Age of Wonders 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem mindig crash to desktoppal van vége a játéknak. Másnak is állandóan kilép?
j0nNyKa
osszegyujtve az elso ertekelesek

CGMagazine - 8.5 / 10
GameMAG - 8 / 10
GameSkinny - 9 / 10
GameWatcher - 8.5 / 10
GamingBolt - 9 / 10
GideonsGaming - 9.5 / 10
God is a Geek - 9 / 10
IGN Italy - 9 / 10
IGN Spain - 7.5 / 10
PC Gamer - 85 / 100
PCGamesN - 9 / 10
PCWorld - 4 / 5 stars
TheSixthAxis - 8 / 10
Wccftech - 8 / 10

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Én még nem néztem nagyon bele majd a szabim alatt. 2 hét szabi.
Koszike meg csak egyszer neztem, de nem jottem ra. De vallalom, inkabb legyek bena, csak legyen hot seat :)
j0nNyKa
lehet :) van hotseat, ugyanúgy működik mint a többi hasonló játékban
indítasz sima scenariot, és a map beállításoknál tudsz bármennyi Humant kiválasztani a játékosoknál
így e

Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2019.08.08. 15:50:53

Lehet én vagyok a béna, de hot seat módot nem találok. Pedig fiammal ezt vártuk nagyon. Így ugrik a vásárlás. 2t nem veszek 30ezerert.
Pedig eléggé rendben lenne...
Ez jó hír.
j0nNyKa
<#eljen>
eddig metacriticen is helyt all

igazabol a tutorial palyat csinaltam meg, plusz a kampany elso palyajaval vegzek kb ma, szoval toredeket nem lattam meg, de mar ez is meggyozott

Running
Nyaralásból visszatérve kipróbálom.

j0nNyKa
kurvajo az uj resz, civ 4 / xcom mix "erzesre", ajanlom <#eljen>
nemtom van-e akkora fanbazisa hogy kulon topicot kapjon, megerdemelne

De az új részre gondoltam tegnap jött ki.
Fordítható a játék?
Ez gyors volt időbe. Nincsen zenemappája?
Már számolják az időt visszafelé.
Kiegészítői is kéne akkor már úgy lenne fear.
PLaci
Július 15. 19 óráig ismét ingyenes az Age of Wonders III, csak ezúttal közvetlenül a Steam -en!
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2019.07.12. 06:27:08

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Na így tökéletes lett az újrakezdésre, csak addig míg nincs rendesen felrakva a win 10+tápcsere addig nem tudok belekezdeni sajnos.
Akkor most már jöhet az augusztus 6.
Kevesen köszönik meg az ilyen csendes oldalakon. :) Nekem jó az angol verzió. Azért hiszem lesznek kevesen akik a fordításotok miatt veszik meg a "csodát" :) Jófajta lett.

Elkészült a teljes fordítás: https://paradoxmagyarorszag.hu/elerheto-az-age-of-wonders-iii-minden-dlc-jenek-a-magyaritasa/
<#awink>
Nem látok benne konvertálási hibát, és a fájlok ideje is azonos, tehát kizárásos alapon a programommal készült. Egyébként közben kíváncsiságból rákerestem más fordításra is, egy spanyolra bukkantam, és hát abban is voltak hibák. Ráírtam a szerzőjére, mondom neki, mivel csinálja a konvertálást? Azt mondja o2tools-al. Mondom neki, akkor hogy-hogy csak 3 file rossz? Azt mondja hogy-hogy három?! :) Írtam neki melyek azok, megköszönte, és ki is javította rögtön. De mondom neki hogy hogy csak volt 3 rossz neki mikor ez a konverter tömegével rontja el a fájlokat? Azt mondta, tapasztalta ő is hogy rosszul működik, ezért mindig visszaellenőrizte ami elkészült, és ha hiba volt újrakreálta és újra és újra... (mégis 3 kimaradt). Szóval nem csak a magyar fordítók szívnak ezzel, hanem mindenki aki használja. De a probléma végülis már a múlté, mert "valaki" vette a fáradságot és megcsinálta. :)
LSSAHPAUL
Írtam nekik, elsőnek azt írták hogy a legújabb verzió van fent, aztán pár órával később este 10-kor :) kaptam egy levelet hogy felrakták a javított, jó verziót!!

Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.

Teljesen mindegy ki veszi át, ha ugyanazt a hibásan működő átalakító programot használja :)
LSSAHPAUL
Igen, szoktam is csinálni de láttam hogy ezt a magyarosítást mintha valami komoly cég vette volna át, így azt hittem nem lesz gond, pláne nem akkora hogy 10 varázslatból 3-ra null-t hoz, így fogalmam sincs mit fog csinálni, fejlesszem e ki, döntenem kellett :) , de szerencsére az uninstall, majd újra játék letöltés, install után a mentett állások jók voltak.

Nekem sajnos nincs jogosultságom más fordítói munkáját megosztani, amúgy szívesen feltenném valahová. Én egyébként már korábban javasoltam a fordítónak hogy tegye közzé a helyesen konvertált változatot, ne szívassuk a játékosokat feleslegesen... s lám. Írjál nekik szerintem, mivel a világon semmi értelme nincs annak, hogy egy hibás változat legyen elérhető. Valószínűleg aki nem játszik vele, nem érzékeli a probléma súlyát.
Annyira nem kell egyébként a játékot újratelepíteni, elég csak a Language\Text könyvtárról másolatot készíteni friss telepítés után az eredeti angol nyelv megőrzése végett.
LSSAHPAUL
Pont tegnap kellett újratelepítsem, mert már játszhatatlan volt a sok null-hiba miatt, és most magyarosítás nélkül játszom, nekem nem gond, de a 2 gyerkőcöm azóta nem játszik vele, szal nagyon jó hír! Köszönjük!
Ma még nem javította, ugyanaz a rossz verzió van fent, de figyelni fogom mikor jön ki a javított. ez még a rossz

Olvasgattam a témát, és egy dolgot tegyünk tisztába. Időközben én is szembesültem a magyarítás "tesztelőként" azzal, hogy sok null hiba van a magyarításban, hiányzó nevek/városfejlesztések, használhatatlan varázslatok stb. Szóval aki annak idején ezt jelezte még a gandrus-féle fordításnál, annak teljesen igaza volt. Megtaláltam mi a hiba okozója, és ez pedig maga az o2tools program, egyértelműen hibásan csomagol 8ld-be a fájlok egy részénél, így az eredmény szemét lesz, és így nyilván a szemét xml fájl összes szövege null lesz. Az o2tools szerzőjével felvettem a kapcsolatot, aki elküldte nekem a konvertáló rutin kódját, azon alapulva pedig elkészítettem egy teljesen jól működő konvertáló programot, ami ráadásul vissza is ellenőrzi a konvertálás eredményét. Ezt felhasználva természetesen egy darab null hibával nem találkoztam azóta. ElCid-nek (aki folytatta a magyarítást) eljuttattam a programom, szóval innentől kezdve null hiba mentes magyarítást tud kiadni. Jó játékot mindenkinek!
Bezsebeltem.
PLaci
Két napig ingyenes az Age of Wonders III a Humble Bundle -ön!
(Steam kulcs.
A Steam nem ad extra másolatot, ha már megvan. Pár napon belül be kell aktiválni, vagy érvényét veszti a kulcs.)

Utoljára szerkesztette: PLaci, 2019.05.09. 19:32:01

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Első videók alapján egész jónak tűnik.
Igen arra céloztam hamarabb meglesznek vele mielőtt ez kijön.
Kérdés mennyire lesz azonos a rajongó tábor miközben ez sci-fi lesz.

1 dlc van hátra csak.
Biztos meglesznek előbb vele. Bár kicsit más műfaj lesz ahogy nézem.
//www.youtube.com/embed/LlDjvS0jFz0

Kész a fordítás is 1 dlc van még hátra.
Remélem augusztus 6-ára kész lesz mert jön a planetfall.
Köszike az információt.
http://magyaritasok.info.hu/ticket/age-of-wonders-3/
A fordítás készül, jelenleg 70%-on áll.
Én toltam egy időbe de az új vidikariig félreraktam.
Sziasztok! Esetleg lenne valaki(k), akik játszanák ezt a játékot vagy az ehhez hasonlóakat, mint pl: AoW1,2; Heroes 3,5 gamerangeren vagy egyéb formában?
Nincsen hozzá nem tudom hol tart vagy csinálja e valaki.
sziasztok. tudnátok nekem linkelni valami használható magyarítást? köszönöm szépen :)

i5 6600K, MSI GTX 1070 8gb gaming X, 2x8gb 3200mhz/cl15, Logitech G27

Rohadt durva volt ez a pálya most sikerült megnyernem. 45 óránál is több időbe telt.
Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2018.09.04. 21:12:10
Most hogy ellenséggé változott azonnal össze vissza támadja a váraimat.
Ez a haverom elég idióta csak ott áll azt nem csinál semmit én meg nem győzöm kinyírni ezeket a dögöket kurva nehéz.
Várom nagyon a fordítást.
Leszedtem, köszi! :-)
gandrus
Szia!

Bocs, csak most láttam, hogy ezt kérted tőlem.
A program is benne van a tömörített fileban. 8ld és xml között lehet vele konvertálni.

Jövőre jön az új rész abban is így lehet majd harcolni?
Szia!
Szeretnélek megkérni, hogy tedd ismét elérhetővé az AoW3 fordítást (az előző linkek már nem aktívak).
Továbbá hogyan és milyen programmal lehet a 8ld kiterjesztésű fájlokat szerkeszteni?
Köszi!