Shadowrun Returns

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
topicot nem talaltam sajna (inditani meg nem inditok nem vagyok topicgazda tipus)
marcius vegen elindult a shadowrun online early access steamen..
van meg rajtam kivul valaki aki befizetett ra?
egyelore 4 missiont lehet lenyomni vele kis mappokon (a negyedik az igen kemeny) 2 fix elore meghatarozott karival meg egy pvp map van ugyan ezekkel a karikkal.
jonak igerkezik a cucc.

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Közelharci és pusztakezes is, no meg azért lõni is szoktam, ha a szükség úgy hozza 😄
Calver
teszteltem, nem rontja el szerencsére.

de várjál, akkor most pusztakezes vagy közelharci fegyveressel toltad? mondjuk az tuti, h ilyen kiberveres móka csak idézõjeles adept-nek jó, mert hydraulic jack + két kar + szemek + szív után maradt 3 spell slotom, pont elég heal, stride, magic res. kombóhoz.

"The trees move. Do you not see it?"

Most vagyok a legutolsó mapon, az adept-em lényeges tulajdonságai: body 6, ügyesség 4 (ranged combat 4 - hogy a végére ugye azért valamennyire lõni is tudjak, meg a dodge is legalább 4-es legyen), erõ 7 (közelharc 6, melee 6, unarmed 6),a willpowerem az 8-as (igy már megvan a mystic armor chi spell is), a többi tulajdonságra meg nem igazán fordítottam karmát. Ja, igen, és törpe vagyok, a willpower nála +1-el indul. Elég jó kis törpe adept lett, aki azért lõni is tud néha, ha arra van szükség, de ugye 4-es ranged combat-tal így is eléggé mellé lõ sokszor). Szóval azért többségében marad a dragon sworddel támadás meg unarmed egy jó kis killing hand-del 😊

A dragonfallos kiberverek berakását elolvastam, amit kiraktál, de félek, hogy elronthatja a gémet, így is elõfordul néhány bug. Hozzáteszem, eredeti, steames játékom van. Meg aztán így megvan a 6 spell helyem, kell is mind, a kiberverek használatánál ugye minden egyes cucc csökkenti eggyel ezek számát...

Calver
milyen adepttel tolod h ilyen alacsonyak a statjaid a végére? mert nekem 4-es willpower és chi casting (avagy pont amennyi kell, mert stride és chi focus felett minden felesleges) és 2-es spellcasting mellett a végére konkrétan szórnom kellett már body-ra pontokat, minden maxon volt.

kiberverekbõl meg ajánlom Dragonfall-osok berakását, közelharcos karakternek hihetetlenül jók, én kis karakterem is tele lett nyomva velük.

Ha kipróbáltad õket majd nyilatkozz hogy milyenek.

Köszi, akkor 1-2-t megkukkantok 😊

Egyébként a Dragonfall tényleg jobb valamelyest, street samurai-al azt is végigtoltam 😊
Bár hogy a története jobb lenne-e, mint a DMS... Nos, ízlések és pofonok ugyebár 😊
Köszi, ez igen kecsegtetõen hangzik, akkor mindenképpen megnézem a folytatást.

@dezfafara: tegnap nézelõdtem ezügyben, pont most volt egy hivatalos mod verseny, úgyhogy esélyes hogy az ott szereplõ gyõztes / runner up modok minõségiek.

Itt a link, a long story sztem esélyes hogy jó.

Na így adept-tel is elkezdtem a DMS-t, a legvégén vagyok, azért nem olyan rosszak a közelharci támadások sem (mondjuk chi képességek majdnem maximumra tornászva). Igaz, párszor melléverek (7-es erõ, melee 6, unarmed 6 mellett), az azért elég dühítõ néha, de tetszik ez a kaszt is, kár hogy ugye az esszencia csökkenésekor a mágia szint is csökken, bár azért egy-két kiberver elõnyét lehet pótolni megfelelõ chi spellekkel...

Ezeket a fan által készített (UGC) modokat, küldiket érdemes felrakni? Mert nagyon kipróbálnám, de ha egy nagy bughalmaz mindegyik... Gondolom, mentés nincs is ezekben a cuccokban...
Calver
Dragonfall orvosolt minden negatívumot amit felsoroltál, és azokat is, amiket nem. tényleg. hihetetlenül jó, hirtelen szerepe van a képességeknek (és nem csak decking-nek), a csapattársak nem egydimenziós bicskások, a történet közel sem annyira lineáris (van egy pár run amik közül lehet választani, mind egyedi, és mindnél van valamiféle szerepe a döntéseidnek), jön egy rakás új kiberver, van benne jó pár futkározás mátrixban, egyszerûen... kiváló, DMS a közelébe sem ér.

ó, és *baromi* hosszú. ez az egyetlen negatívuma szvsz, h amikor már úgy érzed, h na most mindjárt vége... akkor még pörög egy jó 5 óráig. mindenesetre próbáld ki, kétlem, h csalódni fogsz.

No hát a hétvégén tologattam az alapkampányt, de elég csalódott vagyok, többet vártam a játéktól, valami falloutos jellegû szabadságot.

Ehhez képest lett egy totálisan lineáris játék, rengeteg üresjárattal - a játékidõ fele - kétharmada csak értelmetlen szaladgálás a kihalt és érdektelen pályákon. Láthatóan a sztorira akartak inkább rágyúrni, de ha valaki olvasott SR regényt (és hát ugye aki játszik ezzel az nyilván olvasott) akkor semmi extra nincs benne - a hasfelmetszõ ráadásul már egyszer el is lett lõve valamelyik regényben.

A logikai "fejtörõk" - vagy választási lehetõségek is nagyon gyerekcipõben járnak: gyakorlatilag az ember szájába rágja a játék hogy Látod, zebrahús, add oda a hellhoundnak és akkor nem támad.

Szóval eléggé lehangolt a játék, az alapkampányt végigtolom becsületbõl, de utána...

A másik kampány ugyanez, vagy ott legalább orvosolták a fenti negatívumok egy részét? Esetleg valami player campaign/mod?

Ki vagyok éhezve az SRre, de jelenleg a játék alig több, mint amikor az ember windows installálás közben nyomogatja a next-next-next gombot a dialógusokon.

Shiwo
különálló történet, némi utalás van csak

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Srácok, most hogy van ez a kiegészitõ: teljesen különálló történet az alapjáték történetétõl, vagy van vmi összefüggés a kettõ közt? (beépülõ sztori, vagy esetleg a karaktereket lehet átvinni egymás közt)

Amúgy a Dragonfall kiegészítõnél, fõleg a vége fele, nálam van pár bug... Például néha befagy loading közben, meg nem mûködik egy interakció, csak ha újra betöltöm... Nálatok is jelentkezett ilyesmi?
Ok, köszi, de nekem szerintem más egy kicsit, mert Steames verzióm van...
Én letöltöttem a Nexus-ról
http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/searchresults/?

és bemásoltam a
GameShadowrun ReturnsShadowrun_DataStreamingAssetsContentPacks

mappába, majd a játékba ki kell pipálni, hogy aktiválod-e. ( a fõmenüben van egy fül)

Nézd, hogy hányan "lájkolták" és hogy hányan töltötték le.
Már majdnem a végén vagyok én is az új kiegészítõnek... Kellemes egy darab 😊
Engem az érdekelne, hogy mit kell csinálni, ha ilyen fan által készített küldetésekkel akarok nyomulni, illetve érdemes-e, nincsenek-e tele játszhatatlan bugokkal? Stemames a játékom, ugye... Szóval leszedem, és hova mentem, vagyis mi a menete a Steam Mûhelyközpontnál, hogy benne legyenek a játékban ezek a küldik? Azt láttam, hogy a játék könyvtárában van valami Content kvt, gondolom, oda kell valahogy másolni...
Ja, és lehet ezekbe importálni már kész karaktereket?

Köszi elõre is! (Amúgy én is szemeztem ezzel az Unlimited-es kieggel, hogy ki kellene próbálni😊)

Illetve kinek lenne kedve bíbelõdni a pályaszerkesztõvel?
Nemrég végigjátszottam ezt az új kiegészítõt. Nekem tetszett.. volt egy két rész ahol bizony megizzadtam és a sztori is kellemes volt. Azóta leszedtem egy Unlimited nevû kiegészítõt.
Nagyon alap karakterrel kezdünk és a munkánk is kis melókból áll amivel elég nehezen lehet haladni az elején. Gyakorlatilag van benne egy rész amivel végtelen számú munkát le lehet játszani. Pl az öld meg a dílert részért kapsz 5-600 nujent és 1 karmát.
Persze van benne komolyabb történeti szál is, hiszen meg kell bosszulnod a testvéredet akit a gonosz Renraku biztonsági vezetõ ölt meg.
Felraktam hozzá még egy Utcai szamuráj kiegészítõt is.
Egész kellemes.
Egyetlen negatívuma a "Fan" játéknak, hogy sajnos majdnem minden interakció elõtt (tehát ha rákattintok, hogy beszélni vagy pályát váltani akarok) rá kell kattintanom a kívánt interakciós ikonra, majd Esc-pet nyomni és vissza. És csak miután kijöttem a menübõl hajtja végre az utasítást. Egy kicsit bosszantó... -.-'
Illetve még az, hogy a játék elején felbéreltem egy sámánt aki a játék elején segített (rám szált a Halloween banda). Most nincs mellettem, de pénzt még így is vonja a rohadt kis törp....

Másnak vélemény?
Calver
no, DMS is lezúzva közelharcos "adepttel" hardon, Dragonfall kibervereit hozzáadva, nagyon elégedett voltam vele - darál valami kegyetlenül, mindig mindenkit eltalál, és konkrétan UB küldit 2 fõvel toltam (Coyote ugye kötelezõ), tekintve h a végén pommel strike-al simán mozdulatlanná tudtam tenni mindent és mindenkit. szórakoztató. tetszik h mennyire felhúzta a sok-sok patch ezt a fajta karaktert, az elején fosgyengék voltak, mostanra csomó cucc nagyon szépen fel lett tápolva (stride passzívban ad +2 movement-et pl), és rohadtul vicces velük a harc. na meg a 13-as erõ sem egy utolsó dolog.

bájdövéj patchek DMS-en is elég sokat módosítottak - pl egyik dekás rész hosszabb lett, bedobtak egy új ilyen pontot mercy mental hospital-ba is, sõt, volt egy másik is (Coyote küldetésénél), amihez sajnos nem tudtam hozzáférni. mindenesetre elégedett vagyok, sokkal kellemesebb lett... még a végén nekifutok még egyszer very hardon is <#hawaii>

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Calver
és megadva a saját kérdésemre a választ: nem, és ezt követve baromi könnyen.

Calver
nos, puskás kipróbálva, egyszerû mint a faék, darál, nagyon kellemes, és hihetlenül táp. mágus is korrekt, határozzan erõsek lettek DMS-es kiadáshoz képest, de... kurvára unalmasak. "adept" ellenben hihetetlenül vicces. nem oly' kraftos, mint vindicatorral daráló puskás, de cserébe abszolút de rohadék dolgokat lehet vele csinálni. stride+hydraulic jack miatt olyan vagy, mint egy puskagolyó, bárkit bárhol elérsz, és ici-pici cafatokra vágsz. AP sebzést kb végtelenítve lehet vele nyomni, és a legnagyobb dögöket is pillanatok alatt tudja hatástalanítani, hihetetlenül bejött. no meg legyünk õszinték: egy két kilógó kiberkarral rendelkezõ, monoszálas karddal embereket apró cafatokra vagdosó karakter egész egyszerûen *vicces*.

viszont... az tudja-e valaki, h DMS-ben elérhetõek-e Dragonfall által berakott új kiberverek, és ha nem, hogyan lehet õket elérhetõvé varázsolni?

Calver:
Nem tudom hogyan lehetne változtatni benne bármit is, csak belenéztem miket tartalmaz újdonságként pluszban a korábbihoz képest. Talán a játék saját fórumán belefutsz modolási megoldásokba vagy a nexus srr oldalán a fórumban. Ennyire nem foglalkoztam vele, hogy cserélgetni akarjak bármit is. 😊

Shiwo:
A troll bige eddig nálam semmit nem talált el a puskájával, akár messze volt a célpont akár közel. Így inkább közel sasszéztam vele a célponthoz azt adott közelrõl az ellen arcának a shotgun-jából. Lövöldözésben a másik ultra béna a kiberkaros csaj. Két lépésrõl rendszeresen mellélõ a hölgyemény, pedig a tuningolt saját stukkere egész jó (sorozatot is tud vele lõni) lenne, de így marad a verekedés neki amiben idõnként tud kiakasztóan vacakul teljesíteni. A dobálózós sámán viszont bejött. Õ el van találva és bár nem egy sebzés király, azért jól segíti a csapatot.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Shiwo
én eddig mindig mágussal toltam, de az NPC troll hölgyemény a Dragonfall-ban elég jól megoldja ezt a kérdést, van nála egy shotgun meg egy sniper.. ha messze az ellen, akkor sniperrel lövöm, ha közel jön, akkor átváltok shotira vele

Calver
ok, megvan, én képzeltem bele túl sok mindent... a kulcsok az egyik ajtót nyitják a rejtekhelyen, ami mögött van a küldi befejezéséhez szükséges cucc.

Calver
Lucius a tököm, Quorin kulcsai, nem tudom miért jutott eszembe egy teljesen másik név. elvileg a Rabengeister rejtekhelyen kellene kinyitniuk... valamit, a fegyverkereskedõ küldije alatt, de ha kiesik a szemem, akkor sem találok semmit.

#275: most így mindkettõt kipróbálva... közel sem olyan kraftosak már szegény shotik. puskák szétkritelik burst miatt az agyukat, ez shotiknál eltûnik, mert legjobbakat is két burst után tölteni kell. sebzésben van elvileg pici elõnyük, de *sokkal* pontatlanabbak, még ha az ellenfél seggébe is vagy, és crit még ezt is kinyírja. ezek mellett van pici AoE és kneecap, de ezek is nerfelve lettek (AoE-t csak gondolom, régebben sokkal hatékonyabbak voltak). plusz mocskosul belassítják a harcot, mert minden lövés szép hosszú idõt vesz igénybe... pedig milyen viccesek voltak még megjelenéskor <#hawaii>

és ha már úgy is említed h a játék fájljaiban durkálsz... nem tudod esetleg, h hogy lehet páncélok külsejét modolni ill cserélgetni? iszonyat undorító pár darab amit szeretnék használni.

Nem a pain inducer-re gondolok, az más. Van konkrétan egy fejlettebb pisztoly típus (a játék fájljaiban nézelõdve találtam meg) ami ugyanúgy sebez/altat mint a sima Defiance sokkoló, csak teszi ezt messzebbrõl és egy helyett két lövést tud leadni mielõtt tölteni kéne.

A pain inducer-t azt ismerem, az sem rossz cucc, csak másként mûködik.

Drogokat nem használtam sem ebben sem a korábbi SRR játékban. Valahogy húzódozom tõle és annyi bonuszt meg nem ad, hogy emiatt drogossá tegyem a csapatot vagy a karakteremet.

Most hogy írod, tényleg az adrenal pump-pal kevertem az automata adagolót...

A shotikat meg nem tudják eléggé visszafogni, még most is piszok erõsek. Így sem jön ki az a hátrányuk ami a PnP változatban igen, hogy alig érnek valamit ha a célponton bármilyen páncélzat van (a játék eleji pár ellenféltõl eltekintve pedig mindenkin van). Itt a játékban ez nem rontja a hatásfokukat. Vígan és könnyedén aprítják a harci robotokat, a nyakig páncélozott ellenfeleket gond nélkül, pedig nem kéne nekik.

Calver
még megjelenéskor shotik iszonyat erõsek voltak (majd' oly pontosak mint shotik, nagyobb sebzés, AoE, AP sebzés), aztán kaptak egy nerfet, aztán még egyet, aztán... mindenesetre mostanra kicsit túlzásba vitték.

kipróbálgattam amúgy puskákat, tényleg ász, alig várom h vindicatorral apríthassak második végigjátszásnál használt bicskásommal <#vigyor1> (mert szamuráj ám a tököm)

nagytestvére a sokkolónak (Pain Inducer?) abban a küldetésben van, ahol a rigót kell elhallgattatnod, ha a rigó oldalára állsz. cserébe buksz vele 3 karmát, ugyanis ennyit kapsz, ha kapásból szétdurrantod a buksiját, beszélgetés nélkül

auto-injector az a másik cucc, amire te gondolsz, az az adrenal pump, ami ad egy extra AP-t. beépíteni érdemes, tekintve h ingyen van, és pontosan nulla esszenciát eszik. auto-injector hyper-t lõ beléd, +6% találati esély de egy kis extra sebzés, ellenben AP kell aktiválásához, szóval fos.

Szerintem a puskák voltak eddig is a legjobbak. A shotik visszafogására szükség volt de már a DMS esetében is a 1.1 feletti verzióknál ez volt a helyzet. A lõtávolságok kategóriája short, tehát pár lépésen túlról bizony egyre keményebben mellé fognak lõni.
A rifle kategóriából én mindig is az assault rifle-t pártoltam, az nagyon bejött. Mellé mondjuk a Defiance sokkoló stukija nagyon jó kis játékot eredményez (sajna a fejlettebb, kétlövetû, messzebbre lövõ sokkoló stukkert nem sikerült megtalálnom pedig benne van a játékban). A sniper rifle-kkel nem vagyok kibékülve. Közelre eszement pontatlanul lõnek. Annyira meg nem szeretek lemaradni a többiektõl hogy ezt a puskatípust igazán jól lehessen használni.

Szóval maradt az assautl rifle. Abból a rövid sorozattal már akárki ki szokott feküdni még a gyengébbektõl is. Megfelelõ kiber cuccokkal (van egy rakás új szemtípus amik javítják a pontosságot) félelmetes pontosan lehet aprítani az ellenséget nagy távról így is. A vindicator meg ijesztgetni jó meg ha messzire lõ vele az ember akkor nagyon szépen megszórja a területet (prímán lehet látni a fegyver hatását a kiberzombinál). Csak zabálja az AP-t a lövés.

Lucius kulcsai... Hirtelen nem is ugrik be ki õ.

Auto-injector nem vett el AP-t mikor a társ használta ezen képességét. Saját karakterbe ilyen vacakot nem építettem.

Calver
meglett. persze a legutolsó küldetésnél, amit a kupacból lenyomtam...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bloodline, aztechnology bohóckodás

pár kérdés, mert lassan a végére járok, és kezd bennem megfogalmazódni új karakter ötlete...

- puskákról vélemény? látom h nem kicsi változatosság van most köztük, és egész szimpatikusnak tûnnek. fõleg a Vindicator érdekel h milyen, lehet második nekifutásra nekiugrok egy puskás elffel jelenlegi shotis hastenyuszi helyett, fõleg mert mindkét részét erõsen megcsapkodta a nerf bat, shotik valahogy sokkal pontatlanabbnak tûnnek és kisebb területet fednek be, haste IV meg felkerült 8-as conjuringhoz (DMS-ben 6-os kellett), ami jelentõsen megdrágította a lelkemet... konkrétan még mindig nem férek hozzá legjobb shotihoz miatta, és így is spec páncélban futkározom h egyáltalán el tudjam lõni. na meg Vindihez hetes erõ kell, és vonz az, h a karakteremnek jól látható króm kiberkezek lógjanak ki a cuccai alól <#hawaii>

- Lucius(?) kulcsaival mit lehetett nyitni? a fegyverkereskedõtõl kapott küldinél volt, elvileg ott a rejtekhelyen kellett volna valaminek lennie, de nem találtam semmit.

- auto-injector hasznos (már ha használja valaki)? eszik AP-t a belövés?

wedge31
Nekem is bejön eddig, a sniper és a sokkoló meg nagy fun.

Úgy valahol a játék közepe felé, mikor már túl vagy két bevállalható nagy hozamú melón. Utána tûnik fel a dokinál mint body módosítás.

Calver
...és kifejezetten kellemes is!

valaki tud vmi bölcsességet mondani arról, h mikor fogok tudni végre beépíttetni egy adrenal pump-ot kedves kicsi karakterembe?

wedge31
Tölthetö a dlc.

gerey
Szerintem most lett cserélve, mert reggel volt valami patch.

majd jöhetnek az élménybeszámolók ezerrel (nincs most idõm játszani, de tûkön ülök) 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

wedge31
Este már játszhatunk. A menüt már lecserélték vagy csak nekem nem tünt fel eddig, hogy megváltozott.

gerey
Nah nekem meg is jött a mail a steam és gog kulccsal, most már csak az aktiválódásra várok. 😄

még 3 nap 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Nocsak, lett rendes save? Lassan akkor érdemes lesz elkezdeni játszani vele 😊

wedge31
Shadowrun: Dragonfall - Official Trailer.

Megjelenés február 27.

Shadowrun: Returns Patch 1.2.0

New Features, Improvements

Added ability to save game at any point on the player’s turn! You can access this using several places in the game:
-PDA via “Save” option
-“Quick Save” feature currently bound to the ‘F5’ key while in game.
-“Save and Quit” when exiting the game.
GM’s can initiate an autosave via trigger in Editor. This does not create a ‘rewind’ point, but will allow players to return to it in the case of death or quitting without saving.
Game over screen now allows to load from last save.
Hardcore mode added that will disable save-at-any-point functionality: autosaves will still be performed during scene transition and at GM initiated points (however, all other methods of saving will be disabled for this game slot).
‘F9’ hotkey added to quick-open load menu from PDA.
New totem selection screen.v Improvements to loading bar to more accurately display loaded content and loading tasks
Conversations show triggering actor portrait
Added title field to display text popup.
Set the body model of an actor
Actors can be detained for transitions within the same scene
Isolate a team to allow one specific team to act before it returns to normal
Check if door is open or closed
Check if player is controlled as a drone or spirit
Permanently add AP by trigger, or by campaign progress
Get all actors with exceptions
Toggle debug mode is Alt ~ or Ctrl F1
Better tracking of trigger history, analysis txt from a dump
Allow teleport regions for player characters only
Added comparison of tags to a wildcard pattern with * ?
Added toggles for allowing prerequisites to control Hack State of Matrix Nodes

Bug Fixes

Doors and AI have smarter shoving to push them forward if it closes on them
Actors use doors more intelligently, reduced use from a sharp angle
Fixed an issue that caused the non-archetype Troll to gain massive HP boosts.
Fixed an issue that caused IC to spawn with incorrect HP values.
Fixed issues with rebelled AI spirits not attacking after their master dies
Fixed an issue with Any and All tags returning incorrect value.
Fixed an issue where wait for resumed from the wrong step in true and false branches
Fixed bug where checkboxes would check/uncheck after the screen loaded.
Fixed full screen keyboard input on windows.
Fixed bug with equipment being swapped between hirelings.
Fixed issues in the hackable node tab.
Fixed command “execute ” where x is the name of the trigger
Disable keyboard hotkeys while typing in the command console field

Known Issues

Barrier spells last for incorrect duration
Selecting create new save will overwrite the active save
Hiring list is missing from Telestrian Office run
Environmental vfx not clearing between levels/saves

Ennyi idöbe tellett megoldani, hogy bárhol lehessen menteni a játékban...

gerey
Shadowrun Returns: Release Notes 1.1.1

New Features, Improvements
- French, Italian, and Spanish language support! These can be enabled from the Options section of the main menu.
- Windows 8 touch compatibility.
- Manual zoom-in distance increased when HD textures are enabled.
- Added ability to use text expansions in loading screen text for a scene.
- Added ability to change story's resale value of items.
- Thermometer revamped to show more detailed scene performance metrics. (See wiki for more info: http://shadowrun-returns.wikispaces.com/Scene+Analysis+Tool).
- Added an additional safety check when publishing content packs to check for empty preview image files.
- Add ability for custom UGC to supply portrait images for character creation. (See wiki for more info: http://shadowrun-returns.wikispaces.com/Custom+Portraits+for+UGC).
- Add ability to to associate popup images with quest items.
- Added Get Count of Alive Actors data function trigger.
- Display popup with image and caption.

Bug Fixes
- Fix for players being unable to equip Programs and ESPs in some cases.
- Fix to downed players going into running animation when teleported instantly.
- Fix to double click mode usability.
- Revised the UGC version checking when publishing. In the editor it records the latest dependency versions. In-game it retains the version mismatch but still allows publishing.
- Fix to adding / remove cyberware via triggers.
- Fix issue where the prefab name would get clobbered when switching character sheets.
- Unspent Karma Point warning now more intuitive.
- Fix barrier grid draw on null tiles.
- Fix to fullscreen ui title fonts.
- Fix to preloading sound bundles from other bundle groups.
- Fix to invisible props used as doors from stalling.
- Fix to spray and pray hitting every enemy when original target dies.
- Fix to music returning from combat back to legwork.
- Fix player highlight and character disc to show the correct affiliation.
- Fix to persistent bodies hiding and appearing in FOW and blood splatter not showing through FOW.
- Fixed how the version number is parsed to address foreign locale settings.
- Force Steamworks gameobject to destroy on application exit.
- Fix to the null tile check in OnTileClicked.
- Fix to +AP buffs wearing off during the player's action.
- Fix to stop conversations from closing prematurely.
- Fixed a bug where multiple popups can show on the screen.
- Fix for text expansion of story variables.
- Fix ability to cast self items inside shadow spell.

Érdemes mindíg 1-2 évet várni egy játék kijövetel után 😄

gerey
És a DMS-re is érvényes lesz.

wedge31
"Save Anywhere" - <#taps>

gerey
Update 67: Berlin infok...

Lassan itt a karácsony! A Steam-en biztos le lesz akciózva a kedvenc játékunk... már csak párat kell aludni!
Kíváncsi vagyok az új rajongói pályákra. Majd leszedegetem õket és szépen végigjátszom az összeset. Vajon meglévõ karaktert át lehet konvertálni az új játékokba?
Mert ha igen akkor megalkotom a kedvenc játékos karakterem az asztali szerepjátékból! 😄
Shiwo
hehe, androidra letölthetõ, kétezervalahány forintért

csak a "táp" szót nem sikerült egyszer sem helyesen leírnom 😊