Outlast
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amin változtathatnának,hogy ne legyen ennyire rövid és végig tartsák a paráztatós hangulatot ne csak az elsõ 20-30 percben aztán onnantól semmi.
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Viszont kéne egy kis help...
Spoiler:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Állítólag vannak még szerkezeti hibák pontok,vesszõk nem jó helyen van,és elgépelések is vannak.
Ezt követõen jön a tesztelése,és állítólag nem ebben a hónapban szeretnék ki adni hanem a következõben ami számomra érthetetlen egy nap alatt le lehetne tesztelni szóval ezt a fordító brigád tudná el mondani miért váratnak vele egy hónapot.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Igaz én Kontrollerrel játszottam végig ott nem volt baj a futás ugrás kombóval nagyobban ugrottam szóval nem tartom kizártnak,hogy ezt peccselni fogják.
Klaviatúrán lehet más a helyzet nem tudom már nagyon régen játszottam vele valahogyan a Kontroller kényelmesebb,és egyszerûbb bár sokak nem ezt a véleményt osztják meg értem nehéz az elején hozzá szokni.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amúgy az ellenség elöl többféleképpen lehet el bújni ezért adtam 8 pontot.
Ha van idõd légyszi privátba írd le,mert sajnos nem konyítok az idegen nyelv irányába ezért egy kicsit kusza lett a történet ami leszûrtem.
Elõre is köszi amennyiben segíteni meg érteni a játékot.
Az alapok meg vannak,de a vége fele az a labor össze kavart,de nagyjából sejtem mi lehetett.
Arra kapaszkodj fel,és onnan ugorj a létrára.
Amúgy végig vittem cirka 4 óra alatt három óra 30perc felvétel készült.
A játék nagyon jó lett.
Grafika 10/9 Hangok 10/10 Játék élmény 10/10 Szavatosság 10/8.
Adok ért 10bõl 9.5 pontot megérdemli már csak a tizedikét kell meg várni,és jön egy következõ horror aminek a második része készül majd el Amnesia azt hiszem.
Az Magyar feliratos lesz ehhez több mint valószínû egy két hét múlva,vagy legrosszabb esetben a hónap valamelyik napján érkezik a fordítása amit a magyarítások forum pontjában olvashatunk.
Jól haladnak kevés a jegyzet kb összesen 20 oldal,vagy még annyi sem.
A kommunikáció kissé kevés a megszokottól szóval ezért készül ilyen hamar el a fordítása kevés a lefordítandó szöveg.
Aki teheti várjon egy hónapot aki nem bírja mint én álljon neki meg éri kétszer is ki játszani.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Csak Commentaryval nézem, találtam egyet... ez a csávó...😄 még 1 perce sem ment a játék, már megijedt, pedig csak a kamerát tesztelte..
Ha valaki hozzám hasonlóan fostos, de érdekli a játék, itt a videó! 😊
link
De kezdetnek nem rossz, remélem lesz valami hasonló tõlük amibe végig ott lesz ez a ijesztgetés!
9/10 ,de csak mert lehetett volna szebb is <#eplus2>#eplus2>
35 percet játszottam tegnap, ma este folytatom. Sötétben, fejhallgatóval az igazi.
Az elmegyógyintézet a szemcsés effekttel (film grain) és az Unreal motorral eszement jól néz ki. A kamera jó ötlet és információgyûjtésre is alkalmas. Éjszakai módban pedig a koromsötét helyeken hasznos. Még félelmetesebbé téve az amúgy is elég erõs atmoszférával bíró helyszínt és magát a játékot.
Hangokat is profin implementálták. Az újságíró karakter félelme szerintem eddig példátlan módon lett megvalósítva. Erre szokott még egy kis zenei aláfestés jönni és komolyan a beszarás határán leszel.
A játékmenet egyszerû. Felfedezõsnek mondanám. Viszonylag lineáris útvonalakon haladva kell a feladatokat megoldani. Eközben idõnként elemeket lehet felszedni a lemerülõ kamerához és dokumentumokat gyûjteni a történet teljesebb megértése végett.
Meg persze elbújni, ha éppen úgy adódik. A megítélésem kifejezetten pozitív 40 perc játék után.
Úgy gondolom, ami ebbõl kimarad, az benne lesz a jövõhéten megjelenõ Amnesia folytatásban, így nincs is komoly hiányérzetem.
Végszóként: Várom, hogy este folytathassam.
Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
[merlinw.org]