Black Sails (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
ejj de jöhetne már!!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

OMG de Zorall
<#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

PetruZ
És van már trailer is.
PetruZ
Darthmushroom
ez a legnagyobb baj h csak jövőre.. de a berendelésnek örülök

PetruZ
Közben a 4. évad is megkapta a berendelését. A 3. évad szokás szerint majd jövőre jön.
PetruZ
Woodes Rogers sztorija, sok ismerős névvel (kicsit spoileres is lehet), és a sorozat is minden bizonnyal valamerre errefelé fog menni. 😊
baromi jó film! Ezt a kort nagyon szeretem és nem láttam hasonló kaliberű filmet ebben a témában . Jók a szereplők a történet nekem nagyon tetszik. Olyan hajócsaták vannak a 2 évedban amit nem sok filmben láttam.
desigo
A második évad erősen feljavult minden szempontból.
Várós a harmadik évad <#eljen>
Ebben nincs kettős mérce. A hetero férfiak (általában) szeretik a szép leszbikus nőket mivel szexuálisan izgatóak számukra, viszont a meleg férfiak nem.

Palinko
Game of Thrones durvábban tolja sztem, de ejtsük is a témát, mert nem akarom flém legyen belőle

most láttam a 2. évadot teljesen és nagyon durván jó, csak most várhatok 1 évet a folytatásra? :S
A latenseket zavarja csak, akik felnek attol, hogy attol is azza valhatnak, ha csak nezik.

http://gaborszantai.co.uk/

Palinko
semmi csak a szokásos kettős mérce.

az volt az érdekes, hogy szerettek ezt vagy azt, itt pont nincs egyértelműen jó vagy rossz karakter
Ebben mi az érdekes?

Palinko
átolvastam a topicot és közben elértem a 2. éved 5. részéhez, látom megy a hőbörgés a buzi vonal miatt.
érdekes a lezbizés miatt nem volt hőbörgés, vagy mikor hárman csinálták.
desigo
+fav

Most végeztem az első évaddal.
A látvány pazar,a szereplők szokhatóak a zene és a humor is rendben van.
Count Adyn
Billy Bones mondta valamelyik részben hogy pontosan hol vannak már az angolok, de valóban valahol közel😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Tikal
Nem tudom, de sok ilyen van a sorozatban. egyik pillanatban még itt vannak, másikban meg ott 😊 Pl a Guthrie-t is elég gyorsan leszállították, én azt hittem az angolok egy másik helyszínen vannak, de ezek szerint ugyanazon a szigeten lehettek, mert éjszaka elfogták, reggelre meg már át is adták.

Jó évad volt, kár hogy bemelegedett a történet az évad felénél, az egy kicsit csalódás volt.... John meg lassan átalakul, talán kap majd egy papagájt is 😊

Azért a Vikings jobban tetszik még mindig.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.04.09. 03:24:14

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ForzaInter
csak ne lenne ilyen kurva hosszú szünet:\

Yo, Bitch!

talán egy masszív hajó csatát hiányoltam csak!

a Spanyol sorhajóval megnéztem volna 1-2 alázást 😊
Darthmushroom
zseniális évadzáró, zseniális szezon. így két évad után azt kell mondjam h a színészek nagy része is jól el lett találva. látvány is bejövős volt, pedig azért nem is Starz nem épp arról híres. egy baj van h nagyon soká lesz következő évad (mondjuk örüljünk h lesz 😄)

Ja, volt a falnal egy 50 szereplos es egy 20 statisztas King's Landingnal. Ugyanaz, mint a BB, amibol eleg lett volna az 5. evad is, de mindenki hypeolja.

DasIsFuck
Igazából a Black Sails után merül fel bennem a kérdés, hogy ha Itt lehet ilyen látványt és csatajeleneteket előadni, akkor egy Trónok Harca ami agyon van hypolva miért nem?

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

már Mozifilmeket megszégyenítő harcjelenetek vannak benne!
Hosszú ideje nem volt sorozat, ahol ennyire feszülten néztem volna a képernyőt. A szar rendesen meg lett kavarva, nem lesz gyenge a következő évad kezdete sem ennek köszönhetően.

Vikingstől várok hasonlót.

DasIsFuck
Az lenne a jó, csak valszeg arra nem lenne elég pénz.

Nem tudom mekkora volt a költségvetése az első és második évadnak, de gyanítom messze ennek volt a legnagyobb az adott évben.
Bár lehet a Trónok harcának nagyobb, de ott max úgy tudom elképzelni, hogy a színészek viszik el, mert ott elég kevés a látványos jelenet.

DasIsFuck
Az epicusságra új kifejezés van, a Black Sails!

Ez az évadzáró eszméletlenül jó volt.

ÉV legjobb sorozata idén, esélytelen bármi is ami befogja ezt az évadot.

Csak mire a kövi évad indul..istenem de messze😞

Jobb lenne ha úgy lenne mint a TWD, hogy egy szezon kihagyással kezdődik az új évad.

10-es évad volt!
RatBaG
és megint egy évet várhatunk nyamvadt tíz részre.
miért ilyen rövidek az évadok az összes igazán fasza sorozatnál? legalább lenne 15 vagy 12 rész. <#rinya>

szegény randallt csúnyán eltették láb alól, de most már silver átveheti a szerepét, ééértitek... <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

stargatelost
Hát kibaszott jó lett ez az évad, főleg a második fele. Az évadzáró meg epic volt minden tekintetben.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Inkább a valósághoz a tartsák magukat. 😉

Count Adyn
Nálam ez az évad az év sorozata máris ki merem jelenteni😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

a Walking dead ZS kategória lett nálam is,teljesen összefüggéstelen,agyatlan bullshit,nevetséges megoldásokkal
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.03.29. 21:40:44
DasIsFuck
Ez a rész baszott jó volt és most ezt most kibaszott nagy betűkkel képzeljétek el😄

Hitetetlenül sok dolog történt benne és meg annyiszor felborult az aktuális status quo.

dave9004
Vane amúgy hogy jutott el olyan közel charlestownhoz kb észrevétlenül?
ForzaInter
Bár most így utána olvasva Flint kizárt, és Vane halála is korai lenne, de simán meghúzhatják az írók.

Yo, Bitch!

Ha tartjak magukat a Kincses Szigethez egy kicsit is, akkor Vane lesz az.

ForzaInter
Ráadásul Ray Stevenson fogja játszani.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Hat nem is tudom elmondani mennyire kurva jó ez a 2 évad! Nekem az 1 az kicsit csalódás volt, igazán csak az utolso 2-3 resz volt jó, de ez a 2 évad mindenben jobb. Simán az egyik legjobb futó sorozat jelenleg!

!!!SPOILER!!!

A 10 rész előzetese alapján a Flint- Vane kettősből valaki tuti meg fog halni..😞

Yo, Bitch!

RatBaG
na az a vacsorajelenet szinte már got-szinten vett váratlan fordulatot 😄

Per Aspera Ad Inferi.

Darthmushroom
egyet kell értenem, Vikings meg a Black Sails jelenleg jobb szórakozás mint pl egy Walking Dead. bár mondjuk előbbieknek van egy kis történelmi mivoltuk ami pl. Nekem növeli az élményt/érdeklődést.

következő évadban jön Blackbeard, azaz Feketeszakáll 😄

Akkora kaosz lett, hogy meg sem tudom tippelni, ebbol mit hoz ki Flint es Silver...

Szerintem felert a Romahoz a sorozat, a Vikings-szel egyutt sokkal jobb, mint az agyonhypeolt Game of Thrones vagy Walking Dead.

Count Adyn
Mai rész epic volt <#worship>

stargatelost
Legutóbbi két részt egybe néztem meg, és eléggé kurva jó volt mindkettőnél a cliff a végén. Fasza ez az évad.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Kb csak nagyjából követik a történelmi vonalat, nem biztos, hogy ez spoiler volt/lesz.
Már így is nagyon sok az eltérés (pl Kincses szigetes szereplők).

ilyeneket ne pls! direkt ne olvastam történelmi dokumentumokat,hogy ne spoilerezzem el magamnak
Pedig ő lesz a legkeményebb lázadó (amíg fel nem kötik). 😊

dave9004
Ezt a Vane bátyót annyiszor megszivatta már csak magában Eleanor, hogy igazából nem tartok tőle.