Assassin's Creed IV: Black Flag
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fekete-vörös vitorlákért 5 állatot kell elejteni.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Ezen felül az 1.04-es sorszámot kapott patch kiegyensúlyozottabbá teszi a harcokat, és több olyan bosszantó problémára is gyógyírral szolgál, mint amilyenek például a különféle elmaradt jutalmak voltak. "
Next PC upgrade: 2022
cRusa1deR, kösz a tippet! :Ð
Rágyorsítottak, gondolom, gyorsan le akarják már tudni a gyûjtõgetõ mániát, ha már beletették ezt a baromságot a játékba.
Ha megismétlik és valahogy megtudom, vagy elcsípem akkor az orrdíszt begyûjtöm a többi meg mehet a lecsóba.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nothing is True, Everything is Permitted
Egyébként, nekem is bejött a DLC!
Adéwalé kezében iszonyú jól áll a machete! :Ð
A játékidõ picit kitolható az Initiates küldetéseivel.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Everything is true, nothing is permitted.
én épp éjjel kezdtem újra a 2.részt,immár magyarul,tervem kimaxolni a trilógiát,már az initiates miatt is
OFF:
Mellékinfó a Rev.-höz kapcsolódva: Konstantinápoly Budapesten
Oh, ha a Galata torony is meglett volna! :Ð
[merlinw.org]
Kard, és öltözék is van, meg a Csókához is cuccok (vitorla, kormány, orrdísz), amit csak így lehet megszerezni.
Én most csak az Initiates új küldetései miatt indítottam el.
Kapitányi keréklakatos pisztolyok a jutalom!
Közösségi kihívás a single play-ben!
2014.02.05-ig ki kell fosztani 100000 raktárat! Eddig 54% már megvan!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Egy hete, hogy végigvittem a 4. rész fõsztoriját és egyben azt is elmondanám, h. elsõ Ac játék amit végig tudtam vinni, úgy, hogy nem untam meg, mert végig érdekes volt a story. Egész tök hangulatos. Valahogy párhuzamba az abstergós jelenkoros téma nem érdekelt, de hogy most végigtoltam, elhatároztam, hogy végigfutok az elõzõ részek fõküldetésein, hogy úgy egészben tisztában legyek az ac történettel. Szerintem az ubi ezzel a résszel sok új rajongót szerezhetett és megszeretethette az emberekkel a sorozatot. Velem is ezt tették :-) általában 1 évben egyszer veszek AAA címet és eddig ez a cod volt, de a Ghostal elvesztettek egy rajongót a személyemmel. Elgondolkodtató, h. Acre térjek át mostantól.. persze az is benne van, h. Elõzõ részek kijátszása után, megunom az egészet. :-) elsõ részt átugrottam, mert zavart, h. nincs felirat és nem értettem a sztorit, így azt neten elolvastam és egyben most a 2 résznél tartok, amirõl azt kell mondjam még jobbnak is tûnik, mint a 4. Rész. De szerintem mindegyiknek meg lesz a maga varázsa, erõssége stb.. nem akarok itt offolni, lényeg, h. Zsir ez a ac gém így allin :-)