Black Sails (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mas kerdes, hogy neztem volna meg sokaig, mert nagyon szerettem, de ilyen ez a rockszakma, ami nekem bejovos, az masnak nem feltetlen 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.02.21. 20:57:03
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A halál csupán a kezdet...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nyilván Silver már korábban nekifogott kinyomozni, hogy pontosan mi történt Thomas Hamilton-nal.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Per Aspera Ad Inferi.
Egyébként még simán lehetett volna folytatni Jack sztoriját a két nővel. 😊
Egy résszel a vége előtt azért én is kíváncsi voltam, hogy vajon hogy varrják ezt el 60 percben, de elég jól sikerült. Imádtam a sorozatot, de nem bánom, hogy 4 évaddal vége. Ha több lenne, lehet kezdenék már én is kicsit beleunni, de ez így perfekt.
Per Aspera Ad Inferi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A végén: "Mark Read" - nagy poén! 😊
Jó döntés volt ez, hogy nincs több évad. Ugyan fáj érte a szívem, de legalább végig feszes maradt a történet.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Meg lehet majd venni szerintetek egybe DVD-n?
Csak nem valaki másra volt most bízva? 😊
Ezt a pisztoly használatot párszor még előfordult, mint az sem volt túl reális hogy Flint lelövi a bizalmasát csak azért, hogy fair legyen a küzdelem aminek bizonytalan a kimenetele, mert erre nem számíthatott hogy pont ez lesz. Lehetne a hibát keresni, de sztem nem érdemes, a történet érdekében nem kell a realitást keresni 😄
Persze ettől még jogos, hogy kaphatott volna Hands is minimum olyan harcot mint a japán csávó, sőt még epicebb is indokolt lett volna, egyetértünk. Nem tudom miért nem fért bele, lehet siettek, nem volt idő az 50 percben, költségvetés, valami nem jött úgy össze, a fene tudja.
Per Aspera Ad Inferi.
A végén nem nagyon értettem, hogy került a láda a hajóra? Lehet a nagy keveredésben nem vettem észre mikor történt, de nem emlékszem mikor ásták ki. Lehet Rackham volt még az ostrom alatt, de akkor meg miért hagyta volna ott a másik hajón?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Elvileg Woodes Rogers végül sittre került mert nem tudott törleszteni, aztán kiengedték és Nassaun halt meg.
Anne Bonny megúszta de Calico Jack-et fellógatták. Hands kegyelmet kapott.
Long John Silver egy kitalált figura mint Flint, bár utóbbi karaktere nagyon hasonlít Henry Jennings-re, akár ő is életben maradhat.
Woodes Rogers hajója egy szlúp, ami a 18. században három árbócos kisméretű vitorlás hadihajó volt. Egy üteg fedélzete van, amin 12 fontos ágyúkat hordozott, maximum 18-20 darabot. A hajó hossza maximum 20 m lehetett. Ezzel szemben a BlackBeard/Teach hajója a spanyol építésű Man O' War volt, ami egy 94 ágyús, tehát a legnagyobb, első osztályba tartozó sorhajó. Hossza kb. 60m. Három ütegfedélzete van, alsón 32-36 fontos, a középsőn 24 fontos, a felső ütegfedélzeten 12 fontos ágyúkkal. Azt hiszem nem kell ahhoz hadászati szakértőnek lenni a nézőnek, hogy átlássa, az első sortűz Woodes Rogers hajójára maximum fogpiszkálókat hagyott volna a hajótestből…
Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB
De ezt azért jól csinálja a sorozat be kell látni én már legtöbb szereplőt kedveltem is és utáltam is a húzásai miatt, szóval ezzel jól játszanak, de tényleg kicsit túlzásba estek.
Látod én nem tudom a történelmi harceljárásokat, de totál logikus lett volna, hogy a fedélzeten megbúvó embereket is megritkítják. Elsüllyeszteni gondolom nem akarták mert saját szemükkel akarták volna látni, hogy halott a nő, de mindannyian sok csatát láttak már tudták volna kb mennyit bír el egy hajótest és nem lőtték volna tovább. Meg akkor legalább nem lett volna olyan vészjósló csend, hanem hallották volna, hogy hé ezen a hajón sokan vannak ez csapda.
Na de még 7 részen keresztül kell húzni, jobban jártunk volna egy rövidebb, de összeszedettebb évaddal. Az utolsó részekben meg be lehetne mutatni milyen lesz az élet Nassau elfoglalása után, bár most úgy tűnik sztem még az az elfoglalás sincs lejátszva teljesen.
Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB