Bunkó futár
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Általában céges autó, telefon. Több jatt, kevesebb idegeskedés.
Amúgy nagyon élveztem a munkát, mert vezetni szeretek, diákként jól kerestem, napi 5-10 ezer között mindig megvolt. Persze utóbbi, a sok fizetõs cím miatt. Egyszer kicsit paráztam is az utolsó cím után...valahol Békés megye utolsó településén, a román határ mellett (talán Mezõhegyes volt) és követtek egy darabig hazafelé. Nagyon sok kp volt nálam és azért az embert manapság pár ezer Ft-ért elássák, nemhogy másfél milláért :/
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
érdekes Zetorg kommentje, számolgatva a legrosszabb esetben is 3000 összejön egy nap, ami nem is lenne feltétlen rossz ha mondjuk a kocsin soha semmit nem kéne csinálni 😄 szerintem saját jármûvel nem kifizetõdõ
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
csomágfutárkodásban nincs tapasztalatom, csak kajáztam pár hónapot.
amúgy nyílhatna egy bunkó megrendelõ topik is <#mf1>#mf1>
2 órás kiszállítás, nincs alapanyag? ha már úgysem jattolsz, legalább ne a legolcsóbb koszfészek helyrõl rendelj! talán korrektebb lesz a kiszolgálás 😊
a borravalón nem tudom miért vagytok kiborulva... én sem vagyok miller, de ahol szolgáltatást veszek igénybe, szinte mindenhol jattolok. kaja rendelés, étterem, autómosó stb.
arra felesleges fogni, hogy csóró vagy! akkor fõzz otthon magadnak!
100ft címpénz, 4-500ft órabér, 100-200km, 12-14óra meló. átlan 25-30 cím naponta. ebbõl tankolsz és a saját kocsidat baszod szét.
számolj utána, hogy mennyit lehet keresni jatt nélkül.
mondhatod, hogy siránkozzanak a fõnöknél, de akkor másnap nem kell már menni...
Amúgy meg volt olyan, ahova minden nap kellett menni, igaz azok cégek voltak.
Biztos ez az, amit Jim Carrey kézbesített! <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Szóval legyek otthon egész nap egy hétig. Mondani akartam, hogy esetleg legközelebb készítsek ki valami csapdát is, hogy megvárjon vagy anélkül is menni fog de inkább hagytam, szegény csaj úgy se tehet róla.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Várni kellett még egy hetet.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Hidd el, nem a mi korosztalyunk kezdte el az undorito dolgok kajaba helyezeset.
En talaltam mar levagott kormoket is pizzan.
http://gaborszantai.co.uk/
pedig már régóta nyugtatom magam azzal egyébként, hogy csak én vagyok gyanakvó és én feltételezek rosszat, mert az emberek nem is ennyire debilek.
úgy tûnik mégis igazam van.
mert még ha nõnek, de férfit szívassak meg úgy, hogy ráverem a kajájára? én érezném magam rosszul
ehhez azért kell némi homoerotikus hajlam
Pizzafutárnál volt már ilyen és olyan tapasztalatom is. Volt kõbunkó, aki nem kapott semmit és volt olyan is aki úgy szólt fel kaputelefonon, hogy meghoztam a finom vacsorát. Így azért mindjárt más a gyerek fekvése. Volt már nálam is, hogy kártyával fizettem és "véletlenszerûen" megpróbálták elkérni, hogy jajj elnéztem. De volt, amikor 5k val fizettem és a faszi 10kból adott vissza, de szóltam neki, mert õ is a rendesebbik fajta volt. Nálam amúgy nincs gond a szállítási idõvel annál inkább a minõséggel. Már szinte mindenhonnan rendeltem és szar a pizza. Inkább én is elmegyek vhova és beülök étteremben megenni.
A csomagküldõsök a diszpécserrel együtt idióták (tisztelet a kivételnek). Kérem, hogy hívjanak fel mielõtt jönnének, hogyha nem vagyok otthon akkor hazaszaladjak. Persze mi van? Hazaérek és ott a cetli az ajtóban hogy itt járt vagy jobbik amikor felhív, hogy hol vagyok mert õ bizony ott áll. Azokat meg helybõl elküldöm a francba akik azt mondják, arra a kérdésre, hogy mikor várható a futár: "reggel 8 és délután 4 között" MIT GONDOL? egész nap otthon fogok ülni seggemen és várom a futárt? De amikor a futár számát akarom elkérni, akkor áááááá azt nem lehet, még véletlenül se egyeztessek vele, inkább kihozzák másnap vagy harmadnap, biztos sok a felesleges bengájuk, ha így furikáznak.
Az egész jattról amúgy az a véleményem, hogy egy elbaszott dolog. (bár én is adok) Miért kéne a pizzafutárnak borravalót adni? Azért mert elvégzi a munkáját? Nem ezért van a rendes fizu? A fõnöknél kéne kampányolni szerintem is. Nem tudom mi lenne, ha mindenki aki elvégzi a munkáját borravalót kapna. Bár a kajaszállítóknál is belecsulnak, ha tudják, hogy múltkor nem adtál. Szép világ
leszarom a konfigod...
Ver kerul a borba, eleg gyakran vagjak el szureletok az ujjukat.
A borba meg belevéreznek?
A csokiba meg beleszarnak?
Tudom, mert exkollegak kuldtek nekem pizzat, miutan kileptem. Masnap felhivtak rohogve, hogy izlett-e.
En szemely szerint nem csinaltam, de lattam ezt mar balatoni hamburgeresben is es palacsintazoban, ahol a turoba kevertek bele.
Tesco-ban is elofordulhat:
A harminckét éves Anthony Garcia a Sunflower Farmers Market dolgozójaként joghurtkóstoltatást végzett az áruházban, ám a termékmintát elõször a saját ondójával turbósította fel - írja a velvet. Legalább öt nõ evett az ingyenes kóstolóból, és a hírek szerint mindannyian találtak valami furcsát a joghurt ízében: egyikük azt mondta, hogy annyira borzasztó volt, hogy kevésen múlt, hogy ki nem köpte. A büntetlen elõéletû Garcia a joghurt "kezeléséért" három, míg a vizsgálat során a hatóságok megtévesztésének kísérletéért öt évet is kaphat.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
A futarok nem veletlenul parasztok es nem mindenkivel.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Alapvetõen azt kell elképzelni, hogy egy 20 perc sugarú kör a terület.
Motorral történt eseteket szerelõk vagy rendõrség vizsgálta. Ha te okoztad a kárt, akkor vonták a fizetésedbõl, de minden biztosítva volt.
Engem kétszer ütöttek el, egyiket kicsúsztam, masiknál szétvertem a medencecsontom a kormányon, amikor fõútvonalon haladva kifordult elém egy autó a mellékutcából.
Ilyenkor vagy aláírsz egy papírt, hogy saját felelõségedre maradsz dolgozni vagy kórház, röntgen. Én maradtam. A szakadt ruha és szétvert sisak mindig extra borravalót jelentett, mert észrevehetõ, megsajnálnak 😊
Csomagküldõvel csak annyi a bajom, hogy adjanak nekik váltópénzt, mert nekem nem lesz itthon tökéletesen pontos összegem mindig, oldják meg, illetve én 10 emeletesben nem a ház elég kérem az árut, hanem az ajtóm elé és nem, nem megyek le érte, hozza fel.
#39 Erre meg annyit, bár nagyon ritkán rendelek kaját, de majd én eldöntöm megérdemli-e a jattot és mennyit. HA olyan az ember, olyan stílusban, kedvesen stb jön, normálisan köszön, szimpatikus, akkor kap amennyit jónak látok, de amikor megsértõdik, hogy nem megyek le, hanem hozza fel és pofákat vág, akkor maximum annyit kap, hogy nem veri hátba az ajtó kifelé. Volt már olyan futárra is példa és le a kalappal elõtte, hogy összeragadt a pénz és 2.000 forinttal többet adtam neki, õ pedig visszacsöngetett és visszaadta, így az egyiket odaadtam neki hálám jeléül, mert én észre se vettem. Sajnos az ilyen a ritkább, de van.
még szerencse hogy itthon ilyen nem fordulhat elõ
nem minden esetben, de külvárosi területeken megtehetik, hogy otthagyják a kiszállított csomagot:
It depends on where you live. If you reside in a suburban area, then often times the UPS driver will simply leave the package at your door and you will not be required to sign.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
amit el tudok képzelni itt az az, hogy a kedves ügyfél többszöri megbeszélés és kísérlet után sem tartózkodott a megbeszélt helyen, netán nekiállt hisztériázni hogy õ meggondolta magát és õ bizony át nem veszi a csomagját, neki a pénze kell (amihez a futárszolgálatnak meg semmi köze nincsen)
a negyedik videó meg no komment, komolyan, ki az az idióta aki felad így egy TV-t, ráadásul csomagküldõ szolgálattal????