Chivalry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chivalry-ról nem tudok nyilatkozni, az biztos vidik alapján, hogy a küldik változatosabbak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Lentebbi Totalbiscuit videó tényleg nagyon jól összeszedi a 2 játék erõsségeit,gyengéit szóval csak ajánlani tudom.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Szerintem egy nagyon jó bemutató/összehasonlító videó, és nem igazán lehet belekötni. Nem mellesleg az én véleményem is hasonló.<#idiota>#idiota>
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Parasite Eve 2, best game EVER!
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Nincs semmilyen single player mód?
Mea culpa, de rühellem a multit. Van, aki a palacsintát sem szereti 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Not Weaken.... Weeeaken"
A több párhuzamos feladat elvégzése addig nehéz míg mindet egyszerre próbálnak meg védeni, pl van egy pálya, ahol a végén királyi család pincékbe bújt tagjait kell lemészárolni/megvédeni, na ott a 2-3 pincén simán át lehet darálni helyi túlerõvel, de az utolsóra ha bekempelnek a védõk, akkor simán ki tudnak tartani a végéig.
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ha ritkán is, de egész jó kardozós jelenetek alakulhatnak ki, nincs kard spam(illetve Man At Armsnál van, de ez nem bug hanem feature, cserébe mellbe vágod kétkezessel, hát ott marad), de van állóképesség csík, a blokkok mûködnek, van ellépés a kis kaszttal, van futásból letámadás, és ha valakinek nem tetszik az arca, simán hasba rúghatod.<#idiota>#idiota> A grafika szép(mondjuk mindkét játék egész jól néz ki), a hangok viszont jobbak, a harci kiáltás egész feldobja a hangulatot(legalábbis most még az elején biztos).
A játékmód sem olyan bugyuta mint a WotR térkép kempingje, a feladat alapú pályákon gyújtogatni, kaszabolni, és valamennyire csapatmunkálkodni kell, ha az csapat elbaromkodja az idõt random csatázgatással, és nem a feladatra figyel, simán elveszíti a küldetést. Az ostrom gépek ötletesek, ugyan nem olyan hatékonyak(hajítógéppel egész jól el lehet intézni 3-4 ellenséget, de ugyanolyan könnyen lehet teamkillelni ennél is többet<#zavart1>#zavart1>), néha kell õket használni a feladathoz is. A pályák változatosak, a WotR-ba siekrült berakniuk egy szem pályát ami várostromot feltételez, Chivalry feladat alapú térképenek jó része pedig valami védmûvel van kapcsolatban, a feladatok több szintûek, vár védelem, parasztok védelme, kastély védelme, majd a király védelme az nagyon jól néz ki egy pályán, sokkal kevésbé megunható, mint az egyszerû zászló foglalás.
mondjuk én csak a katapulttal lõttem.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A medve nem játék.
A medve nem játék.