Fiúk-Lányok Szakítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"és ha barátként tekint rád akkor neked kell változni, kigyúrni magad, férfiasabban kinézni vagy férfiasabban viselkedni,"

gondoltál már arra, hogy vannak olyen fiúk is, akik nem akarnak férfiasan kinézni, és úgy viselkedni..
vannak olyan fiúk is akik szeretnek kis girnyónak kinézni..
olyan gyengének kitûnni amilyennek csak lehet, és a viselkedésével is hangsúlyozni, hogy gyenge, és bárki megtudja õt verni.. vannak akik szeretnek gyerekesen viselkedni, szeretnek megélni minden érzelmet..

persze az ilyen fiúkra egy csaj sem nézne rá soha.. és a fiúk többsége is lúzernek tartja az ilyen fiúkat, és piszkálják ahol csak lehet..

és mégis ezek a fiúk így érzik jól magukat, és nem akarnak megváltozni =)

Kongy
na az is 😄 hát basszus, ez a legundorítóbb. ha elege van belõled az a minimum, hogy a pofádba mondja, ne pedig írogatva.. fél a reakciótól vagy nem tudom. mondjuk ha velem akkor személyesen szakít, és mondja, hogy van más, akkor nagy valószínûséggel felpofoztam volna, de most mondjátok azt, hogy nem jogosan! 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

tigeroo
lúzer csicska. örüljön a nõ hogy a faszom a kezébe adom.

amúgy énis ismerek olyat, még azt se engedte meg a csajának hogy az esernyõt felhúzza az utcán mert megbámulják míg áll...

nem kell függni a másik személytõl, szerintem ez csak arról szól hogy jólérzed magad vele és kész. kidobnak, naés, volt már csaj akit meg én kosaraztam ki, nagy ügy ez errõl szól az élet megy tovább, voltam énis szerelmes, szerelmi bánatos de nem érdemes foglalkozni ilyesmivel idõvel rájön mindenki.

és igen a nõ ottfog hagyni jobb pasiért, mert mi is ilyenek vagyunk hogy jobb nõket ámítjuk össze-vissza, meg egyszerre 5-6ot fûzünk.

és ha barátként tekint rád akkor neked kell változni, kigyúrni magad, férfiasabban kinézni vagy férfiasabban viselkedni, persze minden nõ kurva meg csak a külsõre hajt, ezt mondjátok egy olyan duci csajnak akire a pasik rá se néznek. naugye, ez mindkét oldalon megvan.

amúgy meg, észrelehet venni ha egy csaj már nem akar veled lenni, nem keres úgy. valamilyen szinten azis megcsalás ha már nem a te társaságod keresi, de nincs is ezzel baj, felesleges erõltetni, egyszerûen nyitogatja õis a lehetõségeket, mert nem akar vesztesként kikerülni a párkapcsolatból. olyankor jönnek a játszadozások, sunnyogások a kapcsolat vége felé, meg hogy nem akar megbántani a másik fél, aztán veszekedés, stb. nem kell megvárni míg hónapokig húzza az agyad. ha viszont hagyja valaki akkor meg is érdemli!

faszt. vagy veled akar lenni, vagy nem. a többi csak kifogás, viszont kötõdés a jóhoz, kényelmeshez, megszokotthoz, szóval lehúzás. az élet pedig rövid ehhez. tudni kell kiszállni mint a pókerben, ennyi
Sippie
ez egyébként nem hülyeség, mi is akkor lettünk nyugiba az exemmel, miután töröltük egymást fb-rõl... õ nem látta én mit lájkolok, én nem láttam õ mit, és nem volt gond
davidka003
Engem MSN-en dobott egy csaj. Náluk voltam egy 3 órát délután, megyek haza este 7-kor rámír, hogy szakítani akar. wtf. Személyesen nem tudta volna mondani.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Számomra alapszabály: sose regisztrálj a facebookra valós profilt, amivel felveszed a csajod, ha annyira fent akarsz lenni információt gyûjteni, csinálj kamu profilt, kamu névvel, és mondd a csajodnak, hogy nem vagy fent a facebookon. Õk a közösségi portálok boszorkányai, gyakorlatilag ebbõl elõnyt is kovácsolnak, pár naponta látom a facebook veszekedéseket, besértõdéseket, gyakorlatilag sokszor ott alakulnak ki a szakítások mindenféle ürüggyel, a nõk mesterkélt módon játszadoznak online a "kapcsolatban" füllel, legegyszerûbb, ha álnévvel vagy fent, a csajod így nem tudja játszadozni a kisded játékait.

Kongy
Nekem is volt ilyen, ugyanazzal a barátnõvel, aki facen is dobott 😄 hát szánalom a köbön a kiscsaj, annyi szent.. bár azóta sem volt olyan lány, aki olyan jól nézett volna ki mint õ. :S csak nemhogy barátnõm is olvassa ezt xd rendes meg minden, meg nemis csúnya, tetszik, de nyilván van azért egy rangsor 😄D

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

A netes dumálás arra jó, hogy kiszûrje az ember az egoista parasztokat.
Saját tapasztalat:
Dumálok egy csajjal, fél óránként ír egy fél mondatot. Erre írom neki normálisan, hogyha nem ér rá, akkor majd beszélünk máskor. Erre kiakad, hogy nem kell pattogni, mással is beszél.
Más alkalommal én beszéltem több emberrel, így neki is ritkábban tudtam válaszolni. Erre kifakad, hogy neki ez így nem pálya, hogy nem figyelek rá, stb. stb.

Hát ezután már nem barátkoztunk 😊
Kongy
Így igaz. De az is baj, ha nem írsz 10 percig, mert akkor az van, hogy biztos valami más kurvával chatelsz 😄 true story.
Ja meg még a "kapcsolatban" kirakása. SOHA SE rakjátok ki. Volt már olyan, hogy velem úgy szakított egy ribi, hogy átrakta, hogy mással van kapcsolatban, úgy, hogy elõtte nem is beszéltünk kb 😄D szóval vicces dolgok jöhetnek ki belöle 😄 Már eleve ott van a baj, akinél attól függ egy kapcsolat, hogy facebookon kint van-e. 😄 Agyfasz.

hundredeyes
Ha jó lucskos, és elélvezett, az azt jelenti, hogy Õ is használt téged, ennyi.

ezért volt ez a sok háború😊)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

én nem csak megbaszni akarom õket azaz egyéjszakást létesíteni, hanem az eksön után simogatni ezzel tulajdonképp megápolom a lelküket és így nem érezhetik h ki vannak használva 😄DDDD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

davidka003
Ez egyértelmû. Facebook-on írsz valamit és hiába raksz szmájlit full komolyan veszi. Ezért is utálom a netes beszélgetést. Aztán pedig megy a sértõdés pedig csak viccbõl írok valamit.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Kongy
ajajj gyerekek 😄 hát ezek a nõk nagyon, de nagyon furcsa lények 😄 egyszerûen nem lehet kifürkészni a logikájukat 😄 mondok egy példát. tökjó együtt vagyunk délután végig, marha jól megvagyunk, este mindketten felmegyünk face-re, hogy beszéljünk még kicsit, erre nemnagyon tudok mit írni, és mondom oké akkor megyek aludni, erre megsértõdik, hogy mit megyek aludni, közben õ ugyanúgy nem írt nekem XD valami gyökér sorozatot nézett, de azért nem mehetek aludni.. na mind1. ez csak egy a sok idegesítõ eset közül, de a tanulság az, hogy ne lógjatok facebookon a barátnõtökkel, inkább töltsétek vele az egész délutánt, mert a face csak konfliktusokat szül, mivel sokan nem bírják intelligensen használni.

"A két nem közti kapcsolat egy harcnak felfogható, vannak vesztesek és gyõztesek, ennyi az egész"

Szerintem ez a nagy baj, hogy sokan így fogják fel. Én egy párkapcsolatban nem harcolni akarok, hanem szeretni és szeretve lenni.

Egyébként vicces amikor nõk panaszkodnak, hogy minden pasi szemét, stb. stb. Csak azt felejtik el, hogy már nem a középkorban élünk, amikor apuci szabta meg hogy kivel állhat össze. Ma azt a kort éljük amikor MINDIG a Nõ választ. Õ dönti el, kivel kezd és kivel nem. Tehát ha egy nõ mindig szemét fickót fog ki, azt csak magának köszönheti.
hundredeyes
Nem mindegy? Játszani kell, nem kell itt az álszent duma, hogy mennyire szemét volt a másik, belement a játékba, ilyen egyszerû.

ebben a harcban kik a gyõztesek?

hundredeyes
Segget csináltok a szátokból, ugyanúgy, ahogy azok, akiket fikáztok. A két nem közti kapcsolat egy harcnak felfogható, vannak vesztesek és gyõztesek, ennyi az egész, én jót röhögök a pancsereken akik mindenüket odaadják egy nõnek. 😄DD

bajgunar
Jah és olvasd el a #80-ast, Slinky Cyle-nak baromira igaza van!!! (y)
bajgunar
Egy szóval nem mondtam, hogy állatot kell dugni! Csak a nõk 98%-a azt terjeszti, meg híreszteli és vallja, hogy a férfiak csak megbaszni tudják õket! Nem! Kurvára NEM! Persze vannak olyan pasik is, és sajnos többen.
De tisztelet a kivételnek! És baromira NEM kéne egyik részrõl sem általánosítani!!!

Mert téged még nem baszott át egy csaj se, és a legelsõ szerelmeddel élsz, mióta összejöttetek?! Tuti h nem egy nõd volt! És nem mindíg Te léptél ki a kapcsolatodból! Akkor meg mire ez a nagy flame?
hundredeyes
Akkor dugj meg egy állatot. Perverzióba azok menekülnek, akik a nõkkel nem tudnak mit kezdeni, nem tudják õket irányítani. 😄

bajgunar
Ott a pont!
amúgy írhatnának ide a lányok.. mesélhetnének arról, hogy õk mennyire nem ilyen geci alakok, meg hogy õk milyen kis tündérek, soha nem bántanának senkit <#hehe>
vagy jöhetnének azzal, hogy a fiúk mennyire szemetek meg undorítóak, hogy csak megbasszák õket, egyszer, párszor, aztán még a telcsit is kinyomják.
meg hogy a fiúk mindenkit megcsalnak,..csak azt felejtik el, hogy a lányok is ugyan úgy csinálják..

én általában kerülöm az ilyen nõket..
meg úgy általában a nõkkel a szerelmi, érzelmi kapcsolatokat

Molnibalage
Ha ekkora értéket veszel, akkor írasd a nevedre. Ennyi. Aki hülye, haljon bele vagy szenvedjen miatta.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

bajgunar
Szakítottatok? Nah, nagy Bumm. Felejtsd már el! Engem is dobott 8 év után pénzesebb faszira! Igaz én is ki voltam bukva. De mára már rájöttem, és hálát adok az égnek, h megszabadultam tõle!
Regizz társkeresõre, de baromira vigyáz! És érzelmeket ne vigyél bele egyik kapcsolatba sem (amit megpróbálsz), míg tisztában nem vagy a tudattal, érzelemmel, hogy komoly lehet! Különben nagyokat fogsz csalódni!
Igazából én már rettenetesen unom az ilyen Barátság Extrákkal kapcsolatot, nem is egy volt, volt h 4 csajjal egyszerre, persze egyik sem tudott a másikról. De ez van! Kinek nincs hiánya? Ki nem vágyik a másikra! (valahol lejjebb olvastam hogy a srác homi lett, na homi azért nem leszek, az már beteg egyén!) Kapcsolatkeresésre meg egyáltalán NE görcsölj rá! Éld az életed! Sportolj, ûzz vmi hobbit, igyál! De egy percig se rágd magad! Persze rettenetesen unom már én is a társkeresést, és hogy normális csajt találj? ÁHh kizárt! Beleuntam már a "szexkapcsolatokba" is. Ennél már többre vágyom. Igaz 30 leszek lassan. És mostmár nem ártana egy kis egzisztenciát felmutatni. De azt meg mind elvitte ex-em. Ugyh. kezdhetem elölrõl az egészet! De nem bánkódok! Te se tedd. Így volt megírva a sorskönyvem. Tanulópénz megvolt, elbuktam. Lapozok. Ennyi.
Ezt viszont érdemes elolvasni és tisztában lenni vele:
http://mensworld.hu/index.php/ferfias-jatekok/item/558-mai-l%C3%A1nyok
Amelyik nõnek meg vagyoni háttér kell, meg luxus verda, meg lakás, az olyanokat meg köztudott, hogy nem az eszükért szeretik a férfiak! És jobb minél elõbb megszabadulni tõlük! 😉
Aki meg fut egy lány után, vagy teper, az meg magával sincs tisztában!
Ezzel meg jobb mielõbb tisztában lenni. Egy lány után futni sem érdemes, Szakítás után meg egy percet sem teperni! Kimutasd hogy mennyire vagy nyuszi? Aki meg megver, vagy meg is veret (lejjebb olvastam) nah ott meg a legszánalmasabb mindkét fél! A verõ is, meg aki kapott az is. Gyerekes.
Lépj tovább! Éld az életed! Nem érdemelted meg õt, és õ sem téged!
Hidd el, elõbb utóbb eljön az "igazi" 😉 Fel a fejjel!
Bocsi h hoszzú lett és bele vaúvaú. De nem hagyhattam ki!
Ne törd magad!!! Felejtsd el, ha elhagyott!!!
V43 1105
Ez ugye kamu .. ?

itt jászberényben volt egy faszi ..

<#bee1>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

egyszer valaki azt mondta nekem, hogy a patkány után jön a nõ.
akkor butaságnak tudtam be, de mára már úgy érzem, mégis csak van benne valami.

hundredeyes
szóval aki pancser, az halmozza el a nõt ajándékokkal

hundredeyes
egy ruhát nem vettem az exemnek, mégis keres állandóan

hundredeyes
nem tudom sajnálni az ilyen barmokat 😄

gyakoribb mint gondolnád.. a fiúk autókat, házakat, ékszereket egy csomó mindnet vesznek a nõknek, nyisd ki a szemed

Molnibalage
Nagy idióta aki egy nõnek ekkora ajándok vesz...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

mondok még egy true story bro..
itt jászberényben volt egy faszi, aki nemtom pontosan úgy 2 év együtt járás után vett a barátnõjének egy drága több millás bmw-t. majd úgy kb 2 hét múlva a csaj szakított a faszival és összejött egy másikkal..a faszi teljesen meg volt õrülve..állandóan a csaj után futkosott.. zavargászta, még egyszer meg is verette így magát.
aztán pár hét múlva kiderült, hogy a csajnak már vagy fél év óta van egy dugi kapcsolata, és hogy vele csalta a csaj..

Szóval ez van..ezer hasonló ilyen eset van.. és a tanulság:
A nõk nagyon értenek az érzelmi manipulációhoz.. soha sem jössz rá hogy a csaj nem szeret téged, csak amikor már a csaj a pofádba törli a lábát a végén..

szóval csak, fiúk..legyetek nagyon óvatosak
nekem vannak lány barátaim, barátnõim, de érzelmet nem viszek ilyen kapcsolatokba.. a baráti kapcsolataimba viszont annál inkább

Nekem van olyan barátom aki régebben szerelmes volt egy lányba.. de õ is úgy járt ahogy általában a fiúk járnak.
a végén a csaj dobta és összejött egy menõbb faszival..
szóval a fiú elég szarul ki volt bukva.. elment az életkedve, de közben volt egy bi fiú barátja aki átjárkált hozzá és életet öntött belé..nem hagyta hogy marcangolja önmagát a fiú.
majd a vége az lett, hogy elég jól összejött a két fiú..
igazából a hetero fiú soha nem akart volna egy másik fiúval járni, csak aztán szépen ráébredt, hogy egy fiú is lehet kedves, tud szeretni, és igazából nincs különbség hogy lányt vagy fiút ölelsz magadhoz.. ugyan azokból a sejtekbõl vagyunk, ugyan olyan emberek vagyunk, a nemünk nem olyan nagy dolog igazából, nem egy nagy különbség.
Viszont abban hogy mi van a fejünkben..ott kurva nagy különbségek vannak, sokkal jobban megkülönböztet minket egymástól mint a nemünk.

A lányok általában azért ilyen tipikusan szemetek, mert általában nekik kiskoruktól mindent odatoltak a seggük alá, általában a lányokat kényeztetik, szeretgetik, nekik adnak igazat.. stb stb
ha egy kisfiú vágyik a szeretetre és bújik..sok családban nagyon furcsán néznek rá.. mert hogy ez nem férfias. A fiúkat sokkal könnyebben leszidják, megverik, kényszerítik dolgokra mint a lányokat..

és ennek az az eredménye, hogy kamasz korra, meg sokszor felnõtt korra, a fiúk szeretet éhesek lesznek.. hináyzik nekik az a plusz amit nem kaptak meg az élettõl.. a lányok meg általában addigra megtanulják, hogy hogyan lehet érzelmekkel manipulálni az embereket..
nekik a szeretet sok esetben azért nem olyan fontos, mert már eleve el vannak telve vele..és teljesen természetesnek veszik ezt a dolgot.. nem kell futni dolgozni a szeretetért..magától jön. Persze nem árt ha jó csaj vagy és egy csomó fiú kapásból járna veled..

viszont ha olyan fiú vagy akinek dolgoznia, harcolnia kell a szeretetért, akkor megtanulja az ember a szeretet valódi értékét.

ha egy elkényeztetett liba vagy aki mindig mindent megkapott érzelmileg.. akkor egy undorító, manipulatív, érzéketlen, és üres felnõtt válik belõled, aki mindig valamilyen szerepet játszik az embertársai elõtt, és képtelen a szeretetre, szeretetet adni..

Muttley
ilyenkor jó, ha van saját hobbid
több is
ha csak 1 van, azt hamar meg tudod unni
az gáz, ha a hobbid pont a csaj volt 😊

általában mi a gond?
az, h egyik fél részérõl sincs egészséges önértékelés
az önértékelés = belülrõl jön, belülrõl fakad
28 felett csak kis mértékben kellene függenie a külvilágtól visszajelzés szintjén
ehelyett mi van?
a legtöbb esetben arról beszélget a tömeg, h "nem kapott elég szeretetet a másiktól" v. "nem tud nélküle élni"
na, ez a sz.r ügy 😊
nem kap elég szeretetet? - miért várja a másiktól? miért nem spontán? miért nem képes önállóan feltalálni magát?
nem tud nélküle élni? - igen? elõtte mit csinált? 😊)

rágörcsölsz a dologra, azátn rájössz, hogy fölösleges
egyedül is jó, csak máshogy és másért jó - párral is jó, csak máshogy és másért jó
mindennek van jó és rossz oldala
azért, mert egy társadalmi elvárás, hogy "legyen már párod", azért ne érezd magad kellemetlenül, görcsölni meg pláne ne görcsölj,mert a lehetõségeket nem fogod észrevenni

nagyon sokféle csaj van
mint ahogy mi csávók is színes skálán mozgunk személyiségügyileg 😊
az, hogy pillanatnyilag jó, az nem jelenti azt, h 2 hét, 2 hónap, 2 év múlva is jó lesz
az, h kinek mi a jó, folyamatosan változik
a fogalmak, h "könnyû" - "alakuló" - "komoly" - "kihûlt" - "felmelegített" kapcsolat is szintén csak idõleges és állandóan alakul, formálódik, változik
ez egy társasjáték
csak együtt mûködik
ha vmelyik nem akarja, nem szabad erõltetni
gondold el, h tudnál-e olyannal kirándulni, kártyázni, bármilyen társasjátékot nyomni stb, aki nem akar
ugyanerrõl van szó, csak itt úgy hívják: párkapcsolat

járj buliba, koncertekre: ott zömmel facebook-os csajokat fogsz ki, eü-i célokra jók (értsd: dugjatok, ameddig jól esik)
kezdj el csapatsportágakat, járj moziba, színházba, tánctanfolyamra, nívósabb" sörözõk, bárok, fesztiválok (nem Sziget!), tehát inkább olyan helyek, ahova a 18-20 éves még kiforratlan személyiségû csajok NEM járnak

egy dolgot ne tégy:
sose sajnálkozz, és sose nézz vissza
a sajnálkozás borzasztó energiaveszteség, építeni nem tudsz rá, csak elsüllyecccccccccc benne, mint a mocsárban

inkább élj
és csak lazán 😊

Just do it :)

pont az a vicc, hogy nem érdekel a pénz minden esetben és vannak idõszakaim amikor még magamat is leszarom. Nem vagyok nagy igényû ember már😄, amúgy igen karrierista lennék, ha lenne munka...nyomatnám, keresnék, spórolnék az emberi kapcsolatok csalódásai, viszontagságai és a szülõk rossz tapasztalatai okán inkább elfojtom az érzelmeim és nem engedek be senkit a lelkem közepébe pont azért nehogy úgy járjak, mint õk vagyis, hogy érzelmileg befolyásolható legyek és ki legyek szolgáltatva. Annál rosszabb nincs érted...

bakkerman
ez is priceless 😄D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Atikah

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

vegicsek
blabla, általános rinyatopic. nemes dolognak tûnik az önsajnáltatás, de ha tényleg szereted akkor állj a sarkadra, hogy mondja meg konkrétan mégis mi változott, milyen gondolat szülte meg ezt a helyzetet. ne fogadj el kitérõválaszt, menj le minden gondolat 'miért'-jére. az esetek nagy százalékában ilyen személyiségválság meg önbizalomhiány van a háttérben. kicsit macerás az ilyen lány, és türelmet igényel, de ha szereted akkor ez nem okozhat gondot

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Neked meg egy dolgot tudnod kell. Az elet nem ugy alakul mindig ahogy te az elkepzelted. Igen, ezt mondja neked mindeki tudom.

De en tudod mit mondok? Faxt. Pontosan ugy alakul, ahogy te akarod, csak nem epp ugy ahogy azt elkepzelted. Mindenki maga fotmalja az eletet, es most, hogy ennek a kapcsolatnak vege, nem az jelenti, hogy vege az eletednek. Majd jon masik, hidd el nekem.

Persze, most atom szar, elhiszem, de nezz vissza 2-3 het mulva, es rohogni fogsz magadon.

A lenyeg : Talald meg azokat a dolgokat az eletben melyek ozetlen oromet szereznek neked, es azokba kapaszkodj. Mindig legyen egy terved, ami jo neked, es amiert erdemes elni.

Teszem azt :

Penteken egy jo mozi. Szombaton haverokkal sor. Vasarnap egy jo jatek.

Stb.

Az elet meg alakul magatol. De csak akkor alakul jol ha hiszel benne, hogy tobb jo dolog van, mint rossz.

Ismetlem : nem konnyu, de a tied. Es ami a tied az legyen olyan amilyennek te akarod 😊

There are people who never really disappear, but put on a different mask.

Figyelj. Te nagyon konnyen beszelsz. Ha esetleg kitolnad a segged az utcara, es nem egesz nap internet es jatek lenne az eleted, akkor lehet talakoznal egy olyan lannyal, aki totalisan megvaltoztatna az eleted.

De nem, mert te rohadt okosan megmondod itt a tutit. Nincs igazad.

Rohely.

There are people who never really disappear, but put on a different mask.

karrierista személyiséged van, pont mint nekem. magyarul magadért bármit megteszel, önzõ vagy. de ez ebben a világban teljesen jó személyiségnek számít, hacsak nem akarsz híd alatt csövezni, vagy minimálbérbõl élni

engem nem ragadtak el érzelmek😄 pont ez volt az egyik indoka a csajomnak amiért beleegyezett a szakításba, mert neki kevés volt az, hogy én nem voltam "szerelmes" belé, hanem abszolút társként tekintettem rá. Holott tettekkel bizonyítottam amúgy h érdemes vagyok kapcsolatra a kedvében jártam, de mégsem olyan szinten h papucs legyek... Gondolom az nem tetszett neki, hogy nem zengem folyamatosan azt, hogy így meg úgy szeretlek...ez mondjuk csak 1 indok volt a sok közül...

Narxis
<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

További jó tanács, ha esetleg még nem sportoltok semmit, kezdjetek el valamit, mondjuk a testépítést, érzelmi csalódások által keletkezett indulatokat/feszültségeket ebben lehet a legjobban levezetni és ebben a leglátványosabb az eredménye rajtatok, és egy faszomazéletbe edzés után amikor belenéztek a tükörbe, elégedettek lesztek magatokkal és elfelejtitek mennyire szar is.

Legyetek szociopaták, az emberi érzelmek nem jók semmire, csupán beködösítik az amúgy józan ész által hozott döntéseket.

davidka003
Velem is megesett már ilyesmi. Féléves kapcsolat. Karácsony még tök jó volt.
Aztán január körül éreztem, hogy kicsit máshogy viselkedik.
Végül megmondta, hogy nem tudja miért de már semmi nem olyan mint régen.
Szeret de úgy érzi jobb ha szakítunk.
Ilyenek a nõk, õk sem tudják mit akarnak. Elég ha vétesz valami hibát amit mondjuk észre sem veszel és eszébe jut, hogy mégsem te vagy akivel leakarja élni az életét aztán hirtelen dob. Fiatal csajokkal tényleg nem érdemes hosszú távra tervezni. Talán 25 éves csajok már azért komolyabbak ilyen téren.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

így van...szóval nemcsak mi járunk/jártunk ebben a cipõben...

addig volt jó a mi kapcsolatunk is, amíg az exemnek "csak én voltam a környezete", felvették a KFC-be és jól érezte ott magát engem egyre jobban leszart a kapcsolatot én tartottam össze még ameddig lehetett. KFC elõtt csak a fõsulija volt, de ott szinte senkivel nem haverkodott össze, unatkozott kis vidéki lányként és csak otthon filmnézéssel töltötte az idejét. Megismert engem kicsit lefoglaltam és addig kellettem neki amig ez a munka be nem jött neki. És még ki tudja, hogy nem-e egy másik csávó volt a képben sajnos ezt sosem fogom megtudni, a kevés találkozások az érdektelenség miatt végül már felvetettem a szakítás gondolatát 1 hónappal késõbb pedig a német út elõtt csak üzenetbe volt mersze kiírni h elgondolkozott a szakításon mindenféle hülye indokot mondott majd élõben megbeszéltük a dolgokat rávetettem néhány dolgot a szemére és kész el van felejtve a dolog.

Viszont azt tudom tanácsolni, hogy nem szabad keseregni semmilyen körülmények között egy egy szakítás után. Nem éri meg a nõk miatt tépõdni max akkor, ha hiánya van az embernek (hímsovinizmus on) xD

<#eljen> ez sajnos így van. Legártatlanabbnak tûnõ virágszál is úgy tönkre tud tenni, hogy csak pislogsz...

Én mondjuk a megboldogult nagymamámról, aki a férje halála után végig egyedül élte le életét róla nem tudtam volna elképzelni soha, hogy hazudik, kisajátítja a nagyapámat és ilyen apróságok. Más értékrend, más korszak...

Mai világ anyagias igazából ezek mozgatják a szálakat nem pedig a "szerelem avagy szeretet"