Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)
← ElőzőOldal 4 / 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sokszor értetlenül állok, hogy iPhone 5 és Galaxy S3 tulajok (vagy bármilyen egyéb felsõ kategóriás mûszaki cikk tulajdonosok) semmit nem tudnak az adott eszközrõl, de még a mellékelt user manualt/google -t sem olvassák
nem potyára találták ki a belépõ szintet, amivel olcsón meg lehet ismerkedni az adott rendszerrel, és ha nem tetszik akkor nem bánja többszázezer forintja az embernek
na de mind1. nem akarok offolni.
nem potyára találták ki a belépõ szintet, amivel olcsón meg lehet ismerkedni az adott rendszerrel, és ha nem tetszik akkor nem bánja többszázezer forintja az embernek
na de mind1. nem akarok offolni.
Bazinga!
jah, lefelejtettem, találtam egy leírást, amivel elvileg menthetsz a kártyára, nem tudom, hogy mûködik-e, nem próbáltam, esetleg érdeklõdj android topikban
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
speciel ha rádugod, akkor nem mint pendrive látja, hanem mint fényképezõgép, de úgy is megoldható a másolgatás, csak böngészõvel..
amúgy én többnyire az airdroid-ot használom fájlátvitelre, wifin keresztül pakolászok rá kisebb dolgokat... kábellel csak akkor szüttyögök, ha több gigányi adatot akarok másolni
én mondjuk a programokat nem sd-re telepítem, azon csak filmeket, zenéket tárolok és azért elférek, bár az is igaz, hogy nem telepítek rá ész nélkül 80 programot, max megnézni, ha nem tetszik, rövid úton törlöm..
amúgy én többnyire az airdroid-ot használom fájlátvitelre, wifin keresztül pakolászok rá kisebb dolgokat... kábellel csak akkor szüttyögök, ha több gigányi adatot akarok másolni
én mondjuk a programokat nem sd-re telepítem, azon csak filmeket, zenéket tárolok és azért elférek, bár az is igaz, hogy nem telepítek rá ész nélkül 80 programot, max megnézni, ha nem tetszik, rövid úton törlöm..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Semmilyen program nem kell hozzá. Bedugod az usb portba a telefont és mûködik mint egy pendrive vagy ilyesmi, nem olyan mint az ájfos.
Egyébként meg szerintem nem kell külön topik, van már.
Egyébként meg szerintem nem kell külön topik, van már.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
http://www.sg.hu/cikkek/90387/samsung_galaxy_s_iii_megeri
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Samsung Galaxy SIII GT-I9300
Azért nyitom ezt a témát, mert augusztus óta ilyen telefonom van, de nem találtam ezzel kapcsolatos témát itt az SG-n.
A készülékkel kapcsolatos kérdésem az lenne, hogy akinek ilyen telefonja van és rakott bele memóriakártyát, annak a telefon ezt hogyan kezeli? Nekem valahogy alkalmazásokat nem enged rátenni, csak a fényképezésnek és a Zedgének tudtam beállítani, hogy a memóriakártyát használja tárolónak.
A fõ gondom inkább az, hogy a memóriakártyán tárolt adatokhoz nem tudok hozzáférni se KIES használatával se a rátelepített \"FTP szervert\" létrehozó Software Data Cable nevû programmal. Egyik se látja, mintha nem is létezne.
Tud esetleg valaki olyan programot, amivel könnyen tudnám a telefon memóriakártyáján található adatokat átmásolni PC-re, vagy PC-rõl tudnék a memóriakártyára másolni ( zenét, videót ...stb. )? Elõre is köszönöm!
← ElőzőOldal 4 / 4