Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegnap majdnem lekraftoltam rogue dk-t a kingsbane dekkhez, erre ma...
Rockynhooo
4 ajandek boomsday packban 2 legend 2 epic 2 golden rare <#wow1> most kell torolni, ilyen szeriam soha sem lesz <#eplus2>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Ugyan én nem vagyok nagy rajongója a K&C és Witchwood dungeon run/boss hunt-oknak de szerintem ez a Rumble solo content a leggyengébb amit valaha kiadtak a játékhoz (a Puzzle Lab-at inkább ne is említsük).
Gratulálok Blizzárd, megint megcsináltátok! Az utolsó ellenfélnek 5 lapja volt még hátra, amiből 4 a hakkar féle fos. És fantasztikus meglepetésre pont azt az 1et húzta fel a köre elején, ami nem az volt, így túlélte az utolsó körét, majd megölt. Nyilván ez is csak véletlen volt, és nem csalt ez a remek játék.
Tinman
Ez jóvót' :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Él is a Rumble Run solo content... yeah!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Devv
Ezektől a "játssz ki egy adott kasztból x kártyát" gyász kvesztektől megborulok. Most épp pont nem akarok 20 halott priest kártyát kijátszani...
Tinman
Shudderrel nem szokott nagy gondom lenni, mert mid-range-el játszom többnyire, mire kitenné azt a szart, már többnyire vége, de igen, jogos, ha eljut odáig nézed, hogy ver rommá... ergo ilyeneket kell nerfelni, nem nyomorult mana wyrmet, ami 4.5 évig jó volt (és volt is rá kb. mindenkinek könnyű válasza)...lol.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.12.12. 08:46:16

A Shudder druid ellen is kifejezetten jó.

Mond ezt az 50%-ot a Shudderwooknak, mikor találkozik az egg paladinommal, egy ujjamon meg tudom hányszor nyertem.
Tinman
Dehogy. A pénzfeldobásnál van esélyed: 50%. A druid build ellen csak egy olyan dekkel, amit senki nem tol, tehát az összes többi meccsen vastagon 50% alatt van az esélyed.

A gond az, hogy az összes build ellen, az összes másik kasztnál van olyan válasz, amivel még kompetitív vagy, kivéve a druidnál, ahol csak ezekkel a szarokkal lehet esetleges countert elérni.

Ennél jobban nerfet igénylő lap még a büdös életben nem volt ebben a játékban.

Akkor meg nem értem a problémádat?

Azt mondtad, felbasz a druid. Van rá megoldás, erre meg azt mondod, hogy akkor mindenki mástól kikapsz. Mindent partyt nem fogsz megnyerni. Nem is értem.
Ez a játék kő papír olló jelenleg.
Tinman
:-DDD

Oké, ez ellene jó, aztán mindenki mástól meg kikapsz, mint a huzat. Értem, hogy létezik rá ez az egy megoldás, de nem kevés ez egy kicsit? -.-

Tinman
Hadronox nerf régóta kellene.

Skulking Geist; Mojomaster Zihi; Tinkmaster Overspark,
Túlzás amit a Druid művel, Komolyan olyan mintha valamelyik Heroic boss ellen küzdene az ember. Főleg amikor ilyen spreading plague, ultimate infestation stb spelleket nyomat, amik 50 ezer dolgot csinálnak egyszerre + ott van Hadronox kombó is amit mondtál, konkrétan szerintem ember nemtudja követni már egy idő után, hogy mennyi cuccot hozz vissza vele folyamatosan. Már csak ezért is várom a következő kiegészítőt mert ezek a lapjai szépen kirotálnak a fenébe.
Tinman
Hadronox + Da Undatakha druidot nem kéne nerfelni? Már a Hadronox is kb. verhetetlen, mert a körében teszi ki és nyírja ki Hadrot, így nincs SEMMI ellene amit tudnál tenni. Erre a Rastakhan behozza az Undatakha lapot, hogy még verhetetlenebb legyen. Aggroval is kb. lehetetlen lenyomni, mert vicc manákért tol magára brutál mennyiségű pajzsot.

Mi a tököm ennek az értelme??? Soha a büdös életben semmivel nem tudtam még elverni és fullos dekkel ott nyomorékoskodik casualban, hogy a szerencsétlen küldetésemet nehogy véletlenül megcsinálhassam.

75 packből 9 legendet nyitottam, az egyik packben dupla legendás volt ráadásul 😄 Szigorúan csak goldbol + 6 ingyen pack. Egy jó ideje ez a kieg az aminél úgy éreztem megéri újra játszani, mert tetszenek a lapok, egyelőre legalábbis. Azt szeretném kérdezni, hogy Discard lockot próbálta valaki? Megéri dustot pazarolni rá vagy sem? :d A koncepciója eddig is tetszett, de a mostani discard lapok sokkal jobbnak tűnnek, ezért gondolkoztam el rajta, hogy most lehet megérné kipróbálni 😄 Szóval van valakinek valami tapasztalata velük? természetesen nem várom el hogy tier 1 top akármi legyen de ha már használható és fun akkor megérné a craftokat 😄
Devv
Az még jobb! <#eljen>
REALista
Azért az én 30 pakk 4 legend arányom sem rossz...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Devv
Nem válasznak szántam, bocsi.
Köszi, de sokra nem megyek vele... 😄
TBTPumpa
Úgy tűnik. Gratulálok! <#eljen>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Devv
Akkor én nyertem 70 pakk/8 legenddel? 😄
TBTPumpa
Én is kinyitottam a csomagokat.
110 csomagom volt (50 pre-order + 60 goldból) 6+1 Legendary esett:
1. Wardruid Loti (Durid)
2. War Master Voone (Warrior)
3. Gral, the Shark (Rouge)
4. Mojomaster Zihi (All Class - Golden)
5. Griftah (All Class)
6. Akali, the Rhino (Warrior - Golden)
+ 1: Shirvallah, the Tiger (Paladin)

Legendary-k tekintetében valószínűleg egyik legjobb nyitásom volt, amióta játszom.

Szokásos paladin csodadeckkemmel. 😄

Ehunvaneni

N1ggA
Odd Warrior. Egyelőre elég sok az aggro úgyhogy egy ideig jó az Odd Warrior is. Rank 9-5 lose nélkül, most rank 5-ön szórakozok más deckekkel

Spread De Love!

Devv
Én az új kieget ezzel a Zul'jin spell hunterrel kezdtem, le kellett hozzá gyártanom a legend fegyót. Olyan 50% körül megyek vele...
Ti mivel szenvedtek?
morcosqtya
61 pack, 3 legendary

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Tinman
Értelek. Igen, spórolni szoktam én is a goldot, másképp nem is menne ilyen 45-ös nyitás.

A 45-ből 3 legend jött, a mage legendnek örültem (Dragonhawk), mert kb. fullos is vele a jelenlegi meta mage dekk. Aztán esett rugó legend, az a pireta témában lehet jó, de még nem próbáltam, talán megérne köré építeni egy dekket, egyelőre nemtom. Warihoz meg jött Akali, van benne fantázia, majd ha lesz időm ránézek arra is.

Jó dolog ez az új lapmennyiség, felkavarta kicsit megint az állóvizet, érdekes buildek vannak.

N1ggA
63 pack
2 legendary
900 dust

Szerintem nyertem.

Spread De Love!

Rockynhooo
Dehogyis, csak rosszul hasznalom a szakszavakat. Farm alatt annyit ertettem, hogy X hetig/honapig nem koltesz semmire a goldodbol csak gyujtod az uj kiegre. Hasonloan nyomom mint te csak nalam a HS a lefekves elotti program, este 11kor felnezek lenyomni a napi questet. Csak amikor nem "farm" uzemmodban vagyok, akkor ha osszejon a 100 gold koltom is el olyan pakkra ahol mar illene egy legendnek nyitodnia.

Sikerult nyitni valami ertelmeset a 45bol?

Tinman
Hmmm ti tényleg szoktatok farmolni? Én soha.

2-3 naponta letolom kényelmesen a questet (sokszor van átfedés) és ennyi. 10 goldokért 3 win? Meh, minek?

Így is F2P játékosként 45 pakkot nyitottam, összesen 3 legendary jött befelé.

Rockynhooo
Az eleg gyaszos erzes lehet, gondolom meddig farmoltad a lovet... 😞 Nekem 2400 gold es abbol jott 4 legend. Egy szar meg egy meg szarabb. Viszont lett ketto eleg jonak tuno is:

Én 23-at nyitottam, 3 legendary, az egyik arany. 😊

Kár hogy mindhárom elég haszontalannak tűnik.
6800 gold

gondoltam kimaxolom az előző kieget (egyesével bontottam), tizedikre lett meg, egy elég jó nyitásra lett meg az "utolsó" legendary

maradt 5K8

új kieg:
6 ingyen + Spirit of the Dead + Bwonsamdi + 5800 gold (64):
E:16, L:3
dust: 1480

hát ez most nem adta 😞

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Devv
Vettem 54 pakkot és így 60-at bontottam: 5 legend jött. Utána vettem még 10-et, abban 3 legend volt. <#eljen>
Utoljára szerkesztette: Devv, 2018.12.04. 23:01:30
TBTPumpa
Az új kiegészítő már elérhető!

Jó játékot és kártyacsomag nyitogatást! 😊
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.12.04. 19:32:30

TBTPumpa
Patch 13.0 jegyzék

Tartalma:
- Rastakhan’s Rumble kiegészítő 135 új lappal (elérhető: december 4.)
- Loák (a a Trollok spirituális Istenei)
- Új kulcsszó: Overkill (akkor aktiválódik, ha úgy ölnek meg egy lényt, hogy a támadásuk meghaladja a megölt lény - vagy hős - életét)
- Rumble Run egyjátékos tartalom (elérhető: december 13.) Hasonlít a korábbi Dungeon Runok-hoz, csak itt öt különböző Troll bajnok közül választhatunk. Teljesítése esetén az alábbi hátlappal fogunk gazdagodni:

A megjelenés hetében (jövő héten) a belépéskor 6 Rastakhan’s Rumble kártyacsomag jár, 1 legendás Loa minion és dupla Spirit card az adott classból.

- Rank 20 felső határ
Rank 15 vagy magasabb szinten végzők nem esnek vissza Rank 20-ra/Rank 25-re.

- Winter Veil esemény
Ismét érkezik a karácsonyi témájú Brawlt, amely nem Classic kártyacsomagot, hanem az alábbi hátlapot fogja adni:

- Hátlapok
2019. januári szezon hátlap:

2019. februári szezon hátlap:

- Játékmenet fejlesztések és hibajavítások
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.11.29. 19:55:52

TBTPumpa
Utolsó kártyanézős stream a kiegészítő megjelenése előtt:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.11.28. 19:57:38

TBTPumpa
Igen, csak 1 jár és az is a kiegészítő megjelenése után. 😊

morcosqtya
Én Hunterre szavaztam de ez most nem olyan mint a choose your champion, tehát ha jól értem max 1 pack jár de az mindenképpen... :? 😊

TBTPumpa

Valaki kapható egy 100 goldos questre?
TBTPumpa

sadface
Azt tegyük hozzá ez a regek száma. A többi szám, már jóideje csökkenést mutat. (nem csak a részvények😄)

I decide when I'm done.

morcosqtya
Ez a dolog Rank1 -> Legend -re engedésnél lehet érdekes. Én oda nem jutottam el soha, csak Rank12-ig, ilyen kazuár játékosoknak mint én kb mindegy ki nyer... 😊

Volt már, hogy hagytatok nyerni valakit mert ügyesebb volt és te csak jól húztál?

én nagyon-nagyon ritkán csinálok ilyet, de a legutóbbinál kb menybe mentem, azonnal felvett, nem győzött hálálkodni meg csevegtünk vagy 5 percet, nem picit meglepődtem.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

TBTPumpa

TBTPumpa
Igen. Szívesen segítek én is bárkinek, ha úgy van, de én is csak az esti órákban vagyok elérhető! 😊

ott a bannerben a játékosok listája, vegyél fel embereket 😊