Vikings (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
"A színész enyhén pszichopata,, szerintem....." #1010
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2017.01.27. 00:15:41

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

már megkaptad a választ.

"Azért a valóság egészen más, nem pubik?"

de az public... csak nem ez a helye.

már megint ezt a niggert sikerült el?szedniük? a star wars-os megjelenése már épp elég volt, remélem gyorsan elt?nik a süllyeszt?ben.... ignored list: pares,tetsuo

mit nem kezdtél te? távol álljon tőlem hogy itt védjem stockot megvannak neki is a hülyeségei de most kifejezetten hasznos on topik dolgokat linkelt be, nem értem ezen mit tudtál ennyire kiakadni... ez csak egy pirosra maszatolt de nagyon élethűre megcsinált másolat volt az aellet alakító színészről.
(nem hiába rakja spoilerbe)

"Azért a valóság egészen más, nem pubik?"

de az public... csak nem ez a helye.

már megint ezt a niggert sikerült el?szedniük? a star wars-os megjelenése már épp elég volt, remélem gyorsan elt?nik a süllyeszt?ben.... ignored list: pares,tetsuo

neked elmentek otthonról az már fix....

Tikal
neked lehet kijárna egy kis moderátoros beszélgetés. nem kellene keverni a valóságot a nem valódival, egy filmes topikban vagyunk, ha nem tűnt volna fel.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A színész egy szerepet játszik.
Vagy ismered személyesen Alexander Ludwig-ot? 😊

Darthmushroom
szerintem nincs semmi baja, szimplán hisz abban h eljött az ő ideje mint vezető, és lehet olyan jó mint az apja.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

DantszEE
Csak hogy az egész évadban ilyen kattant, passzív-agresszív volt. Az események csak utó-alibik.

hát nem is tudom... meghalt az apja... bosszút akar állni... az anya meg csak úgy önfejűen bosszút ált a régi sérelmei miat amivel még nagyobb bajt csinált a családon belül... harald közbe már majdnem nyíltan kijelenti hogy norvég király akar lenni... + félőrült féltestvére meg megakarja ölni az anyját... és mindeközben egy hadsereget is irányítani kellene angol földön.

én se tudom mi baja van...

DantszEE
Björnnek amúgy mi az isten baja van? Úgy alapvetően.

Carmang
Ragnar annó szinte művészien csinálta azt a sas 😊 Björn pedig nem bírt magával, látszott rajta, hogy szét akarja csapni, úgy kellet visszafognia magát, hogy azért szenvedjen még Aelle.

A bosszúhadjáratnak még nincs vége, Eckbert serege nagyobb falat lesz.

És micsoda különbség volt a két vérsas jelenet közt. Borg jarl és Ragnar köreműködésével fennkölt vallási ünnepnek tűnt.
Bega 82: Én is felszisszentem, hogy a csata kimaradt. Jól rákészültünk egy kis örömteli hentelésre, és semmi.... . Meg kicsit hiányérzetem van, hogy fél epizódban letudtuk a bosszúhadjáratot, meg a sasolást is.
De a vérsas már egy korábbi részben is volt! Azt nem láttad?

Tikal
Állítólag így ölték meg a valóságban is...

Tikal
neked valami romantikus elképzelésed lehet a korszakról... nem volt az...

Az előző részeket nem láttad?

Aelle azt a meglepetést a korábban megismert viking seregméretre méretezte. De végül őt érte a meglepetés. A jelentős túlerőt látva nem sokat adott volna hozzá egy pár perc vagdalkozás. Igazából nem volt semmi esélye.

Kicsit sajnáltam, hogy miután a nagy előkészületek beharangozása megtörtént,
végül nem volt csatajelenet. Pedig Aelle azt ígérte, hogy nagy meglepetéssel készült nekik. Na mindegy, megvolt ennek is a "bája", hogy a felsorakozás, meg a csatakiáltások után egy vágással eljutunk a pizsamás király megreptetéséhez, de akkor is... legalább egy rövid csatajelenetet berakhattak volna, mondjuk a Lagerta áldozatbemutatós, vagy a tesók treesome jeleneteinek lerövidítésével. <#vigyor0> Flokival mi van amúgy? Ő is ilyen vallási válságba jutott a muszlimoknál látottak miatt? <#fejvakaras>
ehh ez is elég jó rész volt...
Aellet jól kifilézték <#bdead>

DantszEE
Volt egy jelenet, ami kísértetiesen hasonlított a "Trónok Harca"-féle "Vörös Nász" felkonferálására. Be is voltam szarva rendesen.😄

RatBaG
hát ez a flokiék otthoni jelenete óriási volt, sírtam a röhögéstől.
amilyen fejeket vágott ivar meg floki, oda-vissza, oda-vissza... 😄DD

Per Aspera Ad Inferi.

bardocz
Tényleg...Ez azt jelenti beléphet a Valhallába, pedig volt egy rész, ahol a kapu felé futva az bezárult előtte. Kb azóta nem hisz az egészben.
Count Adyn
én arra gondoltam hogy Odin azért mondja azt hogy szerezzék meg a testét és kapjon "rendes" temetést ne a föld alatt legyen😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

PetruZ
A Kattegat a mai dán-svéd határok közti tengerszoros, Hedeby meg a mai dán-német határon van. (Csomó résszel el vagyok most maradva, így nem tudom a pontos kontextust, de talán ennyi segít kibogozni.)
Érdekes mert most ugye Kattegatot Norvégia részeként emlegették. Hedeby viszont Dániában van és olyan messze nem lehetnek egymástól.

Habár a rész annyira nem tetszett, kicsit lassan csordogált, de az utolsó perceknél libabőr volt folyamatosan!!! <#worship> <#taps> <#eljen>
bardocz
Ez az Odin ábrázolás nagyonb jó amit csináltak.

Carmang
Itt szerintem az lesz a lényeg, hogy Ragnarnak van földje Norvégiában.
Kattegat pedig -feltételezem- Dániában van.

Amikor Harald megérkezett, hogy csatlakozzon Björn portyájához, a lakomán volt köztük egy párbeszéd: Björn méltatta Haraldot, amiért bezsákolt pár területet, így eléri a célját, hogy Norvégia királya legyen. Erre felelte Harald, hogy az lehetetlen, hogyan is tudná letaszítani Ragnart.
Aella kígyókhoz való vonzalmát már az első évadban is bemutatták, amikor a parti őrjárat tisztjét, amit szétvertek a vikingek, gyávának titulálta, és belökte egy hasonló kígyó verembe.

Mennyi köze van Kattegat-hoz Harald-nak? Ő nem Norvégiában nyomult?

Lagertha nem sokáig lehet királynő, amennyiben Széphajú Harald visszatér a portyáról.
<#vigyor> <#eljen>
Carmang
Hja! Azt hittem vége. Ez olyan jó kis évadzáró rész lett volna.

Miért az a legvalószínűbb?

Az igaz, hogy a kígyós téma a legfelkapottabb, de a legvalószínűbb, hogy egy magas szikláról lelökték ketreccel együtt.
Kmarha
4.én jön a következő rész

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Darthmushroom
nem tudni, de még nincs vége ennek az évadnak se, 20 részes lesz.
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2016.12.31. 10:03:22

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Carmang
Nem emlékszem olyanra, hogy két egymást követő rész ennyire kiemelkedően jó lett volna.
Mikor jön a kövi évad?