Shadowrun Returns

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én ennyit csináltam, és ott volt a storyknál:

elég egyszerû, letöltöd és bedobod a s*data\s*asset\content könyvtárba

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Ezeket a kiegészítõket, hogy kell feltelepíteni, olvastam itt, hogy csak be kell másolni valamelyik könyvtárba és annyi, de az utcai szamuráj kieget leszedtem, beraktam a helyére és mégsem találom meg az árusnál a kiegészítõben leírt cuccokat.
😄

ez a duma... tuti üzemeltettél egy Mephedrone siteot 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Nem kell "várni" a virágbolti shadowsra, kinn van már jó rég, ráadásul a patchekhez nem kell külön dísznövénytáb, mert az virágboltihoz adott tépoldattal fel lehet rakni az hivatalos oldalról letölthetõ patcheket. Nálam már egy ideje fel van telepítve az is....

Dehogy még az elõzõ rész. Egyszerûen nem jutottam odáig, több évnyi lemaradásban vagyok játékfronton

😊

Egyelõre csak egybe néztem bele, a Litle Townba, az már normálon keményebbnek tûnik, mint az alap hardon (ami nem baj). Szerencsére a mesélõs szövegírást õk is megtartották (nem csak az van leírva, hogy mit mond az NPC, hanem, hogy milyen a testbeszéde), ezt meg ugye szeretik a P&P RPG-n nevelkedett emberek.

Valószínûleg teljesen standard megközelítést fogok választani: letöltés+like szám alapján belenézek a játék fórumába, már persze ha kijön az act 2 is belõlük. Valószínûleg még a Deep one lesz valamikor meglesve, az tûnik az alap sztori folytatásának.

Javaslom, vedd elõre a listádon, remek nosztalgia faktora van, egy átlagos regény színvonalát hozza a sztori, élmény olvasni 😊

én még mindíg a Distant Worldsel kacérkodom, de szvsz megvárom a virágbolti Shadowt, aztán prewarp módban jól beletanulok.

PiszkosFred

Jagged Alliance melyik része? Van valami új esetleg?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Penitenciaként írhatnál pár szót, hogy ezen "játékosok által gyártott kiegészítõk" közül (figyeled milyen furmányosan kikerütem a csapdát, nehogy én is melléüssek? 😊) melyek az érdekesebbek és miért?

(már ha próbálgattad már õket). Igaz, még az alapjátékot se toltam, pedig fenn van a listán. CSak kicsit még el vagyok maradva a játékokban, Saints row 3 meg Jagged Alliance elõrébb van 😄

és tényleg, elméletileg még tudom is, ehhez képest 😞

Csak mert többször láttam tõled itt leírva, tehát valszeg nem elütés... amire te gondolsz az a "fanmade" tartalom... kiejtve a fun és a fan ugyanaz, de a fan az a személy, aki rajong vmiért.

a nexuson folyamatosan jönnek ki a funmade tartalmak 😊

Na semmi új info?

Valaki próbálta már a pályaszerkesztõt?
wedge31
Igéret az van böven:

A more flexible main story arc - choose which runs to complete first, and which factions to complete objectives for

More depth to the NPC runner characters

New weapons, outfits, portraits, music, and enemies - including more magical creatures

Improved Physical Adept gameplay - along with additions for some of the other existing archetypes

A European city with a very different look, “vibe”, and cast of characters

A story that highlights the compelling themes of the Shadowrun: Germany sourcebook

Ugy látszik volt értelme rinyálni nekik az adeptek miatt és végre nem csak céltáblák lesznek.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

hát remélem az így kért 3 hónapot arra használják, hogy olyan sztorit és hangulatot kapjunk, hogy megrohanjuk a szellemlovast és beszerezzük az összes szabálykönyvet (ha még nem lenne meg) és vad szerepjáték vegye kezdetét.

mondjuk én nem vagyok hasraesve a shruntol (CP 2020 annál inkább), de ez a játék annyira behúzott, hogy épp újraolvasom az LX-IR-t 😊

1. Ha jól emlékszem akkor a users/username/appdata/local/harebrained schemes/shadowrun returns/ könyvtárban nézzed meg.

2. Bizonyos párbeszédeknél lesz lehetõség egyszerûbben célt érni/plusz pénzt keresni/megúszni rázós szituációt ha van adott típusú etiketted.

3. Renegade már megválaszolta.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

1 passz, megmarad minden, mókolni sem kell, könnyû játék

2. az etikett szinesítí a játékot, szvsz ez egy praktikus sorrend: secu, runner, céges, akadémiai, ezek jópofák nem csak sámánnal is megoldhatóak

3. elég egyszerû, letöltöd és bedobod a s*data\s*asset\content könyvtárba

wedge31
Januára csuszik a Berlin megjelenése.

Valamint felülvizsgálják a mentés rendszert is

Sziasztok!

Én is elkezdtem ezt a király kis játékot... Lenne pár kérdésem:

1. Hol tárolja a mentéseket a program? Jó lenne biztonsági másolatot készíteni róla.

2. A karakter generálásnál a végén pontosan mi is az az etiquette címke (streer, band, shadowrunner), ennek van valami jelentõsége amúgy?

3. Steam-en már vannak fent + küldik, ezeket érdemes-e fölrakni, és ha igen, hogyan kell? Csak klikk, és be is rakja a játékba?

Elõre is köszönöm a válaszokat! Mindenkinek jó játékot! 😊
Calver
új peccs
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Release 1.0.4

-New Features, Improvements-

-Steam Trading Cards are now available
-Shotguns: Kneecap cooldown reduced to 2 from 3

-Headshot: Critical hit chance increased. AP cost reduced to 1 from 2. Cooldown of 2 added.
-Drones: Aim now works like the Aim ability that normal characters use. AP cost reduced to 1 from 2, cooldown of 3 added.
-UI Tweaks and revisions.
-Increased ESP movement speed so they can keep up with their masters.
-Updated tutorial about essence loss and spell slots.
-Slightly improved load times between levels for some users.
-Editor: New trigger “Remove prop by tag."
-Editor: New trigger "Remove item by skill type."
-Editor: New trigger "Check for weapon holster state."
-Editor: Allow heal HP Damage trigger to revive

-Bug Fixes-

-Audio should be much less “hitchy” now.
-Fixed bug where player's team would still end their turn even after using haste on an ally.
-Joysticks/Gamepads/Flight Controls should no longer move the camera.
-Fixed bug with dispel magic not always functioning.
-Fixed item duplication bug on equip screen.
-Fixed sending an event through a trigger in conversation.
-Fixed issue with save games being bloated with redundant tag data.
-Fixed issue with players sometimes gaining +1 AP when they already had 3 AP.
-Fixed issue preventing some players from receiving +1 AP after reaching the Karma threshold.
-Fixed issue with actors entering fog of war erroneously running super fast.
-DMS: Fixed several places where base attribute or skill was being checked instead of current attribute or skill in conversations.
-DMS: Fixed prop placement issues in various levels.
-DMS: Fixed more typos.
-Editor: Editor should now be able to select subscribed content packs as dependencies.
-UGC: Fixed bug causing some subscribed content packs from appearing in game.
-UGC: Fixed an issue preventing content packs larger than 100MB from being uploaded.

-Known Issues-

-Some users are experiencing occasional timeouts while uploading content packs (especially larger ones). This has been identified as an issue with the Steam Workshop servers and Valve is working on a fix.

-Some users are reporting excessive disk space being used by the asset caching process. We are looking into ways to address and/or minimize this issue.

tl;dr: shoti nerf csökkentve, drone-ok MÉG TOVÁBB tápolva. ermahgerd.

"The trees move. Do you not see it?"

wedge31
Arra ott lesz a shadowrun online.

M U L T I P L A Y E R !! Please!!!

PiszkosFred
Olvasva a híreket és ötleteket, nem lesz hiány jó sztorikból. Ha csak a fele megvalósul annak, amelyrõl lehet olvasni itt-ott, hogy terveznek megcsinálni, akkor nem fogunk unatkozni a hivatalos kiegig/modulig/dlcig/nevezdbárminekig 😊

Biztos lesz egy-két nagyon szinvonalas story, azt sem tartom kizártnak, hogy valaki megpróbálkozik egy-két könyv átültetésére. Elvégre igen szép pénzt szedtek össze már kickstarteren, úgyfest egész sokan szeretik az SR világát.

PiszkosFred
Ahogy várható volt, elindult a SR Nexusmods oldal is, ott is lehet majd nézelõdni. Sanszos, hogy a steammel 90%-ban közös lesz a kínálat, de egy próbát megér.

Csak rövidecskék az a baj.
a játék wikijére már felkerült pár új funmade kampány

sárkánylovag
A választ köszönöm !
De abbahagytam ,ez nekem mágussal mediumon túl nehéz.
Nem fogom az életemet visszatöltögetéssel eltölteni 😊 sziasztok
na meg volt dekással hardon a temetõ, tényleg nem nehéz, idáig még csapatra sem kellett költeni, mindíg volt egy ember aki ingyen elkísért 😊

Mit írt ki, mert elég beszédes lehet ha elolvasod?

Ez most a Telestrian torony-ban lévõ két ágyú lenne?
Van egy szoba a két automata ágyú mellett ahol ott a gép amibe be kell csatlakozzon a dekás azt majd azon keresztül tudja átkapcsolni õket (a csatlakozás nem azonnali). Tehát nem direktben az ágyúkat kell macerálnod.
A másik megoldás hogy simán lelövöd a csúzlikat.

sárkánylovag
Hogy lehet meghekkelni a lövegtornyokat?
mert vittem magammal rigót is de ráklikkelve csak kiírt valamit de nem léptem át a mátrixba.
Még mindig nagyon rühellem ezt a játékot de most már végignyomom akárhogy is szivat 😊
Ó wasteland gyere máár meg lesz szeptemberben egy körökre osztott rpg azt várom nagyon.
Nem igazán az, csak elsõre nehéz lesz átszokni egy másik taktikára, rá kell gyúrni egy fegyverfajtára és azt tolni, meg a dodge-ot és nem lesz gond. Plusz mivel teletömheted a dekást is kiberverrel, a végére elég combossá válhat majd. Nem lesz egy darálógép, de príma dekás és egész jó harcos lehet belõle.

thx, basszus de nagy a kísértés, hogy újra kezdjem egy dekással, az milyen szívás lehet szamuráj után 😊

Õ volt a boss, a boss fight meg elõtte volt mikor próbálta megidézni a királynõt. Fejbelõni meg nem kell, van más befejezés is azután hogy legyõzted. De a sztori ott ér véget. A kaland ott zárul le hogy legyõzted és döntesz a sorsáról. Utána már csak duma van és a "jutalom" megszerzése.

kérdés a végérõl:

õõõõ, annyi a vége, hogy fejbe lövöm a kiscsajt és kész, semmi bosfight?

Na, hogy más ne szívjon, az elsõ küldi ahova tényleg érdemes embert bérelni, olyannyira, hogy 4 kell, az a Telestrian Office küldi, ide kell dekás is.

Na megnéztem én is, épp a templomos küldin vagyok túl, ahol elõször jönnek a bogarak. Hát ez nagyon aranyos kis játék minden butasága ellenére, nagy RPG-s voltam, szóval erõsen hiánypotló volt számomra, aranyos a sztori, jók a szlengek, pofás a harcrendszer.

A shotgun valóban nagyon kilóg, pen@paperben, csak puha célpontok ellen volt hatásos, esetleg láb lövésekkel ott is lehetet huncutkodni, na de ez legyen a legnagyobb baja a játéknak.

Aki olvasta az LX-IR-t, annak meg külön hatalmas feeling az ilyen nyomozós, szólózós játék 😊

Elhiszem én, csak ebbõl nem vettem észre semmit.
Akárhogy nyomkodhattam a 3 képet (balról jobbra haladva, jobbról balra haladva, középrõl kiindulva) a sorrend nem játszott szerepet és mindig elfogadta a kombinációimat a program gond nélkül. <#fejvakaras>

Neki is fontosak. A kepek(ha jol emlekszem): Duty, Efficiency es Freedom.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

A beosztottaknak fontosak a jelszavak meg az ideológia, de ez egy fõnök saját, magán széfje ami nincs is kapcsolatban a cég rendszerével (ami legalábbis érdekes kérdéseket vet fel). 😊 Majd pont itt alkalmazza a mindenki által ismert jelmondatot hogy megkönnyítse egy esetleges behatoló dolgát?

Eddig 4 alkalommal vittem végig a játékot és mindig más sorrendben nyomkodtam ugyanazt a 3 képet az ajtó meg kinyílt probléma nélkül. Nem vettem észre, hogy számítana a sorrend.

En azt hittem, lenyeges a sorrend, annyit sulykoltak, hogy "Duty first!".

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

A sorrend tök mindegy, a lényeg hogy 3 kép jó 2 meg nem. A nyitandó ajtó felé esõ 2 kép okés (sorrend mindegy), meg a bal oldalon lévõ falon az elsõ még ami jó. A másik két kép visszacsukja az ajtót.

Eddig nem futottam bele abba, hogy számítana a sorrend, mindegy volt mikor melyiket nyomtam meg elsõnek vagy utolsónak.

Köszi,megnézem.
Calver
balról jobbra: 5-4-2 azt hiszem. ha nem, akkor 5-4-1

Milyen sorrendben kell a képeket nyomogatni, amikor efyedül hagy a fõnök egy kis idõre?A jobb szélsõ becsúszik a falba de a többit hiába nyomom, még az elsõ is visszaugrik.
Calver
off: nekem egyik kaland pont arra ment, h lopjunk valami lerakatból(?) egy ilyet csapat nehézfegyveresének. természetesen csapda volt, mert mi nem az SR világában... csak a fegyver tényleg ott volt h be is jöjjön a csapda, természetesen lõszer nélkül, csak a karakterek kicsit genre savvy-k voltak, éshátöö... nos, a lõszerét nem olyan nehéz beszerezni az utcán.

az nap a közeli a hullaházak nem igazán/nagyon (nézõpont kérdése ugye) örültek a csipet-csapatnak. <#gonosz1>

Azért ne essünk túlzásokba. Az a csúzli nem egy mindennapi eszköze még a vadászoknak sem, fõleg nem városi terepen. 😊

A játék egyenlõre nem arra van kihegyezve, hogy elõcsalja a mágikusan aktívak elõnyeit vagy az alternatív megoldásokat mint amilyen az asztrális felderítés vagy épp a lopakodás. Egyenlõre az alternatív megoldások kimerültek pár helyen felajánlott dolgokban amik elsõsorban tulajdonság meglétét követelték meg.
Ki tudja merre mozdulnak majd el a további kalandok? Még bejöhetnek azok az ellenfelek amik kiröhögik a világi fegyvereket és kézzel-lábbal kell õket verni vagy mágiával, netán fegyver fókuszokkal különben nem sérülnek. Vagy ugye amint a mage-ek megkapják a korlát varázslataikat amiket nem lõ át a modern technikai meggymag köpködõ, máris felértékelõdik a csapat mágusa aki viszont úgy megy át a fizikai korláton a varázslataival mint forró kés a vajon.

jarlaxxe:
Ha pakolsz elég pontot a dodge-ra akkor nem fogják lelõni az adeptusodat. Csak akkor elsõsorban erre kell rámenni és nem lesz gondja azzal, hogy belemásszon a rosszarcúak szájába azt leverjen nekik egy tripla ütést fegyverrel, felszecskázva még a gyenge dragon sword-dal is egy, max 2 ütésbõl a legcombosabb ellenfeleket is (nem a játék végi ellenszenves boss-ra gondolok, a többiekre).

wedge31
Szerintem fogják még nerfelni a shotit.

Mondjuk a magammal hurcolt karakterek szurrealisan nagy melleket tudnak loni ket karnyujtasnyi tavolsagrol is idonkent.

jarlaxxe
Ez igy van, szemtöl-szembe nem volna gond ha, pl egy adeptel volna értelme a dodge-nak tehát gyakrabban kitérne a találatok elö de igy mire oda futsz kapsz egy pár találatot és ugye shotgunnal közelröl lealáznak.

Calver
khmmm khmmm Panther Assault Cannon <#vigyor1>

viszont papír-ceruzásban megvolt az, h bizonyos szituációkhoz kellettek a mágiahasználók/adeptek trükkjei - mert bár nagyon szép egy ágyúval rohangáló troll, de nem tud behatolni egy épületbe észrevétlenül majd kiirtani odabent mindenkit anélkül, h egy riasztó is megszólalna.

itt ellenben szemtõl-szembe harcolsz megközelítõleg mindenkivel - nem ártott volna ehhez igazítani puffogtatós karakteren kívül a többit is :C