Age of Wonders 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@rozmarxxx: Lehet nálam van a hiba, de egy szó sem magyar a fordításodban. Szerintem rosszat töltöttél fel.
@gandrus: Várom nagyon! Nagyon pofátlan lennék, ha elkérném az eddigi fordítást?:) Természetesen várok, ha nem osztod még meg. Ettől függetlenül köszönöm szépen!
Az a helyzet, hogy inkább lefordítom az egészet, például az egységes szóhasználat miatt. Szószedetet használok, és egyébként szépen haladok vele. A hadjáratok szövegei közül az Elven Court nyolc pályájának szövege meg az oktató pálya szövege kész, most a Commonwealthet fordítom. A pálya előtti hosszabb szövegek egy része is megvan. Bizonyos, egyéb szövegek is, például a városi épületeké.
Azért köszönöm, hogy felajánlottad!
Most botlottam bele az oldalba és látom, hogy valaki más is fordított egy jó adagot a játékból. Én is foglalkoztam vele, el is jutottam olyan 60%-ig (kampányt nem fordítottam), akinek kell az alábbi linken elérheti. Nincsen lektorálva, idő híján eddig jutottam, úgyhogy hibák előfordulnak benne, de mindezzel együtt a játék nagy része már magyarul jelenik meg és játszható.
Nem tudom, hogy Gandrus változata melyik nyelvet írja felül, de a legjobb az lenne, ha egyesítenénk a két fordítást, sajnos én már nem tudok ezzel foglalkozni, úgyhogy ha valaki vállalkozik rá, nyugodtan használja a lefordított szövegeimet.
Üdv
r0zmar
AoW3 fordítás maradék
Nyilván, a megfelelő fájlokat be kell másolni a megfelelő helyre, felülírva az eredetieket. Előtte érdemes biztonsági másolatot készíteni az eredeti fájlokról!
AoW3 fordítás
Utoljára szerkesztette: gandrus, 2016.05.09. 21:10:40
Utoljára szerkesztette: gandrus, 2016.05.09. 16:07:03
A napokban láttam, hogy van egy oldal, aminek a tulajdonosa állítólag lefordította 6%-át, de egy éve volt az utolsó bejegyzés.
Több évnyi kihagyás után ismét van kedvem fordítani, így egyelőre egész jól haladok. Persze munka mellett csinálom. Ígérni nem ígérek semmit, de igyekszem lefordítani. Bár az igaz, hogy hatalmas munka. Az AoW: Shadow Magic is az volt anno.
Pár ízelítő:
Utoljára szerkesztette: gandrus, 2016.05.08. 21:02:34
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Szep emlekek fuznek ehhez a jatekhoz, annak idejen jatszottam az 1-2. reszekkel is. Amolyan heroes klon volt, de megis egyedi. Amugy az 1 jobb volt, mint a 2. Most lattam, hogy az IG-n 4 euro, annyit boven meger.
A csata képernyő is kaotikus, francért nincs valami egyértelműbb színkódolás. A zászlónak nevezett fecnikkel alig lehet megkülönböztetni, ki micsoda.
Utoljára szerkesztette: trigorin, 2015.05.19. 09:56:55
Meg is jelent az Eternal Lords Expansion, egész jól le is vannak árazva a korábbi dolgok. Hát ezt most kéne megvenni.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.04.14. 20:00:40
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Lenne egy kérdésem, lehet ostobaság, de muszáj megkérdeznem:
Ha steamre veszem meg a játékot, ugye akkor a steam nem fog biztosítani nekem felhasználónevet és jelszevat a játékhoz? Ezt a steamtől függetlenül magamnak kell megcsinálnom az ageofwonders.com oldalon a profile fül alatt.
Ha nem csinálok profilt a hivatalos oldalon, akkor el se tudom indítani az eredeti steames verziót?
Utoljára szerkesztette: Darkman86, 2015.03.12. 10:25:30
Van egy másik topikja is? Azt nem hiszem, hogy senki nem nyüstöli ezt a remek játékot!!!
Hiába a Triumph nem sokat változott az idők során, hiába telt el több mint egy évtized :)

Érdemes végignézni.
Vannak érdekes dolgok és képek benne :)
Necromancer city és skillek valamint kozmikus események melyek befolyásolják majd a dolgokat.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Az agyam eldurran hogy a semmiből betámad valami 3fejű sárkány, csatára kényszerít és ott van vége. A csataképernyőn vannak valami nyilak, de hiába jutok el odáig, nincs választási lehetőség a visszavonulásra...mint pl. Expeditions: Conquistador-ban.
A főhős oké, majd hamvaiból támad, de a többi?
Elég vegyes eddig az élményérték. Elég stabil a motor, szeretem ha nem kell várni pikk-pakk működik, megvan a feeling is kb. 70-80%-ban.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
http://ageofwonders.com/golden-realms-expansion-announced/
köszi elõre is!
iracing the 'real' race.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n