Assassin's Creed IV: Black Flag
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddig 1 db fehér bálnát tudtam levadászni, 1-et meg egyszerûen elfelejtettem.
100% syncet tuti nem csinálom meg és van egy rakás uncharted láda és miegymás amit már nem vagyok hajlandó összeszedni (4 kincses térkép maradt ki azthiszem).
53 óra volt
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Fohászkodj az égiekhez, hogy ne keresztezzük egymás vízi útját a Karib-tengeren! :Ð
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
5 hajót kell kifosztani az El Impoluto kormányáért.
Néha csak úgy hajókázok, hallgatom a matrózok ahogyan dalolnak + úgy vettem észre, hogy hosszabb hajókázáson adja be a fehér bálnát.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Nothing is True, Everything is Permitted
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Én bevallom remélem hogy ez a hajózás kikerül kétszer jó volt AC-be(külön kalózosba mehet bármikor) de szerintem az AC-k igazi lényegét a jól megalkotott városok adják nem a nagy nyílt tér de ez csak az én véleményem.Bár olvastam olyat is hogy a további részekbe is marad a hajókázás.
Onnantól még eléggé zuhanórepülés, már a revelations is visszalépés volt, AC3-at meg kifejezetten untam a vége felé (mondom ezt úgy, hogy 97 órát pakoltam bele), a 4. rész meg már most a 30. óra után kezd unalomba fulladni.
Már kihajókáztam magam (támadás, hajófoglalás hegyek) és az a baj, hogy ezen kívül nemigen találok tartalmat. Most tervezem kimaxolni az egyik random nagyvárost, hátha ott lesz valami izgalom.
Amúgy meg Ubinak nagy lófasz a seggébe. Ha le akarom gyártani a bálnavadász ruhát, akkor kell hozzá raklapnyi kocka barát, aki kijelzi, hogy hol van az a nyamvadt fehér bálna... Ezért éppen elmehetnek a pitsába. Single-t ne befolyásolja már ez a sok szociális baromság (challengek meg értük járó sokadik tök ugyanolyan fegyver meg apróság még oké).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Ilyen gépen milyen beállításokkal menne az Assassin's Creed 4:Black Flag fullhd 1920*1080 felbontáson?
proci:amd athlon II x4 750k 3,4ghz,vga:Asus gtx650 1gb,ram:4gb ddr3 1333mhz,Windows 7 oprendszer.
Amúgy 30 %-nál járok még mindig, elég sok idõt elhajózgattam.
Sõt már-már olyan gondolat is befészkelte magát az agyamba hogy ha a következõ is ilyen stílusú lesz azt már nem fogom 0 day venni, sõt lehet egyáltalán nem fogom.
Így múlik el a világ dicsõsége (és egy AC rajongó lelkesedése is sajnos).
20 ellenfelet kell pisztollyal lelövöldözni! Perzsa görbe kardok a jutalom!
A YouTube-on van pár videó, hogy hol vannak lelõhelyek. Na én azokat végiglátogattam, különbözõ idõkben, de semmi.
Vigyázni kell, nehogy lelökjenek a hajóról mászás közben, mert akkor jöhet egy nagy bogár! (BUG) és gyakran belepotyoghatsz a hajótestbe! Onnan meg csak gyors-utazással (bár, harcból azt nem lehet) vagy újratöltéssel tudsz megmenekülni.
Van ugyan egy Trainer, amiben van teleportálási lehetõség, de sokkal macerásabb azzal is kikecmeregni, mint újratöltéssel próbálni.
Többnyire két dolgot szokott beadni, amit még meg kell csinálnod, miközben a legénység üti az ellent. Ezek közül, ha mindent megcsinálsz (kapitány, tisztek, lövészek, hordók, zászló) nem tud random feladatot bedobni, mert mindegyik kész!
Érdemes, mert ha fölküld a zászlóért, de már nincs élõ ember a hajón, akkor is hull a legénységed! Hiába, a szellemek is dolgoznak! :Ð
Valaki találkozott már "social chesttel" ? , bálnát/konvoy-t már jópárat találtam de valahogy sehogy nem futok bele ilyen ládákba
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ha közel tudunk kerülni az ellenséges hajókhoz pl. Man o War-okhoz (lehet nem így írják, de ez most részletkérdés) és persze még nem kezdtük meg az ágyúzást, azaz nem kezdtünk nyílt konfliktust, akkor engedjük el a kormányt.
Ezután (a legkönnyebben szembõl megközelítve mert egyébként könnyen kikerülnek) odaúszva a hajókhoz felmászhatunk rájuk és a legénységet le lehet mészárolni. Ezután nem lesz automatikusan a miénk a hajó, hanem kell neki minimum 1 ágyúsorozat vagy egy ram és már foglalható is a hajó (néha fel kell mászni rá újra mondjuk a zászló elpusztításához).
Kissé nehézkes módszer, de így könnyen lehet gyenge hajóval is nyersanyagokat gyûjteni a nagy böszme, bálnaméretû hajókból is.
Thrash \'Till Death
89%-os lett mert a fõküldetések nagy részét nem sikerült 100%-ra megcsinálni, a mellékküldetések és a gyûjtögetések 100%-osak