Outlast

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Remélem pénzügyileg sikeres lesz és lesz valami folytatása.

Amin változtathatnának,hogy ne legyen ennyire rövid és végig tartsák a paráztatós hangulatot ne csak az elsõ 20-30 percben aztán onnantól semmi.

Next PC upgrade: 2022

Köszönöm szépen.Ma kezdtem el,és nagyon jó,és izgalmas játék.Nagyon tetszik. 😊
OK, sikerült! 😊
Hát bazzz, mint az õrült úgy rángattam! 😄DD Na jóvan, akkor próbálkozom még, azért köszi! 😊
Shep
Mozgatni kell balról, jobbra gyorsan.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tényleg jó lett ez a játék, az pl. nagyon tetszik, ahogy egyre félelmetesebb dolgokat látunk, ahhoz mérten változik a légzésünk, egyszerûen lehet hallani, hogy be vagyunk szarva, qrva jól megcsinálták! 😄

Viszont kéne egy kis help...
Spoiler:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Még egészen az elején, amikor megszereztük azt a belépõkártyát, és megyünk visszafele, akkor ránk veti magát a tolószékes zombi. Ott hogyan tudom letaszajtani magamról? Mert mutatja a játék, hogy az egérrel kell valamit, és biztos csak én vagyok a béna, de nekem nem sikerül. :S

tutituti
na basszus akkor megvárom én is.köszönet a fordítónak

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Állítólag 650db sor van hátra szóval a játék magyarítása kis híján készen van.
Állítólag vannak még szerkezeti hibák pontok,vesszõk nem jó helyen van,és elgépelések is vannak.
Ezt követõen jön a tesztelése,és állítólag nem ebben a hónapban szeretnék ki adni hanem a következõben ami számomra érthetetlen egy nap alatt le lehetne tesztelni szóval ezt a fordító brigád tudná el mondani miért váratnak vele egy hónapot.
MR ME
a felirat? azt lehet megvárom

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

grebber
Már készül hozzá ezerrel!

Üdv.Valaki tud valamilyen hírt arról,hogy készül-e valamilyen magyarítás a közel jövõben a játékhoz ? Elõre is köszönöm a választ.
Elképzelhetõ bár lehet,hogy nem véletlen lendületet adsz az ugrásnak bár ha meg állsz egy másodpercre is elveszítetted a lendületet az már csúnya egy bug.
Igaz én Kontrollerrel játszottam végig ott nem volt baj a futás ugrás kombóval nagyobban ugrottam szóval nem tartom kizártnak,hogy ezt peccselni fogják.
Klaviatúrán lehet más a helyzet nem tudom már nagyon régen játszottam vele valahogyan a Kontroller kényelmesebb,és egyszerûbb bár sokak nem ezt a véleményt osztják meg értem nehéz az elején hozzá szokni.
Shep
Nem az volt a gond. Rájöttem ,hogy ha nyomom a futást és közben az ugrást is akkor bizony nem ugrik, ugrás pillanatában fel kell engedni a futást és úgy már sikerült. Hogy ez most bug ,vagy mi nem tudom de legalább már rájöttem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Persze ezért adtam rá 8 pontot.
Amúgy az ellenség elöl többféleképpen lehet el bújni ezért adtam 8 pontot.
Ha van idõd légyszi privátba írd le,mert sajnos nem konyítok az idegen nyelv irányába ezért egy kicsit kusza lett a történet ami leszûrtem.
Elõre is köszi amennyiben segíteni meg érteni a játékot.
Az alapok meg vannak,de a vége fele az a labor össze kavart,de nagyjából sejtem mi lehetett.
jarlaxxe
Nálam a szavatosság 0 mivel értettem az egészet és a játék jellegébõl fakadóan még egyszer már nem tud megijeszteni.

Ha jól emlékszem akkor van ott némi bútor darab asztal,ágy vagy valami ilyesmi a létra közelében.
Arra kapaszkodj fel,és onnan ugorj a létrára.
Amúgy végig vittem cirka 4 óra alatt három óra 30perc felvétel készült.
A játék nagyon jó lett.
Grafika 10/9 Hangok 10/10 Játék élmény 10/10 Szavatosság 10/8.
Adok ért 10bõl 9.5 pontot megérdemli már csak a tizedikét kell meg várni,és jön egy következõ horror aminek a második része készül majd el Amnesia azt hiszem.
Az Magyar feliratos lesz ehhez több mint valószínû egy két hét múlva,vagy legrosszabb esetben a hónap valamelyik napján érkezik a fordítása amit a magyarítások forum pontjában olvashatunk.
Jól haladnak kevés a jegyzet kb összesen 20 oldal,vagy még annyi sem.
A kommunikáció kissé kevés a megszokottól szóval ezért készül ilyen hamar el a fordítása kevés a lefordítandó szöveg.
Aki teheti várjon egy hónapot aki nem bírja mint én álljon neki meg éri kétszer is ki játszani.
Shep
Hát nem és nem, egyszerûen nem kapja el a létrát, a dagadék a vízben meg szétkap utána.

Shep
Köszi.

zzeN
Felugrasz a peremre és neki futsz a létrának.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Kiugrik a székbõl a bolondja 😄
Shep
Csatornában mi a titka a félig leszakad lépcsõre való átugrásnak, mert már legalább 4x próbálkoztam de nem sikerül a dagadék meg persze elkap.

Maxtreme
11:58 😊))

Itt amúgy én is ugrottam egyet. 😊

😄 Én nem merek játszani a játékkal, ezért inkább jútúbón követem!

Csak Commentaryval nézem, találtam egyet... ez a csávó...😄 még 1 perce sem ment a játék, már megijedt, pedig csak a kamerát tesztelte..

Ha valaki hozzám hasonlóan fostos, de érdekli a játék, itt a videó! 😊

link
grebber
Azt sajnálom az egészben, hogy a kezdeti ijesztgetéses hangulat késõbb gyakorlatilag eltünik és nem lesz több benne!Rögtön az elsõ max percben elsûtnek mindent és onnan már csak a sötét van semmi több 😞

De kezdetnek nem rossz, remélem lesz valami hasonló tõlük amibe végig ott lesz ez a ijesztgetés!

grebber
Ez errõl szól igen!

tutituti
Ahogy olvasva mégis rápillantok.Azt olvastam,az elsõ fél óra tény s való nyomasztó és spooky de szép lassan leül a dolog és rutinná válik a menekülés.tényleg?

grebber
Nagyon jó volt! 3 óra 50 perces szösszenet(így éjjeles után alvás nélkül nem is rossz),és teszi a dolgát ahogy kell.Nem nagy volumenû a játékmenet (csak szaladgálni kell és keresgélni) de a hangulat atmoszféra mindenért kárpótol!

9/10 ,de csak mert lehetett volna szebb is <#eplus2>

Nekem is nagyon tetszik. Szép is, hangulatos is, besza-behu is.
35 percet játszottam tegnap, ma este folytatom. Sötétben, fejhallgatóval az igazi.

grebber
Nagyon jó lett!Igaz elég rövidke,de hangulatos ,beteges.

40 percet játszhattam vele tegnap este. Kétszer kaptam olyan frászt, hogy után fél percig hatása alatt voltam. Részemrõl ez már elismerés. Olyat is ritkán éreztem eddig számítógépes programban, hogy émelyegni kezdek a látványtól és ez itt megvan.

Az elmegyógyintézet a szemcsés effekttel (film grain) és az Unreal motorral eszement jól néz ki. A kamera jó ötlet és információgyûjtésre is alkalmas. Éjszakai módban pedig a koromsötét helyeken hasznos. Még félelmetesebbé téve az amúgy is elég erõs atmoszférával bíró helyszínt és magát a játékot.

Hangokat is profin implementálták. Az újságíró karakter félelme szerintem eddig példátlan módon lett megvalósítva. Erre szokott még egy kis zenei aláfestés jönni és komolyan a beszarás határán leszel.

A játékmenet egyszerû. Felfedezõsnek mondanám. Viszonylag lineáris útvonalakon haladva kell a feladatokat megoldani. Eközben idõnként elemeket lehet felszedni a lemerülõ kamerához és dokumentumokat gyûjteni a történet teljesebb megértése végett.

Meg persze elbújni, ha éppen úgy adódik. A megítélésem kifejezetten pozitív 40 perc játék után.

Úgy gondolom, ami ebbõl kimarad, az benne lesz a jövõhéten megjelenõ Amnesia folytatásban, így nincs is komoly hiányérzetem.

Végszóként: Várom, hogy este folytathassam.

AZ elsõ 10 perc a játékból:

Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3

Az is lehet, hogy többféleképpen lehet megcsinálni, de lehet keverem a közeljövõben megjelenõ Daylight-tal.
Shep
Egy ilyen játékban az szerintem bõven elég, felesleges elnyújtani, hogy unalmassá váljon.

zzeN
4-5 órát írt az edge.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Passz, de kiváncsi vagyok 3 GB, hogy fog kinézni. Nem lehet valami hosszú biztos.
Shep
Remélem a kamera hudot tényleg kivették a véglegesbõl!

3 GB, akit érdekel. Viszont a látvány egész jó. Szerintem képek is jönnek hamarosan.
zzeN

grebber

Fpocok
Valszeg igen.

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Frankó remélem máshol is ennyi lesz az ára akkor 16 dollárért vesszük is gamersgate-en!

zzeN

Rayden02

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

grebber
Öt percen át ijesztget az Outlast

Ez nagyon jó lesz ez kell!

Szerintem köze nem lesz a Penumbra vagy az Amnesia címekhez.
tutituti
na ezzel is majd úgy játszok hogy fél óránként szünetet tartok.

grebber
Ez nem gyenge várom ezerrel!

Rayden02

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

MerlinW
Amnesia is a sokatik volt, Penumbra sem az elsõ volt, ez sem az utolsó lesz. Horror-kaland-fps. Rengeteg van. Ezzel az erõvel, minden FPS Doom, vagy Wolfeinstein sablonra épül.

[merlinw.org]

Mr_no_NaMe
ez ilyen amnézia sokadik rész? kb a negyedik játékot látom ami kb ugyan arra a sablonra épül.