Legjobb stratégia játékok.

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ozimak
C&C Generals/Zero Hour(örök kedvenc),Red Alert,Dune,HOI3,Transport Giant,Sim City 2000/4,World In Conflict,Civilization
Az elsõ 4-5-öt elnézve... öregszem?<#vigyor5>
nearo
érdekes figura vagy... szereted, ha órákra leköt egy játék, de ha órákig tart kitanulni a játékot, akkor az nem jó 😄
nem kötekedésbõl, csak érdekesnek találom 😊

stratégiai játék: warzone2100, még senki nem említette, pedig nagy kedvencem... teljesen free és folyamatosan fejleszti, csiszolgatja egy csapat lelkes játékos a szabadidejében
a másik amit mindig elõveszek néha az az ageof2

btw sc még hogyhogy nem merült fel? 😄

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

szucsy89
Warcraft 3
The Sopranos
Settlers 2 az alap, a többi annyira nem jött be.

FORzA PALeRMO

The Sopranos
Köszönöm, az Annot kipróbálom és a Civet. Age offal sokat játszottam, meg a Knights and Merchants is jó, csak valami brutálisan nehéz. 😄

FORzA PALeRMO

Molnibalage
OMG, már van 7 is? A 3. és 4. résszes soha nem tudtam játszani, nem volt rá lehetõségem és idõm sem. Az 5. demója nem volt valami ütõs.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

MerlinW
Civilization. Mindig a legjobb volt, mindig az is marad😊
Settlers 7 is jó lett nagyon

[merlinw.org]

Sorozatot 😊 ez lemaradt a végérôl. 😊

Én a caesar sorozatot ajánlanám neked. Nagyon összetett gazdasági és politikai redeszere van. De ajánlom még az Anno sor

The Sopranos
Mit tudnátok javasolni birodalom építgetõs kategóriában, ami elsõsorban nem a harcra van kiélezve? Realisztikusra gondolok, nem szörnyesre vagy ûrstratégiára. Kösz!

FORzA PALeRMO

Hát, igen az tényleg nem egy mai darab 😄, de legalább a gépigénnyel biztos nincs probléma 😄 azt megkérdezhetem milyen op. rendszeren játszol vele?

Eddig az age of-osok vezetnek 😄

a.carkey
Star Wars: Rebellion
Sokan utálják, én imádom. 😊

A medve nem játék.

Az a reljes neve a játéknak, hogy rebellion? Mert akkor lehet nem ismerem 😊 ha ez így van akkor van mit behoznom 😊 😄

Sokat játszottam a Battle for Middle Earth 2-vel nagyon le tudott foglalni. Igényes és sok jó ötlettel tele levô játék. Talán csak a csapatlétszámmal nem voltam elégedett, de ettôl eltekintve egy jól átgondolt élvezhetô játék. 😊

a.carkey
Nekem a Rebellion az, ami még mindig fent van a gépemen, pedig nem mai darab. 😊

A medve nem játék.

Panzeradler
Battle for Middle Earth sorozat nálam az örök fav.😊

Mostani rtsekböl mit ajánlanátok?(AoE, Stronghold stilusban, ûr téma nem vonz)
bon
Age of Empires Online

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

V43 1105
Company of Heroes sorozat.. várom a második részt is.. Age of Empire sorozat is örök fav marad .. Close Combat, Panzer General stb..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

kemszi2
+1 AOM+T
és a Rise of Nations,Stronghold Crusader, no meg az empire earth 2
Calver
Tropico sorozat belefér? részemrõl nem vagyok (annyira) jóban stratégiákkal, de azt imádom.

"The trees move. Do you not see it?"

Igen ,ezeket Én is nagyon szerettem 😊 fõleg a titánt 😊

v43 001
Age of Mythology és Age of Mythology the Titans
Régi, de nekem örök favorit!

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Én körülbelül fél órát játszottam vele, de annyira túl bonyolult, hogy jó pár órát rá kellene áldozni amíg az ember rendesen belejönne. Szóval sok türelem kellene hozzá, ami nekem nincs, ezért töröltem. 😄

Tuvok
Én se értettem, beidegelt, kétszer is legyalultam a géprõl még az iso-kat is, de amióta elkezdtünk páran multizni, azóta meghülyülök érte . 😊

Narxis
Én se értem, hogy mit kedvelnek ezen az endless space-en....

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Jelenleg a Crusaders King 2-re szavazok. 😊

Ez is jó stratégi játék, teljesen igazad van 😊 😄

nan76

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Igen, egyetértek. Nagyon jó játék a HoI sorozat, az egyik legjobb hardcore stratégiák közt. Csak az a bajom a harmadik részével, hogy nagyon nagy az erõforrásigénye a játéknak, fõleg mikor már kirobban a háború és javában zajlanak a csaták. Nekem olyan gépem van, amin a crysis 2 full grafikán megy és a HoI 3 fel tudja adni neki a leckét.

Csirke4
A Hearts of Iron 3 is jó! 😄
Melyik az a stratégia, amivel legjobban szerettek multizni?

Próbáltam az Endless Space-t, de valahogy ez a körökre osztott dolog nem jön be nekem az ûrstratégiáknál, de egyébként lehet, hogy nagyon jó játék csak egy picit több idõt kellett volna áldoznom rá. Egyébként a grafikája a helyén van legalább is az ebben a ketegórában megszokotthoz képest, de a gépigénye nincs, mivel egy csöppöt magas neki 😄

LSSAHPAUL
az én listám ûrstratégiára:
1. Endless Space
2. IG 2
3. IG
4. Sins
5. MO 2
6. MO 1
7. Galactic Civilizations II
8. Reach for stars
9. Supremacy 😊 ahogy anno haver mondta 'szupermaci'

Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.

flashpointer
blog.hu

Emancipate yourself from mental slavement!

Számomra a legjobban az ûrstratégiák tetszenek, azon belül is legjobban a Sins of a Solar Empire Rebellion, de régi kedvence a Rome Total War, aminek már nagyon várom a második részét 😄 😛 Mindkét játék órákra le tud kötni anélkül, hogy megunnám. 😊

← ElőzőOldal 4 / 4