Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A te esetedben már megelőztek.

Tinman
Most már biztos, hogy te vagy a szerzője, a "How to give brain cancer w. comments" c. műnek. Mondanám, hogy hálásak vagyunk a munkásságodért, de nettó hazugság lenne.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Játssz működőképes decket! Szívesen.

Tinman
Minden pala dekkbe nem tehetem bele nyilván. Ki a tökömet zavart a pala aoe, ami ráadásul combo? Hihetetlen kretén a blizzard.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

N1ggA
pyro+equality 6 mana

Spread De Love!

Tinman
Most, hogy a kretén Bli$$ard nerfelte az Equality-t mi a szart csinálják palával a 6. körben amikor már tele van a hunter boardja?

Azon kívül, hogy tauntot kő' kirakni, amit egy kattintással szed le nyilván.

Rajottem!

Wild-ban elerhetoek a lapok amiket kerestem.
Standardben nem minden lap lathato.
Ez volt a baj.
morcosqtya
Choose Your Champion van megint.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Hali

Tegnap talalkoztam ket lappal, sajnos a nevukeetnem jegyeztem meg, de...
Az egyik egy paladin lap 3 vpert 2/4es es a silver handeknek ad +1sebzest. Miert nem birom lekraftolni nincs a lehetosegek kozott
A masikkal is ugyanez. Semleges lap 2ert 1/3 es kihozatalkor ad egy sarkanyt.

Koszi a segitseget!
Udv
Na sikerült megint rekordot döntenem. Klasszikból 34-re, rastakanból 39-re jött a legendary.

Ha valakit érdelkel, az eddigi pakknyitási eredményeim/statisztika.
Tinman
Most kaptam. Remek ötlet! ("Fertőzött" hátlap, kapod is, ha olyan ellen tolod, akinek már meg volt. Bárkivel játszol utána és ez az aktív hátlapod, az is megkapja.)

TBTPumpa
Szia.

Igen, ha teljesíteni szeretnéd.

Hálásan köszönöm a felajánlást! <#worship>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.02.05. 21:08:36

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Van egy 80g-m, felnézel még ma?
TBTPumpa
Lunar New Year 2019 Ünnepség

A ma este érkező patchben (EU-ban várhatóan holnap hajnalban a karbantartás után) érkezik egy új esemény is, amely február 13-ig tart.
Belépéskor Golden Fireworks Tech kártya jár + a napi küldetések a Gold mellett Dustot is adni fognak.

+ Minden hős kapott ünnepi emote-ot az esemény ideje alatt.

The Lunar New Year Bundle - 30 kártyacsomag 20 euróért
Tartalma:
- 10 db The Witchwood
- 10 db The Boomsday Project
- 10 db Rastakhan’s Rumble kártyacsomag
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.02.05. 14:54:41

N1ggA
Azért gondolom szarrá nerfelésnek, mert erre a két lapra épült kb az összes druid deck, token, big druid, mindegy volt, wild growth és nourish az minden deckben benne volt.
Ezzel a nerffel 2-3 tiert zuhant az összes druid deck, Mecha'thun-on kívül egyik se élte túl a nerfet, ladderen nem találkozni más druiddal. Szerintem ez kimeríti a szarrá nerfelés feltételeit.
Maga a mecha'thun druid meg nem egy nagy szám. Az egész a naturalize-ra épül, ha kijátszotta a 2 spellstonet és a 2 wild pyromancert, akkor egyszerűen nem szabad megölni a minionjait (főleg az auctioneert jó ott hagyni), ő sem tudja megölni őket, és hamar meghal a fatiguetól.

Spread De Love!

Devv
2 hónapja be sem léptem, erre a kedvenc lapom 4 mana? Ez valami vicc??
Tinman
Szarrá nerfelve... 2 basic lapja, 1 manával többe kerül. Most tolják más aspektusát. R5 alatt biztos nincs egy darab se, de mi nem R5 alatt lakunk, van életünk.

Rockynhooo
Azért a "szarrá" nerfeles kicsit erős. De valóban kapott nerfet, így amit írtam lejebb nem állja meg a helyét. Ettől függetlenül a Tinman által többször leírt bajok ugyanúgy ott vannak.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

N1ggA
Azt ugye tudod hogy 2 hónapja lett szarrá nerfelve a druid és azóta alig találkozni vele ladderen, ugye?

Spread De Love!

Tinman
Vertem már én is mechatunt, direkt az erre a célra összerakott priest-emmel, ami ugye Hadronox ellen is jó a manakristály "törés" miatt. Na de hát 10 meccsből volt 1 ilyen, a többiben meg küzdöttem a fulladással, néha behúztam 1 wint. Csináltam vele kb. 35%-os wr-et, ami elég szar.

Ja meg 1x lapégetőssel sikerült kiégetni neki a Mecha'thun-t onnantól nyilván win.

Ez a gond... összeraksz egy dekket az op dekk ellen, az a többi ellen meg kb. esélytelen. Vagyis? Vagyis nerfelni kéne a druidnál, de nagyon.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.02.01. 14:54:39

Tinman
Egy normális CCG játékban a classic/base dekk az kb. soha a büdös életben nem változik, mert AHHOZ igazítják hozzá az összes többi eljövendő kiegészítőt. Itt meg? Átgondolatlanul szórják a lapokat, aztán ha valami félrecsúszik, akkor nerfelnek base lapokat is rendre, ami mindfuck.

Rockynhooo
Igen es a legnagyobb gaz, hogy meg pici nerfeket se kap a druid, olyan mintha nem is tudnanak rola a keszitok.

Egyebkent pont tegnap volt egy oromteli pillanatom egy Mechathun ellen. Warlock deckem ami semmire sem jo, csak, hogy combot apritson ket demonic projectel meg gnomish vampirrel pont erre lett osszerakva. Be is sorsolt egy druidot, nyilvan huzta felfele a lapokat ahogy tudta. Nem is csinaltam semmit, csak kivartam, hogy felhuzzon mindent aztan ment a demonic project. Ki is lepett azonnal a srac.

Ilyen persze 20 gamebol egyszer van, mert ha nem specifikusan druid ellen van osszerakva a deck akkor nem sokat erek.

TBTPumpa
Következő hónapban úgyis bejelentik az új kiegészítőt, majd az megoldást hoz mindenre. <#eplus2>

Tinman
A classic kártyákat kell nerfelni? LOL!

Közben a druida 3234234 db. pajzsot rak magára vicc manáért, a végén meg meghalsz... ha nem Hadronox, akkor majd Mecha'thun.

A palának normális leszedője az ekvalitikánzekrésön', egészen biztos, hogy azt kell nerfelni, hogy nőjön a rák, főleg a hunter részéről?

TBTPumpa
Balance Update - néhány kártya változni fog február 5-től + ugye változik ezzel együtt a Ranked mód is.

Ez pedig a 2019-es februári ranked szezon hátlapja - Pizza Stone:

TBTPumpa
Lunar New Year Bundle
10 db The Witchwood, 10 db The Boomsday Project és 10 db Rastakhan’s Rumble kártyacsomag 20 euróért.

TBTPumpa

barátkozol? 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Na. Kellett nektek emlegetni.
TBTPumpa
Óóó a fél HS fejlesztőcsapat itt van:

Egyszerűen mint minden online játékban, Toxic bunkó emberekkel van tele. Szerintem sajnos csak ennyi a megfejtés, nem lehet ezzel mit kezdeni. Amúgy megértem, hogy idegesítő én is egyből visszavágok ropeolással ha az ellenfelem direkt ropeol, egyszerűen nem bírom ki olyankor én se hogy ne legyek toxic, de még ígyis jobb a helyzet itt mint pl ami LoL-banmegy, na az egy igazi fertő játék ilyen téren.
Utoljára szerkesztette: Dreadshade, 2019.01.02. 13:51:23
TBTPumpa
A 2019. januári rangsorolt szezon hátlapja:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.01.01. 17:10:53

Tinman
Valaki fejtse már meg ezt nekem:

1. Első körben végigégeti a madzagot. Miután én is elkezdem erre égetni a kötelet magyaráz. Ja, akkor most nem kötélégetőst játszunk? Azt hittem ez a játék célja. -.- Ez után egyébként a 99% elkezd normálisan játszani, úgy tűnik mégiscsak jó ötlet visszatolni az éjjeli edényt az orruk alá.

2. Végjáték. Vesztésre áll. Nagyon. De nem adja fel. Nincs well played, nincs semmi. Hozzá sem ér a lapjaihoz. Inkább kötelet éget. A végsőkig.

Ezek milyen emberi jellemzők? Kicsinyesség? Kreténség? Gerinctelenség? Zavarban vagyok, nem tudok választani.

wow, lehet szenilis lettem, de mintha régen elég lett volna csak a battletag, köszi, így működött o0

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Rockynhooo
En nevvel egyutt copyztam a battletaget es ugy engedte kuldeni.

akkor nálam valami anomália van, mert launcherben nem is létezel, játékon belül meg az első request után nem történik semmi 😊

Utoljára szerkesztette: Renegade, 2018.12.26. 17:59:59

morcosqtya
Rocky-t felvettem de Petimalac invite-ot én nem kaptam.
Esetleg próbáld meg még egyszer, hátha...
Visszajelöllek.

Rockynhooo
En is felvettelek (bertusrocky), bar en meg "csak" 30 evesen probalom felvenni junior fejlesztokent a versenyt <#idiota> Keves a haver, mert ritkan jatszom, szoval jol jonnek a friendek jovobeli 80g questekhez 😊

felvettelek én is (Petimalac), de csak mert te is öreg vagy, mint az országút <#wave>

morcosqtya
Nincs mit. Majd írok még ide, ha lesz 80g-m. Főleg kezdőkön szeretnék segíteni, vagy olyanokon akiknek kevés lapjuk van vagy most cseppennek vissza a játékba pár év kihagyás után.

TBTPumpa
Köszönöm! <#worship>

morcosqtya
Ha aktív leszel írj rám, lejátszhatjuk! 😊

morcosqtya
Hát sajnos én mindenben tapasztalom a hátrányait.
Rossz már 40 évesen junior fejlesztőként felvenni az iramot a 20 évesekkel, rossz megfelelő nőt keresni miután 12 év után elválsz, fáradtabb vagy, nehezebb lefogyni, stb stb... 😊

TBTPumpa
Szia!

Köszönöm, küldtem is felkérést.
Azért azt a 40 évet nem nevezném nagyon öregnek. 😊
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.12.24. 10:29:28

morcosqtya
Ha felvennél: canisnewton #2217

morcosqtya
Jó neked... 😞
Én már nagyon öreg vagyok (40 yo) de rohadtul nem vagyok türelmes....

Btw, 80g-s challenge a friendhez nincs kedved?
Most van egy 80g-m.
Nem kell viszonozni, csak játék és fun. 😊

TBTPumpa
Minél idősebb vagyok, annál türelmesebb. 😊

hogy van ehhez türelmed? én ahogy kapok egy paklit már kapcsol is be a a kicsomagolós reflex 😊

TBTPumpa
2018 januárjától az év végéig, 82 db Classic pakkot sikerült összegyűjteni ingyenes forrásból.
Ebben benne vannak a heti Brawl-ok, a Monster Hunt, a Watch & Learn küldetések és versenyeken lévő szavazások:

Az alábbi legendás lapokat nyitottam:
Lorewalker Cho (arany)
Deathwing
Hogger (arany)
Millhouse Manastorm
Captain Greenskin

Csak Deathwing-et akartam legyártani, de most már azt sem kell. Ezennel a játék összes sárkányos lapja megvan. 😊
Jövőre ismét kezdődik a gyűjtögetés. 😊
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.12.23. 15:43:41

sadface
Na a nerfek örömére le is mentem rank 14-re. 😄

I decide when I'm done.