Legjobb stratégia játékok.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elsõ 4-5-öt elnézve... öregszem?<#vigyor5>#vigyor5>
nem kötekedésbõl, csak érdekesnek találom 😊
stratégiai játék: warzone2100, még senki nem említette, pedig nagy kedvencem... teljesen free és folyamatosan fejleszti, csiszolgatja egy csapat lelkes játékos a szabadidejében
a másik amit mindig elõveszek néha az az ageof2
btw sc még hogyhogy nem merült fel? 😄
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
FORzA PALeRMO
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Settlers 7 is jó lett nagyon
[merlinw.org]
FORzA PALeRMO
Sokan utálják, én imádom. 😊
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Mostani rtsekböl mit ajánlanátok?(AoE, Stronghold stilusban, ûr téma nem vonz)
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
"The trees move. Do you not see it?"
Régi, de nekem örök favorit!
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
1. Endless Space
2. IG 2
3. IG
4. Sins
5. MO 2
6. MO 1
7. Galactic Civilizations II
8. Reach for stars
9. Supremacy 😊 ahogy anno haver mondta 'szupermaci'
Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.