Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Red bubble BDO T-shirt oldalon még mindig lehet rendelni újonnan.
😊 Aztán megszületett a lányom és az online világot fokozatosan felváltotta az élet. Most megtaláltam és már apásodtam annyit, hogy nem kompatibilis a testemmel. Szeretnék túladni rajt, anno 12 000 Ft-ért vettem. Egy jelképes 4000 forintra gondoltam XL-es. Itt vagy a [email protected] címen vedd fel velem a kapcsolatot, ha szeretnél magadnak OP pólót!
Utoljára szerkesztette: Nahime, 2021.04.02. 17:31:28
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Írtam nekik (ahogy korábban a kakaonál mondtátok hogyan jártak el), hogy vegyék ki, és ingame emailben küldjék el, és kiveszem az emailből. Egy hónap múlva talán ismét szóra méltatnak. 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Egy file scan-t nyomass, biztos ami biztos.
Az mitől lehet h elkezdem trainingelni a lovam Afk-ban, és egy bizonyos idő után ledob a game, egyszerűen nem birok igy trainengelni, kb 10 percet ha bir. A
56-os szinten vagyok már..
Lényeg a lényeg, 56-os szinten kiválasztod, hogy awakeningre, vagy successionra mész rá. A succ sztori elvégzése után kapsz ingyen egy skill resetelő cuccot, ha aktiválod, akkor 24 órán belül bárhogy megvariálhatod a skillpont elosztást.
De! Ha jól emlékszem, akkor 56-os szinten (szintig?) szabadon resetelheted a skillpontokat. Utána már csak ezzel a skil guide cuccal, amit pearl shopból tudsz venni.
Ha az awa-t választod, akkor igen, reseteld a pontokat, és tegyél át mindent az awa-ra. Vannak olyan alap skillek, amiket érdemes használni harc során, akkor is ha awa vagy, ez karaktertől függő, nézz utána guide-okban. Pl a passzív skillek mindenkinek kellenek. De az awa kimaxolása legyen az elsődleges mindenféleképp.
Mikor elérem ezt az ébredés dolgot és kapom azt a lövős dolgot akkor reseteljem a skilleket és tegyem mindet az ebredősre?
Viszont roppant hülye ötletnek tartom, hogy a free, legújabb playerek IS megkapják a 4 tri szintű ékszert ...
A 2011 óta csak emu formájában létező preNGE SWGből úgy kibannoltak mindhármunkat, mint a p.csa! 😄
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.03.12. 08:45:31
Bannolni tuti nem fognak emiatt.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Hát ketten biztos, hogy lehet egy hálózatról játszani, van/voltak házaspár guild társaim. Nem tudom elképzelni, hogy miért ne lehetne még többen is jelen lenni ugyanarról a hálózatról.
Az mit jelent, hogy nem veszi fel magától a bejelentkezési ajándékot? Kell rá kattintani külön?
Utoljára szerkesztette: Carmang, 2021.03.11. 16:35:23
Érdemes még 1x írnom, vagy el vannak csúszva nagyon?
Másik, hány accal lehet egy hálózatról egy időben belépni? Csak mert a gyerekeimnek is "megvettem" az alap verziót, és nem akarom magunkat bannoltatni, ha mondjuk nem lehet egyszerre csak két player ua hálózatról. Az SWGben bannoltak minket, mert csak két eredeti példányunk volt. 😊
Most az új spotok egész tetszenek, már megvan a HP-s neck upgrade negyede, meg a spot is elég jó pénzt hoz (160 tiszta silver és dropokból olyan 250-re kijön 1 óra alatt)
Természetesen normális cím sincs ahova lehet nekik írni, (legalábbis én nem találtam) csak valami sablonos faq alapú helpdesk.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2021.03.04. 20:49:00
Most szezonban Valkot választottam, nagyon tetszik, ez lesz az új mainem, most tápolom a vadászatot a napi Balenos-szigetekes küldikkel, nem a life-ozos karival akarom a félelmetes vadont járni 😄 Az eddigi main-t (musa) meghagyom scrollozós, riftezős karinak.
Közben encsizem az arti vadászpuskát, hogy mire prof 10 lesz a Valk, addigra a puska is +10 legyen.
Közben a karavell kék cuccait is kellene encsizni, +6-7 -en vannak most. Ha legalább az ágyút fel tudnám nyomni +10-re, csinálhatnám a napi Rust ölös küldit, ami Tea of the Ocean-t ad, már csak az hiányzik a karakk upgrade-hez (meg a +10 kék cuccok).
Nem is tudom mikor fogok ezeknek a végére érni. Ja, pont erről szól egy (m)mo 😊
(amúgy jön egy új fresh start server AAU-ba március 25-én. Ha valaki belekóstolna. Meg holnap lesz a meglévő szerverek összevonása is. Végre harcolhatunk a földekért 5-6k GS hátrányból)
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2021.03.03. 22:38:15