Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ha jól tudom áthozod magaddal a gear-t és át tudod konvertálni tuvala szint-1-re. szóval egy pen-ből tet lesz, stb. igy lesz fegyvere a karakternek.
A második mondatot nem értem.
Boldog Karácsonyt!
(SG-t már elég régóta nem fejleszti senki rendesen, aztán valaki berakta a karácsonyi reklámot és elrontotta az egész oldalt)
(tényleg nem megy a válasz gomb, mit hekkeltek szét az sg-nél?)
Kijött "ehhez a valamihez" egy újabb videó, de még mindig fogsincs, hogy mi ez? :D
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.12.10. 11:42:43
On:
Az első PEN cuccra, az éxerre elkezdtem gyűjteni a napi küldiből az anyagot, de aztán abbahagytam. Próbáltam többször elolvasni az egésznek a menetét, de sosem értettem meg igazán, aztán úgy voltam vele, hogy egyszerűbb megvenni marketről. Valszeg pénzben sem túl nagy így a különbség. Az új PEN cuccok menetét meg el sem olvastam végig, már az elején ledobta az agyam a szíjat. Bedobálnak egy halom új dolgot, aztán elkezdik magyarázni, hogy mit honnan szerezhetsz meg, mit mivel kombinálj, hogy ez meg az legyen belőle... mivan????? És akkor képzeljük ezt el egy újonc szemszögéből.
Viszont ez az "ingyen PEN" cucc. Meg fogja vki ezt csinálni?
link
Aszongya: nincs távolság korlátozás, a világ végéről is hívható a ló.
Boundos! trainer's flutetal és spirittel lehet manufacture opcióval ilyet csinálni? Mitől több ez, mint egy sima flute? (Nincs dream horseom ...)
Most ismerkedek a játékkal pontosabban még csak most jön lefele. Kérdésem az lenne van valamilyen különbség a karakterek között? Értem ezt úgy mint más mmo-ba tank, heal, dps szerepköre. Bocsánat a sok kezdő kérdésért ha már volt róla szó. Aki tud segíteni köszönöm és még1x elnézést a sok béna kérdésért. Üdv
A Pearl Abysstól. Eszméletlenül jól néz ki, annak ellenére, hogy max. a gyerekeim fognak vele játszani.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.08.27. 22:59:49
Amúgy az előfordul, hogy kidob. Elég érzékeny a játék.
Nem játszom régóta, de most afk hagytam a játékot estére. Reggel nézek rá, és azt látom, hogy kidobott. Visszajelentkeztem, és ekkor jött ez az email.
Más: tudtok aktív magyar guildet?