Vikings (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Yo, Bitch!
Illetve a kigyóveremre a tető visszahúzása is lehet jelképes, mintha azt akarnák, hogy a valkűrök ne tudják elvinni utána. Bassza meg, ha ilyenek eszembe jutottak volna irodalmon anno...😄
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2016.12.30. 12:43:18
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azt hittem felnégyelik, vagy ilyesmi, mint a Braveheart-ban. szvsz ragnar jó volt, de a körítés elég gagyi lett.
zseniális ~4 év volt, köszönjük travis fimmel!
Per Aspera Ad Inferi.
már megint ezt a niggert sikerült el?szedniük? a star wars-os megjelenése már épp elég volt, remélem gyorsan elt?nik a süllyeszt?ben.... ignored list: pares,tetsuo
Ragnarra nem lenne jellemző, hogy egy sarjával kibasszon. Mondjuk eléggé le is sütötte a tekintetét.
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2016.12.28. 15:33:31
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: Carmang, 2016.12.25. 17:28:57
Meg Rollo fia Vilmos Alfreddal egyidős, akkor most őt zúzná be Hastingsnál?
Anglia leigázása, a brit hadjáratok, mind komoly potenciállal bírnak még. És állítólag a történelmi hitelessége Ragnar fiainak megalapozottabb, mint magának Ragnarnak, akit sok történész csak legendának tart.
Akkor most Ragnar Athelstan halála miatt vezekel már vagy egy évad óta?
Aslaug meg azért érdemelt volna igazi temetési hajót, nem egy ladikot.
Björn kalandozásai,
a többi fiú története,
Nagy Alfréd,
Rollo fia Vilmos (felteszem a Hódító),
és még talán Magnus, bár fogalmam sincs, hogy ő kicsoda,
esetleg még Széphajú Harald.
Amikor indult a sorozat Hirst direkt mondta, hogy azért nem lett a cím Ragnar, mert az leszűkíti a cselekményt egy emberre. Lett inkább Vikings, amiben egy csomó vikinget be lehet aztán mutatni.
am volt itt szó 5. évadról vagy hogy hivatalosan ez az utsó?
Percekig tartották a hajó alatt, nem huzigálva, mígnem Björn aki gondolom magában számolta az időt, kihúzatta.
Rollo biztosan számított valami hasonlóra, és hogy túlélte biztos lehetett abban, hogy vissza fogadták. Ezért is nevetett fel megkönnyebbülten miközben köpte ki a vizet.
már megint ezt a niggert sikerült el?szedniük? a star wars-os megjelenése már épp elég volt, remélem gyorsan elt?nik a süllyeszt?ben.... ignored list: pares,tetsuo
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ez így kislányoknak való. 😉

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Per Aspera Ad Inferi.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Rabszolgából válhatott egyenrangú harcostárs, szabad feleség, és a kínai csaj is többre vihette volna, ha nem próbálja megzsarolni Ragnart.

Aki rabszolga szőke nő létére igen bölcsen látja a helyzetet. <#vigyor0>#vigyor0>
Utoljára szerkesztette: suba53, 2016.12.05. 00:15:46
Floki : i love you too Ragnar Lothbrok.

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.12.04. 19:32:33
mackószanitéc! ignored list:tetsuo,pares,
Nekem az utolsó párbeszéd tetszett Ivar, és Ragnar közt.
-Kérdezd meg tőlem, úgy ahogy a testvéreimtől kérdezted!
- ........ Ivar...
-Persze, hogy megyek! 😊
mackószanitéc! ignored list:tetsuo,pares,
link
A repack verziót ajánlom, mert a többi alatt van kommentár, ami elég idegesítő.