Star Wars 7-8-9
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez ilyen isteni kinyilatkoztatás? Neked nem tetszett. Oké, én elhiszem nagyon sok embernek nem tetszett. Én se vagyok messzemenően elájulva az új filmektől.
De tudod ez csak a te véleményed, a vélemény meg olyan mint a segglyuk.
És az baj, azt nem értitek meg, nem fér a fejetekbe vele, hogy nem azzal van gond, hogy nektek nem tetszett. Szívetek joga. A gond az hogy mint vallási fanatikus úgy viselkedtek. és erőltetitek a véleményeteket.
Nagyon nagyon sokadjára: ez csak egy film. Van akinek tetszik van akinek nem.
Mindegy, ezerszer megfogadtam, hogy nem írok véleményt semmiről online - ritkán is teszem - mert az ég világon semmi értelme. Csak felb*szok másokat, mások meg engem én meg másokat, máso... szal jah.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.12.29. 03:51:13
[merlinw.org]
|A 88 problémái: miért van benne néger? Miért van benne nő? Miért van benne ázsiai nő?...|
"A film nem attol rossz, mert rasszok vannak benne, hanem mert semmit nem adnak a filmhez....
Altalanositas, arrol, hogy maga a rassz megkozelites egy maszlag, nem attol rossz egy film, hogy megkerdojelezik a filmben van e ertelme neger, vagy mas nacionak, ha nem adnak, hozza semmit es rafogni erre, azt, hogy maga a kritikus egy rasszista ezert, aki ezt megkerdojelezi, hogy miert. DE ide irom kiegesziteskent neked, hogy te is megertsd, ---- es nem is attol jo.
Majd, |Ez a film nem jo es kesz, ezek nelkul is.|
"A film nem attol rossz, mert rasszok vannak benne, hanem mert semmit nem adnak a filmhez, amibe amugy 247233445 idegen faj van."
"En nem azt irtam, hogy rossz, hanem, hogy nem jo. Ertelmezni, ertelmezni,ertelmezni."
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Szerintem teljesen kozepszeru. Mai trendnek megfelelo latvanyfilm, alacsony szellemi tartalommal, viszont nem lehet elvonatkoztatni az elozmenyektol, mivel ez nem egy szimpla mu, hanem multja van, innen megkozelitve meginkabb gyengul az osszkep.
De visszaterve az eredeti felvetesemre. Argumentum ad misericordiam. Behozni a filmkritikaba ilyenfajta, hatsoszandekot illetve maszlagot, azt hanyagoljuk.
Utoljára szerkesztette: UUUU, 2017.12.28. 01:55:16
A Star Wars amin felnőttünk befejeződött. Ez a SW a mostani 10+ éveseknek készül. Nem nekünk. Ők a jövő, mi a múlt. És ők imádják.
[merlinw.org]
A film nem attol rossz, mert rasszok vannak benne, hanem mert semmit nem adnak a filmhez, amibe amugy 247233445 idegen faj van.
Utalom az ilyen argumentum ad misericordiam ervelesi hibat, hogy arra jatszik valaki, hogy erzelmeket probal kivaltani egy erdekcsoportbol, hogy utana azok vedelmebe vegyek. Lasd tipikus rasszista vagy nogyulolo vagy, elkialtja magat , majd az erdekcsoportok radsutik a belyeget, hogy nem a film rossz, hanem te vagy devians es nem tudod elfogadni a noket, vagy a mas fajokat.
Szoval nem kell ez a puder.
Ez a film nem jo es kesz, ezek nelkul is.
Gravitáció van az űrben...hja. Mert az eddigi SW filmekben nem volt semmi ilyesmi és hiperrealisztikusak voltak, és nem volt hangjuk az űrhajóknak, és az űrhajók nem dőltek be a kanyarban mint ha a légkörben csatáznának...
Ez egy igen komolyan vehető kritika.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Egyébként sokan pont azért csalódtak a filmben, mert Rey se nem Skywalker, és egyelőre nem is Kylo "barátnője" (pedig közel volt hozzá). A Skywalkeres háttér egyébként, bármennyire is utaltak rá (sokáig én is biztos voltam benne), sok sebből vérzett.
VISZONT. Egy nagyon fontos dolog elhangzott, ami jobban illik ahhoz, hogy Rey egy senki, és nekem személy szerint jobban is tetszik, mintha Rey a Skywalker családfát egy újabb ággal bővítette volna. Luke első leckéje és Snoke is egyértelműen elmagyarázzák, hogy az Erő mindig az egyensúlyra törekszik, vagyis Rey ereje Kylo erejének közvetlen következménye. Pontosan ezért akarta Luke megölni saját magát és a Jedi rendet is, mert a Jedik (hogy az ő szavaival éljek) kisajátították az erő egyik oldalát, az Erő pedig ezt a másik oldallal egyensúlyozta ki. Rey szó szerint az Erő kiválasztottja. Arra választotta ki, hogy ellensúlya legyen Kylonak.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.12.16. 19:55:52
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Why so serious?
Why so serious?
Han Solo féle humornak nyoma sincs sztem
Milyen "kategóriába" sorolnád a film humoros jeleneteit?
A Jar Jar Binks humort utáltam.
A C-3PO humor nem hatott rám.
A Han Solo <-> Leia sziporkákat imádtam.
Spoilerek nélkül:
A csatajelenetek és a párbajok szerintem az eddigi legjobbak, amit SW filmben láthattunk. Szó szerint lélegzetvisszafolytva, tátott szájjal néztem őket. Aki valami frisset, újat akart, az ebben a filmben szerintem garantáltan megkapja. És pont ezért lesz nagyon megosztó ez az epizód. Mondjuk az biztos, hogy nem 0/10, mint amivel a trollnál jobb jelzővel nem nevezhető dühöngő haterek ellepik Rotten Tomoatoes-t meg a Metacriticet.
A történetben van néhány váratlan csavar, és történik jónéhány váratlan dolog, nekem végig az volt az érzésem, hogy kiszámíthatatlan, hogy mi fog történni, szerintem sokkal kiszámíthatatlanabb volt, mint bármelyik eddigi epizód.
Volt néhány olyan jelenet, ami sokaknak nem fog tetszeni, mert eléggé, hogy is mondjam, "forradalmiak" és merészek voltak az elmúlt 7 filmhez képest, látszik, hogy RJ eléggé szabad kezet kaphatott, és szerintem ez a film teljesen megsemmisíti azt a nézetet, miszerint a Disney csak "biztosra" megy. Sokan meg azért fognak ragelni, mert néhány népszerű elméletet lerombolt. Viszont van, amit meg felélesztett...
Volt egy-két, szerintem felesleges jelenet is, aki csak azért nézte meg, az kapott szőrszálakat amit hasogathat. Rengeteg humoros pillanat van, de vagy annyira rövidek vagy úgy bele vannak szőve a cselekménybe, hogy az ember csak fellélegzik és nevet egyet két tátott szájas jelenet között. Talán csak egy olyan humorosnak szánt jelenet volt, ami nekem kicsit kilógott. De összességében szerintem ez volt az eddig legizgalmasabb és legérdekesebb epizód. Nem, nem tökéletes, de tökéletesen illik rá a Rotten Tomatoes értékelése, miszerint "friss". Szerintem JJ-nek alaposan fel van adva a lecke a IX-ik epizódhoz. Nekem jobban tetszett, mint a VII.
9/10
Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.12.16. 17:36:35
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
It’s not a perfect movie, but it may be a great one. Read full review"
Erre ad neki 100/100-at ... :D
Amúgy szerintem egy 70-75/100 megvan, volt 1-2 elég bugyuta jelenet benne ami nagyon nem kellett volna bele.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Elég szomorú ,hogy emberek így viselkednek, de ami szintén szar dolog, a kritikák. Én évek óta nem láttam normális filmkritikát. Pl: épp most néztem meg az Otherworld kritikáját...nem tudtam meg milyen volt a film, csak azt, a videót készítő alak hisztizik ,hogy SZAAAAAAAAAAR.
Nyilván a másik véglet se jobb, amikor elcsöppenyő nyállal vigyorog valaki ,hogy mennyire jó.
Szóval most hónapokig a két végletben gondolkodó oldalak hisztije lesz.
ismerősöm ismerőse sokkal jobbat rendezne!
Vagyis, a következtetés? Szar lett mert még se olyan mint a Birodalom visszavág...
Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2017.12.13. 12:48:53
Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.12.13. 11:25:23
Why so serious?
Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2017.12.13. 09:06:25
Ja, amúgy nem Colin Trevorrow fogja rendezni a kilencedik epizódot...
kiszivárgás - spoiler Han Solo film és az SW 7-8-9 kapcsán..
a héten ügyebár volt egy ilyen hír :
https://www.flickreel.com/han-solo-movie-is-emilia-clarkes-character-reys-mother/
ha ez esetleg igaz, s tényleg ő lesz Rey anyja, aki a Han Solo filmben szerepel, még a végén kihozzák azt, hogy Rey apja Han Solo, ergó Kylo féltestvére.. és bejön, amivel korábban ment a poénkodás, hogy a teljes neve Rey Solo (rejszoló..) <#idiota>#idiota>
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Mondjuk nem bánom, hogy ezt a jelenetet kivágták.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.04.01. 23:54:15
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.