Banshee (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
pozitívum: nem volt Carrie 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
negatívum: igazán lehetett volna Carrie (vagy a feka csaj) a végén Siobhan helyett 😞

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

SzirmosSzisza
Nagyon erős eddig az évad, bár lehet később kellett volna elkezdeni, mert megint várhatok 1 hetet ...

FB-ről

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Én is néztem közbe men mondtam: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz igen

Az a pláne bene hogy nem is nézik sokan, de a minősége nagyon magasan van. Nekem a kedvencem a hacker "férfi"

A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.

Csacsi
Best of a szezon eddig. Iszonyatos mennyire meg tud javulni...részről..részről...Az előző akciódusabb volt, ez viszont kellően lassú drámaibb inkább....és a vége...és az előzetes....áááá... Best of.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

stargatelost
te atyaég <#guluszem1>

A Burton vs Nola verekedés, hát baszki, ilyen kicseszett jól megkoreografált, gyönyörűen megvágott verekedést én még nem láttam. Akármelyik film megirigyelhetné, és példát vehetne róla. Beszarás volt.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Mai rész kicsit durva volt. A nagy gorilla indiánt most több frontról is jól felbosszantották 😊
Herold
Ki lehet a pisztolyos ember a végén? Tippek? <#fejvakaras>

na elindult a harmadik évad is, jó szórakozást 😊
stargatelost
Ilyen két-három perces webizódok, évadok közben adják, kihagyhatók, de ha szereted a karaktereket, meg a Banshee világát annyira, hogy elmerülj a múltjukban, akkor nézd meg őket 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

ReszegKoldus
az nem rendes sorozat, csak ilyen rövid "előzmény jelenetek"

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Herold
Nemrég kezdtem nézni ezt a sorozatot. Imdb-n találtam egy Banshee Origins nevűt is, mi a különbség a Banshee és eközött?

főoldalon kint van hírben itt meg semmi? 😛
a szokásos kiváló minőség a 3. évadban is garantáltnak tűnik 😊

Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.11.22. 19:18:38
Szolnokboy1
pedig volna igény rá. nem baj, májusban úgyis jön vissza a 24. 😊

Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.

Tikal
a rendõrcsaj, hmm, második kérdésem az lett volna 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ForzaInter
mondjuk akciokban ez még a legtöbb mai filmet is veri. ilyen jó akciókkal teli brutális akciofilm nem nagyon van manapság..

Yo, Bitch!

stargatelost
Nem is nagyon van most akciósorozat. Strike Back, aztán annyi. És mindkettõ Cinemax 😄 😄

nem 😊
a szemüveges pszichopata arc van benne meg a rendõrcsaj 😄
Tikal
ajjaj, de még milyet.. nem is nagyon tudok jobb akció sorozatot most...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
a kis amis csaj benne van? 😄D

Ha ismerõs arcokat akartok látni a Banshee-bõl akkor nézzétek a Believe címû sorozatot is 😊
stargatelost
Baszki, durván szintet lépett a Banshee az elsõ évadhoz képest. Minõségileg, rendezésileg, történetileg, minden jobb volt. Remélem ezen az úton folytatják.

Az Emettes/Rebeccás részt tátott szájjal néztem, remekmunka volt.

Szolnokboy1
szerintem is jó volt, bár a tavalyi évadzárót nem verte szerintem. továbbá lássuk be: a templomos lövöldözés (és úgy zusammen az egész NY-i dolgok ebben a részben) elég gagyi volt. a Banshee-s részek viszont tetszettek, volt 1-2 WTF pillanat.

most már úgy tûnik, hogy végleg lezárult a Rabbit szál, úgyhogy koncentrálhatnak Proctorra és Chaytonra (és szerintem Nolára). Elvileg új deputy is lesz Emmett helyett, bekavarnak a neonácik és a NY-i zsernyák összeáll majd az FBI-jal. Véleményem szerint ezek várhatók a következõ évadban.

Erõsítsetek meg,mert lehet hogy elfogult vagyok,de ez a rész még a múlt hetit is sarokba állította,de nem is kicsit.Egy ilyen típusú sorozatnál ez egy tökéletes rész,és hibátlan évadzáró.
ForzaInter
Te még élsz?😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
Überbrutál rész volt.😄

Yo, Bitch!

Tikal
de😊

Ez a rész valami egészen k*rva jó volt.Pedig nem gyenge ez az évad,de ez még így is simán kiemelkedik.Kíváncsi leszek az évadzáróra.
ForzaInter
persze, hogy nézzük😄

Yo, Bitch!

Szolnokboy1
nézi itt valaki? mert ez az évad is zseniális.

Fel kell, hogy tegyem a kérdést, amit meg kell mondjam, furcsállok, hogy még senki nem tett fel fórumon: Nem gagyi, hogy Hood és Carrie 15 év alatt mit sem öregedtek?
ForzaInter
Tudja, csak sztem már nem emlékszik Hood-ra..

Yo, Bitch!

Victor1103
Valamit most abszolút nem értek.

Megnéztem a harmadik részt és utána vettem észre hogy van egy bizonyos Banshee Origins is. Leszedtem, de abban már benne van a Racine FBI ügynök. Tehát akkor õ tudja ki Hood valójában nem? Akkor miért nem buktatta le õket? Vagy csak én nem értek valamit? Amúgy szerintem az indián bige nyírta ki a másikat, eléggé nagy szarkavaró

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Jaja, ez a rész most nagyon jó volt. Kellett egy kis pörgés az elsõ rész után.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

ForzaInter
Na ez a rész rendesen odakarcolt.😄 Proctor nagyon nagy volt!

Yo, Bitch!

Victor1103
Remelem hogy iden azert elkezdenek foglalkozni azzal hogy ki is Lucas Hood valojaban. Amugy az elso ket resz hibatlan eddig

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

ForzaInter
Jó volt az 1 rész, pár dolog már homályos volt tavalyról, de hálistennek felídézték, hogy kb mi történt.

Yo, Bitch!

El is indult a 2. évad.
Gondoltam hátha valaki nem figyeli akkor tudjon róla 😊
Szolnokboy1
2. évad Comic Con Teaser. De soká lesz még... 😞

Tikal
punci és erõszak 😄D

jó ez a sorozat, bár ez a zsarunak adom ki magam kicsit gyenge lábakon áll szerintem...leszámítva ezt, kemény 😊

stargatelost
Na végignéztem én is. Bevallom, kaszáltam a harmadik rész után, vagyis inkább félretettem, mert hetiben nem tudott érdekelni. Meg az se tetszett, hogy ilyen epizódikus a körítés (minden részben jött valaki a városba). De most végignézve rájöttem, hogy basszus, hiszen a Six Feet Under is így épült fel (Alan Ball alapsorozata, nézzétek meg, aki még nem tette! 😊 ), hiszen ott meg minden részben más balzsamozni való halott volt (és csevejpartner 😄).

De igazából az új városba érkezõk többsége is elég jó sztorikat produkált, és az évad második fele durván bepörgött. Bár a nagyok közé még egyáltalán nem emelném, de nagyon jó szórakozás volt.

A végén viszont baromira nem tetszett, hogy Rabbit megúszta a két golyót, és eliszkolt. Nemár! Új fõellenség kellett volna.
Az viszont érdekesnek néz ki, hogy megtalálták a hullákat. A legvégén meg az igazi Hood fia volt az?

Hmm. Várós az a második évad 😊

ForzaInter
ahhh hol van még a 2. évad😞

legjobb újonc sorozat!

Yo, Bitch!

Végignéztem az évadot. Meg kell mondjam, nagyon, nagyon, nagyon jó lett. Nekem nagyon tetszik. Szerencsére haladt a sorozat története, elég nagy léptékkel. Azt hittem tovább fog stagnálni és lesznek kisebb ügyek, ami a fõszálat nem viszi tovább. Bõven lassíthattak volna. Marha jók a a karakterek, és a történetet is eltalálták szerintem. Talán az kicsit hiteltelen, hogy megmaradnak ezek az ügyek helyi szinten. Azért egy túszejtés, vagy sheriff iroda megtámadása óriási média figyelmet váltana ki. Kb. tele lenne a város újságírókkal. Bár azért ez is megjelent, mert jöttek a tévések, csak viszonylag hamar ignorálva lettek.
Meg elég hamar gyógyulnak a sebek arrafelé. De így is 10-bõl 10-es nálam a sorozat.

Rendõrnõ végül kimaradt szórásból. Pedig utalt rá, hogy nem bánná. Nagyon bejön õ is. Bár az összes nõ eléggé ott vannak a sorozatban. Rebecca is dögös nagyon, meg Mrs Moddy is. 😊

Várom a következõs évadot. Utolsó részben fel is vezették milyen konfliktusok lesznek illetve már vannak.

Nem igazán szoktam sorozatokat újranézni, de ezt szerintem meg fogom megint.
Szolnokboy1
szerintem is. és a java még csak most jön. 😄

Az év legjobbja egyértelmûen eddig nálam. Eddig öt részt láttam.
Szex és erõszak..kell ennél több?
Nem:-)
új rész, illetve most olvasom hogy már berendelték a második évadot is, mert ez a csatorna legnézettebb sorozata. yeah 😊

Már csak az a kérdés, hogy marad-e olyan nõ a helyen akit nem fektet meg a végére xD
szerintem is az elsõ kicsit lagymatag volt, azóta viszont felpörgött, de inkább akció mint dráma ez 😄

ForzaInter
hát kinek, mi jön be.

a többség eddig azért pozitívan nyilatkozik, kevés negatív kritikát olvastam.

nekem pont az 1. rész ami kevésbé jött be, az még elég lassú volt, de azóta egyre jobban tetszik.

Yo, Bitch!

stargatelost
"egy újabb minõségi kábeles dráma."

Hú, hát attól igen távol van szerintem. Még csak három részt láttam, de a kaszán gondolkodom. Pedig az elsõ rész nagyon bejött, de a fõszál inkább a gagyiba hajlik. Meg eddig eléggé "heti ügyes" szaga van a dolognak, persze nem a hagyományos értelemben. A brutális ábrázolás az, ami bejön (pl. 3. rész verekedése). De a sheriff pattogása irritáló, meg a feje is igazából 😄