Banshee (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
FB-ről

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Az a pláne bene hogy nem is nézik sokan, de a minősége nagyon magasan van. Nekem a kedvencem a hacker "férfi"
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
a szokásos kiváló minőség a 3. évadban is garantáltnak tűnik 😊
Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.11.22. 19:18:38
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Yo, Bitch!
a szemüveges pszichopata arc van benne meg a rendõrcsaj 😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
most már úgy tûnik, hogy végleg lezárult a Rabbit szál, úgyhogy koncentrálhatnak Proctorra és Chaytonra (és szerintem Nolára). Elvileg új deputy is lesz Emmett helyett, bekavarnak a neonácik és a NY-i zsernyák összeáll majd az FBI-jal. Véleményem szerint ezek várhatók a következõ évadban.
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Yo, Bitch!
Gondoltam hátha valaki nem figyeli akkor tudjon róla 😊
jó ez a sorozat, bár ez a zsarunak adom ki magam kicsit gyenge lábakon áll szerintem...leszámítva ezt, kemény 😊
De igazából az új városba érkezõk többsége is elég jó sztorikat produkált, és az évad második fele durván bepörgött. Bár a nagyok közé még egyáltalán nem emelném, de nagyon jó szórakozás volt.
Az viszont érdekesnek néz ki, hogy megtalálták a hullákat. A legvégén meg az igazi Hood fia volt az?
Hmm. Várós az a második évad 😊
Meg elég hamar gyógyulnak a sebek arrafelé. De így is 10-bõl 10-es nálam a sorozat.
Várom a következõs évadot. Utolsó részben fel is vezették milyen konfliktusok lesznek illetve már vannak.
Nem igazán szoktam sorozatokat újranézni, de ezt szerintem meg fogom megint.
Nem:-)
a többség eddig azért pozitívan nyilatkozik, kevés negatív kritikát olvastam.
nekem pont az 1. rész ami kevésbé jött be, az még elég lassú volt, de azóta egyre jobban tetszik.
Yo, Bitch!
Hú, hát attól igen távol van szerintem. Még csak három részt láttam, de a kaszán gondolkodom. Pedig az elsõ rész nagyon bejött, de a fõszál inkább a gagyiba hajlik. Meg eddig eléggé "heti ügyes" szaga van a dolognak, persze nem a hagyományos értelemben. A brutális ábrázolás az, ami bejön (pl. 3. rész verekedése). De a sheriff pattogása irritáló, meg a feje is igazából 😄