Assassin's Creed IV: Black Flag

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Közösségi kihívás! 2014.02.12-ig!
Fekete-vörös vitorlákért 5 állatot kell elejteni.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Savaran
Értem, köszi 😊

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

A villádba megkapod, dísznek meg a történetet olvashatod el. Ha rosszul tudok akkor elnézést.

Savaran
Megvan a maya páncél 😄 Amúgy azoknak a mûtárgyaknak mi értelme van amiket a boltokban lehet megvenni?

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Ok, megsütöttem a dögöt! :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

tomsolo
Kapunk ingyen pontokat a - multihoz 😛

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Naaa, azé' adjunk esélyt a reményhalnak is! :Ð

MrDevil
ja nem akartam még egyszer beírni bocsi ! :S

MrDevil
azt tudom nagyon jól! úgy értem kapunk e még valami tartalmat vagy ennyi volt amennyit kiadtak?

hát..én reménykedek egy húsvéti all in one kiadásban már 😊
tomsolo
sztem ennyi

MrDevil
azt tudom nagyon jól! úgy értem kapunk e még valami tartalmat vagy ennyi volt amennyit kiadtak?

mindegy,a season pass árát az összes megjelenõ dlc-ért fizeted
MrDevil
Valaki nem tudja véletlenül, hogy a season pass-hez még jön -e valami tartalom vagy ennyi volt ?

Valami rémlik, volt itt a fórumon is már errõl szó. Egy másik útirányt kell keresned és összejön!

ez a gáz, hogy nem tudok, a következõ felkiáltójeles küldetés már kívül van az elérhetõ térképen 😞
MerlinW
Hm, már régóta 1.05-nél járunk.

[merlinw.org]

MerlinW
Akkor csak haladj tovább a fõsztoriban.

[merlinw.org]

Savaran
Nálam sose produkált még fagyást szerencsére.

szia, elvileg minden lehetségest elfoglaltam: Dry Tortuga, Gibara, Eleuthera. ebbõl az elsõ ikonja sárga, a másik kettõé zöld... ez a baj? valamit kihagytam? köszi
grebber
"A játékhoz ugyanis egy 2,3 GB méretû javítás érkezett, ami kizárólag az egyjátékos mód tetemes mennyiségû hibáit kívánja orvosolni, így megszûnnek például az összeomlások és a fagyási problémák is.

Ezen felül az 1.04-es sorszámot kapott patch kiegyensúlyozottabbá teszi a harcokat, és több olyan bosszantó problémára is gyógyírral szolgál, mint amilyenek például a különféle elmaradt jutalmak voltak. "

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Az erõdöket kell elfoglalni, az nyitja a térképet.

[merlinw.org]

sziasztok, a következõben kérném a segítségeteket, elakadtam 25%-nál, hiába fejlesztgetem a hajóm, kalózkodok, a térkép alsó fele nem akar elérhetõvé válni, és a köv küldetés is ott van. mit csináljak? köszi....
Királyi konvoly Petite Caverne környékén (térkép délkeleti része). Még kb. 5 és fél órán keresztül.

Közösségi láda (494,630) Sósatoll-zátony.

cRusa1deR, kösz a tippet! :Ð

MerlinW
Ha végeztek úgyis megkapsz mindent. Ha máshogy nem, DLC formájában😊

[merlinw.org]

Orrdísz kellett volna a többi nem annyira érdekel. 😞
Rágyorsítottak, gondolom, gyorsan le akarják már tudni a gyûjtõgetõ mániát, ha már beletették ezt a baromságot a játékba.
Ha megismétlik és valahogy megtudom, vagy elcsípem akkor az orrdíszt begyûjtöm a többi meg mehet a lecsóba.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

CroftManor
Most is van közösségi kihívás febr 5.ig. Most épp a keréklakatos pisztoly a tét, a raktárak kifosztásáért.

Nothing is True, Everything is Permitted

Elõzmény sztorit, mindig utólag szokás kiadni! :Ð
Egyébként, nekem is bejött a DLC!
Adéwalé kezében iszonyú jól áll a machete! :Ð

A játékidõ picit kitolható az Initiates küldetéseivel.

tomsolo
Na lenyomtam a Freedom Cry-t. Kellõen hosszú volt - mint dlc legalábbis - sajna lehetett volna több speckó dolga a négernek. Mondjuk egy elõzmény sztorinak jobban örültem volna, de hát ez van.

Múlt héten volt az El Impoluto orrdísze az event díj??? Áááá... az egyetlen, ami érdekelt is volna. Na mindegy ez van. 😞

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

sziasztok, a következõben kérném a segítségeteket, elakadtam 25%-nál, hiába fejlesztgetem a hajóm, kalózkodok, a térkép alsó fele nem akar elérhetõvé válni, és a köv küldetés is ott van. mit csináljak? köszi....
BoneDragon
Rossz a crack. <#hehe>

SZiasztok. Kipróbáltam én is a játékot és egy hibába ütköztem rögtön az elején. De lehet nem is hiba csak valamit rosszul csinálok. Elvileg a Q-val vagy a számokkal lehetne fegyvert váltani vagy puszta kézre átrakni a harcmodort, de nálam ez nem sikerül. Mikor elõször kellene fegyverrel lõnöm egyik küldetés során akkor sem tudom elõvenni és folyamatosan puszta kezes harcmodor van beállítva és se a számokkal se az egér görgõjével nem sikerül váltani. Rosszul csinálok valamit vagy ez valami hiba?

srácok..ez a Black sails nagyon adja a hangulatát annak,amivel játszunk😊
Igen volt. Két hete az öltözéket, a múlt héten pedig az El Impoluto orrdíszét lehetett megszerezni.

Everything is true, nothing is permitted.

Igen, én is magyarul kezdtem el és feltétlen végigviszem Ezio storyt, de egyébként a második résszel úgy majdnem a feléig elvittem régebben a fõszálat, de a 4. rész elõtt a 3. Rész volt amit a legtovább vittem. Most azért sem fogok megállni amig nem áll össze a kép.. :-)
Revelations hangulatos volt..szerettem a bázis védéseket is..csak az olaszok után volt kicsit lassabb és "sivárabb"..de mégis csak Ezio...
én épp éjjel kezdtem újra a 2.részt,immár magyarul,tervem kimaxolni a trilógiát,már az initiates miatt is
Én is javaslom a Revelations-t. Sokkal látványosabb helyek, épületek vannak ebben a részben, mint az ACIII-ban.

OFF:
Mellékinfó a Rev.-höz kapcsolódva: Konstantinápoly Budapesten
Oh, ha a Galata torony is meglett volna! :Ð

MerlinW
Ha kihagyja a Revelations-t pont a fõszál sztoriról marad le. Egyébként szerintem semmi baj a Revelations fõküldetéseivel.

[merlinw.org]

Fene tudja, volt már ilyen egyáltalán?

Kard, és öltözék is van, meg a Csókához is cuccok (vitorla, kormány, orrdísz), amit csak így lehet megszerezni.

Én most csak az Initiates új küldetései miatt indítottam el.

kiváncsi vagyok ezek meddig fognak menni..random a világ végéig? 😊

Kapitányi keréklakatos pisztolyok a jutalom!

Ha még valakit érdekel:
Közösségi kihívás a single play-ben!
2014.02.05-ig ki kell fosztani 100000 raktárat! Eddig 54% már megvan!

Nem akarlak lehangolni, de 2. után volt egy nagyobb hullámvölgy azért minõségben. Még a Brotherhood jó volt, de Revelations kihagyható, ahogy a 3. rész is.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Halihó!
Egy hete, hogy végigvittem a 4. rész fõsztoriját és egyben azt is elmondanám, h. elsõ Ac játék amit végig tudtam vinni, úgy, hogy nem untam meg, mert végig érdekes volt a story. Egész tök hangulatos. Valahogy párhuzamba az abstergós jelenkoros téma nem érdekelt, de hogy most végigtoltam, elhatároztam, hogy végigfutok az elõzõ részek fõküldetésein, hogy úgy egészben tisztában legyek az ac történettel. Szerintem az ubi ezzel a résszel sok új rajongót szerezhetett és megszeretethette az emberekkel a sorozatot. Velem is ezt tették :-) általában 1 évben egyszer veszek AAA címet és eddig ez a cod volt, de a Ghostal elvesztettek egy rajongót a személyemmel. Elgondolkodtató, h. Acre térjek át mostantól.. persze az is benne van, h. Elõzõ részek kijátszása után, megunom az egészet. :-) elsõ részt átugrottam, mert zavart, h. nincs felirat és nem értettem a sztorit, így azt neten elolvastam és egyben most a 2 résznél tartok, amirõl azt kell mondjam még jobbnak is tûnik, mint a 4. Rész. De szerintem mindegyiknek meg lesz a maga varázsa, erõssége stb.. nem akarok itt offolni, lényeg, h. Zsir ez a ac gém így allin :-)
MerlinW
Megint kezded?

[merlinw.org]

https://www.youtube.com/playlist?list=PLXG0zBIN8Qc_h96a3hJvlSlccg706fdD0
bajgunar
Az biztos az a sziget, amelyikbe be kell úszni a víz alatt! Majd lesz küldi, ami odavisz, akkor megtalálod. (tehát nem a felszínen van a kincs, hanem bennt, barlangban, ahova a küldi is szól.)