Chivalry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Itt észre se vettem, hogy megöltem 5 ember, a WOTRban keményen szenvedni kell, hogy tényleg megdögöljön az illetõ.
A medve nem játék.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
sac/kb 10 méterre tölled te nem lõsz oda mer az "etikátlan"? 😄 Ffa-on íjjal örülök ha ölni tudok abba a káoszban.
na ha legközelebb elindítom a játékot, tuti megint lockolva lesz, szokás szerint...
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
mondjuk az tiszta röhej, hogy ha dobod a dárdát, akkor azt nem számítja bele az unlockba, csak ha döfködsz, pfff.
mellesleg a dagger unlockolása lesz még vért hugyozós feladat...
Per Aspera Ad Inferi.
a hivatalos fórumon azt írják, hogy tudnak a gebaszról, nem a patch miatt van, hanem vmit a steam meg a valve piszkált bele, más játékokat is érint... na ebbõl ma nem lesz hentelés.
Per Aspera Ad Inferi.
Felmentem megint egy nagyobb szerverre, egyszerûen nem tudok védekezni, annyira laggol. Marad a FFA meg kevés emberes TDM.
igen azok a számok a nem választható fegyvereken azt mutatják, hogy hányat kell még hozzá ölni azzal a kategóriával. de pl ha az utolsót akarod megszerezni, akkor nem muszáj az elõtte lévõt használni, csak az a lényeg, hogy vízszintesen egy sorban legyenek.
Per Aspera Ad Inferi.
igen, azt én is észrevettem, hogy keresési opciók se mûködnek.
ez, hogy nem számolja a killeket az unlockhoz, kész vicc. egyik este nagyban tolom, már csak 12 kill az egyik egykezes kardhoz, de aznapra leálltam. másnap délután belépek, nem számolja a killeket. újraindítottam a játékot, másik server, bumm megint számolja. lement pár map, servert váltok, megint nem számolja... pfff
Per Aspera Ad Inferi.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Össze állsz egy-két haverral akkor nagyon szépeket lehet csatázni, 1vs1 párbajokban pedig sokat számít, hogy mennyire ismeri az ember a játékot. Elkezd hadonászni az ellenség nem fog semmire menni vele max annyira, hogy a feje a porban végzi. 😊
Lentebb volt az unlockokról szó, az szerintem késõbb fog bekerülni. Nagyon sok lehetõség van a játékban amit ki lehetne aknázni, fõleg moddereknek mivel az Unreal engine-re bárki fejleszthet.
Pénzét simán megéri a játék csak bátorítani tudok mindenkit aki szereti a középkori hadviselést.
Valaki, kéremszépen írja le a lehetõ leg egyszerûbb módon -úgy hogy a hülye is (én) megértse(m), hogy hogy is lehet LAN-ban játszani. Sajna az alábbi oldal nem tiszta.
AZ elején ír 12 pontot meg a lan- résznél még vagy 6ot aminek majd a felét nem értettem. Bocsa a lámaságért, de egyszerûbb megkérdeznem mint felfejleszteni magam.
Köszi elõre is.
Man at armsot egy kicsit erõsnek érzem, még nem játszottam vele, csak ellenfélként eddig az tûnik a legnehezebbnek lovagként. Ha ügyes, szinte esélytelen megsebezni.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A Chivalryban a térképek jobban összerakottabbak, mint a WOTRban, ellenben a WOTRban nekem ami van, az inkább bejön design és kinézet terén.
A Chivalryban viszont a választható classok kiforrottabbak, a WOTRban inkább azt látom, hogy ez vagy az miért jó, és kevésbé mûködik a kõ-papír-olló elv. A WOTRban nekem a lovas rész kevésbé jött be, bár tény, hogy igen jól megcsinálták.
A Chivalryban van több játékórám, a WOTRban kevesebb, viszont egyelõre a WOTRban több lehetõséget érzek HOSSZÚTÁVON, mint a Chivalryban.
Mindezek ellenére aki teheti vegye meg mindkettõt, mert mindkettõ hangulatos, és jól lehet velük szórakozni.
A medve nem játék.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Scientia potentia est.