Banshee (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bunker karaktere tényleg az egyik érdekesebb karakterek közé tartozott.. nem véletlen kapta meg később is a lezárását mint Burton.
Proctor lezárását én is kihagyott ziccernek éreztem.. ha már el indultak ezen a Sebbhelyesarcú lezárással, akkor azt illett volna szépen bemutatni (ahogy korábban Burton skinhed leszámolása is ütősebb lett volna, ha mutatják is).
Sebaj, igazi kis gyöngyszem (minden irtózatos kliséje és egyszerűsége mellett is) sorozat volt, örültem hogy végig nézhettem egy ilyen ritka alkotást is.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Amúgy nekem még mindig Bunker karaktere tetszett a legjobban, jöhetett volna előbb.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
jó kis sorozat volt, reméljük a készítők még visszatérnek...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Hood a sorozat folyamán most először követett el olyat, amiért 100%-ban elítélem, és egyben érthetetlen is számomra a dolog. Mire volt jó, hogy a zenész fickót Proctor kezére játszotta? Talán a sorozat végére negativizálni akarják a karaktert? És mondjuk meghalasztani, és akkor az előbbiekhez hasonló dolgokat tetetni vele, hogy ne sajnáljuk annyira?
Amúgy ez a neonáci vonal érdekesnek néz ki a 2 testvérrel.
http://www.ng.hu/Termeszet/2008/06/A_capak_nem_tekintik_taplaleknak_az_embert
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
gyász
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
A hajót már ne is említsem, ami pont ott ment el, amikor Hood szétrobbantotta Chayton fejét.
Yo, Bitch!
Mindenesetre, ha mondjuk Job is az ő korosztálya, és most 40 éves, akkor tényleg nem csoda ha a csodájára jár a konkurencia, elvégre már 16 évesen feltörte egy nagy intézmény redszerét, ráadásul egy olyan korban, amikor a netet még szinte csak katonai célokra használták. <#wow2>#wow2>
Hozzáteszem, a sorozat három éve fut ugyebár, de arról nem vagyok meggyőződve, hogy a sztori szerint is eltelt ennyi idő. Van erről valahol infó?
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2015.04.27. 00:07:10
Utoljára szerkesztette: Szolnokboy1, 2015.04.26. 23:56:35
Gordon halálának nem igazán örülök, én ugyanis marhára nem akarom, hogy Hood és Carrie ismét együtt legyen. Remélem, nem ezt akarják kihozni belőle.
Érdekes lesz így, hogy Hood már többé nem seriff. De három évadnyi megszokás után egyszerűen szükség van egy rendőr karakterre, akinek van egy kellőképp érdekfeszítő sztorivonala. Nyilván Bunker pótolja majd ezt, mivelhogy állandó szereplő lesz a következő évadban.
Ja, és most végre valamilyen szinte elégedett voltam a flashbackbeli Hood sminkelésével. Legalább arra is vették a fáradtságot, hogy leborotválják.<#vigyor0>#vigyor0>
Yo, Bitch!
Oke, ott a Modern Family vagy mi a neve, de az mar nagyon PC lett.
http://gaborszantai.co.uk/
"The trees move. Do you not see it?"
Nem nagyon tudok sorozatot, ami jo volt 5 eved utan is, Dexter vagy True Blood is belebukott. Talan csak a sitcomokat lehet elviselni, mert azok 20-30 percesek...
http://gaborszantai.co.uk/
'Banshee' co-creator on season 3: 'There have to be severe consequences'
"The trees move. Do you not see it?"