Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legutóbbi update mobilos verziója nincs kint egyik oprendszerre se.
Ha nem updateltél gépen, akkor a régi patch-el használnatod a telefonos klienst, és szintén régebbi verziós ellenfelekkel kerülhetsz össze.
Ha updateltél gépen, és telefonon megnyitnád a játékot, érzékeli hogy az accountod updatelt, és atirányít a store-ba, de ugye nincs ott update, tehát addig használhatatlan a mobilkliens.
gg Blizzard 😄
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Tartalma:
- 10 db Rise of Shadows kártyacsomag
- 10 db Rastakhan’s Rumble kártyacsomag
- Stolen Thunder kártyahátlap
- Thunder King Sámán hős.
Ár: 20 dollár/20 euró
Elérhető: július 1-ig.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.06.03. 20:45:10

Én hamar rájöttem, hogy olyan nincs, hogy saját szülemény ebben a játékban. Valaki más is garantáltan gondolt már rá is jó eséllyel fel is tette valahova ahol egy rövid kereséssel megtalálom. Ezért nem vesződök ilyenekkel. Tudom, hogy mások jobbat csináltak függetlenül attól, hogy én mekkora ötletnek gondoltam. Mondjuk nem is tartom magam egy jó HS játékosnak 😄
Lassan 5 éve tolom így, és frankón játszható tényleg így is a játék. Abszolút nem gond a Tier 1-es dekkeket összeraknom, csak éppen nem érdekel. Van koponyám, benne valami lötyi is, szóval gyakran rakok össze még mindig saját szüleményeket... just for fun. És free.
Így az, hogy nem éri meg, azt nem tudom én értelmezni ennél a játéknál, ha golddal fizetek. Nekem kizárólag csak golddal éri meg, hiszen az csak úgy jön a semmiből, az nem olyan, mint a fizetésem, amiért viszont meg is kell dolgozni, mert amikor üresjáratom van, akkor is éppen ott vagyok egy gép mellett és az melózik valamin, pl. adatot állít helyre, vagy frissítéseket telepítget, klónoz, etc.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.05.17. 22:17:40
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Én is goldért vettem mert szerintem egy lyukas garast nem ér. Jól is szórakozok rajta amíg az első 6-7 bossnál vagyok. Holnap megint nekiállok de ezúttal nem tryhard módban, hogy megpróbáljak változtasni a hozzállásomon a kontenthez.
Az internetes okosoknak üzenem, hogy nekem ez megint 0€-ba fájt és annyiba is fog fájni... és mivel mindenképpen tolnám a játékot, így rám az "időddel fizetsz" állítás sem él, ugyanis pont, hogy az üresjáratok kitöltésre használom, amikor is óradíjat kapok azért is, ha kimegyek a klotyóra rejtvényt fejteni, meg azért is, ha elindítom a HS-t.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nekem kicsit tovább tartott végigvinni mert a chapter 2-ben iszonyat megszívatott mindig. Szar treasure-ök és bucket és az ellenfelek mindig jobb lényeket kaptak a randomból. Egy dolgot utálok de az nagyon ezekben az adventure-ökben és az pedig az, hogy kezdheted elölről az egészet mert belefutsz egy bossba ami countereli te paklidat és semmit sem csinálhatsz. Most meg duplán irritáló mert hiába kezdhetsz különböző deck-ekkel attól még semmivel sem lesz több esélye annak, hogy olyat bucketeket kapsz ami jó is lesz hozzá.
A Dungeon Run-ban még mosolyogtam mindenen de mostanra iszonyat irritálóvá váltak ezek a dolgok.
Jópofa amúgy az egész. Pénzt nyilván nem ér, hiszen a 2 chapter együtt kevesebb, mint 45 perc alatt le is pergett és még nyammogtam is közben, de 0+700G-ért okés.
Gyakorlatilag a hibajavítások mellett a napokban induló kalandot tartalmazza.
16 Rise of Shadows kártyacsomag gyűjthető be a kaland által + 2 egyedi hátlap + 1 Golden Classic kártyacsomag:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.05.14. 19:21:24
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.05.13. 19:53:19
Kinek hogy tetszik?
Spread De Love!
Tempo deck, ami agresszív... ja.
A token druid lényege, hogy csináljon egy full boardot, amit nem tud leszedni az enemy, aztán savage roar meg a +1/+1-es spellek. A deckben van 2x az a 8 manás twinspell ami treantokat rak a boardra. Ez nem aggro, ha rendes aggro lenne, a 8. körig már el se kéne jutni.
Hunter közül van néhány ami valóban aggronak mondható, az a bombás pl., de sima midrange hunter is jó warrior ellen, igazából bármilyen deathrattle alapú deck.
Mech paladin szintén nem aggro, tirionnal meg a 7 manás summon your mechs spellel.
A khadgar mage szintén inkább tempo deck.
Spread De Love!
Én is megtehetném, van 18k dust-om, de minek? Nem játszok annyit vele, hogy megérje lecraftolni bármelyiket is. Questet csinálni meg mókázni az olcsóbb változatuk is tökéletesen megteszi, azokhoz meg összejönnek a lapok a pack nyitásokból. Néha-néha becsúszik némi Arena is de oda meg nem kell más csak 150 gold 😄
Ebben a formában pedig nem igazán értem, konkrétan mi értelme a laddernek, hisz rank20on is ugyanaz megy, mint rank5 alatt. Max több a missplay. Bár ezeknél a dekkeknél ahogy láttam elég hülyének kell lenni, hogy missplay miatt kapj ki.
Csak néhány példa, ami jó a bomb warrior ellen.
Attól hogy neked az 1 db deckeddel amivel próbáltad, nem sikerült, még nem jelenti, hogy nincs rá válasz.
Spread De Love!
És általában ez van. Kitalálnak valami elsőre mókásnak tűnő dolgot (Lackey-k, bombák belekeverése az ellenfél deckjébe stb.) aztán végül kiderül, hogy iszonyat OP-k tudnak lenni ha tesztelik le őket rendesen.
Mondjuk a Druid nem sok mindent tehet a nerfek óta. A rampolás halott, maradt a token. A Team 5 is errefelé terelte a dolgokat. Legalább van játszható deck-je a classnak. A Priest-nek viszont egy sincs.
Wootan: Ez már régóta így van, pláne a hónapok elején. Nem tudom, hogy ez miért csak most szúrt szemet.
Amúgy kipróbáltam egy elég hiányos verzióját ennek a bombos warinak és még úgy is qrvára effektív volt. -.-
Ugyan ki gondolta, hogy olcsó kombó aktivátorokat csinálni rossz ötlet? A balance team biztosan nem.
The Raven Bundle
Tartalma:
5 db The Witchwood kártyacsomag
5 db The Boomsday Project kártyacsomag
5 db Rastakhan’s Rumble kártyacsomag
Ár: 10 euró
Elérhetőség: 2019. május 2-ig
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.04.28. 17:55:47
Örülök, hogy erre azért ők is rájöttek és a következő már nem ilyen lesz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Első körben toltam 1 soulariumot, ami eldobott 3 lapot, és kaptam érte asztalra 1 pit lordot(5/6), 1 fel lord betrugot(5/7) és 1 dreadlordot(4/5). Az 5ik körre már több mint fele életét leszedtem, kb. semmit nem csinált addig.
És itt átváltott patkány csaló módba. Kirakta Elise-t, és belerakta a dekkjébe az ungoro pakkot. Következő körben nyilván VÉLETLENÜL 20+ lapból fel is húzta egyből a pakkot.
Kapott 5 ungoro lapot randomban, ami közt nyilván ismét tök VÉLETLEN ott volt az egyetlen lap amivel megszívathatott, mégpedig a corrupting mist. Átnéztem az ungoro lapokat és nincs más lap amivel full board cleart csinálhatott volna, csak a mist.
Nevetséges csaló szar.
- golden Fel Lord Betrug (ez valószínű dust lesz)
- jepetto joybuzz
- khadgar
- heistbaron togwaggle
- blastmaster boom
- oblivitron
- swampqueen hagatha
Utána még nyitottam 23at amiből nem lett újabb. na majd a +15ből kijön még egy.
I decide when I'm done.
- 1. nap: Játssz ki 25 kártyát Play módban.
Jutalom: 1 Rise of Shadows kártyacsomag és 1 Witchwood kártyacsomag
- 2. nap: Játssz 5 meccset Play módban.
Jutalom: 1 Rise of Shadows kártyacsomag és 1 Boomsday Project kártyacsomag
- 3. nap: Húzz 20 lapot bármely módban.
Jutalom: 1 Rise of Shadows kártyacsomag és 1 Rastakhan's Rumble kártyacsomag
- 4. nap: Nyerj 1 meccset Play módban.
Jutalom: 1 Rise of Shadows kártyacsomag és 1 Witchwood kártyacsomag
- 5. nap: Játssz ki 100 kártyát.
Jutalom: 1 Rise of Shadows kártyacsomag, 1 Boomsday Project kártyacsomag, 1 Witchwood kártyacsomag és 1 Rastakahn's Rumble kártyacsomag
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.04.11. 20:30:53
- Fel Lord Betrug (belépés után az ajándék Arany legendás)
- Aranasi Broodmother
- Scargil
- Jepetto Joybuzz
- Nozari
- Tak Nozwhisker
- Archivist Elysiana
- Vereesa Windrunner
Lesz még mit lekraftolni, de ennyi Epic (lila) lapot sem nyitottam még soha. <#circling>#circling>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.04.11. 20:24:22
Viszont ezt az ajándék legedaryt még nem vágom. A Vargot-ot megkaptam múlthéten, és ahogy nézem az törhető/kraftolható, nem úgy mint a Marin amit koboldnál adtak mindenkinek. Akkor itt most Vargot lenne az ingyé legó, és nincs más?
hát szerintem annyi a lényeg, hogy nekünk átlag Jóskáknak néha beadja, nagyon sokszor nem, néha, meg parádésan borzalom, de azoknak, akik hülyére játsszák magukat és talán keresnek ezen az egészen (mert ügyesek és van sok nézőjük), nos azoknak persze jól mutat a végtelen sok nyitás után a youtube. 😊
a többieknek meg ott van a mindennapi konteó <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2019.04.10. 20:13:11
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
E: 8
L: 8
GL:2
10 bontáson belül:
Az első dupla legendásom, pedig nem ma kezdtem, közvetlen utána a következő megint legendary (jöhet az elemzés, a fizetős, nem fizetős, csaljuk vissza a régieket vonalon 😄) Madi online volt, szóval ha valaki kételkedne, akkor ő igazolhatja a legendás esőt
20 van még hátra: köv legendary
17: goldenL...13: köv legendás...11: goldenL
utolsó tízben nem volt, szóval, jó eséllyel az ajándék paklik között ott lesz a következő...hát őőőő LOL
ez úgy az igazi, hogy elengedtem a játékot, néha belépek bohóckodni
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2019.04.10. 18:17:39
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,