A pszichológia és a pszichiátria
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az meg teljesen retardált hozzáállás, hogy magas vérnyomás csak azóta létezik szerinted, mióta vérnyomásmérõ. Elõtte nem "belehalt a magas vérnyomása következményeibe" volt a halál oka, hanem "magához szólította a Jóisten".
Elég balfasz hozzáállás a világhoz a "jobb, ha vannak dolgok, amikrõl nem tudunk". A tudatlanság sosem elõny.
De játszhatunk olyat is, hogy bedobsz egy terelést a kék oldalról, én egyet a pirosról... Aztán megszámoljuk, melyikbõl van több...
"Csak épp rá kellett jönnöm, hogy semmit nem ér, fõleg azután, hogy neked pont Szász álláspontja tetszik."
Többet érne az olvasmány ha a másik oldal véleménye tetszene? :)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A beszélgetést elolvastam, és nagyon tetszett.
Csak épp rá kellett jönnöm, hogy semmit nem ér, fõleg azután, hogy neked pont Szász álláspontja tetszik.
De könyörgöm, miért is? Szász egyetlen érvet nem tudott felhozni, ha kellemetlen témára került a sor, terelt, akár szánalmas, vallási témával is, csak hogy leteljen az idõ. Emellett nulla érve volt, és lemosták a színrõl a francba. Annyi derült ki, hogy Szász ebben nagyon hisz, akármik is a tények.
Ez az, ami egyértelmûen lejön, objektíven szemlélve.
2 reszben igen, de nem az o hibaja, hanem az ot leszaro orvose.
Nem nem vagy az.
Bovebben lasd #41-es hozzaszolasban linkelt beszelgetest, szerintem nagyon erdekes es segitek, bar szerintem vilagos, dr szasz oldalan vagyok az ugyben :)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Egy cukorbeteg ember szánalmas, hogy gyógyszereken él?
Egy depressziós ember szánalmas, hogy gyógyszereken él?
Én vagyok a köcsög, hogy ezt a szempontot fel merészelem hozni?
<#eljen>#eljen>---hulljon a férgese/ Spárta
TELJES élet. Amit te elvennél a betegtõl. Azon az alapon, hogy "ne szedjen má' antidepresszánst, mert az fölösleges".
Ezzel az állásponttal soha a büdös életben nem fogok egyetérteni.
Ki a pöcs akar kis vézna fasz lenni?? Ugye senki? Vannak olyanok, akik edzés nélkül is izomkötegek, mások pedig nagy erõfeszítés által érnek el valamit. Sõt sokan az adottságuk miatt semmit. Gén adottságok. Errõl is hallottál már biztos. Hát ugyanez az ideggel is. Vannak genetikailag erõs vas idegzetû, és vannak "lötye" idegzetûek. A kettõ között pedig fokozat nélküliség van.
Van aki egy háború elsõ napján megõrül, másik pedig nem.
Egyebkent mit mond a pszcihologusok bibliaja arra a viselkedes mintara amit te kovetsz? Vagyis hogy mindenki akinek mas a velemenye idiota es csak neked lehet igazad?:)
Persze, szard le, hogy hülyeséget reklámozol, nem a te problémád, ha emberek halnak meg miatta...
Csak nehogy hamarabb legyél mobil mint várnád!!
Nem vagy kicsit debil fasz?
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Ezért kurvanagy felelõtlenség orvosi témákban terjeszteni a faszságot.
Persze mindez nem tortenik meg....
Ez is egy álláspont, nem túl emberséges, de álláspont. Nem kifejezetten fest jó képet rólad, de persze, tiszteletben tartom...
Nem baj, ha nem értek vele egyet?
"meg a májad sem feltétlenül örül annak, hogy ilyenekkel bombázod"
Oké, akkor válassz, mi a jobb:
1. májprobléma 30 év múlva
2. öngyilkosság holnapután
Amcsiban pedig minden második lakosnak van pszichiátere. Olvastam.