Banshee (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Szóval szerinted Proctor azért mosolygott rá (félig) Hoodra, mert Hood az ő segítségével akarja kiszabadítani Jobot" ezt hol állítottam? ( Csak annyit mondtam, hogy ki kell szabaditani Job-ot, ehhez talán neki sem árt majd egy uj szövetséges, szóval ha Proctor akar valamilyen szövetséget akkor az akár jól is jöhet Hood-na, érted? )
Nem tudjuk miért mosolygott Proctor, ezt találgatjuk most te szerencsétlen. Ne haragudj de ez már most kijárt neked, mert értetlenkedsz csak.
Megtennéd, hogy most te próbálod elmagyarázni, miért nem valósulhatna meg egy ilyen szövetség?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Szóval szerinted Proctor azért mosolygott rá (félig) Hoodra, mert Hood az ő segítségével akarja kiszabadítani Jobot? Gratulálok, ez aztán a logika.
-fav, jövőre találkozunk.
Utoljára szerkesztette: Herold, 2015.03.18. 13:03:31
Ha nem tűnt volna fel, kicsit egyedül maradt, meg keresztül ment egy két dolgon az évadban, vagy te mit néztél?.
Ha nem tűnt volna fel, egy szóval nem mondtam, hogy Hood mosolygott Proctorra, vagy hogy Hood fog kezdeményezni bármilyen szövetséget.
Az hogy több sorozatot néztem vagy sem, nem érdem. Neked viszont nagy segítség lehetett volna, tágította volna a fantáziád kicsit, mert most eléggé beszűkült ahogy látom 😊
Logika, OMG. Szóval neked az érved a Hood Proctor duo ellen annyi, hogy eddig is meg voltak egymás nélkül? Ez a nagyszerű logikád eredménye? Vagy esetleg kifejtenéd bővebben?
Persze, mint írtam, ennek a szövetségnek sem kell feltétlen bekövetkeznie, hiszen csak egy fél mosoly volt, lehet csak annak örült Proctor, hogy már nem kell Hood-tól tartania, de ennek nem sok értelmét látom, mert szerintem eddig is leszarta és megoldotta mindig amit akart 😊
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.03.18. 12:49:45
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Továbbá nem tudom, feltűnt-e neked az az apró tény, hogy nem Hood mosolygott rá Proctorra, hanem fordítva. Tehát, ha valamilyen összefogás készülne (amit továbbra sem hiszek), azt nem Hood kezdeményezné.
Lehet, hogy te több sorozatot néztél (ami nem tudom, miért lenne érdem), de logikai képességeidhez nem tett hozzá, az biztos.
Nem azt mondom, hogy ez fog történni, de az utalás meg volt, nem csak szerintem....
további segítség itt
és itt
és google is a barátod...
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.03.18. 12:14:27
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.03.18. 01:23:18
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Meh, 1-2 dolog eléggé mi a fene volt, pl mikor eltűnt a kocsiból, hogy a fenébe nem vették észre? Vagy, hogy Jobot, hogy tudták elrabolni ... Carrie is lassan meghalhatna, nagyon zavaró már.
Bunkre története ellenben nagyon érdekes, kár, hogy nem tudták előbb behozni.
igen
Mangánüzit nem írok, nem olvasok.
Utoljára szerkesztette: Calver, 2015.03.02. 03:00:55
"The trees move. Do you not see it?"
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.03.02. 03:21:13
angol felirat már van is
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.02.21. 13:09:52
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2015.02.15. 16:27:34
Ezt hiányolom a Justified-ból, ott is kiírhattak volna főszereplőket, de valamiért nem merték megtenni.
http://gaborszantai.co.uk/
Lesz 😄
Utoljára szerkesztette: Janika114, 2015.02.12. 19:29:30
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"
De ez ne vegye kedved, mert amúgy jó kis sorozat, csak nekem ez a rész valahogy nagyon nem...
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.02.10. 13:13:04
Yo, Bitch!
<#sir>#sir>
Hát ott én is lezongoráztam a fejemben, amikor beszélgettek, meg megmondta a nevét, hogy itt halál lesz, de reménykedtem... áhh geci... igen, meg is könnyeztem, és tök jó lett volna, ha nem vágták volna be állandóan a vénasszonyt, párhuzam ide, vagy oda...
Én nagyon szerettem Siobhan karakterét, főleg amióta együtt voltak Hooddal. Meg persze baromi vonzó nő is. Hú, nagyon fog hiányozni 😞 Remélem Hood kibaszottul ütősen elintézi Chaytont...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
mondjuk már a romantikázásuknál tudni lehetett, hogy itt valaki nem fogja túlélni a részt, és az biza kizárásos alapon nem Hood lesz.
"The trees move. Do you not see it?"
Amikor megjelent mögötte az indián ott már vége volt, de reménykedtem végig, hátha valami csoda történik, de ez nem az a sorozat 😞
A végén levő kis klippel meg még jól megforgatták a tört a néző szívében ... (amúgy nekem most esett le, hogy szegény csajnak még a házát is felgyújtották, azért élt lakókocsiban
kövi rész előzetes
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.02.07. 21:18:22