Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk én elég casual vagyok, nem tolom annyit, hogy beleunjak vagy megutáljam 😄
Előrendeltétek valamelyik csomagot vagy Gold-ot fogtok rááldozni?
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A casual arról kellene, hogy szóljon, hogy a kezdők is megcsinálja a daily questjét, a haladó meg próbálgassa a saját buildjét. Nem erről szól.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem kattanunk le, mert nem véletlen használtam ezt a jelzőt, ugyanis általánosan jellemző, hogy ezen emberkék rohadtul büszkék magukra, és ennek hangot is adnak úgy, hogy végig emotolgatják a meccset (ha meg véletlen vesztésre állnak akkor megy a "rópolás"😉.
Nem újdonság számomra a netes másolás, nem 2 hete netezek, kb. minden kompetitív játékban ez megy (sajnos). Alapjában nem is foglalkoznék vele, ha a megfelelő helyen (pl. rank5 alatt) művelnék.
A problémám az, hogy nincs a játékban olyan hely, ahol lehetne saját dekkekkel szórakozni.
Valamint ha "saját deck"-el mész akkor számíts rá, hogy a szembejövő deck-et nagy mennyisége el fog kalapálni mert azok többszörösen tesztelt és játszott paklik. Emiatt a felháborodásod értelmetlen mert ezt jó esetben már régóta tudod. Ha viszont nem akkor ideje máshogy hozzá állni a dolgokhoz.
A netdeck-elés nem a HS-el együtt született, kurva régi dolog már a kártyajátékok világában. Ezen kár felkapni a vizet. Én sem teszem. Veszítek, megyek tovább hőbörgés nélkül.
Utoljára szerkesztette: CrashBoostZoom, 2019.08.01. 08:29:49
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Én arról beszéltem, hogy azzal lámulnak még kazsuálban is. Én saját dekkel akarok játszani, nem netszarral, csak mert arra vagyok rákényszerítve.
Kurvára nem vagyok kíváncsi rá, hogy tudnak random hülye gyerekek másolni a netről. Múlthéten is ami kvesztet tudtam, azt brawlban toltam le. Még a full random dekkes szarozásnak is több értelme van, mint buta netdekkerek ellen vergődni rank20on.
Utoljára szerkesztette: Rockynhooo, 2019.07.30. 16:37:50
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.07.13. 13:16:50
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Saviors of Uldum Cinematic Trailer 10 órás verzióban (hivatalos forrásból)

Jó látni, hogy a játékosok a "lényeges" dolgokkal foglalkoznak továbbra is.
Succubus (now named Felstalker)
Mistress of Pain (now named Queen of Pain)
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
80 csomagos verziónál pedig azonnal megkapod a Elise Starseeker Druida hőst is.
Nektek hogy tetszik?
Fogtok előrendelni?
Ha igen, melyik csomagot?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.07.01. 20:24:11
Saviors of Uldum
"Saviors of Uldum will unearth 135 new cards to add to your collection, including plagues, mummies, quests, treasures, the new Reborn keyword, and so much more!"
Cinematic Trailer:
Bejelentő Trailer:
Hearthstone: 50 "Saviors of Uldum" Pre-purchase - 50 euró
Tartalma:
50 db kártyacsomag, 1 db arany legendás kártyalap és egy előrendelői hátlap
Hearthstone: 80 "Saviors of Uldum" Mega Bundle - 80 euró
Tartalma:
80 db kártyacsomag, 1 db arany legendás kártya, Elise Starseeker Druida hős és egy előrendelői kártyahátlap
Megjelenés: augusztus 6.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.07.01. 19:23:31
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Toki's Wild Bundle (csak Wild módban használható)
56 db-os kártyacsomag 7 kiegészítőből válogatva (a kiegészítőkből 8 csomag kártyát tartalmaz)
Ár: 35 euró
Elérhetőség: 2019. július 1.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.06.18. 20:22:13