Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.12.12. 08:46:16
A gond az, hogy az összes build ellen, az összes másik kasztnál van olyan válasz, amivel még kompetitív vagy, kivéve a druidnál, ahol csak ezekkel a szarokkal lehet esetleges countert elérni.
Ennél jobban nerfet igénylő lap még a büdös életben nem volt ebben a játékban.
Azt mondtad, felbasz a druid. Van rá megoldás, erre meg azt mondod, hogy akkor mindenki mástól kikapsz. Mindent partyt nem fogsz megnyerni. Nem is értem.
Ez a játék kő papír olló jelenleg.
Oké, ez ellene jó, aztán mindenki mástól meg kikapsz, mint a huzat. Értem, hogy létezik rá ez az egy megoldás, de nem kevés ez egy kicsit? -.-
Mi a tököm ennek az értelme??? Soha a büdös életben semmivel nem tudtam még elverni és fullos dekkel ott nyomorékoskodik casualban, hogy a szerencsétlen küldetésemet nehogy véletlenül megcsinálhassam.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
110 csomagom volt (50 pre-order + 60 goldból) 6+1 Legendary esett:
1. Wardruid Loti (Durid)
2. War Master Voone (Warrior)
3. Gral, the Shark (Rouge)
4. Mojomaster Zihi (All Class - Golden)
5. Griftah (All Class)
6. Akali, the Rhino (Warrior - Golden)
+ 1: Shirvallah, the Tiger (Paladin)
Legendary-k tekintetében valószínűleg egyik legjobb nyitásom volt, amióta játszom.
Spread De Love!
Ti mivel szenvedtek?
A 45-ből 3 legend jött, a mage legendnek örültem (Dragonhawk), mert kb. fullos is vele a jelenlegi meta mage dekk. Aztán esett rugó legend, az a pireta témában lehet jó, de még nem próbáltam, talán megérne köré építeni egy dekket, egyelőre nemtom. Warihoz meg jött Akali, van benne fantázia, majd ha lesz időm ránézek arra is.
Jó dolog ez az új lapmennyiség, felkavarta kicsit megint az állóvizet, érdekes buildek vannak.
Sikerult nyitni valami ertelmeset a 45bol?
2-3 naponta letolom kényelmesen a questet (sokszor van átfedés) és ennyi. 10 goldokért 3 win? Meh, minek?
Így is F2P játékosként 45 pakkot nyitottam, összesen 3 legendary jött befelé.

Kár hogy mindhárom elég haszontalannak tűnik.
gondoltam kimaxolom az előző kieget (egyesével bontottam), tizedikre lett meg, egy elég jó nyitásra lett meg az "utolsó" legendary
maradt 5K8
új kieg:
6 ingyen + Spirit of the Dead + Bwonsamdi + 5800 gold (64):
E:16, L:3
dust: 1480
hát ez most nem adta 😞
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Utoljára szerkesztette: Devv, 2018.12.04. 23:01:30
Jó játékot és kártyacsomag nyitogatást! 😊
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.12.04. 19:32:30
Tartalma:
- Rastakhan’s Rumble kiegészítő 135 új lappal (elérhető: december 4.)
- Loák (a a Trollok spirituális Istenei)
- Új kulcsszó: Overkill (akkor aktiválódik, ha úgy ölnek meg egy lényt, hogy a támadásuk meghaladja a megölt lény - vagy hős - életét)
- Rumble Run egyjátékos tartalom (elérhető: december 13.) Hasonlít a korábbi Dungeon Runok-hoz, csak itt öt különböző Troll bajnok közül választhatunk. Teljesítése esetén az alábbi hátlappal fogunk gazdagodni:
A megjelenés hetében (jövő héten) a belépéskor 6 Rastakhan’s Rumble kártyacsomag jár, 1 legendás Loa minion és dupla Spirit card az adott classból.
- Rank 20 felső határ
Rank 15 vagy magasabb szinten végzők nem esnek vissza Rank 20-ra/Rank 25-re.
- Winter Veil esemény
Ismét érkezik a karácsonyi témájú Brawlt, amely nem Classic kártyacsomagot, hanem az alábbi hátlapot fogja adni:
- Hátlapok
2019. januári szezon hátlap:
2019. februári szezon hátlap:
- Játékmenet fejlesztések és hibajavítások
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.11.29. 19:55:52
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.11.28. 19:57:38
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
I decide when I'm done.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
én nagyon-nagyon ritkán csinálok ilyet, de a legutóbbinál kb menybe mentem, azonnal felvett, nem győzött hálálkodni meg csevegtünk vagy 5 percet, nem picit meglepődtem.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Rastakhan’s Rumble: A New Challenger Approaches – Part 1