Shadowrun Returns

Oldal 1 / 8Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nemrég felkerült a magyarítások portálra a fordítása. 😄
Sziasztok.

Magyarítás van hozzá?
PLaci
A játék jelenleg ingyen elérhető a Humble Bundle -ön még másfél napig Steam kulcs formályában! 😊
(Ha már megvan Steam-en, de a Deluxe DLC (Anthology + Soundtrack) nincs, akkor is érdemes aktiválni.)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

dartonite
Na par update:
Igazatok volt, figyelmetlen voltam.Nagyon ritkan folyamodtam a shaman varazslatokra, talan mert mindig csak 1 ponttal gazdalkodtam a summon miatt, igy nem tunt fel, de nagyon durvan kitoltak a cdket a cyber cuccaim.Haste pl. 7 koronkent megy.Szal aki most kezdi, samanra ne pakoljon vasat ha nem muszaj!

A masik hogy APEX rising misszio kozben lefagyott az egesz, raadasul torlodott az utolso 4-5 ora osszes mentese is.Ugyhogy szepen visszadobott a jatek a Bloodline quest legelejere es valahogy semmi kedvem ujrajatszani az egesz tegnap estet.

Save game-eket lehet letolteni valahol nem tudja valaki?
Esetleg visszahozni valahogy a sajatokat?

Thx.
Calver
hong kongot még rendes asztali gép jelenlegi hiányában nem próbáltam, de...

alapjjáték: shotis hastenyuszi
dragonfall: "adept", közelharci fegyverekkel, quickness-dodge mint másodlagos stat, adept cuccokat csak stride-ig elvive, telenyomva kiberverrel - alfa karok, 1 láb mozgásbónusszal minimum. darál és iszonyat élvezetes vele a játék. egyszerúbb verzió: rifles. szintúgy táp. dragonfall viszont hastenyuszit szarrá nerfeli, hanyagold.

"The trees move. Do you not see it?"

vinni kell is0belt

dartonite
Hm lehet hogy megis modositja am, igazabol amit hasznalni szoktam az a totem, az pedig fixen 3 koros cdn van.Arra nem hat a cyber.

#343:
Hu hat ez attol fugg milyen kasztot valasztasz.
Oszinten szolva en csak a deckert meg a shamant probaltam, a ketto kozul utobbival sokkal nagyobb elvezet a jatek, viszont kevesebb lehetosegem van kuldik kozben plusz infohoz, penzhez stb. jutni.
Jaja, bár én street samurai-al vagyok, szóval ilyet még nem tapasztaltam, de ez elég fura 😊 Mondjuk nekem alap, hogy telipakolom kiberverrel a karakterem, szóval ilyen mágus, sámán szóba sem jöhet 😊 Majd 1x talán 😊
Akkor neked ugye alap a Street Samurai, nekem ember szokott lenni, gyúrjál rendesen a Quicknessre meg a Ranged Combat-ra (és olyan fegyó(k)ra, amit használni akarsz), ha "lövöldözős" karit akarsz, ha meg közelharcit, akkor meg a Strenghtre főleg, a legjobb, ha a kettőt vegyíti az ember (meg a Dodge-ra is érdemes pakolni, minél nagyobb az értéke, annál jobban kerüli ki a lövedéket/ütést). Kezdésnek inkább Quickness meg Ranged Combat legyen a prioritás, az elején nagyon nehéz csak közelharcinak lenni, mert mire odaér az ember az ellenfélhez, ledarálják. A vége felé ha már sok AP pontod van, akkor könnyebb boldogulni vele (a közelharcival), mert sokat lehet 1 körben lépni.
Utoljára szerkesztette: dezfafara81, 2015.08.26. 14:20:10
olvastam belőle pár könyvet gyerekkoromban, legalább 15 éve. tetszett. most telepítettem, megcsináltam az első pár küldetést, de vhogy béna lett a karakterem

vki ajánljon már egy erős verekedős/lövöldözős karaktert és hogy mit érdemes neki fejleszteni. vmi kardos csajszit csináltam elsőre, de nem annyira jött be

Shiwo
az azért érdekes és ellentmond az eredeti SR szabályoknak, szvsz bug lehet, amit lehet valami patch javítani fog..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

dartonite
Ja es ami meg baromira nem mindegy, ezt a karaktert tele lehet pakolni cyberware-el, mert a saman spellekre ugy latom nem hat az essence veszteseg 😊
dartonite
En regen Neuromancer-el jatszottam talan meg C64-en.Ott tetszett meg a dolog, es par Shadowrun konyvet is olvastam.
Most valamiert megint beszippantott ez a vilag.

No es mivel a CHAR ugye a dialogusokhoz elengedhetetlen, azon gondolkoztam hogy lehetne ezt a legjobban kiaknazni.Igy esett a valasztasom egy elf AR Shaman-ra akinek ugye ez alap tulajdonsaga.Mindezt megfejeltem azzal a totemmel ami egy korben mellettem tartja 100%-osan az idezett lenyeket, ezek elkepeszto hasznosak, gyakorlatilag ok tankoljak vegig a csatakat.Igy spirit controlra nem is kell kolteni, es mehet a karma az Assault Rifle/egyeb agra.Brutalis amilyen szellemeket tud idezni a palyakrol, amik minden korben 4 AP-vel es neha nagyon hasznos buffokkal segitik a csapatot.
Szoval erdekes ez a support szerepkor, sokkal jobban bejon mint az elozoleg kiprobalt decker/AR 😊
Azt azért hozzátenném, hogy soha nem játszottam ilyen szerepjátékot, csak könyveket olvastam, meg nagyon szeretem a SR világát. Általában emberrel szeretek lenni, de egyszer azért bepróbáltam egy törpe adeptet is, nem is volt olyan rossz. Most foglalkoztat egy jó kis hegyesfülű kipróbálása dekkerként , ork meg troll valahogy nem jön be 😊 Csak szerintem dekkerként ezekben a játékokban nem éri meg játszani.
Eddig mindet végigvittem (kivéve a Dragonfall DC-t, de majd az is sorra kerül), és természetesen tolom a Hong Kongot is... Még az elején tartok, ember Street Samurai-al, mesterlövészre gyúrok. Jóféle játék, csak azt sajnálom, nincs nagyon sehol nagy rajongói bázisa a magyar fórumokon 😞 Jó a HK, azért pár bug néha befigyel, de elég stabil, nálam legalábbis a Dragonfall kiegészítő a 3 éves gépemen elég sokszor lefagyott állás betöltésnél, ennél viszont semmi ilyesmit nem tapasztaltam (még).
dartonite
Tolja ezt meg valaki?
Vagy a Dragonfall DC-t, esetleg Hong-Kongot?

En most teljesen rakattantam.A Returns utan most tolom a Dragonfall-t, es alig lehet abbahagyni.
Olyan durva karaktert sikerult krealnom hogy roppant buszke vagyok ra 😊)
Shiwo

ez azért nem semmi

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shiwo
picit off, de némileg SR-hez kapcsolódó <#idiota>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

wedge31
Közben meglett a félmilla is..szépen gyülik a pénz.

Shiwo
ez a Gaichu egy érdekes karakternek tűnik, biztos meglesz rá a pénz, tegnap este óta már összedobtak rá további 200k-t..
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2015.01.14. 12:28:25

wedge31
Beszálltam 15$-al, ha hozzák a dragonfall szintjét ennyit megér a dolog.

ráadásul nagyon pörög az a számláló, amíg megnéztem a videót, majd százzal ment fel, lehet lassan végig kéne már nyomni a kettőt 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Shiwo
már összejött.. de hát most ne is várják el, hogy ugyan annyi összejön, mint első nekifutásra, most a meglévő játékot kell kipofozniuk meg egy kampányt összeállítani hozzá, nem egy komplett gémet készíteni a 0-ról..
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2015.01.13. 21:56:50

wedge31
Megkezdödött a Shadowrun: Hong Kong Kickstarter kalapozása.

Elég alacsonyra tették a lécet ennyi biztos össze fog jönni, érdemes átböngészni az ínfokat.

wedge31
A szokásos, majd kész lesz ha kész lesz.

Magyarításról van valami hír?
Shiwo

MerlinW
Shadowrun: Dragonfall DLC és a különálló Dragonfall Director's cut miben különbözik?

[merlinw.org]

wedge31

Az némileg jobb lett linearitás tekintetében.

Szuper ez a játék! Egyedül a linearitás zavaró, kicsit több sandbox élmény mellett tökéletes lenne. De így is nagyon jó, nekem a képi világa is eszméletlenül bejön. Dragonfall is hasonlóan lineáris?
wedge31
Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut (Official Trailer)

MerlinW
Hmm, meglátjuk. Szeretjük a kellemes meglepetéseket😊

[merlinw.org]

Shiwo
sose lehet tudni.. harc kapcsán írták:

"Trevor King-Yost explains the major improvements we’ve made to Dragonfall’s combat systems."

hát. nálam a "major improvement" nem azt jelentené, hogy "átírtuk a shoti sebzését meg növeltük a pisztoly lőtávolságát, hogy jobb legyen az egyensúly", hanem valami komolyabb változtatást sugall.. és akkor már a kísérők cuccainak variálása is beleférhetne egy "major improvements" -be

MerlinW
Nem hiszem, hogy belenyúlnának a rendszerbe, DC általában a történetre van hatással. Kapunk 1-2 új questet ami kibővíti a sztorit.

[merlinw.org]

Shiwo
hmm.. a végén még kénytelen leszek újra végigvinni, és ezúttal elszabadítani pár olyan dolgot, amit előtte nem 😄

és nagyon remélem, hogy végre nagyobb lehetőség lesz a társak cuccainak összeállításához...ha páncél nem is, de legalább teljes hozzáférés a medpack / gránát / programok listához..

wedge31

gerey
Uh lehet rosszul rémlik, pár hónapja nem játszottam vele. Bocsi.

Shiwo
programot nekem nem engedett átadni

gerey
Csak consumables cuccot tudsz átadni, gránát/program/medikit stb. Fegyvereiket maguknak veszik.

Shiwo
sehogy 😞

egy-két gránátot vagy gyógycsomagot lehet nekik adni, ha van szabad "slotuk" de semmi mást..

ez sajna egy elég nagy hiányossága a játéknak

Dragonfallban hogy tudok a társaimnak itemeket adni? Az én stashemben vannak a fegyverek, de mission kezdeténél nem mutatja õket, hogy ki lehetne választani. Ha a szekrényemhez megyek, ott benne vannak.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

MerlinW
Fog készülni Imyke által, de még sehol sem található. Majd fent lesz a magyarítások.hu-n, ha elkészül ami nem ma lesz.

[merlinw.org]

Edorn
Esetleg magyarítás készült, vagy készül hozzá? Ha igen, merre található?
4-diken nezzel be ez a frissites jon
-Introducing security and alarm levels: Cameras increase alarm levels, resulting in enemy reinforcements being called in. No more Mr. Run-and-gun!
-New Character: Bri, the Dwarf Decker, joins your team for select missions and bringing the new pistol and combat hacking skills.
-New Missions: We've added some maps to round out our prequel adventure, complete with new goals and enemies!
-Random Spawns! Think you know all missions by heart? Think again as the runs just got a lot less predictable!
-Lots of other improvements and fixes!

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

gerey
Még anno KS-n fizettem be rá a returns-on felbuzdulva. Egyszer végigmentem a 4 pályán, de eddig semmi komoly, majd ha lesz char gen, stb. esetleg majd beszólok. De mostani állapotában én nem venném meg steamrõl...

nincs hirzarlat (annyit irtak hogy ha valaki csinal review-t vegye figyelembe hogy ez meg csak alpha)
itt egy gameplay
https://www.youtube.com/watch?v=Z_y6vc6ogVM

lehet tudni a fizetesi modelrol: f2p alapvetoen mikrotranzakcios de van ra lehetoseg hogy egy egyszeri elofizetessel feloldj mindent es csak ingame fizeto eszkozt kelljen kolteni jobb gearekert..
nagyjabol igy:
https://s3.amazonaws.com/ksr/assets/001/107/527/357b4ff08e672cbda4e960db41182e77_large.jpg
annyi van hogy most steam 29.90 euroban a campain.
bundlestars-on most 40% os kedvezmeny van harom napig
http://www.bundlestars.com/store/shadowrun-online/
(de az oldalt nem ismerem csak forumon irtak)

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Shiwo
hát, ha nincs hírzárlat (vagy van, csak nem foglalkozol vele 😄 ) akkor jöhetne pár infó meg kép, a topik tán megbírja (:

engem majd érdekelne a játék, ha csak ha nem havi díjas lesz, hanem egyszer megvásárlós vagy mikrótranzakciós.. errõl lehet már valami biztosat tudni ?

Oldal 1 / 8Következő →