Shadowrun Returns
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elég egyszerû, letöltöd és bedobod a s*data\s*asset\content könyvtárba
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
ez a duma... tuti üzemeltettél egy Mephedrone siteot 😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Egyelõre csak egybe néztem bele, a Litle Townba, az már normálon keményebbnek tûnik, mint az alap hardon (ami nem baj). Szerencsére a mesélõs szövegírást õk is megtartották (nem csak az van leírva, hogy mit mond az NPC, hanem, hogy milyen a testbeszéde), ezt meg ugye szeretik a P&P RPG-n nevelkedett emberek.
Valószínûleg teljesen standard megközelítést fogok választani: letöltés+like szám alapján belenézek a játék fórumába, már persze ha kijön az act 2 is belõlük. Valószínûleg még a Deep one lesz valamikor meglesve, az tûnik az alap sztori folytatásának.
Javaslom, vedd elõre a listádon, remek nosztalgia faktora van, egy átlagos regény színvonalát hozza a sztori, élmény olvasni 😊
én még mindíg a Distant Worldsel kacérkodom, de szvsz megvárom a virágbolti Shadowt, aztán prewarp módban jól beletanulok.
Jagged Alliance melyik része? Van valami új esetleg?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
(már ha próbálgattad már õket). Igaz, még az alapjátékot se toltam, pedig fenn van a listán. CSak kicsit még el vagyok maradva a játékokban, Saints row 3 meg Jagged Alliance elõrébb van 😄
Valaki próbálta már a pályaszerkesztõt?
A more flexible main story arc - choose which runs to complete first, and which factions to complete objectives for
More depth to the NPC runner characters
New weapons, outfits, portraits, music, and enemies - including more magical creatures
Improved Physical Adept gameplay - along with additions for some of the other existing archetypes
A European city with a very different look, “vibe”, and cast of characters
A story that highlights the compelling themes of the Shadowrun: Germany sourcebook
Ugy látszik volt értelme rinyálni nekik az adeptek miatt és végre nem csak céltáblák lesznek.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
mondjuk én nem vagyok hasraesve a shruntol (CP 2020 annál inkább), de ez a játék annyira behúzott, hogy épp újraolvasom az LX-IR-t 😊
2. Bizonyos párbeszédeknél lesz lehetõség egyszerûbben célt érni/plusz pénzt keresni/megúszni rázós szituációt ha van adott típusú etiketted.
3. Renegade már megválaszolta.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
2. az etikett szinesítí a játékot, szvsz ez egy praktikus sorrend: secu, runner, céges, akadémiai, ezek jópofák nem csak sámánnal is megoldhatóak
3. elég egyszerû, letöltöd és bedobod a s*data\s*asset\content könyvtárba
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Én is elkezdtem ezt a király kis játékot... Lenne pár kérdésem:
1. Hol tárolja a mentéseket a program? Jó lenne biztonsági másolatot készíteni róla.
2. A karakter generálásnál a végén pontosan mi is az az etiquette címke (streer, band, shadowrunner), ennek van valami jelentõsége amúgy?
3. Steam-en már vannak fent + küldik, ezeket érdemes-e fölrakni, és ha igen, hogyan kell? Csak klikk, és be is rakja a játékba?
Elõre is köszönöm a válaszokat! Mindenkinek jó játékot! 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-New Features, Improvements-
-Steam Trading Cards are now available
-Shotguns: Kneecap cooldown reduced to 2 from 3
-Headshot: Critical hit chance increased. AP cost reduced to 1 from 2. Cooldown of 2 added.
-Drones: Aim now works like the Aim ability that normal characters use. AP cost reduced to 1 from 2, cooldown of 3 added.
-UI Tweaks and revisions.
-Increased ESP movement speed so they can keep up with their masters.
-Updated tutorial about essence loss and spell slots.
-Slightly improved load times between levels for some users.
-Editor: New trigger “Remove prop by tag."
-Editor: New trigger "Remove item by skill type."
-Editor: New trigger "Check for weapon holster state."
-Editor: Allow heal HP Damage trigger to revive
-Bug Fixes-
-Audio should be much less “hitchy” now.
-Fixed bug where player's team would still end their turn even after using haste on an ally.
-Joysticks/Gamepads/Flight Controls should no longer move the camera.
-Fixed bug with dispel magic not always functioning.
-Fixed item duplication bug on equip screen.
-Fixed sending an event through a trigger in conversation.
-Fixed issue with save games being bloated with redundant tag data.
-Fixed issue with players sometimes gaining +1 AP when they already had 3 AP.
-Fixed issue preventing some players from receiving +1 AP after reaching the Karma threshold.
-Fixed issue with actors entering fog of war erroneously running super fast.
-DMS: Fixed several places where base attribute or skill was being checked instead of current attribute or skill in conversations.
-DMS: Fixed prop placement issues in various levels.
-DMS: Fixed more typos.
-Editor: Editor should now be able to select subscribed content packs as dependencies.
-UGC: Fixed bug causing some subscribed content packs from appearing in game.
-UGC: Fixed an issue preventing content packs larger than 100MB from being uploaded.
-Known Issues-
-Some users are experiencing occasional timeouts while uploading content packs (especially larger ones). This has been identified as an issue with the Steam Workshop servers and Valve is working on a fix.
-Some users are reporting excessive disk space being used by the asset caching process. We are looking into ways to address and/or minimize this issue.
tl;dr: shoti nerf csökkentve, drone-ok MÉG TOVÁBB tápolva. ermahgerd.
"The trees move. Do you not see it?"
De abbahagytam ,ez nekem mágussal mediumon túl nehéz.
Nem fogom az életemet visszatöltögetéssel eltölteni 😊 sziasztok
Ez most a Telestrian torony-ban lévõ két ágyú lenne?
Van egy szoba a két automata ágyú mellett ahol ott a gép amibe be kell csatlakozzon a dekás azt majd azon keresztül tudja átkapcsolni õket (a csatlakozás nem azonnali). Tehát nem direktben az ágyúkat kell macerálnod.
A másik megoldás hogy simán lelövöd a csúzlikat.
mert vittem magammal rigót is de ráklikkelve csak kiírt valamit de nem léptem át a mátrixba.
Még mindig nagyon rühellem ezt a játékot de most már végignyomom akárhogy is szivat 😊
Ó wasteland gyere máár meg lesz szeptemberben egy körökre osztott rpg azt várom nagyon.
A shotgun valóban nagyon kilóg, pen@paperben, csak puha célpontok ellen volt hatásos, esetleg láb lövésekkel ott is lehetet huncutkodni, na de ez legyen a legnagyobb baja a játéknak.
Aki olvasta az LX-IR-t, annak meg külön hatalmas feeling az ilyen nyomozós, szólózós játék 😊
Akárhogy nyomkodhattam a 3 képet (balról jobbra haladva, jobbról balra haladva, középrõl kiindulva) a sorrend nem játszott szerepet és mindig elfogadta a kombinációimat a program gond nélkül. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Eddig 4 alkalommal vittem végig a játékot és mindig más sorrendben nyomkodtam ugyanazt a 3 képet az ajtó meg kinyílt probléma nélkül. Nem vettem észre, hogy számítana a sorrend.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Eddig nem futottam bele abba, hogy számítana a sorrend, mindegy volt mikor melyiket nyomtam meg elsõnek vagy utolsónak.
az nap a közeli a hullaházak nem igazán/nagyon (nézõpont kérdése ugye) örültek a csipet-csapatnak. <#gonosz1>#gonosz1>
A játék egyenlõre nem arra van kihegyezve, hogy elõcsalja a mágikusan aktívak elõnyeit vagy az alternatív megoldásokat mint amilyen az asztrális felderítés vagy épp a lopakodás. Egyenlõre az alternatív megoldások kimerültek pár helyen felajánlott dolgokban amik elsõsorban tulajdonság meglétét követelték meg.
Ki tudja merre mozdulnak majd el a további kalandok? Még bejöhetnek azok az ellenfelek amik kiröhögik a világi fegyvereket és kézzel-lábbal kell õket verni vagy mágiával, netán fegyver fókuszokkal különben nem sérülnek. Vagy ugye amint a mage-ek megkapják a korlát varázslataikat amiket nem lõ át a modern technikai meggymag köpködõ, máris felértékelõdik a csapat mágusa aki viszont úgy megy át a fizikai korláton a varázslataival mint forró kés a vajon.
jarlaxxe:
Ha pakolsz elég pontot a dodge-ra akkor nem fogják lelõni az adeptusodat. Csak akkor elsõsorban erre kell rámenni és nem lesz gondja azzal, hogy belemásszon a rosszarcúak szájába azt leverjen nekik egy tripla ütést fegyverrel, felszecskázva még a gyenge dragon sword-dal is egy, max 2 ütésbõl a legcombosabb ellenfeleket is (nem a játék végi ellenszenves boss-ra gondolok, a többiekre).
viszont papír-ceruzásban megvolt az, h bizonyos szituációkhoz kellettek a mágiahasználók/adeptek trükkjei - mert bár nagyon szép egy ágyúval rohangáló troll, de nem tud behatolni egy épületbe észrevétlenül majd kiirtani odabent mindenkit anélkül, h egy riasztó is megszólalna.
itt ellenben szemtõl-szembe harcolsz megközelítõleg mindenkivel - nem ártott volna ehhez igazítani puffogtatós karakteren kívül a többit is :C