Shadowrun Returns
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
topicot nem talaltam sajna (inditani meg nem inditok nem vagyok topicgazda tipus)
marcius vegen elindult a shadowrun online early access steamen..
van meg rajtam kivul valaki aki befizetett ra?
egyelore 4 missiont lehet lenyomni vele kis mappokon (a negyedik az igen kemeny) 2 fix elore meghatarozott karival meg egy pvp map van ugyan ezekkel a karikkal.
jonak igerkezik a cucc.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
de várjál, akkor most pusztakezes vagy közelharci fegyveressel toltad? mondjuk az tuti, h ilyen kiberveres móka csak idézõjeles adept-nek jó, mert hydraulic jack + két kar + szemek + szív után maradt 3 spell slotom, pont elég heal, stride, magic res. kombóhoz.
"The trees move. Do you not see it?"
A dragonfallos kiberverek berakását elolvastam, amit kiraktál, de félek, hogy elronthatja a gémet, így is elõfordul néhány bug. Hozzáteszem, eredeti, steames játékom van. Meg aztán így megvan a 6 spell helyem, kell is mind, a kiberverek használatánál ugye minden egyes cucc csökkenti eggyel ezek számát...
kiberverekbõl meg ajánlom Dragonfall-osok berakását, közelharcos karakternek hihetetlenül jók, én kis karakterem is tele lett nyomva velük.
Egyébként a Dragonfall tényleg jobb valamelyest, street samurai-al azt is végigtoltam 😊
Bár hogy a története jobb lenne-e, mint a DMS... Nos, ízlések és pofonok ugyebár 😊
@dezfafara: tegnap nézelõdtem ezügyben, pont most volt egy hivatalos mod verseny, úgyhogy esélyes hogy az ott szereplõ gyõztes / runner up modok minõségiek.
Itt a link, a long story sztem esélyes hogy jó.
Ezeket a fan által készített (UGC) modokat, küldiket érdemes felrakni? Mert nagyon kipróbálnám, de ha egy nagy bughalmaz mindegyik... Gondolom, mentés nincs is ezekben a cuccokban...
ó, és *baromi* hosszú. ez az egyetlen negatívuma szvsz, h amikor már úgy érzed, h na most mindjárt vége... akkor még pörög egy jó 5 óráig. mindenesetre próbáld ki, kétlem, h csalódni fogsz.
Ehhez képest lett egy totálisan lineáris játék, rengeteg üresjárattal - a játékidõ fele - kétharmada csak értelmetlen szaladgálás a kihalt és érdektelen pályákon. Láthatóan a sztorira akartak inkább rágyúrni, de ha valaki olvasott SR regényt (és hát ugye aki játszik ezzel az nyilván olvasott) akkor semmi extra nincs benne - a hasfelmetszõ ráadásul már egyszer el is lett lõve valamelyik regényben.
A logikai "fejtörõk" - vagy választási lehetõségek is nagyon gyerekcipõben járnak: gyakorlatilag az ember szájába rágja a játék hogy Látod, zebrahús, add oda a hellhoundnak és akkor nem támad.
Szóval eléggé lehangolt a játék, az alapkampányt végigtolom becsületbõl, de utána...
A másik kampány ugyanez, vagy ott legalább orvosolták a fenti negatívumok egy részét? Esetleg valami player campaign/mod?
Ki vagyok éhezve az SRre, de jelenleg a játék alig több, mint amikor az ember windows installálás közben nyomogatja a next-next-next gombot a dialógusokon.
http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/searchresults/?
és bemásoltam a
GameShadowrun ReturnsShadowrun_DataStreamingAssetsContentPacks
mappába, majd a játékba ki kell pipálni, hogy aktiválod-e. ( a fõmenüben van egy fül)
Nézd, hogy hányan "lájkolták" és hogy hányan töltötték le.
Engem az érdekelne, hogy mit kell csinálni, ha ilyen fan által készített küldetésekkel akarok nyomulni, illetve érdemes-e, nincsenek-e tele játszhatatlan bugokkal? Stemames a játékom, ugye... Szóval leszedem, és hova mentem, vagyis mi a menete a Steam Mûhelyközpontnál, hogy benne legyenek a játékban ezek a küldik? Azt láttam, hogy a játék könyvtárában van valami Content kvt, gondolom, oda kell valahogy másolni...
Ja, és lehet ezekbe importálni már kész karaktereket?
Köszi elõre is! (Amúgy én is szemeztem ezzel az Unlimited-es kieggel, hogy ki kellene próbálni😊)
Nagyon alap karakterrel kezdünk és a munkánk is kis melókból áll amivel elég nehezen lehet haladni az elején. Gyakorlatilag van benne egy rész amivel végtelen számú munkát le lehet játszani. Pl az öld meg a dílert részért kapsz 5-600 nujent és 1 karmát.
Persze van benne komolyabb történeti szál is, hiszen meg kell bosszulnod a testvéredet akit a gonosz Renraku biztonsági vezetõ ölt meg.
Felraktam hozzá még egy Utcai szamuráj kiegészítõt is.
Egész kellemes.
Egyetlen negatívuma a "Fan" játéknak, hogy sajnos majdnem minden interakció elõtt (tehát ha rákattintok, hogy beszélni vagy pályát váltani akarok) rá kell kattintanom a kívánt interakciós ikonra, majd Esc-pet nyomni és vissza. És csak miután kijöttem a menübõl hajtja végre az utasítást. Egy kicsit bosszantó... -.-'
Illetve még az, hogy a játék elején felbéreltem egy sámánt aki a játék elején segített (rám szált a Halloween banda). Most nincs mellettem, de pénzt még így is vonja a rohadt kis törp....
Másnak vélemény?
bájdövéj patchek DMS-en is elég sokat módosítottak - pl egyik dekás rész hosszabb lett, bedobtak egy új ilyen pontot mercy mental hospital-ba is, sõt, volt egy másik is (Coyote küldetésénél), amihez sajnos nem tudtam hozzáférni. mindenesetre elégedett vagyok, sokkal kellemesebb lett... még a végén nekifutok még egyszer very hardon is <#hawaii>#hawaii>
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
viszont... az tudja-e valaki, h DMS-ben elérhetõek-e Dragonfall által berakott új kiberverek, és ha nem, hogyan lehet õket elérhetõvé varázsolni?
Nem tudom hogyan lehetne változtatni benne bármit is, csak belenéztem miket tartalmaz újdonságként pluszban a korábbihoz képest. Talán a játék saját fórumán belefutsz modolási megoldásokba vagy a nexus srr oldalán a fórumban. Ennyire nem foglalkoztam vele, hogy cserélgetni akarjak bármit is. 😊
Shiwo:
A troll bige eddig nálam semmit nem talált el a puskájával, akár messze volt a célpont akár közel. Így inkább közel sasszéztam vele a célponthoz azt adott közelrõl az ellen arcának a shotgun-jából. Lövöldözésben a másik ultra béna a kiberkaros csaj. Két lépésrõl rendszeresen mellélõ a hölgyemény, pedig a tuningolt saját stukkere egész jó (sorozatot is tud vele lõni) lenne, de így marad a verekedés neki amiben idõnként tud kiakasztóan vacakul teljesíteni. A dobálózós sámán viszont bejött. Õ el van találva és bár nem egy sebzés király, azért jól segíti a csapatot.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
#275: most így mindkettõt kipróbálva... közel sem olyan kraftosak már szegény shotik. puskák szétkritelik burst miatt az agyukat, ez shotiknál eltûnik, mert legjobbakat is két burst után tölteni kell. sebzésben van elvileg pici elõnyük, de *sokkal* pontatlanabbak, még ha az ellenfél seggébe is vagy, és crit még ezt is kinyírja. ezek mellett van pici AoE és kneecap, de ezek is nerfelve lettek (AoE-t csak gondolom, régebben sokkal hatékonyabbak voltak). plusz mocskosul belassítják a harcot, mert minden lövés szép hosszú idõt vesz igénybe... pedig milyen viccesek voltak még megjelenéskor <#hawaii>#hawaii>
és ha már úgy is említed h a játék fájljaiban durkálsz... nem tudod esetleg, h hogy lehet páncélok külsejét modolni ill cserélgetni? iszonyat undorító pár darab amit szeretnék használni.
A pain inducer-t azt ismerem, az sem rossz cucc, csak másként mûködik.
Drogokat nem használtam sem ebben sem a korábbi SRR játékban. Valahogy húzódozom tõle és annyi bonuszt meg nem ad, hogy emiatt drogossá tegyem a csapatot vagy a karakteremet.
Most hogy írod, tényleg az adrenal pump-pal kevertem az automata adagolót...
A shotikat meg nem tudják eléggé visszafogni, még most is piszok erõsek. Így sem jön ki az a hátrányuk ami a PnP változatban igen, hogy alig érnek valamit ha a célponton bármilyen páncélzat van (a játék eleji pár ellenféltõl eltekintve pedig mindenkin van). Itt a játékban ez nem rontja a hatásfokukat. Vígan és könnyedén aprítják a harci robotokat, a nyakig páncélozott ellenfeleket gond nélkül, pedig nem kéne nekik.
kipróbálgattam amúgy puskákat, tényleg ász, alig várom h vindicatorral apríthassak második végigjátszásnál használt bicskásommal <#vigyor1>#vigyor1> (mert szamuráj ám a tököm)
nagytestvére a sokkolónak (Pain Inducer?)
auto-injector az a másik cucc, amire te gondolsz, az az adrenal pump, ami ad egy extra AP-t. beépíteni érdemes, tekintve h ingyen van, és pontosan nulla esszenciát eszik. auto-injector hyper-t lõ beléd, +6% találati esély de egy kis extra sebzés, ellenben AP kell aktiválásához, szóval fos.
A rifle kategóriából én mindig is az assault rifle-t pártoltam, az nagyon bejött. Mellé mondjuk a Defiance sokkoló stukija nagyon jó kis játékot eredményez (sajna a fejlettebb, kétlövetû, messzebbre lövõ sokkoló stukkert nem sikerült megtalálnom pedig benne van a játékban). A sniper rifle-kkel nem vagyok kibékülve. Közelre eszement pontatlanul lõnek. Annyira meg nem szeretek lemaradni a többiektõl hogy ezt a puskatípust igazán jól lehessen használni.
Szóval maradt az assautl rifle. Abból a rövid sorozattal már akárki ki szokott feküdni még a gyengébbektõl is. Megfelelõ kiber cuccokkal (van egy rakás új szemtípus amik javítják a pontosságot) félelmetes pontosan lehet aprítani az ellenséget nagy távról így is. A vindicator meg ijesztgetni jó meg ha messzire lõ vele az ember akkor nagyon szépen megszórja a területet (prímán lehet látni a fegyver hatását a kiberzombinál). Csak zabálja az AP-t a lövés.
Lucius kulcsai... Hirtelen nem is ugrik be ki õ.
Auto-injector nem vett el AP-t mikor a társ használta ezen képességét. Saját karakterbe ilyen vacakot nem építettem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pár kérdés, mert lassan a végére járok, és kezd bennem megfogalmazódni új karakter ötlete...
- puskákról vélemény? látom h nem kicsi változatosság van most köztük, és egész szimpatikusnak tûnnek. fõleg a Vindicator érdekel h milyen, lehet második nekifutásra nekiugrok egy puskás elffel jelenlegi shotis hastenyuszi helyett, fõleg mert mindkét részét erõsen megcsapkodta a nerf bat, shotik valahogy sokkal pontatlanabbnak tûnnek és kisebb területet fednek be, haste IV meg felkerült 8-as conjuringhoz (DMS-ben 6-os kellett), ami jelentõsen megdrágította a lelkemet... konkrétan még mindig nem férek hozzá legjobb shotihoz miatta, és így is spec páncélban futkározom h egyáltalán el tudjam lõni. na meg Vindihez hetes erõ kell, és vonz az, h a karakteremnek jól látható króm kiberkezek lógjanak ki a cuccai alól <#hawaii>#hawaii>
- Lucius(?) kulcsaival mit lehetett nyitni? a fegyverkereskedõtõl kapott küldinél volt, elvileg ott a rejtekhelyen kellett volna valaminek lennie, de nem találtam semmit.
- auto-injector hasznos (már ha használja valaki)? eszik AP-t a belövés?
valaki tud vmi bölcsességet mondani arról, h mikor fogok tudni végre beépíttetni egy adrenal pump-ot kedves kicsi karakterembe?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Megjelenés február 27.
Shadowrun: Returns Patch 1.2.0
-PDA via “Save” option
-“Quick Save” feature currently bound to the ‘F5’ key while in game.
-“Save and Quit” when exiting the game.
New totem selection screen.v Improvements to loading bar to more accurately display loaded content and loading tasks
Conversations show triggering actor portrait
Bug Fixes
Doors and AI have smarter shoving to push them forward if it closes on them
Actors use doors more intelligently, reduced use from a sharp angle
Fixed an issue that caused the non-archetype Troll to gain massive HP boosts.
Fixed an issue that caused IC to spawn with incorrect HP values.
Fixed issues with rebelled AI spirits not attacking after their master dies
Known Issues
Barrier spells last for incorrect duration
Selecting create new save will overwrite the active save
Hiring list is missing from Telestrian Office run
Environmental vfx not clearing between levels/saves
Ennyi idöbe tellett megoldani, hogy bárhol lehessen menteni a játékban...
New Features, Improvements
- French, Italian, and Spanish language support! These can be enabled from the Options section of the main menu.
- Windows 8 touch compatibility.
- Manual zoom-in distance increased when HD textures are enabled.
- Added ability to use text expansions in loading screen text for a scene.
-
-
-
-
-
-
-
Bug Fixes
- Fix for players being unable to equip Programs and ESPs in some cases.
- Fix to downed players going into running animation when teleported instantly.
- Fix to double click mode usability.
- Revised the UGC version checking when publishing. In the editor it records the latest dependency versions. In-game it retains the version mismatch but still allows publishing.
- Fix to adding / remove cyberware via triggers.
- Fix issue where the prefab name would get clobbered when switching character sheets.
- Unspent Karma Point warning now more intuitive.
- Fix barrier grid draw on null tiles.
- Fix to fullscreen ui title fonts.
- Fix to preloading sound bundles from other bundle groups.
- Fix to invisible props used as doors from stalling.
- Fix to spray and pray hitting every enemy when original target dies.
- Fix to music returning from combat back to legwork.
- Fix player highlight and character disc to show the correct affiliation.
- Fix to persistent bodies hiding and appearing in FOW and blood splatter not showing through FOW.
-
-
-
- Fix to +AP buffs wearing off during the player's action.
- Fix to stop conversations from closing prematurely.
- Fixed a bug where multiple popups can show on the screen.
- Fix for text expansion of story variables.
- Fix ability to cast self items inside shadow spell.
Kíváncsi vagyok az új rajongói pályákra. Majd leszedegetem õket és szépen végigjátszom az összeset. Vajon meglévõ karaktert át lehet konvertálni az új játékokba?
Mert ha igen akkor megalkotom a kedvenc játékos karakterem az asztali szerepjátékból! 😄