Fiúk-Lányok Szakítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Barátnõm ragyogott az elsõ 2-3 hónapban utána már nem. Elkezdett dolgozni és ugyanezeket a kifogásokat mondta, amit neked, hogy "fáradt, alig áll a lábán", és a "semmi" "ne mondjak ilyeneket" hangzott el. A többit ismerjük.
Szóval a szeret alatt azt érthette, hogy szeret, mint embert, de már nem úgy, mint egy leendõ "férjet" nem tud többé férfiként rád tekinteni kimúlt belõle a tûz és te akármit teszel ezen nem tudsz változtatni. Szerintem az a legjobb, ha elfelejted 2 és fél hónapos kapcsolat igencsak frissnek számít és van még milliárdnyi nõ akibõl lehet válogatni (tudom, mintha az oly könnyû lenne).
Mondjuk én pl jelenleg remekül érzem magam egyedül szingliként a pénzkeresés és a munka mindenekelõtt áll sajnos
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
nah meg van egy csomó film és játék amit végig kellene néznem meg játszanom ugyanis eddig nem volt rá idõ mert inkább vele voltam érthetõ okokból
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
Wootan: A baj az hogy most még vissza is fogadnám és tudom hogy nagy baj... meg kell tanulni kezelni... és ehhez idõ kell...
ajándékok után rohanás bevásárlás közbe az õ lelke építgetésével...és ráadásul karácsony elõtt vizsgáztam...alig vártam hogy karácsony legyen és végre csak egymással lehessünk és boldogok legyünk erre én kapom a legnagyobb pofont a szeretet ünnepén....BOLDOG KARÁCSONYT... 😞
Viszont ha késõbb vissza akar jönni, akkor jól át kell gondolni a dolgot, mert lehet csak azért visszakozik, mert nem jöttek be a számításai.
Minden nõ hazudik orrba-szájba. Ez valami genetikai rendellenesség náluk. Mindegyik õrült, csak az változó, hogy mennyi idõ után jön ez ki belõlük. Nem érdemes sajnálkozni miattuk, nem éri meg. Szépen lassan majd elfelejted a csajt, és boldog ember lehetsz, csak annyit tegyél, hogy ne bízz bennük, ne szeress beléjük, és ne éld bele Magad abba, hogy "egy szép és boldog kapcsolatban" vagy, ugyanis nekik nem jelent semmit sem a dolog.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A heavy cost. I pay it gladly.
Myselor: Hát ebben is van valami és akkor sok nõ meg azt mondja hogy érzéketlenek a férfiak nem érzéketlenek csak sok emberbõl maguk a nõk ölik ki az érzéseket...igyekszem össze kaparni magam lesz új munkahelyem most a munkába fogok temetkezni.
2,5 év után kb velem is közölte már nem jó a dolog,nem velem van baj õ nem boldog.minden megváltozott stb.annyi különbséggel,hogy õ neki semmi nem felelt már meg a életében,állandóan csak rinyált stresszelt,suli miatt,már nagyon untam de próbáltam helyrehozni,az ilyen ember meghülyül egyébként.jobb megszabadulni az ilyentõl higyjétek el.általában telebeszélik a fejét,általában valami fasz,enyémnek csak a jövõje ment az "agyára" xd .jobb az ilyentõl megszabadulni én is rájöttem.a vicc az egészben,nállam a dolog úgy volt,teljesen összetörtem,próbáltam újra vele jóban lenni,kezdjük újra.nem akarta,de a barátom akart maradni,az se ment neki,én elkezdem vele nem foglalkozni pár hónap után.ó pedig utána döbbent rá a dologra hogy nagyon elbaszta ezt az egészet,utána már õ akart velem kibékülni,de nekem nem jelentett már többet mint hogy szerzett pár kellemes órát,amikor együtt voltunk szexuálisan.megváltozni nem tudott,még mindig azt láttam és éreztem rajta hogy összevan zavarodva,kétségbe van esve,de közben nem képes megváltozni,nem tartana ki mellettem.nincs küzdeni akarás semmiért csak rinya,nem mondom jó volt vele lenni egy kicsit,fõleg úgy.de nagyon örülök hogy vége.azóta nem igazán volt normális barátnõm,de nem is siettetem a dolgot,hiszek benne hogy eltelik az 1 év és utána jobban lesz majd nekem is kedvem,meg találok is arra érdemes lányt😊
2.5 éves kapcsolat egyik napról a másikra vége, Karácsonykor!
Mikor kérdeztem miért, a válasz, "megváltoztam" (mármint õ). Ugyanúgy kikísért az állomásra, nagy szomorúan. Aztán kb. 10 nappal késõbb kiderült, hogy a megváltozás oka egy másik fickó, aki telebeszélte a fejét, hogy ez+az lesz (összeköltözés, nyaralás) ha az õ barátnõje lesz.
Szar érzés volt eléggé, de mikor megtudtam mért lépett, letisztáztam magamban hogy jobban jártam így, legalább nem pazaroltam rá több idõt/energiát feleslegesen. Majd lesz jobb, talán.
Valószínû hogy valami olyat tett vagy érez amit szégyell.Nem feltétlen megcsalás lehet ez.
Elmondani képtelen így ahogy meglát örül de tudja, hogy ott motoszkál a dolog benne.
ezért szomorú a végén.
Túl kell lépni rajta és keresni mást.
szar is,nehéz is de ez van.
Lehet hogy egyszer majd elmondja de szerintem jobb nem tudni.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Néha azért rúgják ki az embert egy kacsolatból, hogy megkíméljék. Egyszer sem biztos, hogy veled van gondja, lehet, hogy inkább magával.
hát igazából náluk voltunk karácsonyonozni 2 és fél hónap volt tudom rövid de szerelem volt elsõ látásra hát igazából napok óta furi volt nem volt olyan mint régen kérdeztem mi a gond azt mondta semmi csak fáradt a karácsonyi készülõdések miatt.elfogadtam 😞 utána jött hozzánk karácsonyozni meglepetésként hamarabb jött boldogok voltunk semmi baj nem volt... aztán mentünk hozzájuk és 2 nap után olyan hideg lett.kérdeztem mi a baj azt mondta semmi nem hagytam annyiban láttam gyötri valami végül kibökte hogy szeret nagyon de valahogy nem boldog.... egész elõtte boldog volt de hirtelen ezt bökte ki nem boldog és hogy megváltoztak az érzései érthetetlenül álltam az egész elõtt 360 fokos fordulatot vett az addig kedves vidám szeretõ lány helyett egy megtört lányt láttam és nem értem most sem miért eltûnt az arcáról az a mosoly amit karácsonykor láttam rajta mikor megérkezett mindig mosolygott és csillogott a szeme mikor meglátott de most nem 😞próbáltam vele beszélni de csak azt mondogatta sírva hogy nem érzi jól magát hagyjam és hogy megváltozott minden.Össze pakoltam a cuccom tõlük és mai nap legkorábbi busszal eljöttem kikísért igazából néma csendben alig szólva hozzám végig szomorú arcal nézett a gyönyörû nagy szemeivel.Igazából senki nem érti mi történt itthon szerették anyukámék nagyon szeretett itt lenni és nem ilyennek ismerték meg... én sem...nem értjük hogy miért történt ez hiszen boldog volt mindig ragyogott az arca mikor itt volt és hirtelen ez.... teljesen össze vagyok törve és a furcsa az egészben hogy nem rég még össze akart költözni velem késõbb pedig babát akart volna.. az összeköltözést már tervbe vettük jövõre... szóval itt állok és nem értem az egészet csak azt érzem fáj...
amúgy én múlt hónapban a német utam elõtt pár nappal szakítottam a barátnõmmel. Fél évig tartott a kapcsolat és az utolsó pár hónap nem volt túl jó sajnos. 1. kapcsolathoz képest nem volt rossz a maximumot kihoztam belõle végül minden hiába volt