Assassin's Creed IV: Black Flag
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Uplay: HUN_Gabesz82, Sid19711218
Per Aspera Ad Inferi.
220.250 santanillas. ha jól emlékszem. a piramis alatti barlangban.
hülye fejjel egybõl rámartam, aztán utólag már nem tudtam megosztani <#duma>#duma>
Per Aspera Ad Inferi.
Köszi!
Uplay: HUN_Gabesz82, Sid19711218
Per Aspera Ad Inferi.
onnantól kezdve az egyedül álló verziókat bedaráltam simán úgy, hogy beálltam melléjük szorosan, és bal klikk (nehéz ágyú sorozat) majd shift nyomása folyamatosan (a 4-6 pirosan jelzett gyenge pont szétlövése).. sok "életereje" nem maradt a hajómnak a végére, de nem sikerült egyiknek se elsüllyeszteni.. ezen taktika felismerése utána már csak az egyszerre ketten érkezõ legendás hajókkal kellett szenvednem, más ellenfél nem maradt a tengereken (60-as man-o-war -okat secpec bedarálja 2-3 ilyen sorozat)
illetve tán az egyik legendás elég fürge volt, hogy ne tudjak mellette maradni, de az mindig öklelni akart, ott csak arra kellett figyelni, hogy elkerülve a frontális ütközést, majdnem szembõl, enyhén oldalról menjen bele az ember a sarkantyúja mögött
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Köszönet a pontosításért!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Everything is true, nothing is permitted.
Egyébként Havanna és a Görbe sziget volt. 😊
Prof William:
Legendás hajóknál, ha teljes a Csóka fejlesztése, akkor a HMS Prince (délkelet), csak pofozkodás. Max. a 2/3-át rombolja le a Csóka "életerejének", ha egymás mellé álltok és lövitek egymást.
Dama Negra kicsit nehezebb, ám...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...nem tudom, hogy csak a két legendás fregatt legyõzése után kapod-e meg az infót vagy a lehetõséget, hogy rohamozz a hajóval (kontrolleren: LT + dupla A), de elég jól ki lehet térni és/vagy ökleleni a hajókat. Billentyûzetnél az a gomb nyomva tartva, amivel célzol és csak akkor megy, ha elõre (láncos golyók) nézel, majd a hajó vitorla föl gomb kétszer. Alapból a jobb egér + duplán a W.
Én is kaptam ma két szigetet, plusz ládákat. Havanna és Macska sziget (ha jól emléxem). Most nézem...
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
btw van értelme többször ugyanarra az útra hajót küldeni a pénzen kívül? gondolom tárgyat mindegyik csak egyszer ad.
Per Aspera Ad Inferi.
Nothing is True, Everything is Permitted
Közösségi ládát hogy kell létrehozni vagy mi az...
a dél-keleti legendaryt pár napja nyomtam le elsõnek, párszor meghaltam mire sikerült, de meglett. elite fejlesztések nélkül voltam a lehetséges maxon.
Per Aspera Ad Inferi.
[merlinw.org]
De ha sikerül felém fordítaniuk az ütegsoraikat akkor általában vége dalnak mert durván lesebeznek. Eddig még nem sikerült egyet se lenyomni.Van köztük erõsségi sorrend vagy mindegyik hasonló erõsségû?
Ágyú-Mozsár-Forgólöveg maxon, hajótest meg utolsó elõtti állapotban.
Magyar nyelven hol lehet letölteni ezt a játékot? (torrentre gondoltam)
Per Aspera Ad Inferi.

[merlinw.org]
Vége lesz valaha? Mert lassan mindenbõl a maximumon kezdek lenni, a drágakõ már 9999-nél kiakadt - igazából ha összeszámolom mennyi lenne abból már egész Európát megvehetné ez a nyomorult kalóz.
Ezek persze csak személyes vélemények😊
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
R4tB4G az uplayes nickem, hajrá! 😊
Per Aspera Ad Inferi.
Elég sok ismerõsöm van, fõleg a korábbi részek multis játékosai. Persze, nem mindegyikük játszik az AC4-gyel, de ettõl függetlenül akadnak jó páran, a fórumról is.
Mégis, bálnát adott már rengeteget, konvojt csak módjával, de ládát nem (na, 1-et).
Ezért is örültem meg a #2898-nak, mert kell a 100%-hoz. Rohantam is cRusa1deR ládáját felkutatni, de nekem nem jelent meg. 😞
Pedig, ez lenne a lényege, hogy ha megtalálod, akkor az a barátoknál is megjelenik a térképen. Vagy én értelmezem ezt rosszul! :Ð
eddig nem hiszem, hogy eggyel is találkoztam volna. tényleg csak akkor jelennek meg, ha dugig van a friendlist? <#wilting>#wilting>
Per Aspera Ad Inferi.
Segítséget szeretnék kérni tõletek az egyik problémám megoldásában. Megvettem az AC4-et, telepítés után indítom a multiplayert az uplayen keresztül, majd a beállításokban leveszem a grafikát minimumra (sajnos nem naprakész a PC-m). A problémám ott kezdõdik, mikor kilépek a játékból és vissza, a beállított grafika visszaugrik az alap beállításokra (próbaképp átállítottam az irányítást is, az se marad meg).
Próbáltam már rendszergazdaként futtatni az uplayt, az multi exe fájlt, de eredménytelenül.
Van valami ötletetek hogy tudnám orvosolni a problémámat?
Válaszotokat köszönöm elõre!
Ádám