Shadowrun Returns
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarítás van hozzá?
(Ha már megvan Steam-en, de a Deluxe DLC (Anthology + Soundtrack) nincs, akkor is érdemes aktiválni.)
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Igazatok volt, figyelmetlen voltam.Nagyon ritkan folyamodtam a shaman varazslatokra, talan mert mindig csak 1 ponttal gazdalkodtam a summon miatt, igy nem tunt fel, de nagyon durvan kitoltak a cdket a cyber cuccaim.Haste pl. 7 koronkent megy.Szal aki most kezdi, samanra ne pakoljon vasat ha nem muszaj!
A masik hogy APEX rising misszio kozben lefagyott az egesz, raadasul torlodott az utolso 4-5 ora osszes mentese is.Ugyhogy szepen visszadobott a jatek a Bloodline quest legelejere es valahogy semmi kedvem ujrajatszani az egesz tegnap estet.
Save game-eket lehet letolteni valahol nem tudja valaki?
Esetleg visszahozni valahogy a sajatokat?
Thx.
alapjjáték: shotis hastenyuszi
dragonfall: "adept", közelharci fegyverekkel, quickness-dodge mint másodlagos stat, adept cuccokat csak stride-ig elvive, telenyomva kiberverrel - alfa karok, 1 láb mozgásbónusszal minimum. darál és iszonyat élvezetes vele a játék. egyszerúbb verzió: rifles. szintúgy táp. dragonfall viszont hastenyuszit szarrá nerfeli, hanyagold.
"The trees move. Do you not see it?"
#343:
Hu hat ez attol fugg milyen kasztot valasztasz.
Oszinten szolva en csak a deckert meg a shamant probaltam, a ketto kozul utobbival sokkal nagyobb elvezet a jatek, viszont kevesebb lehetosegem van kuldik kozben plusz infohoz, penzhez stb. jutni.
Utoljára szerkesztette: dezfafara81, 2015.08.26. 14:20:10
vki ajánljon már egy erős verekedős/lövöldözős karaktert és hogy mit érdemes neki fejleszteni. vmi kardos csajszit csináltam elsőre, de nem annyira jött be
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Most valamiert megint beszippantott ez a vilag.
No es mivel a CHAR ugye a dialogusokhoz elengedhetetlen, azon gondolkoztam hogy lehetne ezt a legjobban kiaknazni.Igy esett a valasztasom egy elf AR Shaman-ra akinek ugye ez alap tulajdonsaga.Mindezt megfejeltem azzal a totemmel ami egy korben mellettem tartja 100%-osan az idezett lenyeket, ezek elkepeszto hasznosak, gyakorlatilag ok tankoljak vegig a csatakat.Igy spirit controlra nem is kell kolteni, es mehet a karma az Assault Rifle/egyeb agra.Brutalis amilyen szellemeket tud idezni a palyakrol, amik minden korben 4 AP-vel es neha nagyon hasznos buffokkal segitik a csapatot.
Szoval erdekes ez a support szerepkor, sokkal jobban bejon mint az elozoleg kiprobalt decker/AR 😊
Vagy a Dragonfall DC-t, esetleg Hong-Kongot?
En most teljesen rakattantam.A Returns utan most tolom a Dragonfall-t, es alig lehet abbahagyni.
Olyan durva karaktert sikerult krealnom hogy roppant buszke vagyok ra 😊)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2015.01.14. 12:28:25
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2015.01.13. 21:56:50
Elég alacsonyra tették a lécet ennyi biztos össze fog jönni, érdemes átböngészni az ínfokat.
[merlinw.org]
"Trevor King-Yost explains the major improvements we’ve made to Dragonfall’s combat systems."
hát. nálam a "major improvement" nem azt jelentené, hogy "átírtuk a shoti sebzését meg növeltük a pisztoly lőtávolságát, hogy jobb legyen az egyensúly", hanem valami komolyabb változtatást sugall.. és akkor már a kísérők cuccainak variálása is beleférhetne egy "major improvements" -be
[merlinw.org]
és nagyon remélem, hogy végre nagyobb lehetőség lesz a társak cuccainak összeállításához...ha páncél nem is, de legalább teljes hozzáférés a medpack / gránát / programok listához..
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2014.08.16. 09:28:15
egy-két gránátot vagy gyógycsomagot lehet nekik adni, ha van szabad "slotuk" de semmi mást..
ez sajna egy elég nagy hiányossága a játéknak
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
[merlinw.org]
-Introducing security and alarm levels: Cameras increase alarm levels, resulting in enemy reinforcements being called in. No more Mr. Run-and-gun!
-New Character: Bri, the Dwarf Decker, joins your team for select missions and bringing the new pistol and combat hacking skills.
-New Missions: We've added some maps to round out our prequel adventure, complete with new goals and enemies!
-Random Spawns! Think you know all missions by heart? Think again as the runs just got a lot less predictable!
-Lots of other improvements and fixes!
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
itt egy gameplay
https://www.youtube.com/watch?v=Z_y6vc6ogVM
lehet tudni a fizetesi modelrol: f2p alapvetoen mikrotranzakcios de van ra lehetoseg hogy egy egyszeri elofizetessel feloldj mindent es csak ingame fizeto eszkozt kelljen kolteni jobb gearekert..
nagyjabol igy:
https://s3.amazonaws.com/ksr/assets/001/107/527/357b4ff08e672cbda4e960db41182e77_large.jpg
annyi van hogy most steam 29.90 euroban a campain.
bundlestars-on most 40% os kedvezmeny van harom napig
http://www.bundlestars.com/store/shadowrun-online/
(de az oldalt nem ismerem csak forumon irtak)
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
engem majd érdekelne a játék, ha csak ha nem havi díjas lesz, hanem egyszer megvásárlós vagy mikrótranzakciós.. errõl lehet már valami biztosat tudni ?