Black Sails (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezt a részt nagyon elszúrták. A kormányzó eddig tiszteletre méltó ellenfél volt, okos bátor és rátermett. Amit viszont a fehér zászló felhúzása után művelt.. phhh.. azzal a legutolsó féreg kalóz alá süllyedt. Sajnos ezáltal nekem egy kicsit meghalt a sorozat, mert az ilyen alantas ellenfélen aratott győzelem az nem győzelem, hanem max. kártevőirtás..

Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB

Palinko
Nekem már a Mel Gibson passiója jutott eszembe.
Meg hogy a fenéért nem sorozták meg a hajót is a vitorlák szétlövése után... Az is totál nem reális, hogy aztán az egész hajó önként dalolva átmegy és fogságba ejti magát. Ráadásul nagyobb hajó volt a kalóz valszeg több ember is volt rajta miért csak 1 csónak ment stb. Nagyon azt éreztem rajta, azért bénáznak ebben az évadban a kalózok ennyire, hogy kijöjjön az x darab rész...
Tikal
tény.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
bazz ez a rész
A Vikings-ben Rollo áthúzása gyerekcsín volt ehhez képest... rossz volt nézni szegény Szakállt

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ez teljesen szubjektív
Tikal
jobb ez szinkron nélkül....

szomorú :/ úgy kezelik itthon mintha valami utolsó Zs kategóriás sorozat lenne ami említésre sem méltó, pedig az új évadok simán hozzák a GoT szintjét
Tikal
<#wilting><#nemtudom>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Van bármi hír arról lesz-e és mikor lesz szinkron?
jan. 29.

Mikor indul az új vad? 😊
Utoljára szerkesztette: WinStar, 2017.01.24. 19:27:45

Darthmushroom

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Palinko
fuuu én sokkal hosszabbra tippeltem
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Palinko
ok szinkronosan szót szerencsésebb lett volna használni. egyébként már magyarul találkoztam a sorozattal és megnézve az eredetit jobban bejöttek a magyar hangok, főleg így, hogy nem csúsztatják. más sorozatoknál ahol csúszik inkább angol felirattal eredeti hangon nézem mintsem kivárjak és eldöntsem jobb-e a magyar hang vagy se
stargatelost
Szinkronizált? Ajvé <#csodalk><#duma>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Palinko
na igen épp ma gondolkodtam hogy holnapi ebédhez már nem indíthatom el a frissen felkerült szinkronizált részt 😞 szerencsére a gotham még kitart meg mindjárt itt a trónok harca is.
RatBaG
hivatalos bs faszbuk:

When you realize there's no new episode of Black Sails today.

Per Aspera Ad Inferi.

Ohh,köszi a választ.Az még sajnos odébb van 😞

Palinko
igen ebben az évadban már én sem találok benne kivetni valót, tette amit kell, még a kocsmában is ugye, csak az előző évadoknak még megvan a nyoma majd lassan elhalványul.
Darthmushroom
gyanús, hogy csak jövő év január. minden évad január vége fele kezdődött.

Darthmushroom
Silver nekem pont hogy mostanában kezd szimpatikus lenni, és pont a karaktere fejlődése miatt.

Arról van valami infó hogy mikor jön a 4. évad? 😊

PiszkosFred
Spoilermentes, altalanos dolgok, de azert berakom a tagek koze:
Pont ezt akartam irni. Marmint, az egesz sorozatban ket parhuzamos vilag letezik kez a kezben: az egykori tenyleg letezett (vagy nem, csak kitalalt, de mindenkeppen az irott tortenelemben szereplo) kalozok es a Stevenson altal megirt sztori kalozai. Ez a ket vilag lett ugyebar osszemosva egy kurva jo kis masszava.

Eddigi evadokban nagyjabol a tortenelemhez hu reszekre alapozott a sorozat, a klasszikus Karib-tengeri kalozregenyek sztorijaival, nemi politikai szarkavarassal, stb. ahogy az illik. De mindekozben epult szepen John Silver karaktere (leszamitva a labat, az nem epult, hanem felezodott 😄), megismertuk Bonest, a jellemet, megismertuk Flintet, minden oldalat, megtuduk, mi a "kincs", azt is, hogy lett vele, "elokerult" a Fekete Folt is, stb. (mar csak a naplo van hatra, na es persze Hawkins. - utobbi vajon meg fog jelenni es kapunk egy zaro evadot a konyv sztorijaval?).

De most lehet, hogy az irok ugy gondoljak majd, hogy ideje atvenni az iranyitast a Stevenson fele vilagnak. Innentol bar marad minden a klasszikus felallassal - Nassau, kalozok vs Anglia (es ne feledjuk a spanyolokat sem, akik biztos, hogy benyujtjak a szamlat a hianyzo arany maitt a kovetkez evadban) -, de ideje lassan Silvernek azza valnia (a szemunk elott), aki volt a regenyben... 😊

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.03.27. 22:57:14

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Count Adyn
Én bírom Silvert, egyre inkább olyan lesz mint a regényben😊 Egyrészt egy szemétláda, viszont már nem csak magával törödik. Szvsz a hercegnőt is lefogja varrni, ha jol emlékszem fekete felesége volt a kincses szigetben ugyhogy ezt a ziccert tuti nem hagyják ki majd😄 Amugy a legvége nagyon hangulatos lett a levél felolvasásával, kár hogy a feleségem elrontotta a dramaturgiát amikor besétált a szobába pont a név előtti hatásszünet közben és egy pillantást vetve a képernyőre benyögte hogy "long john silver"😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Palinko
egy kicsit én is mert:
a visszavonulás ugyan ki lett mondva de nem láttuk meg a csata az erdőben kicsit apró volt, legalább is ahhoz képest mennyi hajóval érkeztek. viszont a parton jól nézett ki azt leszámítva, hogy nem értettem miért vannak ott a barikádnál mikor lő rájuk a hajó? mert kb 20-30 méterre volt tőlük az erdő addig simán megvárhatták volna ott, hogy partot érjenek a csónakok és akkor simán felveszik a védelmi pozíciót a hajók meg úgy sem mernek tüzelni, nehogy baráti tűz legyen belőle.

az tetszik, hogy most már egész szép flottája van a kalózoknak, szerintem a folytatásban meg is kaptuk, hogy silver fog a hatalom és a dolgok középpontjában állni, sztem nem érünk a 4. évad végére és már ki is fog kerülni onnan 😄 vagy talán el sem jut odáig egy csavar következtében. ugye 3 esélyest látunk most Nassau fejének, Flint, Fekete szakáll vagy Silver. Rackham igazából nem esélyes, de az szerintem megduplázza az induló esélyét aki mögé áll és nem vagyok benne egyáltalán biztos, hogy az Flint lesz, mert vele is kicsit kényszerből volt. Ugye a "vademberek" beálltak Silver mögé, a Flint legénységének maradékának jó része is be fog állni sztem, Rackhamen gondolkodok még az is lehet hogy ő is, akkor viszont eldőlt, de esélyesebbnek tartom hogy inkább Rackham - Flint szövetség lesz. Viszont lehet Flint totál visszalép és átengedi Silvernek a megtiszteltetést, mert érzi a vesztét, már most is, hogy mi lesz ha nagyon ellene megy. Fekete szakáll érdekes, eddig nem nagyon törődött Nassauval jogosan kérdezhetnétek miért emlegetem, mert szerintem itt változni fog és Vane "utolsó (ki nem mondott) kívánsága" a független Nassau érdekében fog tenni, innen Eleonor végzete borítékolható ha csak nem menekül el az angolokkal ami esélyes, hogy meg fog történni.

Örülök hogy nem úgy fejeződött azért be az évad hogy nem mutatták volna a 2. nagy csatározást, hanem a 4. kezdődött volna úgy hogy már túl vannak a csatán és felvázolják mi történt, már eljátszotta ezt velünk Urca ügybe és most nagyon kiakadtam volna. A 20 rész/évad nekünk nagyon tetszene, de szerintem nem tudnák fenntartani a minőséget.

Silver kinek mennyire szimpatikus? Nekem egyáltalán nem, még az első 1-2 évadban látott opportunista kis férget látom benne akivel elejében szimpatizáltam de a végén már nagyon nem tetszett, most nyomja ezt a nagy dumáit, okoskodásait ami nekem egy kicsit karakteridegen, talán ő változott legtöbbet a 3 évad alatt, csak nem éreztem nagyon az átmenetet. Most Flint meg Rackham Max páros a kedvencem.
Count Adyn
Kicsit igyis félbehagyottnak érzem az évadot siman elbirna 20 részt, de egyébként a legjobban várt volt hétről hétre😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Palinko
hát azért nem mindegyikben abban a bőrkalapban egész szarul fest, viszont az évadzáróban majd jól néz ki meglátjátok mert könnyebb felszerelés lesz rajta. mást még egyelőre nem spoilerezek, de megkaptam amit vártam pedig féltem már hogy ezt is félbehagyják, de nem jó lett. majd aztán kibeszéljük ki mit gondol.
Kb semmi köze a sorozathoz. Kivettek belőle két nevet, ennyi. Meg a félláb. 😊

RatBaG
alapból nekem is valami nagyon nyekergős hegedű ugrott be 😄

Per Aspera Ad Inferi.

Miről beszélsz. mindegyik részben gyönyörű! <#szeret>

ÁÁÁ mindig amikor hallottam az introt soha nem tudtam kitalálni mi lehet az a hangszer, tekerőlant haha!

Kurva jó rész volt, totál sorozat függő vagyok de ez az a sorozat amit mindig a legjobban várok!

<#eljen>

Az megvan, hogy modellként is dolgozik?

Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2016.03.26. 13:57:42

http://gaborszantai.co.uk/

Count Adyn
Én még az első évad után elolvastam egy 8 órás hazaút alatt😄 Igazából erősen érződik hogy ifjusági kalandregény, de nem rossz😊

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Darthmushroom
azok tényleg zseniálisak, a sorozat miatt tervbe is vettem h elolvasom a kincses szigetet,

slampos lerugott minden részben itt meg milyen szép

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.03.25. 21:07:02