Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondom belépek már megcsinálni a heti brawl-t a pakkért. Ahan, meg ahogy Móricka elképzelte. No free pack for you <#ejnye1> thx Blizzard <#action>
Utoljára szerkesztette: Wootan, 2020.09.25. 10:29:09
Nyilatkoztak a fejlesztők a cuccról:

"Viszont a küldetésekért járó XP nagyjából ugyanannyi, vagy még több jutalmat fog adni, mint ami most megszerezhető.
Ha ugyanannyit játszol az új rendszerben, mint most, akkor nem fogsz kevesebb Goldot, illetve "nem Gold" (kártyacsomagok, stb.) jutalmat szerezni. Szinte minden helyzetben egy kissé több Goldot és "nem Gold" jutalmat kapsz majd."

Kár hogy ez így még mindig csak mókus vakítás, ugyanis kérdés, hogy kihez mérik majd az "ugyannyit". Benni fiú utódja nyilatkozta nemrég, hogy ő kb. 4000 goldot szed össze 2 kieg között (érdekes, hogy a kiszivárgott táblázatban is 4k gold volt <#fogmosas>). Ha őt veszik alapul, és adnak majd 5k goldot, akkor végülis mondhatják hogy nem húzták le a F2P-t, hisz többet adtak mint...

De mi van azokkal, akik 8-10k+ goldot szednek össze 2 kieg közt?

Egyébként jelenleg a napi kvesztekből + a win-ek után járó napi max 100 goldból. kb. 20k aranyat lehet összefarmolni 4 hónap alatt.
Devv
Nem vagyok biztos benne csak remélem.
Ne legyél benne olyan biztos:

Értékben lehet kihozzák, hogy akár többet j kapj mint most, de ez csak mókus vakítás.

Kurvára nem mind1, hogy pl. a fizetésedet megkapod teljes egészében pénzben, és arra költöd amire akarod. Vagy csak a felét pénzben, a másik felét meg megkapod budikefében, meg egyéb "hasznos" kacatban.

Sokan egyébként abban az álomvilágban élnek, hogy ez a cucc a jelenlegi jutalmazási rendszer mellé jön pluszba <#nevetes1> Time to pay!
Utoljára szerkesztette: Wootan, 2020.08.22. 01:49:12
Devv
Dettó. Szerintem jól meg fogják oldani és marad a f2p is.
TBTPumpa
Már nem tudják kitalálni, hogy mit adjanak el. <#taps>
Én már valós pénzt nem fektetek bele, goldból megoldom, amíg megtudom, aztán úgyis jön előbb-utóbb az a F2P játékosokat félresöprő Pass modell, utána meg már tényleg csak a keménymag fog játszani vele.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.08.20. 13:13:21

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Devv
Felszopó bundle-t valaki behúzta? 😄
Hát az nálam nem működik, mert szeretek gyűjtögetni. Ami megvan azt nem szívesen töröm be, csak ami nerfet kap.
Ki kell választani 2-3 kasztot amit pörgetsz a többit meg folyamatosan törni, mindenre is lesz dust 😄
Még nem tudni ebből mit hoznak ki (állítólag következő rotakor fog bekerülni), de jó eséllyel nálam ott fog véget érni a játék.

Én két kieg közt kb. 8-10.000 goldot szoktam összeszedni, és kb. 120 pakkot nyitok, ami kb. semmire sem elég. Ennyiből az adott lapkészlet felét se lehet kinyitni (mármint dust értékben).

Kint van egy táblázat, ami állítólag a rewardokat mutatja. Na ebben kb. 4000 gold van az egyéb jutalmak mellett (pakkok, néhány lap, hős portré). szaros 4000 gold 😄DD

Abból a táblázatból elég egyértelműen az jön le, hogy így akarják rávenni az embereket, hogy az új kiegeket valós pénzen vegyék meg, ne goldból.

Ha a mostaninál is jobban elnyomják a F2P-t, akkor kuka.
Paladiint/rogue-t is osztják ahogy láttam.
Druid, vicc amit leművelnek...
Devv
Mit kellene nerfelni?
TBTPumpa
Battle Pass tervezet:

Nincs még hivatalosan bejelentve, de ez alapján úgy tűnik, hogy a Blizzard ki akarja nyírni ezt a játékot is (legalábbis a F2P bázist).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.08.11. 19:50:21

Nerfs incoming 3...2...1
TBTPumpa
Megjelent az új kiegészítő!
Jó szórakozást!

TBTPumpa
Augusztus 6-án az esti órákban indul az új kiegészítő!

Tényleg, ha most új kieg jön az azt jelenti hogy megint meg kell venni azt a külön belépőt a BGhez hogy 4 hős közül választhassak?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

TBTPumpa
Nekem a cinematic videótól is olyan Disney + Harry Potter utánérzésem van. Nem érzem már, hogy én lennék ennek a célközönsége, pedig azt a Kel’Thuzad hős portrét nagyon szeretném:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.07.14. 19:59:02

A második videó annyira kínos hogy nem igaz, Komolyan, kiknek csinálják ezeket? 7 éves gyerekeknek?

TBTPumpa
És bejelentésre került az új kiegészítő, amely a Scholomance Academy címet viseli.

TBTPumpa

Kongy
Nagyon random, de összejött nekem is 10-edjére kb. 😄 Full a lapjárástól függ.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Nem bírom megölni ezt a köcsög Mecha Jaraxxust. Ti is ennyit szórakoztatok vele? Már vagy 8x futok neki és nem bírom rendesen uralni a boardot.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Devv
Megjelent ez a kaland mód, megcsináltam az első szárnyat, de nem kaptam meg a pakkokat. Igaz, a küldit csak később adta be, mikor már lenyomtam a szárnyat, de utána megcsináltam még egyszer de semmi. Vicces...
Devv
Nyomtasd ki és rakd ki a falra...hatalmas! 😄
TBTPumpa
Trailer is érkezett hozzá:

Devv
Lesz ilyen:

Nem tudom ki mennyire követi az eseményeket de tegnap hivatalossá vált hogy Pavel és Kolento is kizúgott a GM-ek közül.

Csak a szokásos HS dolog. A játék úgy adogat ellenfelet, hogy kb. 50%os winrate-en tartson. Magyarán mesterségesen szopat.

Válts olyan dekkre, ami jó rogue ellen (ami most mondjuk nem túl egyszerű, mert a galakrond/secret rogue a top tier dekk, és kb. mindenki azt tolja), és egyből nem fogsz rogueokat kapni.

A kveszteket meg tudtommal csak akkor írja jóvá, ha legalább 15 hp alá estél konszíd esetén.
Hát igen, nem valami élvezetes a meta számomra se, egy ideje nem is tolom, csak gyorsba letudom a küldetéseket. Viszont kiváncsi vagyok, hogy a nerfek után mennyire fog alakulni a dolog. Pár matchet lefogok akkor tolni, bár szerintem pont a Rogue nem kapott durva nerfeket, ugyanúgy használható lesz mindene.
Utoljára szerkesztette: Dreadshade, 2020.05.18. 13:54:48
7. meccs, szintén rugó. Természetesen bukó. Itt lépkedek silver 5 és 4 között és egész egyszerüen nem jutok feljebb. De az, hogy minden meccsen az ellenfél rogue, az azért több, mint gyalázat. Ráadásul még a küldimet se számolja rendesen a játék, az a küldi, hogy játssz 3 meccset DH-ként, Palaként vagy Warriorként, az utolsó 4 meccsböl 2 pala, 2 DH, erre a számláló valamilyen oknál fogva még csak 2/3-on áll

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Mi van a mostani metával? Átalakult rugó metává? Az elmúlt hat meccsem mind rugó ellen volt, mind Galakrond rugó. Ebböl 4-et buktam (2 Temp Hunter, 1 Galakrond Priest, 1 Libram pala), kettöt megnyertem Galakrond priesttel. Rohadt idegesítö, amikor csak rugó jön ellened.

Emberek ez már nevetséges 😄 Szinte csak Aggro deck-ekbe találkozok mostmár Zephry-sel, és hangsúlyozom egyik se highlander deck, és nagy eséllyel ez nem lesz soha orvosolva. Nem fogok most regényeket írni mint lentebb, hogy ezzel mi a baj, de nagyon szomorú a dolog.
Devv
Tényleg ez volt az, köszi. Mecha-t nem is láttam...rohadék 😊))
Köszi még egyszer!

Devv
Nem működött volna, mert igaz hogy kör végén meghal a mecha'thun, de a lenti lap ottmarad. Meg nem is fért volna ki. Meg nem ezt játszotta ki. 😊
Amúgy felvettem utána a gyereket, vissza is jelölt, kérdeztem, hogy mi a fasz volt ez de még nem írt vissza...
Utoljára szerkesztette: Devv, 2020.05.03. 10:38:58
Mecha'thun Priest.

Devv
Segítsetek légyszi! Tegnap úgy kikaptam wild-ban egy priesttől hogy csak úgy pislogtam. Egy deathrattle kvesztes pap volt és már csak pár lap volt a kezében 4 vagy 5 és kirakta ezt a lapot:

Ez mellé kirakott még több ugyanolyan lapot és kör végén lement mind a 30 hp-m. Azt hittem vesztében csak kipakolja a kezét, nem is figyeltem, annyira biztos voltam benne hogy ez megvan aztán bumm! WTF?!
Nem tudjátok véletlenül mi volt a kombó?
Régen a hátlapot hó végén kaptad meg (korábban rank20 kellett hozzá, aztán 5 win ladderen). Most 5 win után megkapod.

A ladder jutalmat régen az elért legjobb eredményed után kaptad. Most minden lépcső (10es/5ös szintek) elérése után kapsz jutalmat, amik összeadódnak. Amit ingame látsz táblázatot, az már az adott szint elérésekor kapható ÖSSZES jutalmat mutatja.

+ van egy úgymond egyszeri jutalom, amit akkor kapsz meg, ha elértél egy szintet, amit előtte még sose.
Elötte is volt ilyen, csak a szintezés alakult át, meg egy kicsit a reward. Egyébként azt reméltem, hogy az összes elért szint jutalmát megkapod, de sajnos nem így van, csak a legmagasabb elért szinthez tartozó jutalmat kapod meg.

Devv
Ezek a ranked jutalmak az új ranked rendszerrel jöttek vagy előtte is ilyen volt? Gondolok itt arra, hogy 5 win után megkapod a havi hátlapot valamint kártyákat ad és packokat ahogy haladsz előre de azokat csak 1-jén.
Hát igen, vannak bajok még balance téren bőven, nem állítottam, hogy nincs más őrült dolog, amire oda kéne figyelniük. De ahhoz tartom magam amit írtam, hogy ennek a lapnak egyedül tényleg csak highlander deckben kéne működnie. Eddig amúgy úgy tűnt, hogy mostmár hajlandók gyorsabban kiadni patcheket, és remélem ez a hozzállásuk nem fog változni, mert eddig kb csak megpaskolták a DH lapokat és kb ugyanúgy erősek 😄 és ahogy írtad is vannak itt még túlzás dolgok. Mégegyszer Zephrysre visszatérve a végén, ahogy eddig is írtam nem a Highlander deckektől sajnálom a lapot, de mondom nagyon sok ellenfelem volt az utóbbi időben aki csak úgy berakta, mert reális esély van rá hogy tudta is használni. Azért egy idegesítő aggro decknek ez csak ad egy plusz kivégzést és/vagy esélyt a többi féle deck ellen is. Nekem ez a bajom csak vele. Valahogy megkéne, hogy oldják ezt, hogy ne lehessen büntetés nélkül csak úgy bepakolni bárhova. Lehet nem jött le, de én teljesen veled vagyok az aggro elleni küzdelemben amúgy 😄
Az hogy van pár class akik turn 10re felhúzzák az egész decket, míg például a paladinnak semmi használható draw nincs, az szerintem még mindig, úgymond "zephyrs hibája". Pl Galakrond Warlock, DH, Durid valami undorító, hogy turn 8ra már majdnem az egész decken túlvagy.
Bocs a dupla postolásért, de már a másikat nemtudtam szerkeszteni. Figyelj értem én miért mondod, hogy azért ilyet ne mondjak ilyet, hogy 0 skill kell hozzá, jó lehet túloztam ezzel az állítással, nyilván egy tök kezdő nem fogja tudni úgy használni mint aki már gyakorlottabb, de most őszintén lethal megtalálása vagy board clearelésén kívül másra nem fogják azt a lapot használni a legtöbb esetben, azért ez nem atom fizika, hogy rájöjjön az ember éppen mikor melyikre használja. Meg még azt akartam mondani, hogy tud, nekem a kedvenc deckem a játékban a Highlander deckek és ha van rá lehetőség tolom is velük, de attól még nem fogom foggal-körömmel védeni ami kicsit BS szinten erős 😄 De ahogy írtam lentebb is, nekem nem az a bajom feltétlen, hogy a highlander deckeknek van egy ütő kártyája, vagy egy erős lapja, de azokon a rankokon legalábbis ahol most vagyok, kivétel nélkül mindenki használja ezt a lapot, na és ez a nem mindegy. Ha a blizzard megtudná valahogy oldalni hogy tényleg csak ezekben a pakliban lehessen használni, akkor nem lenne szavam. Értem ott van az albatross lap ami eltudja rontani, szóval úgymond van counter, de az is egészségtelenül mindenbe bepakolták emiatt (is). Na elnézést a Wall of textért mindenkitől, de már megtörtént ez van 😄
Utoljára szerkesztette: Dreadshade, 2020.04.26. 20:25:00
Annyira köré kell építeni az egész decket, hogy csomó deckben úgy is benne van hogy nem highlander deck 😄 mert egyszer úgyis lesz olyan hogy nem lesz duplitace lap a deckben a match folyamán és 2 manáért semmit nem veszítesz vele, ha berakod 😄 Szóval igen 0 tudást igényel, aki kicsit is játszott ezzel a játékkal az fogja tudni használni, mivel alapból nem kell Einsteinek lenni ehhez a játékhoz, kifejezetten egyszerű kártyajáték sok másikhoz képest. Aggro player? 😄D még mindig 0 aggro deckem van, de biztos te jobban látod a te gépedről mint én. Másrészt meg úgy véded azt a lapot mintha egyedül control deckekbe lenne benne 😄 akkor biztos VÉLETLEN volt, hogy az összes aggro deck ami ellenem jött használta Zephyris és ráadásul úgy hogy még csak nem is highlander deck volt, milyen érdekes! Szóval erről ennyit. Amúgy nem mondtam soha egy szóval se, hogy folyton csak kikapok ellene. Egyszerűen idegesítő hogy 2 manárért bárhova jó mert tökéletes megoldást nyújt bármilyen helyzetre, de ezt már elmondtam. Normálatlan design még mindig ez akárhogy védi bárki is. Amúgy azzal teljesen oké vagyok, ha csak tényleg Highlander deckbe működne a dolog, mert ott beáldozol dolgokat azért, hogy ezt játszd, akkor is kicsit kérdéses lenne ez a mindent megold 2 manáért dolog, viszont ott tudom, hogy áldozott a játékos ezért, de amikor minden más deckbe belebaszák, már elnézést a csúnya írásért akkor kicsit elgondolkodtató, hogy egészséges ez a lap a játékra nézve.
Hát azért csak köré kell építeni az egész decket.. Ha meg egyetlen 1 lap miatt kapsz ki, mikor egyértelműen látható hogy valaki zephrys deckel van, akkor nem tudok mit mondani. Nem jól játszol. 😄
Zephrys legalább igényel némi tudást, hogy mikor kell kijátszani meg mikor mit fog adni. Az hogy 0 skill kell hozzá szerinted, az mutatja hogy márpedig aggro player vagy vagy fogalmad sincs miről beszélsz.
Persze, nem mondtam hogy rossz, de ott legalább van úgymond értelmes mana cost, meg ahogy írtam is, kijátssza az ellenfél, de utána van egy köröd amiben tudsz reagálni rá. Azért annyi manánál már a legdurvább board cleareket kilehet tolni és/vagy kártya kombókat. Szóval szerintem annyira nincs baj azzal a lappal mint a másik highlander lappal.
Mondjuk azért az új Alex az jó lap, kapsz két dragont, amik 0 manába kerülnek, tehát rögtön ki is rakod öket jobb esetben, viszont igaz, hogy el is kell jutni a 9. körig, hogy kirakhasd Alexat. 😊

Egy darab Aggro deckem sincs, és mégis ugyanúgy idegesít, azt érzem feleslegesen építem a boardot ha ilyen könnyen bármikor lerombolják. Mármint persze legyenek counter lapok meg minden, de ne mond már hogy ez normális hogy van egy lap ami mindenhova berakható mert észnélkül kijátszható, ez minden csak nem jó design 😄 Alexstrasa nem izgat ahhoz legalább 9 mana kell, + van egy köröd reagálni rá, amit kirak.
Utoljára szerkesztette: Dreadshade, 2020.04.26. 11:52:41