Assassin's Creed IV: Black Flag

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomsolo
Nem tudom hogy megy ez - bálna ugye csak a vízben van. Úgy meg simán ott kéklett délnyugat a Legendary Ship alatt. Azóta egyet se láttam. 😞

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Nekem is jól jönnének az ilyen eldugott kis finomságok koordinátái! :-)

Uplay: HUN_Gabesz82, Sid19711218

RatBaG
azoknak nem fix a helye? én nem találnám meg ha kb bemondod, hogy hol volt?

Per Aspera Ad Inferi.

tomsolo
én is megöltem egy fehér bálnát miután eszembe jutott 😛 #meaculpaszmályi

RatBaG
az elõbb találtam meg az elsõ community ládámat.
220.250 santanillas. ha jól emlékszem. a piramis alatti barlangban.
hülye fejjel egybõl rámartam, aztán utólag már nem tudtam megosztani <#duma>

Per Aspera Ad Inferi.

Sziasztok! Nemrég kezdtem el játszani (napi pár óra) a gammel és eléggé bejött! Kérdésem, hogy ha Uplayre felveszek, felvennék több barátot is akkor az a gamben milyen elõnyökkel szolgálna, mert állíndóan irogatja, hogy vegyek fel barátokat és akkor gyorsabb lesz a flotta kereskedése, meg hogy kincsesládákat is kapok! Nos az Uplay-es nevem HUN_Gabesz82.

Köszi!

Uplay: HUN_Gabesz82, Sid19711218

tomsolo
Eliten kisseb hajók (kb freggatig) ellen 1-2 mozsár és vége 😊

RatBaG
hát erre a nyomva tartott shiftre én is csak tegnap este jöttem rá, mikor meglett az elite swivel gun. olyan, mint egy géppuska 😄

Per Aspera Ad Inferi.

Shiwo
eleinte én is sokat szenvedtem velük, majd rájöttem, hogy a forgólöveget nem kell elengedni minden egyes találat után, hanem amíg nyomva tartom a shift-et, addig folyamatosan tüzel <#idiota>

onnantól kezdve az egyedül álló verziókat bedaráltam simán úgy, hogy beálltam melléjük szorosan, és bal klikk (nehéz ágyú sorozat) majd shift nyomása folyamatosan (a 4-6 pirosan jelzett gyenge pont szétlövése).. sok "életereje" nem maradt a hajómnak a végére, de nem sikerült egyiknek se elsüllyeszteni.. ezen taktika felismerése utána már csak az egyszerre ketten érkezõ legendás hajókkal kellett szenvednem, más ellenfél nem maradt a tengereken (60-as man-o-war -okat secpec bedarálja 2-3 ilyen sorozat)

illetve tán az egyik legendás elég fürge volt, hogy ne tudjak mellette maradni, de az mindig öklelni akart, ott csak arra kellett figyelni, hogy elkerülve a frontális ütközést, majdnem szembõl, enyhén oldalról menjen bele az ember a sarkantyúja mögött

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Igen, én tévedtem! Görbe sziget a láda helye és gyanítom, hogy tényleg az utolsó legendás hajó után jön a rohamozás képesség!
Köszönet a pontosításért!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Három kincsestérképet Kenway flottája old majd fel. És nem több tárgy nem jár egy küldetés teljesítésért csak egy.

Everything is true, nothing is permitted.

Öklelés skill a Csókához csak mind a négy legendás hajó legyõzése után jár.
Egyébként Havanna és a Görbe sziget volt. 😊

A megosztás igen, de csak fehér bálnára! + Királyi kincses flottára!

Prof William:

Legendás hajóknál, ha teljes a Csóka fejlesztése, akkor a HMS Prince (délkelet), csak pofozkodás. Max. a 2/3-át rombolja le a Csóka "életerejének", ha egymás mellé álltok és lövitek egymást.
Dama Negra kicsit nehezebb, ám...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

...nem tudom, hogy csak a két legendás fregatt legyõzése után kapod-e meg az infót vagy a lehetõséget, hogy rohamozz a hajóval (kontrolleren: LT + dupla A), de elég jól ki lehet térni és/vagy ökleleni a hajókat. Billentyûzetnél az a gomb nyomva tartva, amivel célzol és csak akkor megy, ha elõre (láncos golyók) nézel, majd a hajó vitorla föl gomb kétszer. Alapból a jobb egér + duplán a W.

Én is kaptam ma két szigetet, plusz ládákat. Havanna és Macska sziget (ha jól emléxem). Most nézem...

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

tomsolo
Állatra is megy?

Ja nekem néha ad térképet mondjuk ma 2 is volt
RatBaG
térképet? nekem eddig csak tárgyakat adott. azokat meg a házadban találod.

btw van értelme többször ugyanarra az útra hajót küldeni a pénzen kívül? gondolom tárgyat mindegyik csak egyszer ad.

Per Aspera Ad Inferi.

CroftManor
Taps nem jár érte.. xD De teljesíted a "Nyiss meg minden útvonalat a flottában" kihívást. A menüben talán az Abstergo kihívások menüpontban található egy csomó kihívás. Közösségi ládának csak a helyét tudod megosztani a térképen a barátaid között, ha rátalálsz egy ilyen ládára.

Nothing is True, Everything is Permitted

tomsolo
Most beadta az utolsó várost is, végig még nem mentem rajta kiváncsi leszek lesz-e vmi taps legalább. Az egymás gyorsítása jópofa meg a kisérgetés is. Talán a flowerpack az amiért megéri meg a tisztiruha.

Közösségi ládát hogy kell létrehozni vagy mi az...

Kincsestérképet is szokott adni meg tárgyakat(ezek mondjuk fogalmam sincs hol vannak meg mire jók,térkép az ok).Pénzt ahogy írtad adja dögivel meg valahogy a sztoriból indult ki az egész aztán..😊
tomsolo
Érdekes ez a Season Pass, (3 napja megvan ) ma sírt az AC hogy van hozzá update, erre adott egy csomó speckó ládát meg két szigetet. :o

Már megtaláltam😊

A saját szigetemen (845,468 Great Igauna) nem találom a térképhez vezetõ utat, tudna valaki segíteni?

tomsolo
Elit cuccokkal nem nagy kihívás lenyomni õket. Mozsár, hajótest, ágyúgolyó már sok is ellenük. A délkeleti a legkönnyebb egyébként.

RatBaG
http://www.ign.com/wikis/assassins-creed-4-black-flag/Legendary_Ships

a dél-keleti legendaryt pár napja nyomtam le elsõnek, párszor meghaltam mire sikerült, de meglett. elite fejlesztések nélkül voltam a lehetséges maxon.

Per Aspera Ad Inferi.

MerlinW
Maximumra vagy fejlesztve? Ha igen, akkor türelemjáték. Mindig próbálj távolabb és elé kerülni, játssz a sebességeddel, forgolódj. Mozsártámadások elõl térj ki, lassíts vagy gyorsul / fordulj. Használd a hordóidat, hogy elfordítsd/lassítsd az ellenfelet. A hordók nagy taktikai játékosok😊

[merlinw.org]

A Legendary Ship -ek elle nvan valami jó taktika? Én elõször távolról próbálom megszórni õket mozsárral, majd igyekszek minél kisebb támadási felületet nyújtani nekik és hátiulról valamint elölrõl támadni õket hoyg ne tudjanak nagyon visszalõni.

De ha sikerül felém fordítaniuk az ütegsoraikat akkor általában vége dalnak mert durván lesebeznek. Eddig még nem sikerült egyet se lenyomni.Van köztük erõsségi sorrend vagy mindegyik hasonló erõsségû?

Ágyú-Mozsár-Forgólöveg maxon, hajótest meg utolsó elõtti állapotban.
tomsolo
Az interneten van fenn.

Hello!

Magyar nyelven hol lehet letölteni ezt a játékot? (torrentre gondoltam)
Köszi 😉
Morfi
Nekem sem jött az össze, ezért ugráltam az ellenfél nyakába, egyszer csak összejött 😄

Nálam ez nem vált be. De annak örülök, ha van más megoldása is.
RatBaG
nem kell semmilyen ellenség, felmászol, aztán nyomod a shiftet, mikor látod jobb felül a space jelénél, hogy átváltott jump-ra, egyszer megnyomod és kész.

Per Aspera Ad Inferi.

Shiwo
hát igen, nekem is így sikerült, kábé 15. próbálkozásra..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Kingstonban már cselesek az animus darabok. Ott rendesen meg kell küzdeni érte. Kell a kéményhez ellenséget is szerezned. Miközben õket betámadod, kell elrugaszkodni a kéményrõl az animus darabért. Máshogy nem lehet megszerezni.
Így is próbáltam, de nem akarja. Neked így sikerült? Így is magasabban van.. :S
MerlinW
Nincs vége ahogy az elõzõ részekben sem volt. Mármint akkor van vége, ha felfedezted az összes város. Aztán folytathatod amíg akarod, amíg kell a pénz.

[merlinw.org]

tomsolo
Ennek a flottásdinak mi az értelme egyébként?

Vége lesz valaha? Mert lassan mindenbõl a maximumon kezdek lenni, a drágakõ már 9999-nél kiakadt - igazából ha összeszámolom mennyi lenne abból már egész Európát megvehetné ez a nyomorult kalóz.

RatBaG
shift + space.

Per Aspera Ad Inferi.

Hali! Kingstonban egy töredéket nem tudok sehogyan felvenni. Térkép bal oldalán lévõ kastély tetején egy kéményen van. Ha felmegyek a kéményre akkor nem tudok felállni csak guggolni tudok. Ahogy nézem rá nem tudok ugrani mert az a legmagasabb pont. help
tomsolo
Kicsit meglepõdtem, hogy le kell neki szednie még ~4GB-ot - gondolom a plusz sztorit nem rakták bele alapból - így mindenestõl a játék 27009 MB.

tomsolo
Ja ezen gondolkodom. Asszem berántom aztán meglátom.

Morfi
Season Pass van 3000-4000HuF-ért is már. Az meg annyira nem vészes.

Zegi Norbi HUN
Szerintem nem érik meg az árukat. Az összes DLC-t meg akartam venni hozzá még amikor megjelent, de örülök hogy végül a netes verzió mellett döntöttem. Én több mindenre számítottam... Például láttam a Black Island trailer-t és mondták közben, hogy hajózz a legendás Fekete hajóval, na mondom akkor megnézem milyen is, erre csak egy szaros fekete vitorlát adtak, egy szar kardot(aminél alapból van sokkal jobb), meg ruhát. A Sacrifice Island , Hidden mystery ugyanez. Adewale története viszont más tészta, csillagos 5-ös lett, bár nem tom mennyibe kerül😊

Ezek persze csak személyes vélemények😊

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

tomsolo
A DLC-kre mennyire érdemes beruházni?

RatBaG
hátha én is több szerencsével járok, meg a fleet missionöknél is jól jön a segítség, szóval felvehetne, aki esetleg szintén most tolja.
R4tB4G az uplayes nickem, hajrá! 😊

Per Aspera Ad Inferi.

Háát, ha ez így lenne, akkor én bálnatengeren hajóznék :Ð
Elég sok ismerõsöm van, fõleg a korábbi részek multis játékosai. Persze, nem mindegyikük játszik az AC4-gyel, de ettõl függetlenül akadnak jó páran, a fórumról is.
Mégis, bálnát adott már rengeteget, konvojt csak módjával, de ládát nem (na, 1-et).

Ezért is örültem meg a #2898-nak, mert kell a 100%-hoz. Rohantam is cRusa1deR ládáját felkutatni, de nekem nem jelent meg. 😞

Pedig, ez lenne a lényege, hogy ha megtalálod, akkor az a barátoknál is megjelenik a térképen. Vagy én értelmezem ezt rosszul! :Ð

RatBaG
kb 2 napja merültem bele a játékba igazán, most olvastam errõl a social treasure-ös dologról is, meg bálnák, konvojok, stb...
eddig nem hiszem, hogy eggyel is találkoztam volna. tényleg csak akkor jelennek meg, ha dugig van a friendlist? <#wilting>

Per Aspera Ad Inferi.

Közösségi láda a Kajmán-szoros-on a kilátópontnál. Elérhetõ még 4 és fél óráig.

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni tõletek az egyik problémám megoldásában. Megvettem az AC4-et, telepítés után indítom a multiplayert az uplayen keresztül, majd a beállításokban leveszem a grafikát minimumra (sajnos nem naprakész a PC-m). A problémám ott kezdõdik, mikor kilépek a játékból és vissza, a beállított grafika visszaugrik az alap beállításokra (próbaképp átállítottam az irányítást is, az se marad meg).
Próbáltam már rendszergazdaként futtatni az uplayt, az multi exe fájlt, de eredménytelenül.
Van valami ötletetek hogy tudnám orvosolni a problémámat?

Válaszotokat köszönöm elõre!
Ádám