Legjobb stratégia játékok.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Company of Heroes
Medieval Total War
Rome Total War
medieval total war 2

TBTPumpa
Kedvenceim:

Age of Empires 1,2,3
Age of Mithology

WarCraft 2, WarCraft 3
StarCraft 1, StarCraft 2

Tiberium Wars
Red Alert 3
Generals

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
El kell hogy szomorítsalak... Nem jön Generals 2. Az lefújták. Simán csak egy új C&C játék jön Frostbite 2 motorral és ingyenesen + mikrotranzakciós megoldással, mert ugye az ingyenes sem teljesen ingyenes!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

<#eljen>
A warzone2100-t kevesen ismerik de szerintem a mai napig a legjobb rts.

v43 001
S.W.I.N.E. 😄DD Ez is eszméletlen jó kis játék 😊 Ezzel még mostanában is multizok.

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

C64-en jó volt a "Storm acros Europe",és a Panzergrenadier is,néha a Risk el is játszottam. 😊

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Kmarha
Ûrstratégia a Master of Orion 1. Szintén 386-os. Legalább 6 oldalnyi leírás volt róla a Cov64-ben.

Ezt még a mai napig is elõveszem, bár mostanra már faék egyszerû játéknak tûnik, kevés lehetõséggel. Készültek jobbak. Pl MoO2 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
Civilization 1. Még angolul is megtanultam miatta, csináltam is egy házi magyarosítást hozzá (ha jól emlékszem sima txt fájlokat kellett csak szerkeszteni). 386-osomon szénné játszottam, éjjel, nappal.

Azóta is elõvettem egy-kétszer és bár már nem ugyan az az érzés, eszméletlen, mit meg nem lehetett benne csinálni.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Age of Empires 2 volt a nagy kedvencem,még ma is játszok vele rendszeresen.
Néha a Cossacks is elõkerül...

off
Molnitol furcsa hogy pont õ kérdi honnan van az embereknek szabadidejük 😊

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Molnibalage
Bohó fiatal koromban játszottam a Warcraft 1-2-vel, az Age of Empire elsõ részével meg az Empire Earth elsõ részével. Ebbõl az EA volt az, ami talán annak volt hívható, mert a 20-szoros idõlassítás mellett volt idõ meggondolni, hogy mit csinálsz. A többi klikkelõbajnokság, semmi több.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Pont a settlers7 az, amihez nem kell 4-6óra. (Bár még így is sok az a néhány óra, de az elõzõ részekhez képest kevesebb idõt igényel.)
Hegi90
<#wilting>
lehet mert még egyszer se próbáltál belemerülni egyikbe se?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Molnibalage
Az RTS rövidítésben mai napig nem értem, hogy mit keres az 'S' betû...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Hegi90
ha nem célod az, hogy fejlõdj a játékban, akkor nem nehéz rá idõt szakítani, egy sc2 meccs ritkán hosszabb 20 percnél pl.
De én is azért hagytam abba, mert csak felbasztam, hogy nincs idõm rendesen "felkészülni".

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Ja és most nemsokára jön simcity 5 azt is nagyon várom majd leírom a véleményemet😛

Jó pályákat ad😊 és sok + lehetõséget, nekem megérte nagyon.

Nálam örök favorit: Company of heroes, Supreme Commander +kiegje,C&C Generals,World in conflict, Empire earth 2,Age of Empires 2, Stronghold Crusader és Total war seria bár az inkább körökre osztott stratégia.

Molnibalage
Milyen DLC kell és miért?

Én e mailbe beszéltem meg settlersbe mikor toljuk, egyébként ja élvezhetõ csak dlckel.

Panzeradler
BFMEben nagyon sokan voltak akik multiztak, nem telt 5percbe találni 4-8 játékost akik nem léptek ki 2-3órán után se.

+Apával Stronghold Cru. anno heti 2-3 alkalmommal játszottunk 5-6órán át(1meccset<#idiota>)
Az, hogy honnan volt ennyi idejük az jó kérdés😊
Molnibalage
A Settlers 7 single playerben is élvezhetõ?

(Azt soha nem vágtam, hogy embereknek honnan van annyi szabadidejük, hogy stratégiában multizzanak. Az, hogy én néha ráérek 4-6 órára egyben, az egydolog. De hol találsz annyi embert, akik egyszerre rendszeresen ráérnek ennyire?)

Hegi90
EU3,AoE1-2, SC1-2.

Caliph
igen,én is várom be is fizettem az alap csomagot kickstarteren,úgyhogy ha egyszer kész lesz jön is a game😊
Még ajánlanám a Supreme commandert elsõ részét és a kiegészítõjét is

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Abból most jön az új, planetary annihilation, várom is, nagyon jónak ígérkezik.

Caliph
total annihilation,mai napig a gépen van😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Generals-nak lesz hamarosan második része is. Én úgy halottam hogy free lesz. Ez tényleg igaz?

tigeroo
warcraft 3
red alert 2
(meg talán a c&c: generals)
Europa Universalis tényleg egy irtó jó játék. Ajánlom mindenkinek, aki még nem próbálta. 😊

Crusader Kings 2, EU3, HOI3, csak hogy erõsítsem az EU tábort 😊 Játék utoljára 14 évesen kötött le annyira mint ezek.

LSSAHPAUL
Mivel senki se ajánlotta holott nagyon komoly game: Europa Universalis - magyarokkal is lehet lenni, sõt! Úgy indul a game hogy Hunyadi a kor a legerõsebb hadvezére, Erdélyt bármelyik pillanatban megtámadja a török..
A másik érdekes game az 1848-ingyenes játék, az oktatási minisztérium által kiírt pályázaton ez nyert, minden hadsereg és tábornok a valóságnak felel meg, csak õrült fanatikusoknak ajánlom mert a grafikája 1990-es szinten van, a game viszont olyan jó hogy minden évben újra játszom, meglehet nyerni a 48-as forradalmat úgy is hogy bekapcsolom az orosz beavatkozást 😊

Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.

Molnibalage
A CqoTW-del próbáltam játszani anno, de olyan lassú volt, hogy beleuntam. A csata jópofa volt.

Settlers 7 nekem a széria kedvence lett, talán legtöbbet multizott settlersem a 2 után.

Molnibalage
Mire hajaz? Mert akkor a végén még megveszem.

Eddig még mindig az AGE OF vezet 😄

Warcraft 3 nekem is nagy kedvencem. Talán ez az a játék, amivel a legtöbbet multiztam 😊 Még mai szemmel nézve is helytál szerintem sok szempontból. 😊
Bár szerintem az élõholtak egy picit mintha erõsebbek lennének a többi népnél, de lehet hogy csak én gondolom így. 😊

Persze, like caesar 3 nagy játék volt az is, még volt a master of olympus zeus is , görög stílusban.

Komolyan 4 évesen kezdtél? 😄 Én akkor még lehet azt sem tudtam mi az hogy számítógép 😄 😄 Szerinted a Heroes Might and Magic-nek melyik része sikeredett a legjobbra és melyik az a része amelyikkel egyáltalán nem vagy megelégedve, persze ha van ilyen része? 😊

Pharaoh, mond valakinek valamit? 😄

Ati

Nem veszem kötekedésnek. 😊 Én jobban szeretem a számomra már megszokott rendszerekkel mûködõ játékokat, amik számomra magától értetõdõek és így nem kell órákat eltöltenem avval, hogy rájöjjek mi mit csinál és milyen következménnyel jár a játékban. És persze amíg kísérletezget az ember az ilyen játékokban, sok sikerélményre nem számíthat. Persze nem azt mondtam, hogy rossz játék az Endless Space csak több elszántság kellett volna a részemrõl 😊, hogy jobban megismerhessem. A warzone 2100-al még nem játszottam de a gameplay-eket elnézve egész jó játéknak tûnik és dicséretes, hogy vannak akik saját szabadidejükbõl áldoznak free játékok fejlesztésére. 😊Lehet majd kipróbálom 😊 Köszönöm a hozzászólásod! 😊

Én 4 évesen kezdtem játszani megszállott stratéga vagyok 😄

Settlers széria,
Heroes might and magic,
Civilization 2 3 4 5
Anno széria
ezek örök favoritok nálam

+ Dungeon keeper 2
Populous the beginning, nagyon nagy kedvenc.

v43 001
Ja igen, a Knights and Merchants nekem is tetszik 😊

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Amúgy, ha a legjobb stratégiai játékokat nézegetjük, akkor ha statégia, és nem RT, akkor Genghis Khan a Koei-tõl valami ultrabrutal. Crusader Kings rajongóknak különösen ajánlom!

És még õt!

A medve nem játék.

a.carkey
A 7 nagyon jó lett.

A medve nem játék.

Molnibalage
A S1/S2-õt anno istenítették csak a játéknak alapvetõ hibája van. Akinek van aranya, az gyõz. Ennyi. Semmi más nem számít.

Hát én is sok stratégiai játékkal játszottam még anno. 😄

De ami most nekem megmaradt az a Knights and Merchants 2 remake. 😊 Sok fan fejleszti folyamatosan. Én a mapokat szeretem benne létrehozni. 😊 Már az 1024x1024-es map méretet alig várom, hogy tudjam használni és akkor haverok ellen akkor tudok menni.

Sunsetjoy
Annak idején még a Civilization/Colonization/Settlers (de nem a PC-s, hanem az Amigás😊, a K240 és a Supremacy szintén onnan.

Az újabbak közül World in Conflict, Rise of Nations, Galactic Civilizations II. A többi még csak ideig-óráig kötött le, vagy még túl idõigényes néha nekem (azért egy-két Paradox féle grand strategy belefér😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Botond
Imperialism 1-2!
Rockynhooo
Cossacks: Back to war!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Ingman12
Nekem a Horde nevû orosz játék tetszett anno a legjobban. Azóta sem tudta semmi überelni stratégiai szinten.