Sg főoldali cset moderáció
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megy még a gondolkodás?
Még 1 off és kiváglak téged is!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_1_4_ycdqqflaki.jpg
Megy még a gondolkodás?
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Régen volt egy regisztrációm, de SHADOWEYES7 kibannolt!
Méghozzá ezt:
http://sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1146605260
Utána nem volt kedvem se visszajönni eme csodálatos fórumra, de most látom, hogy email-el kell belépni amire meg nem emlékszem!
Nem tudom miért bannolt, illetve sejtem, mivel aznap csak 1 üzenetet tettem közé, méghozzá SHADOWEYES7 egyik beszúrt képére, hogy szar a minõsége, mindezt GUMISZOBÁBA. Nevetséges :)
Szóval visszakapom a régi regisztrációmat?
Illetve valaki felvilágosíthatná ezt a "moderátort", hogy a modi jogait ne arra használja, hogy valós életbe elért sikertelenségei után kiélje magát itt, inkább indítson el valami fps játékot.... Mi általunk él a fórum, akik idejárunk, forgalmat csinálunk és rákattintunk néha a hirdetésekre, õ meg azért van, hogy nekünk segítsen, a fórum és a felhasználók alkalmazottja. Szóval valaki felvilágosíthatná hogy ki hol helyezkedik el a hierarchiában és nem valami igazságszolgáltató kis fõnök aki bannolja a nem szimpatikus embereket ezzel az oldal látogatottságát és bevételét csökkentve, ez a tulajdonoknak se jó, lehet szólok nekik is.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
A heavy cost. I pay it gladly.
De csak amodik beszélhetnek egymással :)
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
Egyértelmû troll account. Pár idézet a színvonaláról:
20:05 Carmageddon: kata tampónja van a seggébe
20:07 Carmageddon: tampónal üzöm ki az ördögöt sg-rõl
20:16 Carmageddon: a nõk seggükbõl jön a gyerek a pisa meg a másikból?
20:16 Carmageddon: seggetekbe kell tenni ha gyereket akarsz csinálni
20:17 Carmageddon: mint nekem a tyúkolban egy fiú de nem lettem terhes szerencsére
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Hol kell? :D!
VÁRNI...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
I met God. She's black
Nem tudok írni a chatbe, mert azt írja, hogy be kell jelentkeznem. Ilyenkor mi van?
Case A:
Nem érdekli a T. kollégát a topik.
Case B:
Random sg-s költözõs hibajegy.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
18:39 Tigristank: A szarszaggal keveredett húgyszagú cigányt másképpen büdös szarszagú cigánynak (cigus fekalicus) nevezzük.
18:39 Tigristank: :D
18:39 lord nihilus: :DDD
18:46 lord nihilus: Iskolába nem igazán szeret járni, ritka az olyan román cigány, melynek megvan a 3 általánosa.
18:46 lord nihilus: Szellemi színvonala vetekszik egy, a petébõl frissen kikelt svábbogáréval.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Rossz helyen jársz!
Minden fórumkategóriában van egy modtopik,ahol nyitottad a problémás fórumtémát, az ott lévõ modtopikján kérdezõsködj.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Egy moderátort,hol találok? egy témát szeretnék töröltetni
köszönöm
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h