Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Wootan, 2020.09.25. 10:29:09
"Viszont a küldetésekért járó XP nagyjából ugyanannyi, vagy még több jutalmat fog adni, mint ami most megszerezhető.
Ha ugyanannyit játszol az új rendszerben, mint most, akkor nem fogsz kevesebb Goldot, illetve "nem Gold" (kártyacsomagok, stb.) jutalmat szerezni. Szinte minden helyzetben egy kissé több Goldot és "nem Gold" jutalmat kapsz majd."
Kár hogy ez így még mindig csak mókus vakítás, ugyanis kérdés, hogy kihez mérik majd az "ugyannyit". Benni fiú utódja nyilatkozta nemrég, hogy ő kb. 4000 goldot szed össze 2 kieg között (érdekes, hogy a kiszivárgott táblázatban is 4k gold volt <#fogmosas>#fogmosas>). Ha őt veszik alapul, és adnak majd 5k goldot, akkor végülis mondhatják hogy nem húzták le a F2P-t, hisz többet adtak mint...
De mi van azokkal, akik 8-10k+ goldot szednek össze 2 kieg közt?
Egyébként jelenleg a napi kvesztekből + a win-ek után járó napi max 100 goldból. kb. 20k aranyat lehet összefarmolni 4 hónap alatt.
Értékben lehet kihozzák, hogy akár többet j kapj mint most, de ez csak mókus vakítás.
Kurvára nem mind1, hogy pl. a fizetésedet megkapod teljes egészében pénzben, és arra költöd amire akarod. Vagy csak a felét pénzben, a másik felét meg megkapod budikefében, meg egyéb "hasznos" kacatban.
Sokan egyébként abban az álomvilágban élnek, hogy ez a cucc a jelenlegi jutalmazási rendszer mellé jön pluszba <#nevetes1>#nevetes1> Time to pay!
Utoljára szerkesztette: Wootan, 2020.08.22. 01:49:12
Én már valós pénzt nem fektetek bele, goldból megoldom, amíg megtudom, aztán úgyis jön előbb-utóbb az a F2P játékosokat félresöprő Pass modell, utána meg már tényleg csak a keménymag fog játszani vele.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.08.20. 13:13:21
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Én két kieg közt kb. 8-10.000 goldot szoktam összeszedni, és kb. 120 pakkot nyitok, ami kb. semmire sem elég. Ennyiből az adott lapkészlet felét se lehet kinyitni (mármint dust értékben).
Kint van egy táblázat, ami állítólag a rewardokat mutatja. Na ebben kb. 4000 gold van az egyéb jutalmak mellett (pakkok, néhány lap, hős portré). szaros 4000 gold 😄DD
Abból a táblázatból elég egyértelműen az jön le, hogy így akarják rávenni az embereket, hogy az új kiegeket valós pénzen vegyék meg, ne goldból.
Ha a mostaninál is jobban elnyomják a F2P-t, akkor kuka.
Nincs még hivatalosan bejelentve, de ez alapján úgy tűnik, hogy a Blizzard ki akarja nyírni ezt a játékot is (legalábbis a F2P bázist).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.08.11. 19:50:21
Jó szórakozást!
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.07.14. 19:59:02
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Válts olyan dekkre, ami jó rogue ellen (ami most mondjuk nem túl egyszerű, mert a galakrond/secret rogue a top tier dekk, és kb. mindenki azt tolja), és egyből nem fogsz rogueokat kapni.
A kveszteket meg tudtommal csak akkor írja jóvá, ha legalább 15 hp alá estél konszíd esetén.
Utoljára szerkesztette: Dreadshade, 2020.05.18. 13:54:48
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Amúgy felvettem utána a gyereket, vissza is jelölt, kérdeztem, hogy mi a fasz volt ez de még nem írt vissza...
Utoljára szerkesztette: Devv, 2020.05.03. 10:38:58
Ez mellé kirakott még több ugyanolyan lapot és kör végén lement mind a 30 hp-m. Azt hittem vesztében csak kipakolja a kezét, nem is figyeltem, annyira biztos voltam benne hogy ez megvan aztán bumm! WTF?!
Nem tudjátok véletlenül mi volt a kombó?
A ladder jutalmat régen az elért legjobb eredményed után kaptad. Most minden lépcső (10es/5ös szintek) elérése után kapsz jutalmat, amik összeadódnak. Amit ingame látsz táblázatot, az már az adott szint elérésekor kapható ÖSSZES jutalmat mutatja.
+ van egy úgymond egyszeri jutalom, amit akkor kapsz meg, ha elértél egy szintet, amit előtte még sose.
Utoljára szerkesztette: Dreadshade, 2020.04.26. 20:25:00
Zephrys legalább igényel némi tudást, hogy mikor kell kijátszani meg mikor mit fog adni. Az hogy 0 skill kell hozzá szerinted, az mutatja hogy márpedig aggro player vagy vagy fogalmad sincs miről beszélsz.
Utoljára szerkesztette: Dreadshade, 2020.04.26. 11:52:41