Sg főoldali cset moderáció

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

V43 1105
Lenne kedves valamelyik modi feloldani a chat bannom? Már nem tudom mit csináltam, de nagyon sajnálom .. <#rinya>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

--

remélem az a meleg ge.i f1u miatt bannoltak vagy mi volt a neve
MR ME
remélem sokáig...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Hány évig leszek még bannolva oktalanul sg chatrõl ? 😄
zsoltioregon
Lazarus bann.
Kimondtam helyetted 😄

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Roger6
Asszem nem kell mondanom semmit.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

gergely1991
Amúgy jó lenne ha egy éppen bejelentkezett modi (kicsivel) gyakrabban (nem mindig persze) figyelné a chatet a "trollunk" miatt,lehet sokan nem foglalkoznak vele, viszont egyesek "etetik", jó lenne kiszûrni.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Fresh Duke
Köszönöm szépen. De tényleg.

A heavy cost. I pay it gladly.

SHADOWEYES7
Szántad-bántad?

ok

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Fresh Duke
Légyszi? 😄

Fresh Duke
Szeretném kérni a chatbanom feloldását. Ez volt az elsõ alkalom, hogy kaptam, tanultam belõle.
És persze mélyen sajnálom, hogy beszóltam kicsikocsinak, a fórum trolljának. De ha mondjuk kitennétek a szûrét, akkor nem kellene az undormányait olvasgatnunk.

zsoltioregon
<#puszi>

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Maximus4
<#eljen>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

zsoltioregon
Hát rólam-é le tudná venni egy moderátor a chatbannt? Kb 1,5 éve van rajtam.
Próbaidõ? <#whatever>

highlander15
Csókoltatom anyádat!

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

tomsolo

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

dartonita
Magadhoz is nyultal remelem.Barom.

tomsolo
"09:55 Skill: valaki jönne bundás kenyeret enni?
10:19 dartonita: attol fosok
10:20 dartonita: es igen cunci a lenyeg hogy szopjal
10:20 Timikecuncika: de szemét vagy
10:21 Timikecuncika: ettõl függetlenül, nem szabadulsz tõlem...
10:24 Kata: látom Timi, van udvarlód bõven itt az sg chaten 😊
10:24 dartonita: meg foglak dugatni valami lowlifer sgssel "

In action.

tomsolo
De vannak.

Nem hazudok..
én csak szeretném ha nem bántanátok, és én is írhatnék a csetre
jó voltam és nincsenek álregjeim sem

gergely1991
1.Nem kell hazudni...
2.Nem kell álszentezni....
soroljam?-.-

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

pxxl
mint mondtam, nem az én dolgom eldönteni, Te ezek miatt kaptad legutóbb, nem politikai okok miatt 😉

All hail the double x!

és szerinted ez azt jelenti, hogy buzi vagyok vagy mi?
csak ezzel tudsz támadni..

ilyeneket kb mindenki ír a csetre..
az a baj hogy ki van ragadva a szöveg környezetbõl, és így egy csomó mindent bele lehet magyarázni..
de igazából ez ilyen viccelõdés volt.. beszélgetnek az emberek minden félérõl
senkit nem bántottam meg
mások ezerszer durvábbakat írnak.. mégsem tiltják ki õket

pxxl
"politikai okok miatt kaptam csak a kitiltást"

Bár nem az én dolgom eldönteni, de nézzünk csak vissza egy kicsit, ezekért kaptad az utolsó kitiltást Sedótól...

12:37 Slinky Cyle: én arra vágyok hogy valaki jól elnáspángolja a popsimat
12:37 Slinky Cyle: =)

21:43 Slinky Cyle: kész vagyok
21:43 Slinky Cyle: lehet velem szexelni

All hail the double x!

nem azon van a hangsúly, hogy kinek meg minek írok a csetre.. igazából nem sok mindenkihez van kedvem már hozzászólni
viszont nekem is járnak az sg jogok, én sem vagyok rosszabb mint a többi

simán megtehetném, hogy álregen mindenhova oda trollkodok..
de nem teszem, viszont szeretném ha velem is normális, és igazságos lenne az adminisztráció

zsoltioregon
Én nem vagyok moderátoristen, de van ilyen hogy: ALREG. Ez a regem csetbannon van a másik 3-4 nem azokkal írhatnék, de kinek meg minek?

Mi/ki van ott a cseten, ami annyira faja, hogy privát nem tudod elintézni pár cifrányos mondattal a meetinget kiscsávókám?

Szedd már magad össze! (Egy jótanács, egy leendõ moderátortól)

ezt nem értem.. az hogy foglalkozok az emo-val, attól még nem vagyok rossz ember, vagy buzi.
Nem fantáziálgatok.. vannak emo barátaim, és nem zaklatom õket sem.
Léci, hagy kapjak már én is amnesztiát.. esküszöm, hogy politikai okok miatt kaptam csak a kitiltást.. nem bántok senkit, nem vagyok abnormális.. még barátnõm is va.. Ricsi igazolja, hogy normális vagyok, õ ismer.
léci had menjek már be a csetre..

tomsolo
emósok közt is hátrányosnak számító

zsoltioregon
csto étá: "emoték" ?

tomsolo
Igen, te tényleg teljesen megváltoztál.

Ezért teszel be továbbra is emotékos képeket - te egyedül - a fantáziálásodról a most meg nem nevezett topikba.

[ HONEST FACTOR: LEVEL0 ]

A múltkori kitiltás nem miattam volt, hanem miattatok, bebeszéltétek a moderátornak hogy rossz vagyok, de nem csináltam semmi rosszat.
Ki is jelentettem, hogy utálom a buzikat, és nem foglalkozok ilyesmivel, mégsem hagytatok békén.

MR ME
azt is kivágnák 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

pxxl
nem mintha nem oldhatná meg a problémáját 1 perc alatt...<#email>

All hail the double x!

MR ME
mit erõlködsz? törõdj már bele h baszhatod a chatet, és h miért azt sztem te is tudod nagyon jól...már párszor visszaengedtek ha jól emlékszem, nem véletlen vagy banon mégis...

és velem mi lesz? én is ugyan olyan ember vagyok mint ti

zsoltioregon
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kérem ezen regem csetbannfeloldási szubrutinjának végrehajtását egy megfelelõ hozzáféréssel rendelkezõ személytõl.
Danke!

bemehetek mostmár a csetre?

tigeroo
semmi gond srácok csak valaki bekapcsolva hagyta a banmodulátort <#idiota>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

[IRAM] leader

pxxl

All hail the double x!

tomsolo
<#wilting>

wollnerd
Á! Szóval már értem hogy a mit jelent az áthúzás a nevén a "A szobában van:" ablakban. 😊

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

kifli
de, csak az moderátor figyelmébe topik volt. Ott bepanaszolni lehetett embereket, ami chatnél visszakövethetetlen, ittpedig elvileg csak a modoknak kéne írni, hogy kit miért tiltottak le...

Annak a topiknak nem volt értelme, a visszakövethetetlenség miatt, ennek van értelme...
SzirmosSzisza
Nem volt valami topikja ennek Kata gondozásában?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Kongy
Én még 2006-ban lehetettem letiltva valamiért, azóta se kép se hang 😞

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

szekrény
nnna jó én is nyalok a jövõért :
" engem iiis, engem iiis..." <#vigyor5>

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

ajjaj<#circling>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.