Legjobb stratégia játékok.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Age of Empires 1,2,3
Age of Mithology
WarCraft 2, WarCraft 3
StarCraft 1, StarCraft 2
Tiberium Wars
Red Alert 3
Generals
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A warzone2100-t kevesen ismerik de szerintem a mai napig a legjobb rts.
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Ezt még a mai napig is elõveszem, bár mostanra már faék egyszerû játéknak tûnik, kevés lehetõséggel. Készültek jobbak. Pl MoO2 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Azóta is elõvettem egy-kétszer és bár már nem ugyan az az érzés, eszméletlen, mit meg nem lehetett benne csinálni.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Néha a Cossacks is elõkerül...
off
Molnitol furcsa hogy pont õ kérdi honnan van az embereknek szabadidejük 😊
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
lehet mert még egyszer se próbáltál belemerülni egyikbe se?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
De én is azért hagytam abba, mert csak felbasztam, hogy nincs idõm rendesen "felkészülni".
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
+Apával Stronghold Cru. anno heti 2-3 alkalmommal játszottunk 5-6órán át(1meccset<#idiota>#idiota>)
Az, hogy honnan volt ennyi idejük az jó kérdés😊
(Azt soha nem vágtam, hogy embereknek honnan van annyi szabadidejük, hogy stratégiában multizzanak. Az, hogy én néha ráérek 4-6 órára egyben, az egydolog. De hol találsz annyi embert, akik egyszerre rendszeresen ráérnek ennyire?)
Még ajánlanám a Supreme commandert elsõ részét és a kiegészítõjét is
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
A másik érdekes game az 1848-ingyenes játék, az oktatási minisztérium által kiírt pályázaton ez nyert, minden hadsereg és tábornok a valóságnak felel meg, csak õrült fanatikusoknak ajánlom mert a grafikája 1990-es szinten van, a game viszont olyan jó hogy minden évben újra játszom, meglehet nyerni a 48-as forradalmat úgy is hogy bekapcsolom az orosz beavatkozást 😊
Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.
Bár szerintem az élõholtak egy picit mintha erõsebbek lennének a többi népnél, de lehet hogy csak én gondolom így. 😊
Ati
Settlers széria,
Heroes might and magic,
Civilization 2 3 4 5
Anno széria
ezek örök favoritok nálam
+ Dungeon keeper 2
Populous the beginning, nagyon nagy kedvenc.
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
A medve nem játék.
És még õt!
A medve nem játék.
De ami most nekem megmaradt az a Knights and Merchants 2 remake. 😊 Sok fan fejleszti folyamatosan. Én a mapokat szeretem benne létrehozni. 😊 Már az 1024x1024-es map méretet alig várom, hogy tudjam használni és akkor haverok ellen akkor tudok menni.
Az újabbak közül World in Conflict, Rise of Nations, Galactic Civilizations II. A többi még csak ideig-óráig kötött le, vagy még túl idõigényes néha nekem (azért egy-két Paradox féle grand strategy belefér😊
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...