Sg főoldali cset moderáció

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lazarus
észak korea
Sziasztok! Az ügyben szeretném a segítségeteket kérni h. néhányad magammal fórumot szeretnénk indítani, egy olyan témában ami valószínûleg nagyban sérti néhány befolyásos ember érdekeit akik gyaníthatóan minden követ megmozgatnak majd h.letiltsák a fórumot, és kiderítsék a kommentelõk kilétét, ami a magyar joggyakorlatot ismerve idõvel valószínûleg sikerülne is nekik. Tehát arra az elhatározásra jutottunk h. a mi témánkat egy másik, az internet szabályozásban lényegesen megengedõbb (lehetõleg angol nyelvû) országban lévõ fórum portáljáról indítanánk. A kérdésem tehát az h. szerintetek járható-e ez az út, és ha igen akkor Ti melyik országot javasolnátok.Minden megoldés, ötlet v. tanács érdekel. A válszaitokat elõre is nagyon köszönöm.
SHADOWEYES7
Úgy, hogy csinált másik reget?

Megy még a gondolkodás?

Még 1 off és kiváglak téged is!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Mivel privátról is letiltottál, így kénytelen voltam csinálni egy új reget, hogy rábírjak kérdezni a miértjére. multi13-ra kaptam, és ez már a 3. alkalom, eddig nem volt gond, írtam, és visszavontad.

http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_1_4_ycdqqflaki.jpg
Úgy, hogy leteltek a büntetõpontjai?

Megy még a gondolkodás?

SHADOWEYES7
Ha 5 pontot kaptál akkor, hogy írsz most ide?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Üdv! Én hasonló problémát szeretnék jelezni!

Régen volt egy regisztrációm, de SHADOWEYES7 kibannolt!
Méghozzá ezt:
http://sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1146605260
Utána nem volt kedvem se visszajönni eme csodálatos fórumra, de most látom, hogy email-el kell belépni amire meg nem emlékszem!
Nem tudom miért bannolt, illetve sejtem, mivel aznap csak 1 üzenetet tettem közé, méghozzá SHADOWEYES7 egyik beszúrt képére, hogy szar a minõsége, mindezt GUMISZOBÁBA. Nevetséges :)
Szóval visszakapom a régi regisztrációmat?
Illetve valaki felvilágosíthatná ezt a "moderátort", hogy a modi jogait ne arra használja, hogy valós életbe elért sikertelenségei után kiélje magát itt, inkább indítson el valami fps játékot.... Mi általunk él a fórum, akik idejárunk, forgalmat csinálunk és rákattintunk néha a hirdetésekre, õ meg azért van, hogy nekünk segítsen, a fórum és a felhasználók alkalmazottja. Szóval valaki felvilágosíthatná hogy ki hol helyezkedik el a hierarchiában és nem valami igazságszolgáltató kis fõnök aki bannolja a nem szimpatikus embereket ezzel az oldal látogatottságát és bevételét csökkentve, ez a tulajdonoknak se jó, lehet szólok nekik is.

Lapítotok?
Üdv, csupán választ szeretnék arra a kérdésre, hogy 31.-én Sedótól mi a rákért kaptam 5 büntetõpontot? Csupán be voltam jelentkezve, nem írtam sehova.
Master91
a rendkívüli intelligenciátokat , és az átlagon felüli leleményességeteket újra láthattuk , köszönjük
-
SHADOWEYES7
Így jártál, te kamugép!

kérem a moderátorok részérõl a hozzászólás törlését, a 12 éves unokaöcsém belépett a gépembe és garázdálkodott a rendszerben.
bujcsik555
21:09 Riviéra Boy: http://police.hu.id299713314-7017473131.k363471.com/?flow_id=8566

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Fresh Duke
14:56 mester1987: http://police.hu.id299713314-7017473131.k363471.com/?flow_id=8566

A heavy cost. I pay it gladly.

BRAT
Cset az van.
De csak amodik beszélhetnek egymással :)

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫

miko lesz má' cset?

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

MR ME
és kajak mindenki bnnolva :DDDDDDDDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Narxis
haha mindenki bannolva

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

+1

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

bujcsik555
Az normális hogy mindenki neve át van húzva a csetablakban, a modikat kivéve? Vagy a bezarhato cset nem volt eleg es a háttérhatalom ilyen aljas trükkel probalja meg megszüntetni a cset szabadsagharcosainak a kozosseget? Tuti a reptiloidok állnak mogotte!

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Lazarus
Tilos boldog szülinapot kívánni? :(
Fresh Duke
15:14 Lazarus: HBD Cifuegyfaszfej

A heavy cost. I pay it gladly.

BRAT
Egyre türelmetlenebb vagyok :D

http://www.youtube.com/v/7jDpUNyLwQg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫

SHADOWEYES7
<#idiota><#puszis>

bujcsik555
Valaki baszarincsa már ki a Carmageddon nevû idiótát csetrõl akinek van joga hozzá.

Egyértelmû troll account. Pár idézet a színvonaláról:
20:05 Carmageddon: kata tampónja van a seggébe
20:07 Carmageddon: tampónal üzöm ki az ördögöt sg-rõl
20:16 Carmageddon: a nõk seggükbõl jön a gyerek a pisa meg a másikból?
20:16 Carmageddon: seggetekbe kell tenni ha gyereket akarsz csinálni
20:17 Carmageddon: mint nekem a tyúkolban egy fiú de nem lettem terhes szerencsére

MR ME
beállítások, "A chat a fórum felett megjelenik" elé pipa

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

SHADOWEYES7
Eltüntettem a csetet és nem tudom visszakapcsolni.<#phone>
Hol kell? :D!

BRAT
"T. moderátor kollégák legyenek kedvesek ide posztolni, ha vkit kivágnak, lehetõleg idézettel"

VÁRNI...

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" &#9771; Zemdee bodáá Irán! &#9771;

Lazarus
Próbáld meg azt hogy kijelentkezel és bejelentkezésnél a "bejelentkezve marad"-ot bepipálod, a régi-t pedig nem. Nekem elõbb elromlott és ezzel megint mûködik
Ryder159
nekem még nem...

tomsolo
Csak szólok hogy ez vmi költözéssel járó gond lehet... A modik kb. annyit tudnak tenni mint ti.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

szabii98
nekem most megoldódott, de nem csináltam vele semmit :D

I met God. She's black

Ryder159
Nem hiszem hogy ban, mert még az életben nem írtam oda, csak most lett volna valami amihez lett volna kérdésem, hozzáfûznivalóm, de nem tudtam...

szabii98
Nekem is ezt írja ki, Efreetre ráírtam aztmondta itt kérdezzek rá. Én csetbanra gyanakszom, de akkor kell lennie egy privátnak, és van hely ahova írhatok, csak nem küldi el..:o

I met God. She's black

Lazarus
nekem is ez volt, írj egy modinak hogy nézzen rá
Ryder159
Helló!
Nem tudok írni a chatbe, mert azt írja, hogy be kell jelentkeznem. Ilyenkor mi van?

Lazarus
:C
tomsolo
"T. moderátor kollégák legyenek kedvesek ide posztolni, ha vkit kivágnak, lehetõleg idézettel "

Case A:

Nem érdekli a T. kollégát a topik.

Case B:

Random sg-s költözõs hibajegy.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Lazarus
Én most banolva lettem? Miért?
Roger6
Ez nem cigányozás, Jesszus... A cigány mint szó a fajt jelöli, tudod? Mint ahogy külföldön azt mondják rád: Magyar. Csak te büszke vagy rá (illetve ahogy elnézem te pont nem), ez a különbség.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Cigányozás

18:39 Tigristank: A szarszaggal keveredett húgyszagú cigányt másképpen büdös szarszagú cigánynak (cigus fekalicus) nevezzük.
18:39 Tigristank: :D
18:39 lord nihilus: :DDD
18:46 lord nihilus: Iskolába nem igazán szeret járni, ritka az olyan román cigány, melynek megvan a 3 általánosa.
18:46 lord nihilus: Szellemi színvonala vetekszik egy, a petébõl frissen kikelt svábbogáréval.
V43 1105
Valaki tegye meg hogy feloldja a chat bannom <#rinya>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

LaliK
Idõben észrevetted <#idiota>

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

Mióta másolgattok ide chatrõl a tudtom nélkül? Lesz baj!

gergely1991
Szia!
Rossz helyen jársz!
Minden fórumkategóriában van egy modtopik,ahol nyitottad a problémás fórumtémát, az ott lévõ modtopikján kérdezõsködj.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Sziasztok
Egy moderátort,hol találok? egy témát szeretnék töröltetni
köszönöm
V43 1105
<#vigyor>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

pxxl

All hail the double x!