Assassin's Creed IV: Black Flag
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt nézelõdj:
program files/ubisoft/Ubisoft Game Launcher/savegames/<azonosito>/xxx -> ez egy háromjegyû szám
Next PC upgrade: 2022
Érdekes ahogy ezt megcsinálták,tényleg egyszer eladtam mert végigszaladtam csak a sztorin söt részek voltak amiket nem is én játszottam de sok játékot ezek után nem vennék meg ismét.
Itt úgy éreztem többet kell látnom belöle és be is jött😊
Ami most nem nagy baj mert a Kalózkodós világbejárós cucc a legjobb része a játéknak. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Most tartok ott hogy
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Nyit neki egy vállalkozó (j/sz)ellem vagy megyünk az ACIII-ba? :Ð
[merlinw.org]
Alapból biztosan nem tartalmazta, ez volt az elsõ fizetõs DLC.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
[merlinw.org]
Az alapjáték Steam-es, a Season Pass viszont Ubishop-os, s a kettõ nem igazán kommunikál egymással...Mutatja az Uplay, hogy a DLC a birtokomban van, de letölteni meg nem tölti le semmi sem.
A Freedom Cry DLC-t már feltettem, ahhoz találtam letölthetõ változatot, s persze egybõl mûködött is, hiszen a serialok tiszták.
Lehet elég egy bemásolható állomány is, ezt nem tudom...
Köszi, ha tud valaki segíteni!
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
3Ds MAX :)
Nothing is True, Everything is Permitted
A Trowe of Mystery-vel átfedésben van, ezek szerint, ez a hely a Cayo-sziget!
Picit elcsúsztak a jelölt helyek a papír térképen, a valósághoz képest :Ð
Miközben ládát fosztogattam, egy angol fregatt és egy spanyol brigg összeveszett a part közelében és a Csókán keresztül lõtték egymást! Csak úgy repkedtek az égõ fadarabok a hajómból. Tûrhetetlen!
Elégtételt vettem! Megetettem õket a cápákkal :Ð
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Ivory Wheel
The Watch Multiplayer Picture
“The Watch” Multiplayer Title
Spyglass Multiplayer Relic
Spyglass Multiplayer Emblem
Ezeket a térképen kell megkeresned és mindegyik arányládában lesz!
Térkép
Next PC upgrade: 2022
Tudnátok nekem segíteni? Mert 22 elásott ládából csak 19 van meg.
Interneten keresgélve megtaláltam a pozíciójukat, de ahhoz a térkép is kellene, hogy ki tudjam ásni õket. Ezeket a térképeket hol találom?
Segítsetek legyetek szívesek. Egyébként minden mást megcsináltam!
Menj Tulum-ba (térkép legnyugatibb T betûje) és ott, annál az ajtónál kell berakosgatni a köveket, amit korábban Kidd megmutatott :Ð
Segítség:
Lenne még kérdésem. Aktiváltam a Special Edition dlc, de a játékban a boltban nem találom se a Drake kapitány öltözetét és fegyverét, és Kenway kapitány hagyatékait. Mi lehet a gond? A játék elején tartok még Havannában. Vagy haladjak a küldetéssel és akkor lesz elérhetõ? És még, hogy a Pide of the West Idies dlc mit tartalmaz?
Elõre is köszönöm a választ!
TXAA, különösen a Medium (2XT) szint, egy járható út azok számára, akik futó alkalmas GTX 600 sorozat vagy GTX Titan GPU. Ez egy mérsékelt teljesítményû hit, de ugyanakkor jobb címek összességében jaggedness, különösen idõbeli aliasing, jóllehet némi elmosódás.
HDAO és HBAO közt a különbség, hogy az ATI kártyák jobban preferálják a HDAO beállítást, míg nVidiák a HBAO-t. Lényegében ugyanaz a képjavítási eljárás, csak a gyártók máshogy valósítják meg. Jobb képminõséget, de nagyobb teljesítménycsökkenést eredményez ha bekapcsolod.
Az SSAO szintén egy HBAO/HDAO képjavítási (megvilágítási) eljárás, de nincs olyan szép, mint a HBAO/HDAO és feleannyi erõforrást igényel .(ergo: rondább, de kevesebb az fps csökkenés mint a másik kettõ mellett)
VGA driver-ben is kikapcsolni V-Sync, Anti-Aliasing és Filtering -et.(azon az oldalon írták).
Élsimításokat, hbao izéket, blur-t én totál kikapcsolok mindenhol (igaz fos a gépem, de még egy erõsebb vasat is lehúz elég rendesen mindegyik beállítás), árnyék meg közepes grafon is bõven elég. (számomra is, meg a gépemnek is) Így élvezhetõ sebességgel megy a gama fagyás, kilépés nélkül.
DX, VGA driver frissítés, vírusirtók kikapcsolása, kiengedés tûzfalon, mentesd le a mentéseket,restart,újratelepítés, felesleges háttérfolyamatok leállítása, stb... van pár ~száz hibalehetõség.
Elõre is köszönöm!
Nothing is True, Everything is Permitted
[merlinw.org]
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!