homokozója. Ha így lenne, természetesen az ilyen "poénból opot osztunk" és társai dolgok eszembe sem jutnának.

Ez van mostanság cseten "röviden". :)

Az alattad lévõ hszre meg nem reagálnék inkább, merthát na. Gáz.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

SHADOWEYES7
Azt azért én is megkérdezném, hogy ki adja válogatás nélkül a chatmoderálás jogát?!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

MR ME
tugyi pont nem troll, inkább az a nagyobb kérdés h te meg még pár ember hogy a faszba lett itt modi és pofázik, de no problém, pont leszarom végülis, csak az ilyen szituk viccesek....

SHADOWEYES7
Amúgy én vettem le de no problem! <#law>

Fresh Duke
Bírom, mikor a hegyitrollnak áll feljebb. Ha hallgattál volna, bölcsebb maradtál volna.

tugyiti
Én kérek elnézést ,hogy nem egybõl ez jutott eszembe ,hogy a bugmentes motor hibája csak nálam jelentkezik a fent lévõ 30 ember közül , meg az én anyámat :D de köszönöm ,hogy feloldottad értelmes ember módjára ;)
Fresh Duke
Ha vennéd a fáradtságot, hogy kicsit visszaolvass (nem kell sokat, elég 5 kommentet), és ha normális, értelmes ember módjára fogalmaznád meg a problémádat, talán lenne itt olyan, aki venné a fáradtságot, hogy feloldja a tiltást. ._.

tugyiti
Lol én is tiltva lettem :DDD csak tudnám miért, fájt az igazság pár nyomorultnak úgy látszik.
MR ME
nem vágok eret, mert nagyon keveset használom már a chatet, de néha jól el lehet dumálni ott :)

MR ME
köszi siker :)

Maximus4
Most próbáld meg.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Fresh Duke
Tegnap fel lettek oldva azok, akik ott voltak, révén nem lehet tudni ki volt okkal és buggal kivágva. De én fejbõl honnét szopjam ki, hogy ki az az X száz/ezer SG-s, aki ki van rakva?
Ha úgy se vágsz eret, akkor nem erõltetem meg magam.

MR ME
de engem azért csak nem raktál vissza, pedig valszeg te is tudod h vicc volt amiért banoltál, márha te voltál
mondjuk ettõl nem vágok eret magamon, de....

pxxl
na végre lol sg... :D

szal gondolom mennyire szomorú dolog ez : :C

All hail the double x!

pxxl
jó mostmár a hsz se megy el? :DDDD

All hail the double x!

Különc
Nem tudok Katának boldog születésnapot kívánni chaten, mert kibanoltatok 8(

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

pxxl
hja ilyesmi. csak nemtom ez most fejlesztés, vagy rombolás ami folyik itt néha...

All hail the double x!

Fresh Duke
#103 - Valószínûleg chatmoderátoroknál nem látszódik.

Fresh Duke
Szerintem a #126-129-es (bug hatására történt?) bannolások is visszakerültek.

pxxl
engem nem - látszólag - mégsem tudok írni csetre... wtf?

All hail the double x!

Lazarus
Engem is, wtf?
Különc
Engem banoltak, nem tudom miért

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

MR ME
nem tudok írni chatre, nem tudjátok mi történhetett?

Vegyük sorjára a dolgokat

Chili77 regem ki lett bannolva Sedó által, mert GUMISZOBÁBAN legagyiztam az egyik képet
Chili88 regem Cifu által lett kibannolva KOCSISAMBRUS!? indokkal
Aztán janika által, INDOK NÉLKÜL!

3x lettem kitiltva, teljesen ártatlanul, legalább a 4. ne legyen az, ezért innen üzenném mind a hármótoknak, HOGY A JÓ ÉDES KURVA ANYÁTOKAT BASSZÁTOK TELIBE, TI KISEBBSÉGI KOMPLEXUSOTOKAT EZEN A FOS OLDALON KIÉLÕ, MIKRÓPÉNISZES, BALFASZ GECI, ÉLETTELEN, MONITORHARCOS EMBEREK.

Az oldal meg csak süllyed le a süllyesztõbe, egyre trágyább, a fõoldalt sikerült még fosabbá tenni, a fórumra meg még nagyobb balfaszokat felvenni moderátornak a felhasználók száma meg egyre kevesebb <#nevetes1> majd a végén maradtok tízen azt szopkodhatjátok egymás faszát<#hehe>
a seggnyalóitokat meg szarjátok szájba, fresh duke az a kis buzi még élvezné is.

sziasztok

-
az hogy egy durván rasszista hozzászólás.
De ha lehet akkor a zsidókból meg mehetne lámpaernyõ
MR ME
és akkor mivan?

2014. máj. 09.-ÉN, 15:55-KOR írta ezeket a chat-be

"15:55 Fresh Duke: a cigókat kollektornak kellene használni
15:55 Fresh Duke: a barna bõrük tökéletessé teszi õket a feladatra
15:56 Fresh Duke: a tetõre kell szögelni õket "

a mai napon

gergely1991
szóval jártál már így :D

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

videobaby
bármikor<#wink>

Misuka963
Köszi szépen :D <#worship><#law>

videobaby
beállításokban a sg fórumcsetnél rakd vissza a pipát :)

Misuka963
Jó napot !
Lehet,hogy hülyeséget mondok,de a chat résznél rákattintottam a chat bezárása fülre és nem tudom vissza hozni a chat-et .
Ebben tudna valaki valami megoldást ? <#help>

BRAT
Kitõl kapott BRAT csetbannt?
Nincse<#szomoru1>n ez helyén

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" &#9771; Zemdee bodáá Irán! &#9771;

Miért és kitõl kaptam chat bant?
Amikor utoljára írtam chatre akkor nem is trollkodtam, csak egy google easter eggröl beszéltem :S

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Lazarus
úgyszintén...
pxxl
érdekelne, hogy miért van áthúzva a nevem cseten. itt se voltam kb o.O

All hail the double x!

Master91