Outlast
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Outlast-FTS
Outlast-RELOADED
Outlast.Update.v1.0.11774.0-RELOADED
Magyarítás
FTS szed vagy a Reoladedet.Mivel gyorsan játszottam az FTS játszottam ki mivel az volt az elsõk között.
<#worship>#worship><#worship>#worship>
* Scomcomputers the future of computing!*
Lent a pinyóban,de azért a végén csak kikerekedett a történet ami jó bár másodjára már nem magával ragadó sajnos.
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Én is elkezdtem elölrõl, de nem sokáig nyomtam... másodjára már kb semmi értelme nincs. De elsõre... nagyon nagy game.
Bár a vége, amikor lent vagy, ott már kb semmi para nem volt. Világis is volt, meg kb csak rohangálni kellett.
Viszont másodjára nagyon kiszámítható minden radom ott van tudod mi lesz mit kell csinálni szóval másodjára közel nem ad annyi élvezetet mint elsõre.
Szavatosságban egy nullal,de játék élményben ha az elsõ végigjátszást nézzük messze a legjobb horror játék amivel játszottam.
Sokkal játszottam,de a Fear meg az egyéb kispályás játékok elbújhatnak mellette persze lesz akinek ez ügyben más a véleménye szóval kinek mi nekem ez az amnesia 1 után az etalon másodjára szánom de nem bánom,mert ez egy állom ha elsõnek kijátszom. 😊
Na kíváncsi leszek, kapok-e szívrohamot ettõl valóban. <#csodalk>#csodalk>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy sok van még hátra attól a résztõl, mikor a spinklereket kell kinyitni?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Köszönöm én is az infót na ez az amit nem értettem a végén.
Amúgy amikor tudod mi lesz mi után ki nyílik az ajtó,és a katonák meg a tolókocsis tudod mit csinál velünk lesz egy hang ami nagy kavalkádot okoz spoiler miatt írom így.
Akkor túl éli az újság író,vagy nem habár egyértelmû a sötét kép,és a kiáltások.
Amúgy az a dagadt bazi nagy szörny aki állandóan a nyomunkban van,és a végén jót röhögtem ami lett vele micsoda,mert bolond ekkora természeti erõvel nem rendelkezik mint az a lény.
Valaki vmi módszert tudna mondani mert próbáltam mindenhogy: gyorsan , lassan , érzésbõl , mint egy örült úgy ráncigálva , de nem akar összejönni vagy az egerem szar vagy mi ?
Ám valaki aki elolvasta az összes doksit, stb. leírná a pontos sztoryt... én sose olvastam el, mert nem bírtam kivárni. Ám imádtam ezt a játékot. Baromi jó volt! El is kezdem újra!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Ilyen WaLMaRT + FTS-t nem igazán ajánlott.
Ennél a játéknál is észrevehetõ hogy egy rossz release is kinyirhatja a teljesítményt.
A walmart féle verzió néha olyan lassúlásokat produkált hogy hihetetlen + amikor kiléptem kb 5 perc volt mire visszatért az asztalra a képernyõ.
Feltettem reloadeded és hát mondani sem kell semmi ilyen nincs.
Next PC upgrade: 2022
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ez hülye! mekkorát ugrott a székben.DDD
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Azoktól kérdezném azoktól akik végigvitték, hogy mennyi van még onnan, hogy
Állítólag minden indításnál random lesz generálva az egész tehát akár 5x egymás után letolva az a 30 percet full más lesz a game!
Kíváncsian várom!
A Fear 2-vel is anno az volt a baj. Demóba ellõtték azt a 2 részt ahol esetleg megijedt az embert és ennyi a teljesbe nem is volt több 😞
"DE nem lehet végig tartani, mert utána meg már azt tudnád, hogy mire készülj, ez ennek a mûfajnak a legnagyobb hibája, ha hosszú a játék akkor már megszokod a dolgokat"
Az ismeretlen váratlan ijesztgetést se sosem fogod megszokni mivel váratlanul jön ahogy itt is is az elsõ 20 percbe!
Akkor biztos megszokod hogy már kétszer tolod az elsõ 20 percet akkor persze hogy nem fogsz megijedni mert már voltál ott tudod mi lesz.
De ha még 4 órát ijesztgetett volna tovább a semmibõl az nagyon jó lett volna . És azt nem szokod meg mivel amit elsõre tapasztalsz tuti felmegy a pulzus/megijedsz stb.
Az elsõ 30 percbe se tudtad milyen hang effekt vagy akármi hozza rád a frászt és ha a további 4-6-8-20 órában ugyanilyenek lennének azzal semmi gond nem lenne!
Remélem majd legközelebb sikerül nekik!