Hannibal (NBC)

Oldal 1 / 9Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De jó lenne!!
Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

stargatelost
Hogy lehet ilyen baromságot gondolni? <#falbav> Saját maga vágta le a lábát, atyaég. <#wilting> Egyértelmű, hogy flash forward volt, és nyilván a villát sem véletlenül rakta el Bedelia. Vagy azzal magát akarta kinyírni, nehogy levágja a másik lábát is?? lol

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Tikal
nem csak most nem figyeltél, hanem az egész három évad alatt sem... egyébként ajánlom olvasd el az interjút amit az előző hozzászólásomban linkeltem

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ne védjük a hülyeséget. Átlőtt meg összeszurkált emberek halálugrás meg stb. hagyjuk már. Ilyen dolgok a legbénább filmekben szokott lenni, amikor a gyilkost hatszor lelövik, átszúrják, leütik, de ennek ellenére vígan kergeti őket tovább.
Tikal
"How should the viewer read Will and Hannibal falling off the cliff together? Is it a double suicide?
No, I think it’s a murder/suicide. And then of course coming back in and seeing that someone has cut off Bedelia’s leg and is serving it, and she grabs a fork and hides it under her napkin to stab the neck of the person who’s going to come into the room next suggests that either Uncle Robertus and Lady Murasaki are going down Hannibal’s enemies list and checking them off, or that Hannibal may have survived that fall.

Some people have told me that their interpretation of it is that she sawed it off herself, cooked it up, and is waiting for him to come home like, “Honey, I made dinner!” , which is hilarious."

A teljes interjú Bryan Fuller-rel itt
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.08.31. 17:06:40

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ja mert Lecter nyilván megint megszökött, miután felépült, és újfent összeállt Willel. Sokkal hihetőbb...
TDC Geronimo
Valószínű nem közvetlen utána történik, hanem flash forward az egész

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Tikal
nem nagyon figyeltél az világos 😊

Hát ez a utolsó rész, jó nagy marhaság lett. Idáig, azért kedveltem a sorozatot. De.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A szökéstől fogva, akkora lejtmenet, hogy az nem igaz. Ekkora ökörséget. Will eleve átbasz mindenkit. Az FBI-t, is és mindenkit. Aztán Red Dragon honnan tudta hogy mikor és merre viszik Hannibal-t? Csak úgy ha Will elmondta neki.
Aztán. Maga a Sárkány, mekkora egy kicseszett Terminátor már? Lazán lelövi az összes rendőrt. Oké, keménykötésű. És mitől lett profi mesterlövész? Nevetséges, mindenkit legyilkol és a képzett rendőrök és FBI ügynökök még csak meg se tudják sebesíteni!
Ilyen dolgok a leggagyibb akciófilmekben szokott lenni
De gagyizás folytatódik.
Eleve, Hannibal és Will elmennek a ...hova a faszba? Miféle ház az? Mindegy elmennek Hannibal-al a romatikus fészkébe, bort iszogatni. És várják a Sárkányt. Nem ám felfegyverkeznek. Ööö...Figyel minket. Tudom. He?!
Na és ami ezután jön. Hannibalt átlövi. Willt össze-vissza szurkálja a Sárkány-Terminátor. De hohó Hannibal még keményebb, a súlyos sérülése ellenére úgy harcol mint ha max, a lábujja lenne bibis. Bazdmeg, veséje? Mája? Gyomra? Semmi? Nem nagy dolog, golyót kapni.
Ez szintén a leggagyibb filmekre jellemző, ahol a szereplő baromira súlyos sérülések után is ugrál. A fájdalom és a vérveszteség elég kellet volna hogy legyen. Jó, Hannibal akkora király, hogy a fájdalmat kizárja a tudatából. Fogadjuk el. De és a vérveszteség? Ha nem akar, nem is vérzik?

Aztán...Chilton doktor...még hogy a Sárkány...még hogy Hannibal...de neki, a sorozat folyamán, kivágták a belei vagy gyomra vagy milyen egy részét. Pofán lőtték. Leharapták az ajkait. Felgyújtották. És felépül. Végülis, ugyanmár. Mi ez? Bagatelll. Ezen hangosan röhögtem, hogy még mindig él.

Na de vissza Hannibalra és Willre. Végre hajtanak egy halál ugrást, és mennek Scully ügynök lábát megenni. Átlőtt belső szervekkel, összeszurkálva, egy magas zuhanást túlélve, bizonyára átúszták az óceánt, stb.

Az a teória, hogy Scully a saját lábát főzte meg: butaság. Levágta a lábát megfőzte és megterített? Egyedül? Féllábon? Ha tényleg igaz, akkor jobban elgurult a készítők gyógyszere mint hittem. Nem is tudom melyik a nagyobb hülyeség, hogy a Will-Hannibal duó túlélte mindezt, vagy a nő a saját lábát megfőzte. Tuti, persze, levágta, befűszerezte, majd felöltözött, és megterített. Fél lábon ugrálva. Hát ez hihető.

Az igaz, maguk a jelenetek zseniálisan jól néznek ki. A fényképezés gyönyörű. A színészek kivállóak. De a forgatókönyv egy raklap fos, Ez szar. Hülyeség. És ne hogy elkezdje valaki védeni, és megmagyarázni, hogy ezért meg azért, meg nem érted mennyire zseniális...na nem. Ez ZS kategóriás, Film+-os, buta horrorfilemkbe illő történet volt. Ott vannak ilyen zagyva, és ostoba dolgok, meg ilyen jelenetek, hogy átlőtt Hannibal verekszik, meg a Terminátor Sárkány meg hasonlók. Felháborító, hogy a korábban ötletes történetvezetésből ez lett.

Oké lehet azért mert vége a sorozatnak, és bánatukban az írok bedrogoztak, és ezt írták. Vagy valami meghökkentő fordulatot akartak, hátha emiatt folytatódhat a sorozat.

De mégis mikor? Hiszen végig Willel volt.
Tikal
ez elég érdekes lenne, levágja a saját lábát érzéstelenítve bedrogozva, és még meg is süti, megterít aztán leül és várja Hannibalt...nem rossz elmélet...

Tikal
Vagy mi van ha Hannibal már előtte megterített és arra ő sem számított, hogy lezuhannak...

Elég sokan arra asszociálnak, hogy amikor megtudta, hogy Lecter megszökött, úgy döntött, nem várja meg, míg elkapja, és megeteti vele magát, hanem inkább ő maga készíti el a vacsorát.
Ja, nyilván törés nélkül túlélték a zuhanást, és futottak megetetni Bedeliát saját magával. Tiszta és világos.
Tikal
milyen levágta a saját lábát? 😄

TDC Geronimo
Nem tudom észrevetted-e de ott még meg volt terítve 2 másik embernek. Nem elképzelhetetlen, hogy hannibalék ülnek az asztalnál és nem egyedül vágta le azt a lábat.

Katartikus egy lezárás volt, nekem tetszett. A sorozat művészieskedő stíluságoz abszolúte passzolt. Nem is tudom, örülnék-e, ha folytatnák.
A stáblista utáni jelenet viszont egy nagy f*szság. Majd valaki levágja a saját lábát térdből, úgy hogy nem vérzik el, és még meg is süti magának. Na persze… <#falbav>
skinnyman

Regards,

TDC Geronimo
WOW...wow... mit is mondhatnék. Ha tényleg nem lesz több, már most fáj a szívem, de méltó lezárás. Credit utáni rész meg... Utolsó 5 perc eszméletlen volt

Jim Morrison
Tényleg nagyon jó lett a vége <#eljen>
Nekem végig a
Breaking Bad

sorozatzárója járt a fejemben, és végül is
"olyasmi" is lett.

Az
Utolsó jelenet meg. Az meg. Az. meg. O.O

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
még nem, de most felkeltetted az érdeklődésem 😊

TDC Geronimo
Valaki látta már a finálét? Nem láttam még, de azt olvastam, hogy gyönyörű lett és simán elmegy sorozatzárónak is.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.08.28. 14:40:48

Jim Morrison
igen

Amúgy már csak a 13. rész van?
Chilton ebből hogy fog felépülni? 😄😄😄 szerencsétlen
Jim Morrison
e11,e12

Nekem ez már nem jön be. Vártam, hogy beinduljon az évad, aztán volt 1 vagy 2 rész, és most megint visszajött az évad eleji tökölés. 😞
Hiába imádtam(/om) az első két évadot, ez a harmadik évad már nagyon nem.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Cucmey
9. rész is tetszett. Kár hogy a film miatt az ember nagyjából tudja merre halad a történet....

Jim Morrison
e08
Tetszik az irány amerre elkanyarodtak, red dragon meg jó kis flashbackekkel.

Jim Morrison
le, nyaralás és egyebek miatt, de most felzárkózom 😊

Tikal
kicsit le vagy maradva, de ja a 7. rohadt jó volt 😊

Jim Morrison
e07
Hú ez elég nagy szelet volt. 8. részt nem is tudom most megnézni 😊

Tikal
1080p verziót már fel sem rakják mióta bejelentették a kaszát.. persze lehet nincs összefüggés, de érdekes, hogy pont azóta nincs 😞

Tikal
jaja, csak rövid volt?!

Cucmey
Annyira beteg volt a hetedik rész hogy szinte végig nyaltam a szám szélét. 😊

http://hannibalsmusic.tumblr.com/post/124592584817/emmadelosnardos-composer-wa-mozart-music

TDC Geronimo
utolsó 6 rész red dragon story, itt a promo

Nagyon kemény lesz ez is. Első pár rész bénázása után durván beindult az évad és ahogy nézem meg se áll a végéig.

TDC Geronimo
Basszus milyen rész volt. Simán elment volna sorozat finálénak is.

Jim Morrison
Hát még a következő rész... Azt így trailer alapján megsúgom, hogy nagyot fog ütni 😄

Tikal
kibaszott jó rész volt... és a szívem szakad meg ha arra gondolok, nem lesz folytatás 😞

remélem a zenéjét hamarosan kiadják, nagyon tetszik az évad zenéje.

Jim Morrison
woooo
da
fuck
😄

TDC Geronimo
ja vége wtf 😄

TDC Geronimo
Nagyon jó rész volt. Miért nem tudtak így kezdeni

Tikal
kemény volt ez a rész...
a végén azt hittem tényleg levágja... aztán wtf...

Talán még a Ballers ami említésre méltó

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Jim Morrison
ray donovannek tegnap volt felirat, igaz a resz torrenten vagy 10 napja fent volt..😊

Tikal
Ray Donovan-nal inkább bevárom az évadot, én nem fogok ezen idegeskedni ott is, mert ez már nevetséges, az ilyen minek vállalja el azt nem értem...True Detective mult héten egész gyors volt

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.07.14. 01:49:01

Tikal
de egy tetű lassú ez a felirat fordító, lassan itt a következő rész...

Jim Morrison
mondjuk köztünk szólva én már türelmetlen vagyok ezekhez az új részekhez :/
amennyire vártam az évadot... kb 1 óra alatt megnéztem a 4 részt 😞

Oldal 1 / 9Következő →