Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Lehet időzóna probléma, IP címet nem írtak csak régiót? Mo-n belül általában nem tudják pontosan belőni a várost.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Nem tudom van-e valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata: kaptam egy emailt a Pearl Abysstól, hogy valaki belépett a nevemben 4:55-kor, de nem írnak időzónát. Én ugyan beléptem szintén, de csak 6:55-kor (ekkor jött az email is). Nem lehet, hogy az én belépésemet vette idegennek? Azt is írja, hogy "Region: Kecskem?, Hungary", de én nem vagyok kecskeméti. Lehet, hogy ez is csak valamiféle tévedés?
Maxtreme

én akcióba megvettem anno valami 3-4 euróért külső oldalról, amúgy annyira nem szar :D
Sokat fejlődött a kezdeti állapotokhoz képest. Ennyit mindenképp megért.

AnuluWork
She Will Punish Them :)

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

SzirmosSzisza
Ezmiez? <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

AnuluWork
Na, csak sikerült egy másik játéknak 2021re túltolnia a BDO "bizonyos" részeit ... <#nyes>

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.08.04. 21:16:35

AnuluWork
Ohb+, köszi ...

Carmang
Kiválasztod az egyik topikot, és az oldal alján lesz a keresőmező. Jó béna...

AnuluWork
Hogyan lehet keresni a BDO fórumban a pearl abyss oldalán?

lv58 után megkaptam a Kamasylvia és az utána jövő questeket. Így halad minden a normális kerékvágásban. Utólag még jól is jártam, nem kellett bajlódni a Valencia II macerás sorozatával. Mert gondolom nekikezdtem volna.
AnuluWork
Volt arról hír, hogy a BDO esetleg jön Nintendo Switchre?

Holnap kiderül. 20% hiányzik az 58-hoz. De igazad van mert eddig is grindeltem más karakterrel is, szóval mindegy. Meg muszáj is a kövek miatt a gear-be.
Carmang
Csak Mediah-val bezárólag ugrod át a főküldiket, lv58 elérése a cél (ha jól emlékszem, még nem járok ott). Utána meg amúgy is több a grind, mint bármilyen küldizés. Szeptember végéig van időd.

Skippeltem a main quest láncokat? Nem volt időm utánanézni. Sok a meló. Így viszont akkor grindelhetek. Hatvan felett nem lesz egyszerű, mivel nincs most erre időm. Nem kezdek újat, csinálom a Fughar memorandumát.
Akkor ezt benéztem. Tudok még valamit tenni, vagy reroll?
Carmang
Próbálkozz tovább. Nem tudom mit akarsz beírni, de az általános nevek gyorsan lefoglalódnak. És akkor más már nem választhatja azt.

Shevchenko
Semmit nem fogad el.

FORZA MILAN!!!

Carmang
A Check Name-re kattintasz? Ha azt írja ki, hogy foglalt, akkor bizony másik nevet kell keresni.

Shevchenko

Nem tudjátok véletlenül miért nem fogad el semmilyen nevet beírni, nem tudok tovább lépni.

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Sziasztok!
Discord magyar szerver létezik?

FORZA MILAN!!!

Carmang
Mert a "rossz" küldit vetted fel Alustintól. Érdemes ám patch notest olvasni :) Vagy a küldi leírását elolvasni.

Kitűnően kezdődik ez is. Ahogy beérsz Veliaba már nem lehet folytatni a Balenos questline-t.
Már nem játszom, de pár napja benéztem és tömve volt játékossal.
Köszi.. asszem régebben is úgy volt, hogy ez a kreálós mizéri + 1 hét. Hát... kíváncsi leszek. Nagyon-nagyon ritkán játszom már vele.
Tök kíváncsi lennék rá, hogy miképpen alakult a játékosállomány a béta óta.

Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...

06.29. ha jól emlékszem.
Lehet tudni, hogy mikor jön? Azt láttam, hogy már meg lehet kreálni..

Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...

AnuluWork
Nem bírom a pofába tolt reklámokat. Több karinál ez már elég zavaró.

Carmang
A leárazás alatt van egy "don't show this today", vagy hasonló duma, arra kell kattintani. A dobásnál meg hát dobni kell :) Félóránként, összesen háromszor, aztán nem mutatja többet. Minden más csak egyszer jön fel.

AnuluWork
A hülye reklámokat ingame nem lehet valahogy kikapcsolni? (Tudjátok, dobjál, ilyen leárazás, olyan baromság?)

Carmang
Új kari: Corsair. Kalóz csajszi szablyával, meg vízmágiával.

AnuluWork
Bár csak nézek, hogy ez a Bugattis baromság hogy kerül ide, de a ruha és a pacicuccos qurva jól néz ki.

Carmang
Jön, jön, jön!
//www.youtube.com/embed/sFCwFI9z9yo

Sziasztok!
Valaki tud segíteni abban hogy én eddig steam kontrollerrel játszottam és most egyszerre nem mükszik.
A kontrollernek nincs baja...mágémmel tökéj...
Carmang
Ne feledjétek, május 31 a transfer utolsó napja. Utána elveszik az acc örökre!
(bár van egy sejtésem, hogy aki ezt olvassa, az új accal játszik február óta)

Carmang
Valamelyőtők játszik kontrollerrel? Milyen a harc? Pl, hogy fordulsz? Az egérrel ugye egyszerű, ha kicsit mozdítod, kicsit fordul, ha nagyot mozdítod, nagyot fordul.

Megoldódott, de ilyent még nem láttam, pedig a béta óta játszom kisebb-nagyobb megszakításokkal.

Mióta felmerült ez a probléma többször is ki- illetve beléptem, játszottam más karival, stb... Tegnap este egyszercsak megjelent az Afuaru feje felett, hogy felvehetem a questet, első kísérletle el is loptam a kulcsot. Ezzel a karival Isten bizony nem csináltam semmit az eltelt időben. Nem questeltem, el sem mozdultam onnan, ahol ácsorgott. Szóval nem az volt, hogy valamit csináltam, ami miatt felvehettem a questet.

Carmang
Ja, tényleg, emléxem. Igen, a skill instruktortól kell lopni. Hát jó szerencsét hozzá :)

De itt Rabam-ot ír, az meg a Skill Instruktor vagy mi a bánatos kiskés.. Amikor a raktáros banyától kell csórni, az korábbi quest.

Carmang
Jó karit akarsz meglopni? :) Ha jól emlékszem, akkor a raktáros nőtől kell ellopni, aztán átmenni Arehazába, és odaadni a raktáros fickónak.

Srácok. Van ez a következő quest - Rabam's Storage Key. Az ezt megelőző kész van. Ennél meg lopjam el a kulcsot a manustól.
Komoylan elqrtam már 5-600 energy-t és kulcs sehol.. Mi a bánat van? Más karival simán túljutottam ezen. Vagy valamit elbaltázok?
Komolyan az őrületbe kerget..

Köszi szépen! Hasznos tanács:) Tegnap már a munka miatt nem tudtam válaszolni.
SzirmosSzisza
Ha jól tudom akkor betegednek le, ha lemegy 0-ra az életük. Vannak random eventek hajókázás közben, ott is veszthetnek, ha szerencsét próbálsz valamelyik szigeten szintén, illetve a remote collect-et se szeretik.

A tengerészek mitől betegszenek meg? Hajóra pakoltam őket, enni is kaptak, de nem chowder-t, (raisin bread-et) mert nincs időm, kedvem kagylót gyűjteni optimális shopos felszerelés nélkül hozzá. Partra kellett volna pakolnom őket 4 óra után? Elég drága az elixir, ha állandóan betegek. :)
Lehet, hogy eredetileg akkor nem úgy tervezték. Mindenesetre érdekes. :) Megnéztem még félig van rajta stamina. Crow coinért rohantam el vele vagy kétszer Tinberrára. Ilyesmire jó. Stamina nélkül már akkor nem igen lesz elég gyors ehhez. :)
Carmang
1000 Loyalty-ért van Cog, szerintem ugyanaz, mint amit kapsz, illetve gyárthatsz is magadnak. A staminája nem tölthető, de nekem még megvan a lemerült Cog-om, és használható. Talán kicsit lassabb, mint a staminával rendelkező. Nem tudom ezt tényleg így akarták-e a fejlesztők :)

Azt írja, hogy nem csak skin a shopos. A staminát még nem próbáltam a questes hajóval. Kinn vagyok az óceánon szörnyeket gyilkolászni a "nagy" hajóval. Később megnézem.
SzirmosSzisza
Pearl Shopban nem csak skin van? Amúgy a quest lineosba, ha jól rémlik nem lehet staminát (sárga csík) tölteni.

A Oquilla's Eye questlánc végén megszerezhető Epheria Cog és a Pearl shop-ban kapható Epheria között van különbség? Nem mintha annyira kellene, csak ha használható valamire, miért ne!
Van ebben a játékban még jövő!