Chivalry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincs baj a Wotr harccal, jó az! Tök ugyanaz, mint a Mount and Blade. Nekem elhiheted 16 órám van WOTR-ban.

Chivalry-ról nem tudok nyilatkozni, az biztos vidik alapján, hogy a küldik változatosabbak.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Terawatt
Mount and blade nekem is nagy kedvencem és ha le lesz árazva ez a játék steamen szó nélkül megfogom venni. War of the rosesban eléggé fura a melee combat videókból ítélve, ami annyira nem baj mert megszokás kérdése. Chivalryban lehet, hogy nincs akkora testreszabási lehetõség, de legalább a balance is jobban beállítható. Ami szerintem sokat dob a játékélményen/szavatosságon, hogy változatosabbak a célok a térképeket, mint a WotR-ban. Kíváncsi leszek mennyi fog fejlõdni, mert rengeteg lehetõség van benne.

Lentebbi Totalbiscuit videó tényleg nagyon jól összeszedi a 2 játék erõsségeit,gyengéit szóval csak ajánlani tudom.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Lunki88
Ja és nekem újdonság hogy tps nézetbe is át lehet kapcsolni játék közben. Azt hittem elõször hogy csak fps nézetben lehet nyomni. 😊
Lunki88
Én megvettem és eddig tetszik. Szaggatást nem tapasztaltam, van sok szerver aminek 100 alatti a pingje szóval nem nagyon szokott lagolni a cucc. 32 slotos szerveren játszottam, úgy láttam ez a lehetõ legnagyobb.
LasDen
én akartam, de végül másik játékot választottam...majd esetleg télen 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bardocz
Szóval senki se vette meg, aki el tudná mondani, hogy nyugodtan vegyem, jó lesz multiban, vagy inkább ne? 😄
Lunki88
Igazából mindkét játék kiemelkedõ valamilyen téren, de összhatásban nekem is a Chivalry tetszik jobban. Persze az én szememben még mindig a M&B Warband a legjobb játék a mûfajban. 😊
Aquir
remek videó totalbiscuittõl 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

s1lkforrent

Szerintem egy nagyon jó bemutató/összehasonlító videó, és nem igazán lehet belekötni. Nem mellesleg az én véleményem is hasonló.<#idiota>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

köszi. közben kipróbáétam, háááááát.....laggolós csapkodás össze vissza....
bardocz
Multiban, eredeti. Botok elleni játékhoz képest.
Panzeradler
tunngléval megy lanon?
bardocz
Leszedtem, kipróbáltam, botok ellen fut, mennyivel eszi jobban a gépet multiban? Ennyit nem vigyorogtam az utóbbi idõben egy játék alatt sem.
Lunki88
Videók alapján nekem jobban tetszik mint a War of the Roses. Habár egy idõ után szerintem ez is unalomba fog fulladni.
bardocz
Demo nincsen?
Fpocok
Igen. A multis játékok nagyrészét árulják 4pakkban, 4 példány (így olcsóbb).

Parasite Eve 2, best game EVER!

a.carkey
Ha az, abban mi a logika? Ilyet szoktak összerakni? Nem vagyok nagy steam vásárló ...

A medve nem játék.

Fpocok
3 másik példány? 😄

a.carkey
Mi a különbség az áron kívül a sima Chivalry és a Chivalry: Medieval Warfare 4-Pack között? Mi van benne a 4-packben ami plusz 25 eurót megérhet?

A medve nem játék.

Gyadi
Na, milyen lett? Érdemes megvenni?

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

a.carkey
Azt meg ne nézd! 😄 Titanic az egész.

A medve nem játék.

Fpocok
Botok ellen van elvileg.

Voltan
Kösz, akkor részemrõl sajnos passz...
Nincs semmilyen single player mód?
Mea culpa, de rühellem a multit. Van, aki a palacsintát sem szereti 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Így igaz!
Voltan
Ez csak multis cucc?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Rendeld elõ hivatalos oldalon, elvileg holnap jön ki a teljes.(Bár steamen még se híre se hamva érdekes) Szerintem egy rettentõ jó játékot kapsz ezér a 25 dollárért.
sWbFII
Nincs valakinek véletlen egy fölös béta kulcsa? 😊

"Not Weaken.... Weeeaken"

sWbFII
Dark Messiah egy remek játék volt szerintem, most már kicsit elmaradottnak számít a grafikája. Sajnos a multija jóval gyengébb lett az általam vártnál. Ettõl függetlenül nagy kedvenc.

"Not Weaken.... Weeeaken"

s1lkforrent
Ez szerintem nézõpont kérdése, védõként például nagyon nagyot lehet nézni, mikor a csapat egy sarokba bekempel hogy a királyhoz fizikailag ne juthassanak hozzá(és tényleg nem tudnak), erre az ellen csak ijászként és tûzgránátos Man At Arms kamikazeként éled újjá, és lemészárolja az egész sarokba szorított bagázst.<#idiota>

A több párhuzamos feladat elvégzése addig nehéz míg mindet egyszerre próbálnak meg védeni, pl van egy pálya, ahol a végén királyi család pincékbe bújt tagjait kell lemészárolni/megvédeni, na ott a 2-3 pincén simán át lehet darálni helyi túlerõvel, de az utolsóra ha bekempelnek a védõk, akkor simán ki tudnak tartani a végéig.

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

LasDen
amit láttam videókat az alapján nekem úgy tûnik, hogy egyes célokat lehetetlen megcsinálni. pl védd meg a falut vagy a király megölése....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

s1lkforrent
Hát emberek ez baromi jó játék, lényegesen jobban élvezem, mint a War of the Roses-t bármikor.<#worship>

Ha ritkán is, de egész jó kardozós jelenetek alakulhatnak ki, nincs kard spam(illetve Man At Armsnál van, de ez nem bug hanem feature, cserébe mellbe vágod kétkezessel, hát ott marad), de van állóképesség csík, a blokkok mûködnek, van ellépés a kis kaszttal, van futásból letámadás, és ha valakinek nem tetszik az arca, simán hasba rúghatod.<#idiota> A grafika szép(mondjuk mindkét játék egész jól néz ki), a hangok viszont jobbak, a harci kiáltás egész feldobja a hangulatot(legalábbis most még az elején biztos).

A játékmód sem olyan bugyuta mint a WotR térkép kempingje, a feladat alapú pályákon gyújtogatni, kaszabolni, és valamennyire csapatmunkálkodni kell, ha az csapat elbaromkodja az idõt random csatázgatással, és nem a feladatra figyel, simán elveszíti a küldetést. Az ostrom gépek ötletesek, ugyan nem olyan hatékonyak(hajítógéppel egész jól el lehet intézni 3-4 ellenséget, de ugyanolyan könnyen lehet teamkillelni ennél is többet<#zavart1>), néha kell õket használni a feladathoz is. A pályák változatosak, a WotR-ba siekrült berakniuk egy szem pályát ami várostromot feltételez, Chivalry feladat alapú térképenek jó része pedig valami védmûvel van kapcsolatban, a feladatok több szintûek, vár védelem, parasztok védelme, kastély védelme, majd a király védelme az nagyon jól néz ki egy pályán, sokkal kevésbé megunható, mint az egyszerû zászló foglalás.

tutituti
nem rossz csak párszor tk is becsúszik.Óvatosan kell vele lõdözni.
mondjuk én csak a katapulttal lõttem.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Ballisztával 1x átlõttem egy lovagot pajzzsal együtt szerencsétlen még vagy 2 percig óbégatott a földön <#idiota>
a.carkey
Az ostromeszközöket kipróbáltátok?

A medve nem játék.

Próbáld ki a Dark Messiah of Might & Magic-et. Abba hasonló harcrendszer volt mint a chivalryba. Igaz csak a single player modot ajánlom, de az remek!
bardocz
Azt átfutottam, köszi!
Aquir
#4   :p

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

LasDen
akkó nincs

bardocz
Az megvan, de egy idõ után nem az igazi :S
LasDen
warband

bardocz
Amúgy van most valami ilyen jellegû játék? War of the roses vagy mi nem futna el a gépemen.
a.carkey
Azaz! Filmszakadás volt, pedig jópár játékórám van benne. Múlik az idõ ... 😞

A medve nem játék.

Azt hiszem soldier of fortune 2-ben lehetett ilyet csinálni.
a.carkey
Nem. Zsoldosok voltak benne, és úgy lehetett shotgunnal darabolni az ellent, mint itt a kétkezessel. 😊

A medve nem játék.

Aquir
blood, shadow warrior?😊

a.carkey
Nem rossz ez a játék. Potyognak a fejek és végtagok, mint egy régi pc klasszikus akció játékban, aminek most nem ugrik be a címe. 😄

A medve nem játék.

tutituti
huhú már szedem is le!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

a.carkey
Okt. 16-án megjelenik és most bétakulcsoznak? 😊

A medve nem játék.

http://www.curse.com/betas/chivalry-medieval-warefare-eu Betakulcsok!