Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A másik, hogy castoljak 6 solar vagy lunar druid lapot egy körben. Eddig számolt 3-at is, viszont nem castoltam egy körben 6-ot, úgyhogy nem tudom mit számol...
Sámánnal doomhammer+2rockbiter az pont 16dmg.
Utoljára szerkesztette: Devv, 2020.11.22. 09:23:24
Level 33 – Old: Year of the Dragon Card Pack → New: 150 Gold
Level 37 – Old: Scholomance Academy Card Pack → New: 200 Gold
Level 40 – Old: Madness at the Darkmoon Faire Card Pack → New: 200 Gold
Level 42 – Old: Ashes of Outland Card Pack → New: 200 Gold
Level 46 – Old: Madness at the Darkmoon Faire Card Pack → New: 300 Gold
Level 48 – Old: Year of the Dragon Card Pack → New: 300 Gold
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A kártya packok meg továbbra is szürreálisan drágák, szóval megfogadtam már pár éve, hogy egy fillért se fogok ezekre elb.szni. Még ha komoly 10 ezreket fizetnék sem biztos, hogy meglennének a lapok, amiket akarok. 😄 Arról nem is beszélve, hogy rotálódnak kifele folyamatosan, a wildot meg nem vagyok hajlandó nyomni.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2020.11.20. 14:43:18
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
De szar...

6 legend (Druid-Greybough, Paladin-High Exarch Yrel, Priest-G'huun the Blood God, Warlock-Tickatus,C'Thun, N'Zoth)
18 epic
Kicsit megszaladt. 😄
rengeteg epic, csak amikből szeretem volna kettőt (Hammer of Naaru, Blood of G'Huun, Carnival Clown) azokból nem sikerült még 1t se nyitni a többiből legalább 1 van de legtöbből mindkettő
Egy old godnak is örültem volna vagy legalább az egyik pala legendarynak.
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2020.11.17. 20:09:09
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Béta idején kezdtem a HS-t, de naponta alig vagy egyáltalán nem játszom, béta óta nincs meg még egyik hössel se a lvl60, nem nyertem egyik hössel se még 500 meccset, ergo a golden hösportrék sincsenek meg, nem voltam sose legend, a heroic "instákhoz" hozzá se kezdtem és még arénában se volt több, mint 4 gyözelmem. Nekem ez a rendszer tökéletesen megfelel, de elhiszem, hogy a többség, aki nálam többet játszik (ismétlem, ez nem nehéz xD), annak ez a rendszer túl kevés jutalmat ad.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
A közösségnek meg az a gondja, hogy kamuztak, mert azt mondták TÖBB lesz a jutalom mint eddig. Ehhez képest a számítások azt mutatják hogy inkább kevesebb az a több, ráadás összességében 2-3x annyi idő kell hozzá ingame.
A HS alapjáraton is elég gyér jutalmazási rendszerrel rendelkezett, amin most még rontottak. A régi rendszerben eldönthetted, hogy mit csinálsz a jutalmaddal (gold), most meg a "nyeremény" fele a blizzard által kitalált tárgyjutalom. Olyan ez, mint ha közölnék veled a melóhelyen, hogy mostantól a fizetésednek csak a felét kapod lóvéban, a másik feléért meg kapsz szappant, meg seggtörlőt, stb. tökmind1, hogy az kell-e neked, vagy sem.
Ennek fényében kell nézni az új reward rendszert. Profiknak nem jó, viszont szvsz a casualoknak megfelelö lesz kis finomhangolással.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mondjuk várható volt hogy ez lesz, ahogy más játékoknál, nyilván itt is tesztelik hogy mennyit az a minimum amit le lehet tolni a játékosok torkán.
Jelenleg szabadkoznak, hogy ez még nem a végleges rendszer. Gondolom lesz majd valamennyi finomhangolás pozitív irányba, hogy kisebb legyen a lázongás, de azért csodát nem kell várni.
+ Netes leírás szerint kb. 50 féle daily van amiből kb. 10db 1.500xp, 10 db 800xp a maradék 30 db meg 1.000xp. Ehhez képest az utolsó 3 daily-m 3 cserével, tehát zsinórban 6db mind 800 xp volt...biztos csak nincs szerencsém <#action>#action>
Jah és kaptam ilyen heti feladatokat is, hogy fejezz be egy arénát 4 vagy több win-el. Meg játssz ki 10 old god-ot (az új félékből) <#falbav>#falbav>
Mint pl. a matchmaking ami 100% hogy mesterségesen irányított. Meg a packok tartalma is. Sőt, véleményem szerint a meccsen belüli lapjárás is valamilyen szinten manipulált.
Szóval azt csinálnak amit akarnak. Simán beállíthatják, hogy azonos pack típuson belül a valódi pénzen vett > goldon vett > ajándék.
Hetente van 3 db heti kveszt amiből 1 tuti 2500xp, a másik 2 meg 1750. Ez hetente 6000xp. + 7000xp a napik (érdemes legalább az 1000xp-sekre váltani).
4 hónap az 16 hét, hetente legalább 13k xp, az 208.000xp. ez kb. lvl53-ra elég.
lvl51 az 4050 xp, lvl52 4100, lvl53 4150..és így tovább lvl150ig, az a max szint.
Elvileg a sima játékért is jár xp ( barátok elleni meccsnél nem! ). A rankeden játszott meccsek adnak a legjobban. BG valamivel kevesebbet.
Achievementek (ha minden igaz, csak az aktuális kiegre vonatkozók) is adnak xp-t.
Szóval lehet majd grindolni rendesen. tippre kb. 2-3x annyi játékidő, mint eddig.
Utoljára szerkesztette: Wootan, 2020.11.13. 01:06:52
Utoljára szerkesztette: Dreadshade, 2020.11.12. 22:28:47
kb. 4000 gold van az "úton", ami lószar, persze a legvégén lehet farmolni a + szinteket 150 goldokért. Kérdés, hogy mennyi idő eljutni oda. Én eddig 8-10k goldot szedtem össze 2 kieg közt, amihez a végén még +30-40 szintet kéne megcsinálni, hogy meglegyen a 8k+ gold. Ha ez nem jön össze, akkor mint F2Player, nekem gémóver, mivel így se volt meg sok lapom, így meg a fele sem lesz meg mint eddig, szóval kuka.
Láthatólag sokkal többet kell játszani, mivel sok kveszthez NYERNI kell, nem csak játszani.
Sok kveszt csak bizonyos helyen teljesíthető. Úgy néz ki. pl. brawl-ban már csak a kifejezetten brawlra felcímkézett teljesíthető ott (nekem legalábbis nem számolta a másik2 dailyt ott). Ami kibaszás, nyilván azt akarják, minél több időt legyél benn a játékban.
Szóval nálam eddig úgy néz ki, hogy ez lesz az utolsó kieg, de majd kiderül mire lehet jutni.
Amúgy van Challenge a friend küldim, mind a ketten kapunk érte 1500 XP-t!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Madness at the Darkmoon Faire
Bejelentő videó:
Új játékmód is érkezik - Duels címmel:
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként ezelőtt mindig adtak egy ingyen próbát, most nem.