Black Sails (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
igazából az első két évadban is mindig húzták meg nyújtották a feszültséget aztán a robbanás néha ki is maradt mint ahogy nem láttuk az urcát kirabolni sem.
Kérdés, hogy vajon Jack-et is felakasztják-e a sorozatban?!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jack szabadításával is többet vesztettek mint nyertek, ha most nem nézzük a 2 töltelék elvesztését, superhero Vane elvesztése sem éri meg Jackért, jó, tudom, tudom, hogy nem beszélhették volna rá Anne-t semmire, ha nem mentik meg Jacket és alakulhatott volna a kormányzó halálával is még tőlük mindenki megússza, de Max szarkeverésének hála nem úgy történt ez már így van. kétlem hogy az eddig lehetetlen helyzeteket túlélő Vanet majd most teszik el láb alól, gondolom megússza.
egyébként a volt kalózok becsicskulását sem értem mint pl Benjamin Hornigold, annyira stabilan angolok mellé állt, mikor láthatja, hogy elég instabilak Nassauban... biztos legális útra akart térni, még neki inkább megértem a motivációját, mintsem Maxét aki helyhez kötött. Benjamin legalább elmehet az angolokkal ha baj van.
Történelmileg hű lesz-e a történetvezetés?
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Viszont volt egy jó poén is:
Mikor Rogers mondja, hogy ha vissza kellene mennie Londonba, akkor az adósok börtönébe kerülne.
És a valóságban pár év múlva tényleg sittre vágták Angliában az adósságai miatt. 😊
mert gondoltam fekete szakállt nem teszik el ilyen gyorsan láb alól, Flintet már nem lenne korai temetni, viszont az ügye miatt érezhető volt, hogy nem fog elesni a párbajban. szóval tudható volt, hogy továbbviszik a Nassau visszafoglalása szálat, meg mással nem tudnák igazán.
ok nem trónok harca de kicsit jobban hullhatnának. mai rész a nagy monológoké volt
kicsit ez a rész mintha megágyazna a következő részeknek. meg azért a végén volt izgalom 😊
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.02.28. 14:55:31
Én mondjuk Mary Read-et vártam. 😊
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Per Aspera Ad Inferi.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Nagyfilmekben nincs ilyen látvány 😮
http://gaborszantai.co.uk/

Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.10.22. 20:49:22
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC