Vikings (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valszeg meg akarta előzni hogy megerőszakolják páran, és aztán öljék meg, így biztosra ment :D

Ebbe az apácásba bele se gondoltam így... de mondjuk egy ilyen helyzetben, amikor rájuk tör egy horda kaszabolva, üvöltözve, gondolom nem feltétlenül az járt a fejében, hogy mit tilt a vallás és mit enged. <#vigyor> Vagy csak szimplán nem figyeltek erre a készítők. Harald kavarása tényleg kicsit kezd sok lenni, de annyira nem zavaró, legalábbis nekem, meg csípem azt a karaktert. <#vigyor0>
Hát...hm-hm. Nem mondom hogy nem tetszett, de van két dolog ami nem tetszik...az egyik egy apróság, öngyilkos apáca? A keresztény hit tiltja ezt!
A másik...Széphajú...unom már a kavarást Kattegat-ért és elfoglalom vissza foglaom bosszút állok én meg rajtad de én meg rajtad elárulkal ő meg őt árulja el...Trónok harca mérgezés.
Carmang
Ja, Izlandra. Kíváncsi vagyok hogyan talál haza, elmondani, hogy hol járt.

Jó volt a kezdés. Tetszik a püspök karaktere, érdekes a Norvégia királya akarok lenni fickó szála is, Ivar egy állat továbbra is, és biztos lesz még farokméregetés Ubbe-val, hogy ki is a góré, Floki meg gondolom Izlandra jutott, nem?
Elindult

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Carmang
Ez nem valami április elsejei hír? :D

PetruZ
Official Vikings társasjáték :)

Az 5. évad november 30.-án dupla résszel indít. A #1061 -ben említett Knightfall pedig dec. 7.-én indul.
PetruZ
A hivatalos FB csatornán jelent meg aznap.
Ez hivatalos poszter? Mert olyan mint egy gyenge photoshop próbálkozás.
Carmang
:DDDDD

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Carmang
<#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

PetruZ
Carmang
Vikings Tv Series Historical Evaluation:
https://www.youtube.com/watch?v=tKOJzoq09zM

ez jónak tűnik köszi hogy belinkelted.

RatBaG
új history channel sorozat.

//www.youtube.com/embed/ZKkRxZKAibU

Per Aspera Ad Inferi.

PetruZ
November 29-én indul az új évad. (Addig muszáj lesz felhoznom magam, mert nagyon elmaradtam vele...)
Carmang
Mint a lopott biciklit :)

Carmang
Most olvasom, bár csak spekuláció, hogy novemberben jön a következő évad? Helytelen.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Flagertha :)

RatBaG
ez már nem semmi kis ladik <#wow2>
https://www.instagram.com/drakenharaldharfagre/

Per Aspera Ad Inferi.

Carmang
Jó, de milyen/melyik kard volt az?

Ott nem a kardfelirat volt a lényeg, hanem maga a kard.

DantszEE
Szerintem az csak egy látomás / álomjelenet. Volt már egy pár a sorozatban.

Mephike
Nem tudom nézték-e a már belinkelt 5. évados videót, de ott Ivar áll, míg elrohannak mellette az emberei. Megállítottam a képet és mintha lovagi nehéz páncélzat lábrésze lenne rajta. Lehet abban tud majd lépegetni?

Kmarha
nem hiszem.

Arthur mondakör az az 500-as évek körül játszódik. A sorozat meg, igaz némi ugrálással, de 800 körül játszódik. Csak nem kevernek be még 300 évvel korábbi eseményeket/legendákat

A paplovag is aki megjelent, a 800 évek végén élt a jó öreg wikipédia szerint.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Rendesen szégyenbe hozta Ivart ott mindenki előtt.
Ivarról meg már régóta tudjuk, hogy nem nagyon tudja kontrollálni az indulatait.

Mi volt a végén az a kard felirat, amire rázoomolt a kamera?
Csak nem akarják ezt is valahogy összehozni az Arthur mondakörrel?
Utoljára szerkesztette: suba53, 2017.02.04. 19:53:12

Carmang
De csak így eltették láb alól? A saját testvére? <#ijedt>

RatBaG
Bishop Heahmund... majd kiderül.

Season 5 promo

Per Aspera Ad Inferi.

bardocz
Ez engem is érdekel ki lehet. Annak talán idős, vagy nagyot ugrottak időben.
szegény floki :( a legvégén ki volt az aki papi ruhában "vigasztalta" az özvegyet?
kwenthrith & ragnar fia?

már megint ezt a niggert sikerült el?szedniük? a star wars-os megjelenése már épp elég volt, remélem gyorsan elt?nik a süllyeszt?ben.... ignored list: pares,tetsuo

nagyon tömény volt ez a zárórész.(utolsóelöttiislagerthával).Szinészi teljesítmény 10/10.Floki lelépett?

DantszEE
Jaj de felvillanyozott Sigurd halála. Kezdetektől idegesített, nagyon kilógott a tesók közül.:D

Kmarha
Elég nagy idiótaságnak tűnik :) Felkerült a listámra

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

RatBaG
én legelőször ebben láttam, jó kis film :D

//www.youtube.com/embed/moDAb07LA3U

(most kezdtem el a lethal weapon-t, éreztem én, hogy a riggs-t alakító színész is ismerős már valahonnan, hát ebben volt ő is)

Per Aspera Ad Inferi.

Kmarha
Remélem kitör a karakteréből. Mondjuk eddig csak a Warcraftban láttam máshol, de ott egy az egyben Ragnart hozta.

Nekem is! De jó hír! <#taps> <#eljen>
<#eljen>

Mephike
Nekem ez új infó volt Travisról.