Assassin's Creed IV: Black Flag
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2016ban én a deluxe kiadást vettem meg steamen és a season passt, így megvan minden dlc, és akár steamről, akár uplayről telepítem a menüben ezt látom. Ezt a screenshotot most csináltam 2 perce, csak a te kedvedért visszatelepítettem steamen, hogy megnézzem nem vették e ki a magyar nyelvet.
Utoljára szerkesztette: RuSSY, 2023.02.23. 18:27:03
Melyik platformra, pc-re mondjuk? Simán a kiadó ubisotfttól megveszed az magyar feliratos, vagy steamen, az is.
De xbox verziók (x360as és xbox one-os), a ps4 verzió, a nintendo switch verzió is magyar feliratos.
Van még ps3 verzió és wii verzió, azokat nem játszottam, de gondolom azok is magyar feliratosak.
Meg - esetleg - itt: AC IV:BF 100% save (Csak találtam, nem teszteltem!)
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Szerintem, volt felhő mentés korábban (is). Gondolom lényegtelen, hogy Steam-ről linkelt át vagy egyből Ubi kliensből indult, valahová mentett. :Đ
Lokális mentésekhez, ezt találtam Ubi-nál: AC IV:BF local saves.
Lehet, hogy egy régebbi HDD/SSD-men megvan és elég visszamásolni. Egyelőre, elfogadom a tényt, hogy buktam a korábbi, 100%-os mentést.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Az AC origins és az AC odyssey mentéseim is uplayesek, azok megvannak migráció után is, igaz azok már nem steamesek.
Unity még steames vásárlás volt, syndicatetől kezdve meg "csak" uplayesek.
Induláskor, a képernyő közepére kirakott képen, fölvillan a Mentések szinkronizálása a felhővel. Valamint, a multi, ma rendben indult és ott megmaradt az előrehaladásom. A Freedom Cry is elindult, mentések szintén elvesztek.
Uplay-es. A telepített játék Win 7-ről költözött át Win 10 21H2-re, ugyan azon a HDD-n. A mentések elvesztek, elölről kellett kezdeni.
Az SP vígan indul, a multi nem. Még nem trükköztem az indításával.
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
A megfelelő directx-ek fent vannak?
Azóta végigjátszottam x360on az xbox360 verziót, xbox series x-en az xbox one verziót, nintendo switchen is, és folyamatban van a ps4 verzió ps5ön. :D
Azért gyorsan megnézem mindjárt mit alkot win11en. Bár nekem pc-re steames verzió van meg.
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

Nothing is True, Everything is Permitted
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.02.18. 23:52:23
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.02.18. 20:28:35
[merlinw.org]
Közben keresem azt a hajót, ami a korának legjobbja lehetett sebesség-tűzerő tekintetében. Az a kritérium, hogy minden kereskedelmi hajót utolér, és minden fregatt osztályú hajót le tud győzni. Mer ugye a sorhajó az lassú, és azzal semmi dolgunk. Keresem A NEHÉZFREGATTOT. Egy olyan jó 50 ágyús jószágnak kell lennie. Utána meg kell szerezni nagy hajómodellként, és akkor kirakom a szobába. :)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.02.14. 16:09:41
A IIIl. rész teljes egészében szólhatott volna róla, az indiánsrác helyett. Félelmetesen jó karakter,. Mint egy fővámpír. Elegáns, és gyilkos, elképesztő orgánummal. Ja, extraként hasonlít Kosztolányi Dezsőre. :D
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.02.13. 09:51:34
Utoljára szerkesztette: Botond, 2020.07.22. 10:14:53
Szóval ha hiányzik a BF játékmenet, akkor szerintem te is nézz bele az AC:rogueba.
Én a google-n kerestem rá, illetve youtube-on is van pár videó, ami mutatja a helyeket.
google social chest
mivel rég játszottam, nem nagyon emlékszem, de arra igen, hogy volt egy olyan hely, ahol ha kiléptem, beléptem a játékba, akkor szinte mindig ott volt, és így ez elég hamar megvolt.
A királyi konvojok is csak pár helyen tűnhetnek fel, mindig ugyanott - ha hajózol, csatázol, akkor viszonylag gyakran megjelennek.
google királyi konvoj
Nem olyan rég kezdtem el játszani a black flaggel, valaki esetleg tud abban segíteni, hogy hogy a fenébe tudom végre megtalálni a királyi konvojokat és ezeket a hébe-hóba feltűnő "social chest" névre hallgató ládákat? a bálnák már megvannak :)
Nagyon megköszönném a segítséget mert már ide-oda végig jártam az egész mappot :D
Nnna, megtalálta a hiányzó korongot, ha hazajön hozza. Kösz mégegyszer a helpeket!
Egyébként lehet, csak én vagyok értetlen, de ha dobozos verziód van, akkor az hogy lehet a fiad Uplay-én? A dobozban van a kód, nem? Regisztrálsz egy saját fiókot és kész!
Nekem is dobozos verzió van és 3 van benne, szépen egymáson!
Szerintem, érdemes kipróbálni a letöltést és max. beadni a warez mappát ha keresi a 3. DVD-t!
Sok sikert!
Utoljára szerkesztette: Gary, 2017.09.10. 17:30:14
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)